Historoskopinizi hangi klinikte , hangi dr oldunuz, ücret ne jadar ödediniz,Insallah canım. Ben önce üniversite hastanesinde 2 aşılama denedim olmayınca özel bir tüp bebek merkezine geçiş yaptım şuan 1. Denemem kimyasal sonuçlandı ama doktorumdan memnunum histereskopiyi de o yapacak rahim operasyonları konusunda da baya tecrübeli birisi
Benım doktorum ücret almadıSiz hangi klinikte hangi dr okdunuz? Ne kadar ücret ödediniz?
Merhaba bu konuda beni aydınlatabilirmisniz doktorun özel kliniğine gidip sonra tıp fakültesinde nasıl işlem yaplıyor bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı okurmusnuz benimde yapışıklığım var ve malum operasyonlar dudak uçuklatıcıBen Tıp fakültesi hastanedinde yaptırdum.Doktorun özel muayenehanesine gittiğim için sadece muayene ücreti ödedim 450 tl okadar
Merhaba doktor fakültenin doktoru.muayenehanede yapamayacağı cerrahi şeyleri fakültede yapıyo.siz gidin ama kendisi karar veriyo ne yapacağına zaten tüm kan vs onlarıda ırda yaptırıyo elinize bir kağıtveriyo tıpa onun sekreterine gidiyosunuzMerhaba bu konuda beni aydınlatabilirmisniz doktorun özel kliniğine gidip sonra tıp fakültesinde nasıl işlem yaplıyor bu konuda bilgi sahibi değilim yardımcı okurmusnuz benimde yapışıklığım var ve malum operasyonlar dudak uçuklatıcı
Merhaba ben de izmirde tup bebek arayisindayim hangi doktorda yaptiniz fe memnunmusunuz?Ben Tıp fakültesi hastanedinde yaptırdum.Doktorun özel muayenehanesine gittiğim için sadece muayene ücreti ödedim 450 tl okadar
Merhabalar ben de salı günü historoskopi olacağım aret bey yapacak işlem hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?benim bir kürtajım var bir se kimyasal gebelik oldu ve aret bey transfer öncesi historoskopi önerdi siz ne zaman yaptırdınız ağrılı bir işlem mi? Ne kadar sürüyor sonra normal hayatımıza geri dönebiliyor muyuzBen Aret Kamar'a yaptırdım. Yapışıklık vardı, bir de rahim genişletme yapıldı. Balon takıldı.
3500 TL verdim, genel olarak hastaneden ve doktordan memnunum
Ben Aret Kamar'a yaptırdım. Yapışıklık vardı, bir de rahim genişletme yapıldı. Balon takıldı.
3500 TL verdim, genel olarak hastaneden ve doktordan memnunum
[/QUOTE
Canım selam aret kamar dediğin bir klinik mi doktor mu? Benim de gittiğim hastane 3500 tl istedi.
Siz hamilesiniz ne güzel. Histereskopinin faydasını gördünüz sanırım. Orada muayene ücretleri kaç tlMerhabalar ben de salı günü historoskopi olacağım aret bey yapacak işlem hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?benim bir kürtajım var bir se kimyasal gebelik oldu ve aret bey transfer öncesi historoskopi önerdi siz ne zaman yaptırdınız ağrılı bir işlem mi? Ne kadar sürüyor sonra normal hayatımıza geri dönebiliyor muyuz
Dün 500 TL ödedimSiz hamilesiniz ne güzel. Histereskopinin faydasını gördünüz sanırım. Orada muayene ücretleri kaç tl
500 neye ödediniz o kadar tahlil falan mi yapıldıDün 500 TL ödedim
Akb sen baya arastirmsisn bu konuyu oldun mu histereskopiSiz hangi klinikte hangi dr , ne ücret ödediniz? benimde t şeklinde uterus dediler , smeliyat oldum ama başarıılı olmadığından tekrar olmam gerekiyor . Bana historoskopide özellikle t şeklinde rahim ve yapışıklık için hangi dr önerirsiniz arkadaşlar
500 neye ödediniz o kadar tahlil falan mi yapıldı
[/QUOTE
yok sadece muayene ücreti histeraskopiyi soruyorsanız 4000 TL ödemiştim
Pardon hangi hastane burası 500 muayeneye ödediniz prof falan mi doktorunuz bana da 3500 fiyat verdi doktor birde histereskopi sonrası yine hsg gerekiyor mu
İstanbul tüp bebek merkezi Aret kamar sonrasında hsg istemedilerPardon hangi hastane burası 500 muayeneye ödediniz prof falan mi doktorunuz bana da 3500 fiyat verdi doktor birde histereskopi sonrası yine hsg gerekiyor mu
Anladım canım burası klinik gibi biryer ondan muayene ücreti pahalıİstanbul tüp bebek merkezi Aret kamar sonrasında hsg istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?