Benim içime sinmeyen değil de aslında sadece şüphelerim var.Nişanlılık sürecinde bazı sorunlardan bahsetmiştin.. Hayatindaki insan herseyden ve herkesten önemlidir ama aile de çok çok önemli.Hicbir şey dört dörtlük olmuyor ama zamanindaki yorgunluklar biraz daha tahammül sınırlarımızı zorluyor kendimden biliyorum..Artık bir cok seye eskisi kadar sabır ve sebat gösteremiyorsun..
Erkeklerde evlilikten önce ve sonra aile tutumlari değisiyor sanki cogu zamanda okuyoruz buralarda.Biraz da ondan icime sinmedi sanirim.
Ailesi icin ise bosuna bilenmedin hakli sebeplerin vardi zamanlama hatasi oldu biraz galiba.Sonuc itibariyle düzelmesine sevindim.Her zaman böyle güzel olsun insallah..
Canım hamd olsun diyelim. Eh işte :)Kizlar yazdiklarinizi okuyamadim yarin okuyacagim :)Kajmery34 . Anladigim kadari ile iyisin buna sevindim cnm :)
Ne kanseri?Kanser kardeşi. Çok zor bir durumda...
Allah yardımcısı olsun...
Aynen öyle canım. ilik kanseri ve bir kanseri daha var maalesef...Ne kanseri?
Allah şifa versino zaman anlayabiliyorum nişanlını. Kardeşiyle küs ayrılıp daha sonra vicdan azabı çekmek istemiyordur, haklı bile olsa.
Kuzum artık sen hiç ban almıosun ben alıyorum
Rolleri değiştik. Nişanlım son 1haftadır eski haline döndü çok şükür. Artık beni dinlemeye başladı. Ben izin vermiyorum sabahtan akşama hastanede olmasına. Kocası var gidip o ilgilensin diyorum. Seneler evvel kocamla huzurumu bozarsın sen deyip sırt dönmüş. E şimdi ne değişti ?
O git geller nasıl yoruyor anlatamam ...Gel-git yaşıyor onun yorgunluğu var üzerinde...
Katılıyorum; insan tabiki zor zamanları idare ediyor da sonrasını da düşünmüyor değil; zaten hayatlarımız muhteşem geçmiyor. O muhtemelen bu durumdan ve aileyle bir araya gelmiş olmaktan etkilendi; size de onlara atar gider yapıyormuş gibi görünse de içten içte acabaları var sizi de yokluyor, tavrınızı belirtmişsiniz bunda da ikilemde kalıyor; kendi haline bır komple bırakın derim bakalım ne ıle geri dönüş yapacak...O git geller nasıl yoruyor anlatamam ...
Hala bunca olayda bile evliliğimizi konuşmak istiyor. Ben şu an onu sadece izlemek istiyorum. Eğer en ufak bir şey görürsem,nişanı hemen atacağım. Umarım ikilemleri bizim sonumuzu getirmez. Ben üstüne basa basa söyledim. Ne giderim ne gelmelerini isterim.Katılıyorum; insan tabiki zor zamanları idare ediyor da sonrasını da düşünmüyor değil; zaten hayatlarımız muhteşem geçmiyor. O muhtemelen bu durumdan ve aileyle bir araya gelmiş olmaktan etkilendi; size de onlara atar gider yapıyormuş gibi görünse de içten içte acabaları var sizi de yokluyor, tavrınızı belirtmişsiniz bunda da ikilemde kalıyor; kendi haline bır komple bırakın derim bakalım ne ıle geri dönüş yapacak...
Hala bunca olayda bile evliliğimizi konuşmak istiyor. Ben şu an onu sadece izlemek istiyorum. Eğer en ufak bir şey görürsem,nişanı hemen atacağım. Umarım ikilemleri bizim sonumuzu getirmez. Ben üstüne basa basa söyledim. Ne giderim ne gelmelerini isterim.
Ay çok teşekkür ederimAynen olayları siz en iyi bildiğiniz için demek ki ciddi korunması gereken sınırlar var ki en doğrusu.
Sizin izleme kararınız en doğrusu bakalım hayırlısı olsun gerçekten siz gibi tatlı ve güçlü bir kadınla ilişkisini bozarsa bilemiyorum yani artık...
Aslında adam o kadar sabırlı ki. Bazen diyorum ki kendime nasıl bir ruh hastasıyım ?Kajmery34 canım benim nişanlın haklı. Bu konular bu süreçte konuşulacak konular hiç değil.
Resti çekmene gelince bunu da doğru bulmadım bu konular senlik konular değil bence. Sınırlarını kalın bir çizgiyle çekersin ama rest çekmek olmamış gibi.. Nişanlın zaten bunları unutmayacaktır sen hiç merak etme ama sen böyle yaparsan senin yaptıkların da yer edecektir
Bununla birlikte benim de hislerim çok güçlüdür hatta baya güçlüdür :) ama kimseye içime sinmedi vs. demeyi doğru bulmuyorum. Hepimizin hayatları farklı ve dolayısı ile biz bize anlattığın kadarını bilebiliriz daha fazlasını değil. Onun için hiçbirimizin söyledikleri kafanı karıştırmasın canım benim. Sen kendi doğrunu yaşa.
Geçmişte zor şeyler yaşamışsın ama bunun acısını da nişanlından çıkarmak doğru gelmedi bana.
Aslında adam o kadar sabırlı ki. Bazen diyorum ki kendime nasıl bir ruh hastasıyım ?
Konuştuğum şeyler için pişmanım ama ben sadece baştan önlem almaya çalıştım. Keşke bu şekilde yapmasaydım orası da ayrı bir mesele.
Ailemde artık hep olumlu şeyler söylüyor. Kızım adam zor durumda biraz sakin ol sus diyorlar.
Ama inan bazen delirmemek elde değil. Kendini o kadar adadı ki... her şeyden vazgeçmiş gibi.
Kendine getirmek zorundaydım .
Artık saldım çayıra ilişkimizi. Elbet bugünlerde geçecek. Zaman ne getirecek inan bilmiyorum.Canım kendi doğrunu elbet sen daha iyi bilirsin ama bu şekilde onu kendine getiremezsin.
Artık saldım çayıra ilişkimizi. Elbet bugünlerde geçecek. Zaman ne getirecek inan bilmiyorum.
Chill sürekli ailesi ile uğraştığı için ben asılda çayıra saldım. İnan her gün başka bir sorun.. her gün başka bir mesele. O da bıktı bende..Yaw çayıra neden salıyorsunBu günler geçecek ve siz bu günlerde birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız. Zaman güzel şeyler getirecek inancını kaybetme olur mu
Chill sürekli ailesi ile uğraştığı için ben asılda çayıra saldım. İnan her gün başka bir sorun.. her gün başka bir mesele. O da bıktı bende..
Eğer nişanlım bu durumda ailesinin yanında olmasaydı kesinlikle bu iş biterdi. Ben merhametsiz bir adamla bir daha yapamam.Hayatın her alanında sorun var, zaten hayatın kendisi bu değil mi? Bu durumda ailesi ile uğraşmayan bir insanı ben gözlemlerdim açıkçası. Nişanlın vicdanlı ve merhametli bir insan bunlar benim için önemli kriterlerdir seni bilemem tabi. Senin diyebileceğin şu olmalı vicdanın rahat olsun elinden geleni yap ben yanındayım.
Yok cano sütten ağzı yanan yoğurdu dondurup yer siz doğru yaptınız.Aslında adam o kadar sabırlı ki. Bazen diyorum ki kendime nasıl bir ruh hastasıyım ?
Konuştuğum şeyler için pişmanım ama ben sadece baştan önlem almaya çalıştım. Keşke bu şekilde yapmasaydım orası da ayrı bir mesele.
Ailemde artık hep olumlu şeyler söylüyor. Kızım adam zor durumda biraz sakin ol sus diyorlar.
Ama inan bazen delirmemek elde değil. Kendini o kadar adadı ki... her şeyden vazgeçmiş gibi.
Kendine getirmek zorundaydım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?