Konunuzu kendi konuma çevirmek istemem. Bana burada konu açtırmayı düşündürecek kadar canımı sıkan bir mesele. Ailesi çok geniş ve yanlış anlaşılmasın ama doğulular. Her ne kadar kendilerini modern olarak görseler de kadın erkek eşitsizliği hücrelerine işlemiş farkında değiller. Gelin = hizmetçi. Bir bardak suyu bile gelinden isterler, kendileri yerinden kalkmaz. Bizim evimiz yazlık bir ilçede, tüm eş dost akraba bizim evi herşey dahil bedava otel olarak görür tatil yapmaya gelirler. Bu kadarla kalsa sorun değil, 24 saat hizmet beklerler, gezdirilmeyi beklerler vs. Kayınvalidemi çok severim, iyi kadındır ama yürüme sorunu var, yardımsız tek adım yürüyemez. Yarın öbür gün daha da yaşlanacaklar. Eşim ailesine çok düşkün. Her sene 3-5 ay ailesinin yanına gider kalmaya. Ben bir bahane bulup 1- 2 hafta kalıp dönüyorum. Ben de genç değilim yoruluyorum. 40 yaşıma kadar kendi yatalak babama baktım. Babam vefat edince bunalıp kendi hayatımı istediğim gibi yaşayabilmek için kariyerimden vazgeçip mobbing'in had safhada olduğu işyerimden istifa ettim. Tam kendime istediğim gibi bir hayat kuracaktım ki aradan 8 ay geçmedi eşimle tanıştım. Yani ölüp gideceğim kendi hayatımı yaşayamadım. Özgür ruhlu biriyim. Kariyerimden bunun için mi vazgeçtim diyorum? Yani kafam oldukça karışık bu konuda...