- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
kuzi kaktüs nerelerdesiniz ben birsüre giremedim nasılsınız nasıl gidiyor
kuzi kaktüs nerelerdesiniz ben birsüre giremedim nasılsınız nasıl gidiyor
CANIM E2 DÜŞER MERAK ETME GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN ENVER BEY DONDURULMUŞ EMBRYOLARIN DAHA BAŞARILI OLDUGUNU SÖYLÜYOR BELKİDE HAYIRLISI BÖYLEYDİ İNŞALLAH BU AY SANA GELİR BEBİŞLERİNa.s.rüya canım nasılsın kalınlaşma işlemleri nasıl gidiyor....
bizlerde pekkkk iç açıcı bir durum yok...benm e2 tahlilim yüksek çıkınca yumurtalar toplandı sizinkilerin yanına gönderdim regl olunca kontrole devam...bundan sonra neler bekliyor beni hiççç bilmiyorum...Allah yardımcımız olsun...inşallahhh şansımız bu sefer bize isabet eder...a.s.
ne olsun canım ya bekliyoruz işte bakalım, cumartesi günü gidicem doktora muayene edecek rahim durumu uygunsa bekleyen embriyoları transfer edecek sanırım ama zaten iki yumurta var ve biri çok iyi değil, pek şans yok ama Allahtan ümit kesilmez bi deneyelim bakalım, sen napıyosun düzelmedimi daha rahimin ya
2 kere histereskopi yapıldı ama işe yaramadı bende
8 yıldır olmuyor çocuğumuz.sebebide bilinmiyor.2 aşılama 2 tüp bebek yaptık .ama çok bunaldım şimdi beklemede yiz
bende Doktora Sordum Aslında Espri Yaptım Bu Işin Sonu Tüp Bebeğe Kadar Gider şaşırmam Diye. Oda Histeroskopi Yaptıranalrın Bir Kısmına Tüp Bebek Gerekebiliyo Dedi. Ileri Aylarda Bebek Düşünüyoeuz Bakalım Kolaymı Olacak Uğraştıracakmı?
Tam Anlayamadim Canim Senin Sorun Nedir Hist Oldunmu Olacakmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?