Hissikablelvuku

ben istiklaldeki loyadan 13 liraya sort takimi almistim 3 sene önce... Hey gidi....

Ben bile merak ettim 3 binlik ne aldın

Of hiç şaşırmadım valla...Bir sürü örnek var böyle

Ay kıyamam yaaa adama

Ne aldın kızzzz ben çok severim iç çamaşırı, almıştım boşanırken çoğunu attım çöpe O kadar giyinir süslenirdim adam dönüp bakmazdı bile kendimi nasıl kötü hissederdim anlatamam...Çok da düzgün fiziğim...Kumsaatiyim, zayıfım falan. Resmen depresyona girmiştim, nefret ediyordum o çamaşırlardan.

Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah kuzum.

Kuzum iyi yorumlayabilen birini bulursan neler anlaşılmıyor ki Ben hala bulamadım yaaa
Ben biriyle görüştüm,400 lira dedi 2 saat falan yapıyormuş mail atmıştı ayrıntılı. Hayatım biraz tekduze olmadan yapmak istemedim,etkileniyorum çünkü.

Canım o an bi hevesle aldım:))
Ya bunların hepsi boş. Ama eğer bana güzel yaklaşmazsa aslaaaaaaaaaaaa sevişmek falan yok

Canım o an bi hevesle aldım:))
Ya bunların hepsi boş. Ama eğer bana güzel yaklaşmazsa aslaaaaaaaaaaaa sevişmek falan yok

Tatlım niye kendini şartlandırıyorsun? Adam duygusal, merhametli...Nasıl sana güzel yaklaşmaz ki? Benim eski öküz bile bir kere bile beni zorlamadı, sert davranmadı Allahı var...Sorunluydu ama beni zorlamıyordu. Sen eskisi gibi olacak diye korkuyorsun ama ikisi de farklı insanlar...

[

skype ile arayacaktı benim dedigim kişi de. Allah buyuk ya,cokta ugrasmamak lazım gibi
ben bayılıyorum seksi şeylere

Ben de saldım ama gene de merak ediyorum, biraz netten araştırdım çok tuttu eski evliliğim yaşadıklarım falan çat diye görünüyormuş meğer haritamda.

nerelere baktın nelere dikkat edin,ben de bakiyim bi

Öncelikle ücretsiz doğum haritası çıkarabileceğin siteler var ordan çıkar haritanı. Güneş , ay ve yükselen burcunun özelliklerini oku anla. Evlilik için 7. evin önemli, o kısmı internetten aratabilirsin. Mars burcun aradığın eşin özelliklerini anlatır sana. Venüsün de senin nasıl bir eş olacağını anlatır. Evleneceğin kişinin Venüsü senin Venüsünle uyumluysa aradığı eş özelliklerine sahipsindir :)

12 tane ev var, her birinin gösterdiği şeyler farklı. Netten bulabiliyorsun. Kuzey güney ay düğümü önemli, orda karmalar var, hayatında yaşayacağın ödemen gereken karma borçların orda görülüyor. Benimkinde 7. ev ve kötü bir evlilik, eş vs görünüyor :) 7. evimde birden çok gezegen var, Venüsüm balık yani birden fazla evlilik yapabilirmişim. Açılar vs var ama o kadar yorumlamayı bilmiyorum henüz Benim haritamda karmam hep evlilik, koca moca üzerine

Onlara bakmıştım,7.evimde gezegen yok 7.evim yok ahahahahhah 7.evle alakalı burç yengeç,yengeç burcunda iki eski sevgilim var ve yengeclere tovbeliyim. Ama es secimi için kadının marsi erkeğin venusu diye biliyorum,marsimdaki burc su anki sevgilim ama onun venusunde benim burcum yok aslında dogum haritamda evlilik vs yok ben de evlenmicem galiba o yyüzden pek kaale almamislar diye dusundum kova burcuyum,herrrrrr yerde ozgur ozgur diyip duruyo başlatma len adam akilli şeyler yaz

7. evinde gezegen olmaması evlenmeyeceğin anlamına gelmiyor, başka kriterler var da çok bilmiyorum işte

Evet eş seçimi kadının marsı erkeğin venüsü, bunu ben de yazmıştım. Benim marsımda 2 tane, hem yay hem balık var, balık olmalıymış, yani ateş ve su, ateş burcundan kocam oldu sıra suda bana da hep yengeçler aşık olur ama saçma sapan biter, ilk aşk yengeçti adam 15 sene sonra pişmanları oynuyor iyi mi

yükselen ve ay burcun ne?

ben de kovayım normalde, yükselen başak ama ay burcum yengeç nalet olası yengeç beni mahvetti Venüsüm balık ve erkeklere bağımlı olmaya eğilimliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…