- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
su an cikarsan daha büyük tepki görürsün ama bosandigin donem o psikoloji ile depresyon ayağı yapıp çıksaydın keskeKendime çok kızgınım.
Neden ayrı eve çıkmadım diye.
Gerçekten boşandıktan sonra inan çok daha zor.
Bana bir surat yapıyor sana anlatamam. Ama bende yalakalık yapmayacağım. Koşmayacağım peşinden. O küsüyorsa bende küseceğim.
Ahhh salak kafammm !!!su an cikarsan daha büyük tepki görürsün ama bosandigin donem o psikoloji ile depresyon ayağı yapıp çıksaydın keske
Ahahahahahahahaha okuduğumda ban yemişti yoksa kavgaya karışacaktım
Evet banlanacağını söyledimAhahahahahahahaha okuduğumda ban yemişti yoksa kavgaya karışacaktım
Kuzu Bi nick var. Ada bilmem ne diye bana çeten var dediKizlar kim kime takmis anlamadim ben yaw
Anca girebildim bu gun dua topiklerinde takiliyorum buraya uzak kaldim heheh :)
Destan yazdım konuma gelKizlar kim kime takmis anlamadim ben yaw
Anca girebildim bu gun dua topiklerinde takiliyorum buraya uzak kaldim heheh :)
Kuzu Bi nick var. Ada bilmem ne diye bana çeten var dedi
Destan yazdım konuma gel
cok manyak hasta insanlar var bu forumda,herkes manyak gibi harika gösteriyor hayatiniEvet banlanacağını söyledimhe he görüşürüz dedi ve banlandı. O kadın cidden hasta bana takmış.
Sen sessiz destekçimsinÇetede yokum ben sanırsam
Canım uzun uzun konuştuk. Ben hata yaptığımı hala düşünmüyorum. Ben o parayı göreceğim dedim. O da bana çok haklısın dedi. Alacağım o parayı dedi. Sen çok haklısın ama sabret şu an olmaz dedi.Canım naptın nasılsın
verirler mi sence parayi ben vereceklerini sanmıyorum cok yuzsuzlerCanım uzun uzun konuştuk. Ben hata yaptığımı hala düşünmüyorum. Ben o parayı göreceğim dedim. O da bana çok haklısın dedi. Alacağım o parayı dedi. Sen çok haklısın ama sabret şu an olmaz dedi.
Hiç bir hatası olmayan birine yüz çevirmek istemiyorum.
Verecekler dedi. Söz verdi bana alacağım dedi. Bakalım bekleyeceğiz. Adam bugün konuştu canım elimi eteğimi çeksem , ölse sevinecek misin dedi ?verirler mi sence parayi ben vereceklerini sanmıyorum cok yuzsuzler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?