Histeroskopi yaptıranlar..

Bende Bi akşam öncesinden yattım hastaneye
Anestesi hazırlık fln dediler fitil vs verdiler. Sabahında operatif histeroskopi ile polip alındı. 11 de çıktım odaya yarım saat fln sürmüş. Anestezi verdiler. İşin gıcık kısmı 11 den 8 e kadar yataktan kaldırmadılar bişey yiyip içemedim. Çok kötüydü ağrım fln da yoktu sadece sondanın verdiği rahatsızlık vardı

Ben 2 kez normal, 10 dan fazla da ofis histeroskopi oldum. Normalde bayiltiyorlar, ofiste muayene gibi geçiyor. Ve tip fakültesinde ücretsiz yaptılar. Zaten çok basit bi ışlem. Normalde de 1500 tl vermiştik doktora. O da bildiğin ameliyat gibi birşey olduğundan.

Merhaba,ben iki hafta önce histeroskopi yaptırdım.Genel anestezi ile oldu,2000TL ücret ödedim.İki başarısız tüp bebek denemesi sonrası testi yaptırmayı ben talep etmiştim.Doktorum gerek yok ama istiyorsan yapalım dedi.Bir sorun çıkmadı ama en azından aklımızda soru işareti kalmadı.Operasyon sonrası da herhangi bir şikayetim olmadı.

Sizde 2 gece mi kaldiniz o zaman. Herkesin farkli. Sonda takilmayanlarda var takilanlarda var. Banada takilacak dediler. Off cok korkuyorum

E aynı operasyon o zaman. Bilemedim neden farklı böyle. Her hastane her doktor farklı oluyor demek. gripsen yapmayabilirler operasyonu.

Merhaba bayanlar,
Ben de yaklaşık iki ay önce bebeğimin gelişimi durduğu için 8 haftalık olarak kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası lekelenmelerim hiç bitmedi. Ara ara adet kanaması gibi kanamaltim da oldu kısa süreli. Kürtaj sonrası kontrole gittiğimde kötü birşey görmedi doktor kistin var dedi 3 cm ama korkulacak birşey değil. Takipte kalınır dedi. Ama sonraki günler ve bugün hala lekelenmem devam ediyor. Bu arada oluyorum surkeli kanama lekelenme hala bitmediyse parça kaldığından yanaydi açıklamalar. İçim rahat etmedi bugün yine genel muayeneye gittim. Bugünkü doktor da miyom gördü rahimde daha doğrusu miyomdsn şüphelendi, o miyom etrafına bebekten kalan plesentasi yapışmış olabilir kürtaj da müdahale edilememsi olabilir bundan emin olmamiz için histereskopi yapmalıyız dedi o sırada da miyom varsa onu temizlerim dedi. En net bu şekilde görülebilir mi. Bende kabul ettim o an. Ama içimde çok soru işaretleri var şuan. Anestezi altında olacakmış bütün tektkikleri yaptılar bugün anestezi için. Perşembe gün verilecek operasyon için. Bence içimde parça unutuldu. Miyom olsa daha önceleri de çıkmaz mı. Bazen de düşünüyorum acaba bu miyomsa bebeğim bunun yüzünden mi gelisemedi. 1,5 sene üstüne hamile kalabilmistm onun etkisinden dolayı mı geç hamile kaldım. Bir oğlum var 5,5 yaşında Allah ona uzun ömür versin ama kardeşi olsn çok istiyorum yaşımda 38 oldu olacak artık. Beklemek benim için bir lüks bu aşamada. Benim gibi sorun yaşayan var mi aranızda.

Merhaba arkadaşlar bende şubat 27 de istmosel sorunundan dolayı histeroskopi oldum hem ofis hem operatif histeroskopi. İstmoplasti yaparak istmosel düzeltildi birde rahim ağzında perdelenme varmış onu açmışlar. İlk 10 gün hafif pempe kanamam oldu tam bitti derken kahverengi lekelenmelerim oldu 10 gün sürdü tam bitiyo derken tekrar başlayan kahve lekelenmeler yaşıyorum bu arada adet kesici visanne kullanıyorum bu yüzden adet olmuyorum ama lekelenme hala sürüyo hiç geçmedi virüslerden dolayı evdeyim kontrole gidemedim hiç doktoruma ulaşamıyorum kaldım öyle böyle birşey yaşayan varmı acaba ameliyatla alakasız visanne kullandığım için mi lekelenmem sürüyo ameliyattan dolayı ters giden bir durum mu oldu korkuyorum

Ameliyat sonrası bu kadar lekelenme olmaz canım. Bence visanne den dolayıdır o. Çünkü zamanında bende kullanmıştım kist için herhangi Bi o operasyon geçirmemiş tim o zamansa. Ama baya Bi lekelenme yapmıştı bırakmıştım sonrasında hemen

Ben de oldum historoskopi fakat başarılı olmadı operasyon şimdi t şeklinde uterus ve yapışıklık için tekrar olmam gerekiyor fakat fiystlar ya düşük ya çok uçuk , fakat ben çok araştırdım her dr bu operasyonu yapamıyor , operasyon basit fakat kullanılan aletlerin inceliği rahime zarar vermemesi vs gibi konular önemli bana istanbulda yücel kahraman önerdiler , fakat fiyat 9.300 tl , herkes bu ameliyatı yapamaz deniliyor . Siz operasyonunuzu nereye oldunuz? Yardımcı olabilirseniz bana bu ameliyatı yapabilecek insaflı bir dr gerekiyor.

Siz histıroskopi işlemimizi hangi klinikte ne kadara yaptırdınız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bende olucam çünkü

Dikiş VS benimde t şeklinde balon felan koyuyorlar ıs yapısmasn dıye okudum varmı ıyle bir durm canm
Bende de uterus t şeklinde ve rahimde yapışıklık var denildi , bunun için histıroskopi olmam gerekiyor siz hangi hastanede ne kadara yaptırdınız acaba ?

Siz histıroskopi işlemimizi hangi klinikte ne kadara yaptırdınız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bende olucam çünkü
Merhaba ben adapazarında yaşıyorum yoğun araştırmalarım sonucu üniversite araştırma hastanesinde prof. Dr Arif Serhan Çevrioğluna yaptırdım devlet hastanesi olduğu için herhangi bir ücret ödemedim

eosevda, post: 63397206, member: 552283"]
Ameliyat sonrası bu kadar lekelenme olmaz canım. Bence visanne den dolayıdır o. Çünkü zamanında bende kullanmıştım kist için herhangi Bi o operasyon geçirmemiş tim o zamansa. Ama baya Bi lekelenme yapmıştı bırakmıştım sonrasında hemen
[/QUOTE]
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Eylül ve Aralık ayına kadar visanne kullanmıştım çok iyi gelmişti ve hiç lekelenmem bile olmamıştı. Doktorum Aralık ve ocak ayında iki ay adet görmemi istedi sonra tekrar başlattı ocak adet bitiminde o günden beri kullanıyorum bu arada şubatta da histeroskopi olunca hepsi birbirine girdi önceden lekenmem kanamam olmadığı için yine öyle olacak diye ümit ettim ama olması bu sefer neden böyle oldum anlamadım. Zaten histeroskopi kanaması pembe şekilde kısa sürdü bitti sonra kahverengiye döndüğü için sanırım dediğiniz gibi vissaneden kaynaklanıyor. Ameliyattan sonra muayne de olamadığım için aklıma takılıyor. Size de çok geçmiş olsun teşekkür ederim.

Merhaba

Bende yapısıklık sebebyle rahmım t seklınde idi . benim ameliyatımı 17 ocakta yucel bey yaptı dedıgınız gibi 9.300 tl odedim. İlk adet sonrası hsg cektirdim eski hacmine kavusmustu. 2. Adet donemim yeni bitti ılk 3 gunum normal idi ancak4-6 gunler arası kahve rengi lekelenme seklinde oldu. Kendısıne sordugumda onumuzdekı adeti bekleyelim suan için ilac vs vermıyorm korkucak birşey yok dedi ama bakalım hayırlısı

Peki t şeklinde uterusunuz normal şekline geldi mi? Garanti veriyorlar mı? Çünkü ücret çok pahalı, burada 2000 tl ye yapan dr var ama benim yaştan ötürü Ameliyatı riske atacak bir durumum sözkonusu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…