Annem eskiden pek sevmezdi , şimdi nişanlımı çok seviyor. Yeğenim kimseye öyle çok sokulmaz nişanlımın elinden dün bayağı bir et yedi. Gidil yanına oturdu mama dedi.Mangal benim hassas noktam. Mangal yapan enişte 3-0 öndedir.
keske 2.kez evlenme teklifi etse ilac niyetineAnnem eskiden pek sevmezdi , şimdi nişanlımı çok seviyor. Yeğenim kimseye öyle çok sokulmaz nişanlımın elinden dün bayağı bir et yedi. Gidil yanına oturdu mama dedi.
Dün dedim ki doğum günüme son 11 günbayağı bir güldük. Annem dedi ki Kaj çok önemser doğum günlerini. O da dur anne yapıcam bişiler dedi. Güzel bişiler yaparsa acıcık ucundan
Hahahakeske 2.kez evlenme teklifi etse ilac niyetineagvaya ya da sileye kacirsa ask tazeleseniz. (İş bu yorum da babalar devre dışı bırakılmıştır)
ahaahahahahahhahah benimki de diyor ki gel bir kaş yapalım,1 hafta kafamızı dinleriz. Sen diyorum yürek mi yedin yigidoHahaha
Ya ben eğer zaten böyle yok yok demesem o beni alır çok başka yerlere de götürür. Bodrumda arkadaşının oteli var. Hemde epey lüks bir otel. Bana diyor gidip kalalımyok canım dedim sağ ol
Sizin var mı yakın zamanda ciddi bir durum canım ?ahaahahahahahhahah benimki de diyor ki gel bir kaş yapalım,1 hafta kafamızı dinleriz. Sen diyorum yürek mi yedin yigido
Hissettim biliyor musun ? Keyifsiz olduğunu yani.Merhaba canım. Çok yorgunum ve keyifsiz
Sen nasılsın?
yok canim daha erken zaten ,annesi benim memleketime öylesine gezmeye geleceğini söylemiş benimkine yersen gelmişken benimle de tanışsaymışSizin var mı yakın zamanda ciddi bir durum canım ?
Ay aslında en güzeli hemen tanışmamak. Bizimde uzadı ama çok memnunum bu süreçten. Daha iyi vallahiyok canim daha erken zaten ,annesi benim memleketime öylesine gezmeye geleceğini söylemiş benimkine yersen gelmişken benimle de tanışsaymışhayır daha erken diye kapattım üstünü tanışmaya bile yanaşmıyorum
keske alıp kacirsam adami burdan shdhshhsj daha az stressiz vallahiAy aslında en güzeli hemen tanışmamak. Bizimde uzadı ama çok memnunum bu süreçten. Daha iyi vallahi
Senle her konuda çok benziyoruz inşallah seçimin güzel olur , Rabbim iyi bir insan yazsın kaderine.keske alıp kacirsam adami burdan shdhshhsj daha az stressiz vallahi
ya cok tesekkur ederim ❤❤ bazen korkuyorum ya yanlis bi secim yaptiysam diye ama doğrular da yanlışlar da bizim için artik. İnşallah sen de kocaman mutlu olursun,eniste beyin doğru insan olduğuna inancim tamSenle her konuda çok benziyoruz inşallah seçimin güzel olur , Rabbim iyi bir insan yazsın kaderine.
İnşallah canım ben ona diyorum ki bana her şeyi söyle eyvallah ama nolursun içinden geçeni söyle. Bu halinden başka bir halin varsa ben boşanırım dayanamam diyorum. Saçmalama diyor.ya cok tesekkur ederim ❤❤ bazen korkuyorum ya yanlis bi secim yaptiysam diye ama doğrular da yanlışlar da bizim için artik. İnşallah sen de kocaman mutlu olursun,eniste beyin doğru insan olduğuna inancim tam
İnşallah canım ben ona diyorum ki bana her şeyi söyle eyvallah ama nolursun içinden geçeni söyle. Bu halinden başka bir halin varsa ben boşanırım dayanamam diyorum. Saçmalama diyor.
O korku bir kere girdi ama içime
Dün ayıptır söylemesi mangal yaptık canım. Yer sofrası kurdu annem. Bahçede yapacaktık çünkü. Ben tepkisini çok merak ettim hemen geldi oturdu sofraya. Anneme döndü anne özlemişim yer sofrasını Allah razı olsun dedi. Tüm etleri pişirdi, servis etti hatta biz sofrayı toplarken bi baktım onda toplamaya çalışıyor.Canım benim korku enerjisi çok yüksektir lütfen olmayacak şeyleri düşünüp çağırma olur mu. Hayatı akışında yaşa. Başka bir hali olsaydı zaten bir şekilde maskesi düşerdi bence o yüzden içini ferah tut kuzum.
Dün ayıptır söylemesi mangal yaptık canım. Yer sofrası kurdu annem. Bahçede yapacaktık çünkü. Ben tepkisini çok merak ettim hemen geldi oturdu sofraya. Anneme döndü anne özlemişim yer sofrasını Allah razı olsun dedi. Tüm etleri pişirdi, servis etti hatta biz sofrayı toplarken bi baktım onda toplamaya çalışıyor.
Ama bunun haricinde de hep bi acaba diyorum. Ya beni üzerse diyorum
Dün ayıptır söylemesi mangal yaptık canım. Yer sofrası kurdu annem. Bahçede yapacaktık çünkü. Ben tepkisini çok merak ettim hemen geldi oturdu sofraya. Anneme döndü anne özlemişim yer sofrasını Allah razı olsun dedi. Tüm etleri pişirdi, servis etti hatta biz sofrayı toplarken bi baktım onda toplamaya çalışıyor.
Ama bunun haricinde de hep bi acaba diyorum. Ya beni üzerse diyorum
İnşallah dediğin gibi olur canım yaBenim eşimde öyleydi evlendik şimdi etleri o yaparnişanlın gelecek vaat ediyor kuzum hislerime güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?