Bu konuda kadının hiç suçu yok babaannemler yok sen yapma o gelene kadar diyo keşke tek derdim bu olsaYapmayın.
Kavga edersiniz, küsersiniz belki hır gür çıkar ama 'birey olarak' özgürlüğünüzden daha mı önemli gelinin odasını temizlemek?
Çalışmama izin vermiyor babam yeni gelin olduğu için iş yapmayı bilmiyormuş öyle diyorlar küçükken anneme çok yardım etmiş babaannem sürekli kakalıyor gitmek zorundayımÇalışıyor musun ya da çalışmayı düşünüyor musun? Ayrıca gelinin evini temizlemeye neden sen gidiyorsun?
Aöl okuyorumOkul? İş?
Hiç mi biri yok?
Korkmuyorum ama kimseye de hayır diyemiyorum ve çok üzülüyorum güya bugün çalışacaktım masamı herşeyimi ayarladım ama yok şuan hala misafirler oturuyo ve yatılı kalacaklar bu durumda ne yapabilirimDers çalışmanı / eğitimini engelleyecek hiç bir şeye olur deme .
Yaşadığın evdeki işlere,anneye yardım ayrı ... ev ev dolaşıp iş yaptırılmak ayrı .
Biraz sesini çıkar ahu . Korkma.
Çalışmama izin vermiyor babam yeni gelin olduğu için iş yapmayı bilmiyormuş öyle diyorlar küçükken anneme çok yardım etmiş babaannem sürekli kakalıyor gitmek zorundayım
Evlilik için kimse yok , Onları o kadar suçluyorum ki konuşmak bile istemiyorum hayatımda hiç destek olmadılar bana kıskanmıyorum ama oğlanların hayatı yerli yerinde benim bu halimi görmezden geliyorlar babamın bana söylediği tek şey boşuna çalışma zaten gitmeyeceksin üniversiteye hep sabrettim içime attım ama Artık gerçekten dayanamıyorumPeki senin evlenme gibi bir durumun var mı? Sen olmasan ne olacak? Odasını kim temizleyecek? Bence güzelce bir konuşmayı denesen ailenle. Sen de onların evladısın sonuçta.
Evet açık öğretim ,maalesef işe giremiyorum onca temizliği kime yapsam şimdi milyarlar kazanmıştımBu bahsettigin insanlar sakat mi? Ders calisacagim, isim var, kendi yapar vs demeyi ogrenmelisin.
Birinin odasini temizlemek nedir ya? Niye seni beklesin odam temizlenecek diye?
Aöl? Acik ogretim lise mi? Evde iseniz butun gun bir ise girin, hem deneyim olur hem uc kurus para kazanir, bir koseye atarsiniz. Surekli millete temizlik yapmaktan da kurtulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?