Hissikablelvuku

Benim içime sinmeyen değil de aslında sadece şüphelerim var.
Ne yaparsam yapayım var maalesef... keşke olmasa.
Çok teşekkür ederim. Allah hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın.

hadi gözün aydın o vakit

O git geller nasıl yoruyor anlatamam ...
Katılıyorum; insan tabiki zor zamanları idare ediyor da sonrasını da düşünmüyor değil; zaten hayatlarımız muhteşem geçmiyor. O muhtemelen bu durumdan ve aileyle bir araya gelmiş olmaktan etkilendi; size de onlara atar gider yapıyormuş gibi görünse de içten içte acabaları var sizi de yokluyor, tavrınızı belirtmişsiniz bunda da ikilemde kalıyor; kendi haline bır komple bırakın derim bakalım ne ıle geri dönüş yapacak...

Hala bunca olayda bile evliliğimizi konuşmak istiyor. Ben şu an onu sadece izlemek istiyorum. Eğer en ufak bir şey görürsem,nişanı hemen atacağım. Umarım ikilemleri bizim sonumuzu getirmez. Ben üstüne basa basa söyledim. Ne giderim ne gelmelerini isterim.

Aynen olayları siz en iyi bildiğiniz için demek ki ciddi korunması gereken sınırlar var ki en doğrusu.
Sizin izleme kararınız en doğrusu bakalım hayırlısı olsun gerçekten siz gibi tatlı ve güçlü bir kadınla ilişkisini bozarsa bilemiyorum yani artık...

Ay çok teşekkür ederim o sizin tatlılığınız.
Yani hayatta zaten bi takım şeyleri gördüm. Ben boşanmış bir hatunum bu saaten sonra gerçekten ayrılmak falan bana zor gelmez. Zaten şu an tek derdim iş. İşimi kurayım başka bir şey istemiyorum.

Kajmery34 canım benim nişanlın haklı. Bu konular bu süreçte konuşulacak konular hiç değil.

Resti çekmene gelince bunu da doğru bulmadım bu konular senlik konular değil bence. Sınırlarını kalın bir çizgiyle çekersin ama rest çekmek olmamış gibi.. Nişanlın zaten bunları unutmayacaktır sen hiç merak etme ama sen böyle yaparsan senin yaptıkların da yer edecektir

Bununla birlikte benim de hislerim çok güçlüdür hatta baya güçlüdür :) ama kimseye içime sinmedi vs. demeyi doğru bulmuyorum. Hepimizin hayatları farklı ve dolayısı ile biz bize anlattığın kadarını bilebiliriz daha fazlasını değil. Onun için hiçbirimizin söyledikleri kafanı karıştırmasın canım benim. Sen kendi doğrunu yaşa.

Geçmişte zor şeyler yaşamışsın ama bunun acısını da nişanlından çıkarmak doğru gelmedi bana.

Aslında adam o kadar sabırlı ki. Bazen diyorum ki kendime nasıl bir ruh hastasıyım ?
Konuştuğum şeyler için pişmanım ama ben sadece baştan önlem almaya çalıştım. Keşke bu şekilde yapmasaydım orası da ayrı bir mesele.
Ailemde artık hep olumlu şeyler söylüyor. Kızım adam zor durumda biraz sakin ol sus diyorlar.
Ama inan bazen delirmemek elde değil. Kendini o kadar adadı ki... her şeyden vazgeçmiş gibi.
Kendine getirmek zorundaydım .

Canım kendi doğrunu elbet sen daha iyi bilirsin ama bu şekilde onu kendine getiremezsin.

Artık saldım çayıra ilişkimizi. Elbet bugünlerde geçecek. Zaman ne getirecek inan bilmiyorum.

Yaw çayıra neden salıyorsun Bu günler geçecek ve siz bu günlerde birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız. Zaman güzel şeyler getirecek inancını kaybetme olur mu

Yaw çayıra neden salıyorsun Bu günler geçecek ve siz bu günlerde birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız. Zaman güzel şeyler getirecek inancını kaybetme olur mu
Chill sürekli ailesi ile uğraştığı için ben asılda çayıra saldım. İnan her gün başka bir sorun.. her gün başka bir mesele. O da bıktı bende..

Chill sürekli ailesi ile uğraştığı için ben asılda çayıra saldım. İnan her gün başka bir sorun.. her gün başka bir mesele. O da bıktı bende..

Hayatın her alanında sorun var, zaten hayatın kendisi bu değil mi? Bu durumda ailesi ile uğraşmayan bir insanı ben gözlemlerdim açıkçası. Nişanlın vicdanlı ve merhametli bir insan bunlar benim için önemli kriterlerdir seni bilemem tabi. Senin diyebileceğin şu olmalı vicdanın rahat olsun elinden geleni yap ben yanındayım.

Eğer nişanlım bu durumda ailesinin yanında olmasaydı kesinlikle bu iş biterdi. Ben merhametsiz bir adamla bir daha yapamam.
Sadece o üzülmesin istiyorum o kadar.

Yok cano sütten ağzı yanan yoğurdu dondurup yer siz doğru yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…