Histeroskopi yaptıranlar..

medicalpark ahmet zeki ışık bey yapıcak. bu arada rabbim bebişini sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder rabbim isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin :)

Medikalparkta histeroskopiyi ne kadara yaptirdiniz acaba muayene olmadan fiyat vermiyorlarda ben fiyat arastirmasi yapiyorum fiyat sormak icin her hastanede muayene ucreti odemek cok zor yardimci olur musunuz

Merhaba arkadaşlar bu hafta histeroskopi olacağım korkuyorum daha önce anestezi almadım sormak istediğim anestezi öncesi hangi testler yapılıyor kan vs panik atak var bende test aşamasından bile korkuyorum

Merhaba arkadaşlar bu hafta histeroskopi olacağım korkuyorum daha önce anestezi almadım sormak istediğim anestezi öncesi hangi testler yapılıyor kan vs panik atak var bende test aşamasından bile korkuyorum
Merhaba. Ben 15 gün önce laparoskopi histeroskopi oldum. Operasyon öncesi ekg, röntgen, kan testi yapıldı. Anestezi onayladı. Yaklaşık 2 SAAT sürmüş. İlk bir kaç gün biraz sıkıntılı. Ama neticesi güzel olur inşallah. Size de şifa diliyorum

Merhaba arkadaslar konu acilali olmus ama umarim goren olur..ben ilk tup bebekle kimyasal gebelik yasadim ve histereskopi oldum rahmim biraz dar usttende hafif basikmis onlari duzeltip birde cizik atti doktorum bugun 5gun oldu ama hala kanamam var 2.adetimde gidicem balon falanda konmadi sadece ilac verdi yapisiklik olur mu diye korkuyorum boyle yaşayıp hamile kalan var mi

Dr una güven bence
BEN de iki defa histereskopi oldum aynı aenin gibiydi herşey
Şuan gebeyim

Arkadaslar dün buralardaki tüm ofis histereskopi yorumlarını okudum.Bugün işlemi yaptırdım fikir olması açısından sizinlede paylaşmak iatedi .İşlem hersey toplam 5-6dakika sürüyor bu esnada sadece ilaç verip endoskop gibi ucu kameralı aleti hareket ettirdiğinde hani şiddetli ishal yada mens ağrısı gibi ağrı giriyor.Bende yapısıklık varmıstı o yüzden acıdı ama dayanılmayacak kadar değil zaten acıyı anlayıp ne oldugunu sorana kadar işlem bitiyor.Hsg ile acısı aynı.Kısa bir işlem ama işlevi büyük ve önemli .İçini tamamen açtı .Bakalım şimdi doktorumla oturup konusacagız ne yapacağımızı.

Dikiş VS benimde t şeklinde balon felan koyuyorlar ıs yapısmasn dıye okudum varmı ıyle bir durm canm

Yavrum sadce film çekılcekse çok basit ben 2 ay evvel çektm sorn yok rahat ol bayıltyorlar uyandığında 10dakka Bı ağrı sonrası yok

Merhaba ben 31 Aralık 2019 da 2 düşük olduğu için histeroskopi olmuştum. Polip leri aldım dedi doktorum. Antibiyotik fln verdi kullandım onları. Sorum şu ki bugün histeroskopi olalı 11 gün. bu güne kadar adet kanı gibi olmasa da ara ara Pembe akıntım mevcut. Sizler ne zmn sonra başladınız korunmamaya ilişki esnasında kanama bitince mi yoksa 1 ay fln beklemek mi gerek. 15 gün sonra kontrole gel demişti doktorum gerçi ama yinede sorayım dedim. Birde bu hafif kanamalar namaz kılmak kuran okumak için özür sayılıyor değilmi 10 gün gectikten sonra?

Evet ara kanamalar olabiliyor özür kanı o

Histeroskopi sonrası ne kadar süre sonra korunmayı bıraktınız acaba? Ve hamile kalan oldumu histeroskopi sonunda kızlar hemen

Histeroskopi sonrası ne kadar süre sonra korunmayı bıraktınız acaba? Ve hamile kalan oldumu histeroskopi sonunda kızlar hemen
6.gun korunmayi biraktik kuzum.Tabi herkesin doktoru kisiye ozel bilgilendirme yapar mutlaka.Benim doktorum 4 5 gun korunun yeter dedi.5 gunluk bi antibiyotik recete etti.Kanamam nerdeyse hic olmadi.6.gun baslamistik normal hayatimiza

Iyi aksamlar. Sali gunu bende histeroskopi olacagim. Ama doktor pazartesiden hastaneye yatmam gerektigini ve carsambada taburcu olacagimi soyledi. Arastiriyorum genelde hic yatmiyor hastalar. Neden ben 2 gece yatacagim. Bu normal ameliyat gibimi. Sonda takilacakmi mesela arkadaslar

Merhaba histeroskopiyle ne operasyonu yapacak doktorunuz ona bağlı bence. Histeroskopi bir kamerayla rahmin icine girilip bakılması. Benim polip alindi mesela 15 dakika surdu 1 saat dinlendim ciktim. Dikis yok hiçbir şey yok. Sonda falan yok.

Doktor bana 1 ay korunmamız gerektiğini söyledi. Zaten adet düzenleyici verdi, 1 ay ilacı kullanicam. Sonra adet olunca kontrole gidicekmisim.

Oylemi. Ben doktorun yanindaki sekretere sordum.yinede bir ameliyat bu dedi. Birgun oncesinde sabah yatis verdi bana. O gun anestesi doktoru bakacakmis. Sonraki gun ameliyat. O gecede yatacakmisim. Yani 2 gece yaticam. Neden boyle anlamadim. Herkes ayni gun gelip cikmis. Bendekide polip. 2 kez ust uste dis gebelk yasadim. Sonra korktum ve 9 ay korundum. Gecen ay hsg yapildi ve polip varmis. Bu sali histeroskopi yapilacak. Ama grip oldum. Bu sekilde anestesi verirlermi. Insallah ertelenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…