- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
ben istiklaldeki loyadan 13 liraya sort takimi almistim 3 sene önce... Hey gidi....Oraya hep gideriz diye düşündüm. O da beni asla zorlamadı zaten hatta 1 hafta bali yapalım 1 hafta benim dediğim gibi ev kiralayalım dedi. Adam hayaller kuruyorvictoria secrettan tam 3 binlik alışveriş yaptım. Olan onlara olacak
Bak mesela şey mi desen. Kendime istemiyorum oğlunuzun parasını verin yeterZaten onu kabul edersem açık kapı kalmış olur diye düşündüm.
Ama parayı da almış olurum hdhshdh
Ben bile merak ettim 3 binlik ne aldınOraya hep gideriz diye düşündüm. O da beni asla zorlamadı zaten hatta 1 hafta bali yapalım 1 hafta benim dediğim gibi ev kiralayalım dedi. Adam hayaller kuruyorvictoria secrettan tam 3 binlik alışveriş yaptım. Olan onlara olacak
Saygin maygin efendi diyo ya anlatiyim bi ornek. Çok sevdigimiz ayni zamanda aile dostumuz olan bi hekim vardı,genel anlamda ona giderdik,adam cok disiplinli sert ve ciddiydi,hastanenin hissedariydi ayni zamanda. 6 çocuğu vardı evliydi yani,gel zaman git zaman,babamın yanina geliyor,ben x hemsireyle uzun zamandir birlikteyim ayrı ev açtım,esim iskilleniyor eğer dava açmaya kalkarsa onu mudafa etme lutfen diye:) hepimiz sok olduk,hastane de asla kimse bilmiyor tabi ki,herkes ciddi efendi harika es mükemmel baba zannediyor. oglu fen lisesini kazaninca esi ile tüm hastaneye baklava dağıtmışlardıbabam neden yaptin diyince de,kafami dagitiyorum geçici bi heves bunun icin bosanamam demisti.
Oraya hep gideriz diye düşündüm. O da beni asla zorlamadı zaten hatta 1 hafta bali yapalım 1 hafta benim dediğim gibi ev kiralayalım dedi. Adam hayaller kuruyorvictoria secrettan tam 3 binlik alışveriş yaptım. Olan onlara olacak
Ben biriyle görüştüm,400 lira dedi 2 saat falan yapıyormuş mail atmıştı ayrıntılı. Hayatım biraz tekduze olmadan yapmak istemedim,etkileniyorum çünkü.Kuzum iyi yorumlayabilen birini bulursan neler anlaşılmıyor kiBen hala bulamadım yaaa
Ben biriyle görüştüm,400 lira dedi 2 saat falan yapıyormuş mail atmıştı ayrıntılı. Hayatım biraz tekduze olmadan yapmak istemedim,etkileniyorum çünkü.
Hahahahahhaben istiklaldeki loyadan 13 liraya sort takimi almistim 3 sene önce... Hey gidi....
Ekşınlı şeyler .Ben bile merak ettim 3 binlik ne aldın
Canım o an bi hevesle aldım:))Ay kıyamam yaaa adama
Ne aldın kızzzz ben çok severim iç çamaşırı, almıştım boşanırken çoğunu attım çöpeO kadar giyinir süslenirdim adam dönüp bakmazdı bile kendimi nasıl kötü hissederdim anlatamam...Çok da düzgün fiziğim...Kumsaatiyim, zayıfım falan. Resmen depresyona girmiştim, nefret ediyordum o çamaşırlardan.
Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah kuzum.
skype ile arayacaktı benim dedigim kişi de. Allah buyuk ya,cokta ugrasmamak lazım gibiBanada 500 tl dedi bir de bir naz niyaz yok aradığı saatte müsait olcakmışım bişiler bişiler sinir oldum
ben bayılıyorum seksi şeylereHahahahahha
Ya bende o gün gaza geldimama çok güzellerdi
Canım o an bi hevesle aldım:))
Ya bunların hepsi boş. Ama eğer bana güzel yaklaşmazsa aslaaaaaaaaaaaa sevişmek falan yok
[
skype ile arayacaktı benim dedigim kişi de. Allah buyuk ya,cokta ugrasmamak lazım gibi
ben bayılıyorum seksi şeylere
nerelere baktın nelere dikkat edin,ben de bakiyim biBen de saldım ama gene de merak ediyorum, biraz netten araştırdım çok tuttu eski evliliğim yaşadıklarım falan çat diye görünüyormuş meğer haritamda.
nerelere baktın nelere dikkat edin,ben de bakiyim bi
Onlara bakmıştım,7.evimde gezegen yok 7.evim yok ahahahahhah 7.evle alakalı burç yengeç,yengeç burcunda iki eski sevgilim var ve yengeclere tovbeliyim. Ama es secimi için kadının marsi erkeğin venusu diye biliyorum,marsimdaki burc su anki sevgilim ama onun venusunde benim burcum yokÖncelikle ücretsiz doğum haritası çıkarabileceğin siteler var ordan çıkar haritanı. Güneş , ay ve yükselen burcunun özelliklerini oku anla. Evlilik için 7. evin önemli, o kısmı internetten aratabilirsin. Mars burcun aradığın eşin özelliklerini anlatır sana. Venüsün de senin nasıl bir eş olacağını anlatır. Evleneceğin kişinin Venüsü senin Venüsünle uyumluysa aradığı eş özelliklerine sahipsindir :)
12 tane ev var, her birinin gösterdiği şeyler farklı. Netten bulabiliyorsun. Kuzey güney ay düğümü önemli, orda karmalar var, hayatında yaşayacağın ödemen gereken karma borçların orda görülüyor. Benimkinde 7. ev ve kötü bir evlilik, eş vs görünüyor :) 7. evimde birden çok gezegen var, Venüsüm balık yani birden fazla evlilik yapabilirmişim. Açılar vs var ama o kadar yorumlamayı bilmiyorum henüzBenim haritamda karmam hep evlilik, koca moca üzerine
Onlara bakmıştım,7.evimde gezegen yok 7.evim yok ahahahahhah 7.evle alakalı burç yengeç,yengeç burcunda iki eski sevgilim var ve yengeclere tovbeliyim. Ama es secimi için kadının marsi erkeğin venusu diye biliyorum,marsimdaki burc su anki sevgilim ama onun venusunde benim burcum yokaslında dogum haritamda evlilik vs yok ben de evlenmicem galiba o yyüzden pek kaale almamislar diye dusundum kova burcuyum,herrrrrr yerde ozgur ozgur diyip duruyo başlatma len adam akilli şeyler yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?