- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
yengeç erkekleri cok tuhaf ve salak,djdjdhsh7. evinde gezegen olmaması evlenmeyeceğin anlamına gelmiyor, başka kriterler var da çok bilmiyorum işte
Evet eş seçimi kadının marsı erkeğin venüsü, bunu ben de yazmıştım. Benim marsımda 2 tane, hem yay hem balık var, balık olmalıymış, yani ateş ve su, ateş burcundan kocam oldu sıra sudabana da hep yengeçler aşık olur ama saçma sapan biter, ilk aşk yengeçti adam 15 sene sonra pişmanları oynuyor iyi mi
yükselen ve ay burcun ne?
ben de kovayım normalde, yükselen başak ama ay burcum yengeç nalet olası yengeç beni mahvettiVenüsüm balık ve erkeklere bağımlı olmaya eğilimliyim
icmiyorum ben hic icmedim hoslanmiyorum
yengeç erkekleri cok tuhaf ve salak,djdjdhsh
kova erkeklerini önermiyorum genele vurunca çünkü cok zorlayicilar,yengecten kesinlikle uzak dur allahin ayısı 15 senelik dengesizlik düşün artik nasıl anormalben kovayım,yukselen oglak ay akrep beni de etkileyen akrep nerdeyse akrebin etkisindeyim o kadar kindarim ki asla unutmuyorum bu beni cok cok ve cok yoruyor,kovanin bana karisamazsin taaaaam mi özelliği mevcut sadece onun dışındakiler tirt. Balık erkeklerini de önermiyorum ya cok pısırık oluyorlar ya da durmadan aldatıyorlar. Hayır nerdeyse bütün burçları yazıp önermiyorum diyeceğim
icmiyorum ben hic icmedim hoslanmiyorumyesil cayciyizzz
bulursan kardesini üstüme sal nolurBalık tam hayalperest ve duygusal babamdan biliyorum hiç tarzım değilAy burcu önemli işte, o biraz dengeliyorsa dengeliyor yoksa tırt
Bilmiyorum benim istediklerimi sayayım, hangi burç oluyor bilememEv erkeği, aile babası, aynı zamanda gezmeyi tozmayı sosyalliği de dozunda seven, ne çok yapışık ne çok bağımsız, ne cimri ne tutumsuz, güçlü, geleceği düşünen, çocuk bakmakta yardımcı, kıskançlığı abartmayan, saygılı, cinsellikte yetenekli aynı zamanda romantik
ya ben kadınlar icmiyo saniyom hep ahdhshshshskendi adına konuş ben içerim
bulursan kardesini üstüme sal nolur
ya ben kadınlar icmiyo saniyom hep ahdhshshshs
aynen ve ailesi de duzgun olmalı kesinlikleşaka bir yana sanırım mükemmel erkek yok, hepsinde artı eksi var, önemli olan artısı fazla olanı bulmak sanırım, bir de düzgün karakterlisini
üniversite de bi defa sigara ictim boguluyordumüniversitede ne içerdim yok elmalısı yok bilmemnelisi
üniversite de bi defa sigara ictim boguluyordum
benim babam da içiyor ama ben beceremedim cekemiyodum icimeben sanırım alışkınım babadan senelerce pasif içiciydim. üniversite sonda 1 paket, bu aralar da 1 paket sigara içtim o kadar. yani çok aşırı stresli dönemlerimde rahatlamak için. ama nargile içerdik bir dönem. bana normal gelirdi
benim babam da içiyor ama ben beceremedim cekemiyodum icimenargile alkol vs hep uzak oldum,normalde de nargileli cafelere gitmemeyi tercih ediyorum koku hosuma gitmiyor
Ya usuyen prensesin konusunu okudunuz mu ben bu kiza cok uzuluyorum destek almasi gerek
nişanlının icindeki psikopati kız cikardi bence o zaman üye miydin bilmiyorum ama bi üye daha vardi boyle,ar.gor idi,allahim ogrencisi silgi istedi diye olay cikariyordu,keza eltisine eli degiyor diyenişanlı da ayrı bir psikopat ama
üniversite de bi defa sigara ictim boguluyordum
Greeşim biz kötü kızı Peri de iyi kızbenim babam da içiyor ama ben beceremedim cekemiyodum icimenargile alkol vs hep uzak oldum,normalde de nargileli cafelere gitmemeyi tercih ediyorum koku hosuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?