Histeroskopi yaptıranlar..

Tedavi amaçlı historoskopi oldunuz mu? Rakam iyiymiş ben sordum 2500 den 10.000 tl ye kadar ucret veriyorlar

Siz historoslopiyi nerede hangi dr oldunuz? Ücreti neydi?

Siz historoskopi işlemini nerede hangi dr oldunuz perde düzeltildi mi? Birde ne kadar ücret? Yardımcı olurmusumuz?

Benimde uterus t seklinde olduğundan ve rahim dar olduğundan , ayrıca yapışıklık olduğundan historoskopi olmam gerekiyor siz hangi hastanede hangi dr okdunuz ne kadar ücret ödediniz

Yapışıklık yoktu ben rahim filmi de cektirdim sadece rahmim y seklindeydi bebek olursa büyüyeceği alan dar olacak diye histereskopi yapıldı olmasi gereken şekle getirildi .
Bende uterus t şeklinde ve yapışıklık var Bunların duzeltilmesi için rahim genişletilmesi yapılması gerekiyor, siz hangi hastanede hangi dr oldunuz? Memnunmusunuz? Ücret be kadar ödediniz.

Canım benimki de kalp rahim sanırım aynı şeyden bahsediyoruz.. bende rahim düzeltmek için ameliyat olcam önümüzdeki günlerde çok ağrın olmuş muydu ameliyat sonrası :/
Siz hangi klinikte hangi dr , ne ücret ödediniz? benimde t şeklinde uterus dediler , smeliyat oldum ama başarıılı olmadığından tekrar olmam gerekiyor . Bana historoskopide özellikle t şeklinde rahim ve yapışıklık için hangi dr önerirsiniz arkadaşlar

Balon takıldı bana işlemden sonra 2 3 gün sonra çıkarıldı lekelenmeler devam etti tabi belli bir süre vermediler ilişki için
Korun da demediler.
Lekelenmeler geçince devam edersin normal hayatina
Merhabalar benimde t şeklinde rahim ve yapışıklık için olmam gerekiyor . Siz işleminizi hangi klinikte hangi dr ne kadarayaptırdınız? Bu konuda hangi dr iyidir bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Geçmiş olsun siz historoskopi işleminizi hangi dr yaptırdınız , ücret ne kadar çdediniz?

Merhaba benım bu 2. Operasyonum birini florance ninghtingledr yaprdım ancak basırılı olmadı 2. Operasyon ıcın en ıyı de kım dye arastrıp bulent urman ve yucel karaman arasında kalmıstm. Herkes bu ıkı ısmın bu konuda uzman oldugundan bahsetmıstı. Gercekten karar verırken dr secımı cok onemlı. Ben yucel hocada karar kıldm operasyon sonrası hsg sonucumda tertemız acılmıstı. Muyanede tekrar kapanma durumu olut mundyr sordum ancak bir kurtaj sonrası riskin olabılır kendi kendinr kapanmaz dedı. Ameliyat sonrası ilk adetımı oldum sıkıntısız ancak 2. Adetım daha az kanamam oldu 3-6. Gun arası kahve rengı lekelenme seklındr idi arayıp sordugumda korkma 1-2 gun olsa idi kork derdm cagırırdm seni dedi. Bazı kısılerde sonrakı aylarda duzensızlık olabılıyor dedı. Hsg fılmım temız cıktıgı ıcın suan ıcın rahat ama tabı kendılıgınden kapanır mı gercekten bılemıyorm bakalm 3. Adetımı beklıyorm ay bası

Tedavi amaçlı historoskopi oldunuz mu? Rakam iyiymiş ben sordum 2500 den 10.000 tl ye kadar ucret veriyorlar
Evet bebek tedavisi amaclı oldum, ozel muayenehanesine gitmistik doktorun. Tip fakultesinde.

Çok tşkler bilginize , ben kıbrıs için hazırlık yspıyorum , fakat şimdi koronadan dolayı öteledim fakat zamanım yok 48 yasındayım , 50 yasına kadar bir sekilde deneyip olmazsa evlatlık almak şstiyorum. Bana yapışıklığın tekrarlamaması için kıbrısa gideceğime yakın bir zamanda ameliyatı planlarız dedi bir yer , ne kadar doğru bilemiyorum, siz yücel beye sordunuz mu ? Tekrar kapanır mı diye . Bu arada ne kadara yaptırdınız?

Siz hangi klinikte ne kadar ücret ödediniz?

Bende de yapışıklık var birde uterus t şeklinde düzeltilmesi gerekiyor, siz hangi dr , hangi klinikte ne kadar ücret ödedimiz? Birde yapışıklığın tekrarlamaması için jel vs gibi teknikler varmış.

Bende de yapışıklık var birde uterus t şeklinde düzeltilmesi gerekiyor, siz hangi dr , hangi klinikte ne kadar ücret ödedimiz? Birde yapışıklığın tekrarlamaması için jel vs gibi teknikler varmış.
Ben Tıp fakültesi hastanedinde yaptırdum.Doktorun özel muayenehanesine gittiğim için sadece muayene ücreti ödedim 450 tl okadar

Ben Tıp fakültesi hastanedinde yaptırdum.Doktorun özel muayenehanesine gittiğim için sadece muayene ücreti ödedim 450 tl okadar
Benimde geriye dönükmüş uterus ama şimdilik düzeltme konusunda birsey demediler.ben yaptıralı 6 ay oldu şimdi önümüzdeki ay yine yaptırcam

Siz hangi klinikte hangi dr oldunuz? Ne kadar ücret ödediniz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…