Hissikablelvuku

Aslında yapmam lazım . Parmak egzersizi özellikle ama yok yeminle canım hiç istemiyor

Kuzum gerçekten istediğin bir adamı otomatik arzuluyorsun zaten :) Bir de kafanda korku olmayacak, hormonlar vs de etkili. Ben bazen çok istiyorum, bazen de frijit kadın edasına bürünüyorum E şimdi koca da yok (varlığıyla yokluğu aynıydı gerçi ) napalım tutuyoruz kendimizi, geçen anneme diyorum ki anne bana koca lazım Kadın gözlerini belertti Evlenmeden ilk soracağım soru kuşun ötüyor mu olacak diye dalga geçiyorum ama cidden bu konu yara bende ya

ben de korku yoktu valla istekliydim de ama kadınlar kulübünde denk gelip okuduklarımdan sonra her şey 180 derece değişti.

ben de korku yoktu valla istekliydim de ama kadınlar kulübünde denk gelip okuduklarımdan sonra her şey 180 derece değişti.

Bilinçaltınıza yerleştirdiniz demek ki, burda yazılanlar tabiki gerçek ama herkesin ilişkisi böyle değil ki :) Silin bunları kafanızdan, doğru adamla her şey mükemmel olacak :)

Bilinçaltınıza yerleştirdiniz demek ki, burda yazılanlar tabiki gerçek ama herkesin ilişkisi böyle değil ki :) Silin bunları kafanızdan, doğru adamla her şey mükemmel olacak :)

Doğru adam var da(olduğuna inanıyorum henüz evlenmedik) hiç aklımda olmayan konular vajinismus vs. burda okuduklarımdan sonra girdi aklıma Okumadan önce çok farklıydım. Aşırı hem de.
Buranın yararı olduğu gibi zararı da oluyor insanları etkilemekte.

O tarz konuları okumayın, bir de her şey kişinin bilinaçaltında unutmayın.

Öpüşünce falan bende bi alevlenme oluyor ama ben cinsellik konusu da çok çektim
Gerçekten çok çok korkuyorum. Bana tatili alalım, nereye istersen dedi. Ben de dur bi süreç gelsin dedim. Ama ev eşyalarımızı falan almaya başladık

Anlıyorum seni kuzum ama bu konuyu çözmen gerekir...Yardım alsan mı? Bak valla çok zevkli aslında, ama öküz olmayan bir adamla olması lazım (ki nişanlın öyle) ama evlenmeden kendini hazırlarsan daha da tatlış olur

Alevlenme mi oluyor? Bu bence iyi bi şey. Ben stresten uzun süre hiçbir şey hissedemedim gibi oldu öpüştüğümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…