Histeroskopi Sonucu Gebe Kalan Varmi Aranizda..

kuzi kaktüs nerelerdesiniz ben birsüre giremedim nasılsınız nasıl gidiyor

rüya canım nasılsın kalınlaşma işlemleri nasıl gidiyor....
bizlerde pekkkk iç açıcı bir durum yok...benm e2 tahlilim yüksek çıkınca yumurtalar toplandı sizinkilerin yanına gönderdim regl olunca kontrole devam...bundan sonra neler bekliyor beni hiççç bilmiyorum...Allah yardımcımız olsun...inşallahhh şansımız bu sefer bize isabet eder...a.s.

kuzi kaktüs nerelerdesiniz ben birsüre giremedim nasılsınız nasıl gidiyor

ne olsun canım ya bekliyoruz işte bakalım, cumartesi günü gidicem doktora muayene edecek rahim durumu uygunsa bekleyen embriyoları transfer edecek sanırım ama zaten iki yumurta var ve biri çok iyi değil, pek şans yok ama Allahtan ümit kesilmez bi deneyelim bakalım, sen napıyosun düzelmedimi daha rahimin ya

CANIM E2 DÜŞER MERAK ETME GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN ENVER BEY DONDURULMUŞ EMBRYOLARIN DAHA BAŞARILI OLDUGUNU SÖYLÜYOR BELKİDE HAYIRLISI BÖYLEYDİ İNŞALLAH BU AY SANA GELİR BEBİŞLERİNa.s.

CANIM BENİM SEN İÇİNİ FERAH TUT E BANA BAKIN BİRAZ RAHİM BERBAT DURUMDA LÜTFEN HALİNİZE ŞÜKREDİN BENİM TRANSFER ŞANSIM BİLE ÇOK AZ AMA HALA UMUTLUYUM SİZDE UMUDUNUZU YİTİRMEYİN DUALARIM SİZLERLEa.s.

2 kere histereskopi yapıldı ama işe yaramadı bende
8 yıldır olmuyor çocuğumuz.sebebide bilinmiyor.2 aşılama 2 tüp bebek yaptık .ama çok bunaldım şimdi beklemede yiz

CANIM RAHİMDE HERHANGİ BİR PROBLEM BULUNAMADIMI?
RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALIRSINa.s.

ben de ofis histeroskopi yaptırdım septum vardı. fakat asıl sorunum pkos olduğu için histeroskopiden sonra gebe kalamadım.histeroskopiden sonra spontan hamile kalma ihtimali çokyüksek değil gördüğüm kadarıyla.

Bende doktora sordum aslında espri yaptım bu işin sonu tüp bebeğe kadar gider şaşırmam diye. Oda histeroskopi yaptıranalrın bir kısmına tüp bebek gerekebiliyo dedi. İleri aylarda bebek düşünüyoeuz bakalım kolaymı olacak uğraştıracakmı?

bende agutosta yaptıracagım micro tutmadığı için yapılacak herhengi tutunmaya engel bir şey varmı diye inşallah bişey çıkmaz çok tedirginim

Tam Anlayamadim Canim Senin Sorun Nedir Hist Oldunmu Olacakmisin?

merhaba ben 18 nisanda histeroskopi ameliyatı oldum adetim gelmedi farlutal kulandım bu ay gelmedi tekrar farlutal kullandım adetlerimde acayip derecede düzeni bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum

arkadaşlar ben 18 nisanda histeroskopi ameliyatı oldum rahim duvarımda kalınlaşma varmış o yüzden daha doktorum 2 ay bekliceksiniz hamile kalamazsan gel aşılama yapacağız dedi busefer amel.sonra adet düzenim bozuldu farlutal kullanıyorum öyle geliyor adetim yoksa gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum sizde de aynı durumlar oldu

Bu ameliyattan sonra reglinin düzenli olması gerek. Hatta benimkilerini doktor dosyaya not almıştı. Bu reglinin düzene girmesi rahminin tekrar düzene girdiğini ve çalıştığını gösterir demişti ve üstündede durmuştu. Bence doktorunla bu konuyu görüşürsen faydası olur.

görüştüm ameliyattan sonra olur böyle durumlar dedi rahim kendini ancak toplar dedi geçen ayda ilaç kulanarak geldi adetim buay gene gelmedi ilaç kullanıyorum çok panik oldum acaba ameliyat esnasında bir hata mı yaptı sizdemi his.oldunuz sizin adetiniz düzenlimi

görüştüm ameliyattan sonra olur böyle olur durumlar dedi rahim kendini ancak toplar dedi geçen ayda ilaç kulanarak geldi adetim buay gene gelmedi ilaç kullanıyorum çok panik oldum acaba ameliyat esnasında bir hata mı yaptı sizdemi his.oldunuz sizin adetiniz düzenlimi

Bende histeroskopi oldum. Benim düzenlidir reglim. Ameliyatton sonrada eskisi gibi aynı günlerde gelmeye başladı. 3 kere regl oldum. Hepside zamanındaydı. Fakat bu ay 3 gün geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…