Hissikablelvuku

Benim babam daha 2gün evvel düğününü ben yapayım dedi
Yeterki evlen günaha girme diyor. Bu babalarımız da kardeş galiba

Annem o kadar sevindi ki sürekli sohbet ettiler. Ya babam çok aksileşti bu dönem. Yani normalde de böyleydi ama şu an ekstra bir tedbirli. Ben kimsenin gazına gelmem , çünkü herkesin hayat görüşü ve yaşayışı farklı.
Mesela babanı salla diyen kadınlar benim hayatımdan çok daha başka bir hayat yaşıyorlar.

Hak etti cidden. Babalıktan reddecekmiş. Benim babam siz nasıl yakınlaşmadan duruyorsunuz diyor diye
Sevişmeye karşı baban diyor. Bunu diyen adam sevişmeye karşı olabilir mi ?

Hiç bir baba git seviş kızım demez istisnalar vardır elbet. Benim babam da farklı değil millet kayınvalide kayınpederden çeker benim babam sağ olsun Eşime diyorum hadi yine iyisin sayemde cenneti garantiledin

Benim babam daha 2gün evvel düğününü ben yapayım dedi
Yeterki evlen günaha girme diyor. Bu babalarımız da kardeş galiba
haahahahahahaha gercekten benziyorlar ayni tastan su mu içtiler sabah diyo ki anneanneme,valla kızımla evlenecek adamin isi zor ben kizimi biliyorum cok zor bi kız
2 dk sonra babam: pardon da hangi zibidi gelip seni isteme cesareti gösterecek ki pezevenklige gerek yok. evet istemeye gelecek diye zibidi ve pezevenk.....

Hahahahahahhahaa
Aynı benim babam
Bu arada eve yeni geldim ! Yehuuuuw !

Valla şükür gitti çok mutluyum kötü evlat değilim ama valla seviniyorum.
Kendime geldim ya
babam da şehir dışına çıkmıştı ben de hemen benimkini alıp şehirdışı planı yaptım hayırlı evlatlar;BURDA!!!

sevindir be su garibanı ya zaten bisey yasanmamissa senden emin olmadigi için istiyosa bile tepkinden çekinir bisey diyemez
Yani bir sefer biraz yakınlaşmak istemişti o zaman ben bir carladım . Ondan beridir sadece sözle söylüyor. Onu bile söylerken çekiniyor. Dün bilerek ona bayağı bir işkence yaptım. Surat falan astım ,uzattım mevzuyu. Bakalım napacak diye . O arada da annem aradı akşama mangal yapalım dedi bende bakarız anne dedim. Elimden telefonu aldı nişanlım geliyoruz anne bakma sen Kaj a biraz sinirli falan dedi
Sonra bize bir güzel mangal yaptı. Bizden kalktığında saat 00.30 du .

ben galiba sapigim hshshshshsj
Bence accik yakin durmakta zarar yok aksine yarar var ne zzaman evleneceginiz su an belirsiz bu kadar hasretlige deger mi

Mangal benim hassas noktam. Mangal yapan enişte 3-0 öndedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…