Histeroskopi Sonucu Gebe Kalan Varmi Aranizda..

bende histeroskopi oldum biras denicez sonra aşılama denildi sabırla bakıcaz beklicez biraz moralsizim sanki diş çektirmeye gittim çok etkisiz kaldım neden bole hissddiyorum bilmiyorum
NE GÜZEL DEMEKKİ NORMAL YOLLA GEBE KALMA ŞANSIN VAR İNŞALLAH RABBİM FAZLA UĞRAŞTIRMADAN NASİP EDER MELEĞİNİ SANA.a.s.
BEN ŞUBATIN İLK HAFTASI HİST OLACAĞIM

Öncelikle herkese merhaba
Polip ile ilgili araştırma yaparken rastladım bu sayfaya benimde yaklaşık 1 yıldır uğraşlarımıza rağmen çocuğumuz olmuyor dr'un en son dediği anestezi altında histeroskopiyle girilip rahimde bulunan ufak bir polip varmış onu alıcak ondan sonra tekrar denemeye devam edicez acaba bu işlemi yaptıranınzı varmı nasıl zorlu bir işlemmi birde maliyeti hakkında fikriniz varmı ? bana söylenilen fiyat çok uçuk geldi nerdeyse tüp bebek fiyatı gibi

canım öncelikle geçmiiş olsun ben perşembe yada cuma hist olacağım benim gittiğim merkezde 890 ytl fiyat sana nekadar dedilerki

NE GÜZEL DEMEKKİ NORMAL YOLLA GEBE KALMA ŞANSIN VAR İNŞALLAH RABBİM FAZLA UĞRAŞTIRMADAN NASİP EDER MELEĞİNİ SANA.a.s.
BEN ŞUBATIN İLK HAFTASI HİST OLACAĞIM

canım inşallah kolayca atlatırsınşutarafagitti

cesur olmanı diliyorum, inşallah bunlar da bitecek :teselli::asigim:
Allak kolaylık versin canım:1rolleyes:

canım öncelikle geçmiiş olsun ben perşembe yada cuma hist olacağım benim gittiğim merkezde 890 ytl fiyat sana nekadar dedilerki

Sağol canım sanada geçmiş olsun..Bana 3000 ytl dediler açıkcası çok fazla bir rakam..sen nereye gidiyorsun sakıncası yoksa yazarsan veya özelden yollarsan çok sevinirim

Sağol canım sanada geçmiş olsun..Bana 3000 ytl dediler açıkcası çok fazla bir rakam..sen nereye gidiyorsun sakıncası yoksa yazarsan veya özelden yollarsan çok sevinirim

Canım eğer sadece polip operasyonuysa çok tabiki yav, gerçekten tüp bebe parasıymış, bende polip operasyonu geçirdim Rüyameleğimle aynı merkeze gidiyoruz zaten, çok kolay bi işlem, anestezili yapılıyo, ağrı sızı olmuyo ama lekelenme şeklinde kanama oluyo 3-4 gün kadar, 800 ytl'ye yaptırdım bende Eylül ayında, Koşuyolunda Umut Tüp bebek merkezinde

Cevabın için çok teşekkür ederim..Evet sadece polip operasyonu 0,5 cm lik bir polip.. Histeroskopiyle girilip polip alınacak.. fiyat benide şok etti açıkcası şuan araştırma halindeyim :1shok:

Cevabın için çok teşekkür ederim..Evet sadece polip operasyonu 0,5 cm lik bir polip.. Histeroskopiyle girilip polip alınacak.. fiyat benide şok etti açıkcası şuan araştırma halindeyim :1shok:

Aynen benimkide okadarcık bişeydi canım, iyi araştır bencede çok para

canım inşallah kolayca atlatırsınşutarafagitti

cesur olmanı diliyorum, inşallah bunlar da bitecek :teselli::asigim:
Allak kolaylık versin canım:1rolleyes:
canım sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor :1hug:a.s.

benim gittiğim merkez umut tüp bebek merkezi koşuyolu dr Enver KURT
ben ve sitede 2 (kaktüs ve kuzi)arkadaşım aynı merkeze gidiyoruz ve çok memnunuz biraz geç oldu ama kusura bakma buara pek sık giremiyoruma.s.

benim gittiğim merkez umut tüp bebek merkezi koşuyolu dr Enver KURT
ben ve sitede 2 (kaktüs ve kuzi)arkadaşım aynı merkeze gidiyoruz ve çok memnunuz biraz geç oldu ama kusura bakma buara pek sık giremiyorum

Kızlar sizin merkezi aradım sordum fakat telefonda görüştüğüm kişi histeroskopi yapmıyoruz dedi:1shok:şaşırdım kaldım internet sitelerinde yazıyor histeroskopi.. Ne iş anlamadım:1no2:

rüyacım operasyonun nasıl geçti...bizi habersiz bırakma canım...inşallah problemsiz atlatmışsındır....öpüyorum...

Kızlar sizin merkezi aradım sordum fakat telefonda görüştüğüm kişi histeroskopi yapmıyoruz dedi:1shok:şaşırdım kaldım internet sitelerinde yazıyor histeroskopi.. Ne iş anlamadım:1no2:

Allah Allah niye öyle dedilerki acep ya hayret, ya belki sadece orda tedavi olanlara yapıyolardır bilmiyorum ki :uhm:

rüyacım operasyonun nasıl geçti...bizi habersiz bırakma canım...inşallah problemsiz atlatmışsındır....öpüyorum...

canım benim dün sabah operasyonum gerçekleşti fakat rahmin durumu pek iç açıcı değilmiş doktorum açabildiği kadar açmış fakat rahim biraz zedelenmiş akşama kadar merkezde kaldım akşam eve geldim doktorumla son görüşmemde ne çok umutlu nede çok umutsuz konuştu bakalım rahmin kalınlaşması beklenecek rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah hepimize
a.s.

Haydaaa ya canım doktorlar biliyosun hep bi yanılma payı bırakırlar Allahtan ümit kesilmez sen umudunu kaybetme, inşallah bu ay düzelir transferin yapılır ve bebişlerinde tutar Allah herzaman yardımcın olsuna.s.

Haydaaa ya canım doktorlar biliyosun hep bi yanılma payı bırakırlar Allahtan ümit kesilmez sen umudunu kaybetme, inşallah bu ay düzelir transferin yapılır ve bebişlerinde tutar Allah herzaman yardımcın olsuna.s.

SAĞOLASIN CANIM BENİM HAYIRLISI BAKALIM BELEYİP GÖRCEZ RABBİM BU YOLDA EMEK HARCAYAN KİMSENİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH:1hug:a.s.

hist sonrası ilk kontrolümü oldum 2 gün önce dr hiç beklemediği halde sonunda rahim kalınlaşmaya başladı eğer buay kalınlaşma devam ederse hayırlısıyla transfer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…