Canım ben zaten terapi alarak yendim.Anlıyorum seni kuzum ama bu konuyu çözmen gerekir...Yardım alsan mı? Bak valla çok zevkli aslında, ama öküz olmayan bir adamla olması lazım (ki nişanlın öyle) ama evlenmeden kendini hazırlarsan daha da tatlış olur
Hadi yaGünaydın canım.
Son durumlar iyi çok şükür.
Kardeşi yeniden yatırıldı. Yüksek ateşi varmış.
Benim ki de artık içimden gidesim gelmiyor dedi.
Sakın ha sakın kendini böyle kapatma. Bak ben bilmiyordum. İlk gecemizde öküz gibi olunca ben 1,5 sene yapamadım. Ön sevişme yapmayan adamla seks yapılmazAlevlenme mi oluyor? Bu bence iyi bi şey. Ben stresten uzun süre hiçbir şey hissedemedim gibi oldu öpüştüğümde
O tarz konuları okumayın, bir de her şey kişinin bilinaçaltında unutmayın.
Parayı hala istiyorum ama hbahahsbsbHadi yainşAllah iyileşir. Aranızı iyi olmasına sevindim
Sakın ha sakın kendini böyle kapatma. Bak ben bilmiyordum. İlk gecemizde öküz gibi olunca ben 1,5 sene yapamadım. Ön sevişme yapmayan adamla seks yapılmaz
Ya bende yoktu böyle bi şey sonradan okuyunca oldu buradakilerden :/ bilinçaltında olsa herhalde en başından beri bi korku, çekinme olurdu di mi?
Canım ben zaten terapi alarak yendim.
Ama dediğim gibi parmak egzersizine başlamam lazım.
Ama stresten bir türlü başlayamadım.
Balayına Maldiv istemiyorum sence Bali nasıl ?
Kardeşine harcadığı 100 bini mi? Aman boşver Kajmery. Zaten ihtiyacın yok kuzum. Aranızı bozmaya değmez.Parayı hala istiyorum ama hbahahsbsb
Sen nasılısn ?
Yok bilinçaltı sonradan da çıkabiliyor, bende evlendikten sonra ilk ilişkide çıktı günlerce ilişkiye giremedim mesela.Öncesinde gayet ateşli ve hazırdım
Evet psikologa gittim.1,5 sene mi? Yardım falan aldınız mı? Yani değişti mi her şey şimdi?
Yani bizim için de büyük para ama nişanlım alacağım dedi.Kardeşine harcadığı 100 bini mi? Aman boşver Kajmery. Zaten ihtiyacın yok kuzum. Aranızı bozmaya değmez.
Buarada benim için çok çok büyük para küçümsediğimi düşünmeyesin
Nişanlım şeyi istiyor aslında kaşta falan ev tutalım havuzlu filan diyor sonra sabahlar olmasınAyyy Baliye gitti kardeşim çok güzel kuzummm. Tapınak vs gezmek istersen harika. Maldive de sırf şu deniz üstündeki kulübe evler için gitmek isterim zaten başka numarası da yok anladığım kadarıyla. Beni şey cezbediyor, hani sadece eşlere özel bir oda ve havuz falan. Tekrar evlenirsem öyle bişi istiyorum.
Yeme bu numaraları ya. O kadar parası varsa kızının tedavisine harcasaymış.Yani bizim için de büyük para ama nişanlım alacağım dedi.
O para olmadan da biz evimizi falan kuruyoruz ama sinir oluyorum ya
Kayın valide kişisi bana 60-70 binlik altın takmak istiyormuş. Bende kabul etmedim ama etsemiydim acaba ?
Bende aynen bunu dedim biliyor musun ?Yeme bu numaraları ya. O kadar parası varsa kızının tedavisine harcasaymış.
Zamanında yaptıklarını böyle telafi edecekler ve oğluyla barışacak.
Nişanlım şeyi istiyor aslında kaşta falan ev tutalım havuzlu filan diyor sonra sabahlar olmasın
Ama ben Baliye falan gitmek istiyorum. Orada daha rahat olucam gibi düşünüyorum.
İnsanların gösteriş merakıBende aynen bunu dedim biliyor musun ?
Ama alırlar kuzum sadece desinler diye alırlar. Elalem ne der kafası çok var.
Sence kızını taksalar gelmezler mi ? Hiç umursadığını sanmıyorum.
Saygin maygin efendi diyo ya anlatiyim bi ornek. Çok sevdigimiz ayni zamanda aile dostumuz olan bi hekim vardı,genel anlamda ona giderdik,adam cok disiplinli sert ve ciddiydi,hastanenin hissedariydi ayni zamanda. 6 çocuğu vardı evliydi yani,gel zaman git zaman,babamın yanina geliyor,ben x hemsireyle uzun zamandir birlikteyim ayrı ev açtım,esim iskilleniyor eğer dava açmaya kalkarsa onu mudafa etme lutfen diye:) hepimiz sok olduk,hastane de asla kimse bilmiyor tabi ki,herkes ciddi efendi harika es mükemmel baba zannediyor. oglu fen lisesini kazaninca esi ile tüm hastaneye baklava dağıtmışlardıTanıdık biri değil hatırlamadım bile yazınca. Özelden yazın isterseniz. Ama ben konudaki doktoru hiç sevmedim.
Oraya hep gideriz diye düşündüm. O da beni asla zorlamadı zaten hatta 1 hafta bali yapalım 1 hafta benim dediğim gibi ev kiralayalım dedi. Adam hayaller kuruyorHah işte nişanlının dediği evlerden benim dediklerim :) Geçen nette takılırken tesadüf reklamlarını gördüm ben de, villa olarak geçiyor canım, havuzlu villa kiralıyorsun, her yerde var. Kaş çok güzel orda görmüştüm bu tarz villaları bence çok mantıklı. Ama Bali falan da iyidir nasıl istersen:)
Zaten onu kabul edersem açık kapı kalmış olur diye düşündüm.İnsanların gösteriş merakı
Sen seviyeni de mesafeni de koru. Nasılsa kardeşin iyileştikten sonra uzak durcaz düşüncesinde olduğunu nişanlın bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?