Hissikablelvuku

yengeç erkekleri cok tuhaf ve salak,djdjdhsh
kova erkeklerini önermiyorum genele vurunca çünkü cok zorlayicilar,yengecten kesinlikle uzak dur allahin ayısı 15 senelik dengesizlik düşün artik nasıl anormal ben kovayım,yukselen oglak ay akrep beni de etkileyen akrep nerdeyse akrebin etkisindeyim o kadar kindarim ki asla unutmuyorum bu beni cok cok ve cok yoruyor,kovanin bana karisamazsin taaaaam mi özelliği mevcut sadece onun dışındakiler tirt. Balık erkeklerini de önermiyorum ya cok pısırık oluyorlar ya da durmadan aldatıyorlar. Hayır nerdeyse bütün burçları yazıp önermiyorum diyeceğim

Balık tam hayalperest ve duygusal babamdan biliyorum hiç tarzım değil Ay burcu önemli işte, o biraz dengeliyorsa dengeliyor yoksa tırt

Bilmiyorum benim istediklerimi sayayım, hangi burç oluyor bilemem Ev erkeği, aile babası, aynı zamanda gezmeyi tozmayı sosyalliği de dozunda seven, ne çok yapışık ne çok bağımsız, ne cimri ne tutumsuz, güçlü, geleceği düşünen, çocuk bakmakta yardımcı, kıskançlığı abartmayan, saygılı, cinsellikte yetenekli aynı zamanda romantik

bulursan kardesini üstüme sal nolur

üniversite de bi defa sigara ictim boguluyordum

ben sanırım alışkınım babadan senelerce pasif içiciydim. üniversite sonda 1 paket, bu aralar da 1 paket sigara içtim o kadar. yani çok aşırı stresli dönemlerimde rahatlamak için. ama nargile içerdik bir dönem. bana normal gelirdi

benim babam da içiyor ama ben beceremedim cekemiyodum icime nargile alkol vs hep uzak oldum,normalde de nargileli cafelere gitmemeyi tercih ediyorum koku hosuma gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…