- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
bence cok uzulucek isin sonunda.Tamam şimdi gördüm
Ya kim olduğu da önemsiz aslında. Seks çok başka bir durum.
Bak aklına bir kere girdiyse kesinlikle yaparsın :)bence cok uzulucek isin sonunda.
ben de deneyecegini dusunuyorum ve iyi şeyler hissedemiyorumBak aklına bir kere girdiyse kesinlikle yaparsın :)
Gece gündüz öpüşmeyi düşünüyordum. Öpüştüm
Ya canım olursa olur olmazsa da çay içerlerben de deneyecegini dusunuyorum ve iyi şeyler hissedemiyorum
ay ayip olcak ama mast falan yapiyo musun belki evlenene kadar egzersiz niteliginde iyi gelirYa canım olursa olur olmazsa da çay içerler
Of bilmiyorum cinsellikten zaten çok korkuyorum.
Çok dertliyim bu konuda
Aslında yapmam lazım . Parmak egzersizi özellikle ama yok yeminle canım hiç istemiyoray ayip olcak ama mast falan yapiyo musun belki evlenene kadar egzersiz niteliginde iyi gelir
Aslında yapmam lazım . Parmak egzersizi özellikle ama yok yeminle canım hiç istemiyor
bence cok uzulucek isin sonunda.
Kuzum gerçekten istediğin bir adamı otomatik arzuluyorsun zaten :) Bir de kafanda korku olmayacak, hormonlar vs de etkili. Ben bazen çok istiyorum, bazen de frijit kadın edasına bürünüyorumE şimdi koca da yok (varlığıyla yokluğu aynıydı gerçi ) napalım tutuyoruz kendimizi, geçen anneme diyorum ki anne bana koca lazım Kadın gözlerini belertti Evlenmeden ilk soracağım soru kuşun ötüyor mu olacak diye dalga geçiyorum ama cidden bu konu yara bende ya
ben de korku yoktu valla istekliydim de ama kadınlar kulübünde denk gelip okuduklarımdan sonra her şey 180 derece değişti.
Bilinçaltınıza yerleştirdiniz demek ki, burda yazılanlar tabiki gerçek ama herkesin ilişkisi böyle değil ki :) Silin bunları kafanızdan, doğru adamla her şey mükemmel olacak :)
Doğru adam var da(olduğuna inanıyorum henüz evlenmedik) hiç aklımda olmayan konular vajinismus vs. burda okuduklarımdan sonra girdi aklımaOkumadan önce çok farklıydım. Aşırı hem de.
Buranın yararı olduğu gibi zararı da oluyor insanları etkilemekte.
Öpüşünce falan bende bi alevlenme oluyor ama ben cinsellik konusu da çok çektimKuzum gerçekten istediğin bir adamı otomatik arzuluyorsun zaten :) Bir de kafanda korku olmayacak, hormonlar vs de etkili. Ben bazen çok istiyorum, bazen de frijit kadın edasına bürünüyorumE şimdi koca da yok (varlığıyla yokluğu aynıydı gerçi ) napalım tutuyoruz kendimizi, geçen anneme diyorum ki anne bana koca lazım Kadın gözlerini belertti Evlenmeden ilk soracağım soru kuşun ötüyor mu olacak diye dalga geçiyorum ama cidden bu konu yara bende ya
Öpüşünce falan bende bi alevlenme oluyor ama ben cinsellik konusu da çok çektim
Gerçekten çok çok korkuyorum. Bana tatili alalım, nereye istersen dedi. Ben de dur bi süreç gelsin dedim. Ama ev eşyalarımızı falan almaya başladık
Günaydın kızlarrr
Günaydın canım.Günaydın kızlarrr
Öpüşünce falan bende bi alevlenme oluyor ama ben cinsellik konusu da çok çektim
Gerçekten çok çok korkuyorum. Bana tatili alalım, nereye istersen dedi. Ben de dur bi süreç gelsin dedim. Ama ev eşyalarımızı falan almaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?