- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
Gecmis olsun sizede estrofem verdi bana doktor gunde 2 kullaniyorum 45 gun kullanicam ama bu arada hamile kalirsam diye korkuyorum acikcasi
Benim cok şükür bi sorunum oldugunu düşünmüyorum insallah sizinde ikinciye gerek kalmaz nasil bi problemle karsilastiniz? Estrofem bir daha yapisiklik ve yine problem olmasini engelliyormus doktorum oyle söylediSizede çok geçmiş olsun.Bana antibiyotik dışında ilaç vermedi.Bayramdan sonra rahim filmi çekilecek umarım 2. ye gerek kalmaz çünkü benim sonraki süreç biraz sıkıntılı geçti.
Benim operasyon sırasında malesef rahim delinmiş .Bundanmıdır bilmiyorum neredeyse 1 aya yakın ağrılarım devam etti.Bunun dışında bide enfeksiyondan dolayı 5 gün hastanede yattım.İşlem sırasında verilen sıvı karında birikmiş ne yürüyebiliyordum ne oturup kalkabiliyordum.Çok şükür artık iyiyim.En son kontrole gittiğimde doktor ikincisi gerekebilir dedi ama aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum.Bu konuda doktor seçimi gerçekten çok önemli bir daha aynı doktorda kesinlikle olmam. Bu arada bende septum sebebiyle oldum hem rahmi hemde vajinayı bölen derin bir septum varmış.Umarım çektiğimiz eziyetlere değerBenim cok şükür bi sorunum oldugunu düşünmüyorum insallah sizinde ikinciye gerek kalmaz nasil bi problemle karsilastiniz? Estrofem bir daha yapisiklik ve yine problem olmasini engelliyormus doktorum oyle söyledi
Insallah deger ben doktoruma cok guvenerek ameliyat oldum gercekten cok araştırdım şuan agrilarim falan yok cok şükür sadece biraz soguk alsam hemen karnim şişiyorBenim operasyon sırasında malesef rahim delinmiş .Bundanmıdır bilmiyorum neredeyse 1 aya yakın ağrılarım devam etti.Bunun dışında bide enfeksiyondan dolayı 5 gün hastanede yattım.İşlem sırasında verilen sıvı karında birikmiş ne yürüyebiliyordum ne oturup kalkabiliyordum.Çok şükür artık iyiyim.En son kontrole gittiğimde doktor ikincisi gerekebilir dedi ama aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum.Bu konuda doktor seçimi gerçekten çok önemli bir daha aynı doktorda kesinlikle olmam. Bu arada bende septum sebebiyle oldum hem rahmi hemde vajinayı bölen derin bir septum varmış.Umarım çektiğimiz eziyetlere değer
Insallah deger ben doktoruma cok guvenerek ameliyat oldum gercekten cok araştırdım şuan agrilarim falan yok cok şükür sadece biraz soguk alsam hemen karnim şişiyor
Ben burdurdayim ama denizlide ameliyat oldum. Doc Aysun Karabulut benim doktorum çok memnunum ve cok seviyorum bana cok inanc verdi. Siz ispartada misinizSiz Ispartadasınız galiba doktorunuz kim ?
Siz Antalyadaymissiniz galiba dr Sibel Surmen Usta varmis bize hem Antalya hem Denizli hemde Burdur yakin tam ortada kaliyoruz. O yuzden 3 ildeki doktorlari da taniyorum artik. Ama Sibel Hanimi çok önerdiler bana
Onemli degil yardimim olursa mutlu olurum.Çok teşekkür ederim ben bi araştırayım
Geçti canım şükür :) iyiyim bi sorun yok suanAynı durum bende de olmuştu neredeyse tuvalette yatıp kalkıcaktımEczacı probiyotik önerdi ama almadım marketlerde satılan probiyotikli yoğurtlardan alıp yedim faydası oldu.Umarım sizdede işe yarar
Bana adet gibi düşün demişti kanama lekelenme ne zaman tamamen biterse o zamanKizlar bu ameliyattan sonra doktorlariniz ne zaman iliskiye izin verdi
Canım bu histereskopi sırasında olabilecek riskler hepsi seni bulmuş inşallah iyisidir şimdiBenim operasyon sırasında malesef rahim delinmiş .Bundanmıdır bilmiyorum neredeyse 1 aya yakın ağrılarım devam etti.Bunun dışında bide enfeksiyondan dolayı 5 gün hastanede yattım.İşlem sırasında verilen sıvı karında birikmiş ne yürüyebiliyordum ne oturup kalkabiliyordum.Çok şükür artık iyiyim.En son kontrole gittiğimde doktor ikincisi gerekebilir dedi ama aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum.Bu konuda doktor seçimi gerçekten çok önemli bir daha aynı doktorda kesinlikle olmam. Bu arada bende septum sebebiyle oldum hem rahmi hemde vajinayı bölen derin bir septum varmış.Umarım çektiğimiz eziyetlere değer
Merhaba,Kızlar 3 gundür kanama var histeroskopi olduğum günden 1 gün sonra başladı ama bugün 3gün oldu hala kanama var ne kadar sürdü sizde ??
Kizlar bu ameliyattan sonra doktorlariniz ne zaman iliskiye izin verdi
Canım bu histereskopi sırasında olabilecek riskler hepsi seni bulmuş inşallah iyisidir şimdi
. Bende onlardan başıma gelir diye çok korkmustum. Şükür iyi gecti
Banada 1 ay dediler1 hafta demişti
İnşallah canım. Benden film falan istemedi doktorum perdeyi aldık dedi. Adetinde tüp bebeğe başlarız demişti ama ben biraz daha beklicem o histereskopi den sonra dinlenmeye ihtiyacım var :)Malesef gerçekten hepsi beni buldu :) Çok şükür şimdi iyiyim canım ağrılar tamamen geçti.Ama ameliyatın sonucunu henüz bilmiyorum oda rahim filmiyle belli olacak inşallah 2. gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?