Hızmetçi cariye ne derseniz diyin

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
24 yaşına geldim hala ailem beni köle olarak kullanıyor resmen sömürüyorlar resmen sürekli mendil gibi elden ele kullanılıyorum bıktım artık sürekli kendimi teselli etmekten kendimi kandırmaktan bugün artık taşıyamıyorum içime atmaktan bıktım usandım hayatımda kale alınan tek şey kendi çabamla 6 yıl aradan sonra aöl ona doğru dürüst çalışmama izin vermiyorlar her perşembe babaannem lere git hızmetçilik yap yeni gelinleri var onun odasını temizle babaannemin söylediği şey keşke kızımın evine de gitseydin yardıma kızları üniversitede bugün onca işten sonra geldim ne göreyim evde 10 tane misafir çay kahve yemek bütün bu anlattıklarımı yıllarca monoton şeklinde yaşıyorum sürekli misafir annemin hergün bitmeyen temizliği evden eve hızmetçilik yapmam bittim tükendim

Yapmayın.
Kavga edersiniz, küsersiniz belki hır gür çıkar ama 'birey olarak' özgürlüğünüzden daha mı önemli gelinin odasını temizlemek?
Bu konuda kadının hiç suçu yok babaannemler yok sen yapma o gelene kadar diyo keşke tek derdim bu olsa

Çalışıyor musun ya da çalışmayı düşünüyor musun? Ayrıca gelinin evini temizlemeye neden sen gidiyorsun?
Çalışmama izin vermiyor babam yeni gelin olduğu için iş yapmayı bilmiyormuş öyle diyorlar küçükken anneme çok yardım etmiş babaannem sürekli kakalıyor gitmek zorundayım

Ders çalışmanı / eğitimini engelleyecek hiç bir şeye olur deme .

Yaşadığın evdeki işlere,anneye yardım ayrı ... ev ev dolaşıp iş yaptırılmak ayrı .

Biraz sesini çıkar ahu . Korkma.
Korkmuyorum ama kimseye de hayır diyemiyorum ve çok üzülüyorum güya bugün çalışacaktım masamı herşeyimi ayarladım ama yok şuan hala misafirler oturuyo ve yatılı kalacaklar bu durumda ne yapabilirim

Çalışmama izin vermiyor babam yeni gelin olduğu için iş yapmayı bilmiyormuş öyle diyorlar küçükken anneme çok yardım etmiş babaannem sürekli kakalıyor gitmek zorundayım

Peki senin evlenme gibi bir durumun var mı? Sen olmasan ne olacak? Odasını kim temizleyecek? Bence güzelce bir konuşmayı denesen ailenle. Sen de onların evladısın sonuçta.

Fazla taviz vermissiniz, yeni gelin evi temizlemekte neymis? Bi cüss deseydiniz (afedersiniz) bizde yeni gelin olduk calistigimiz halde evimizi kimse temizlemedi. Ay sinir oldum.

Hadi kendi evinizde cok is yapsan neyse de bir de baska eve gitmek cok sacma.nasil derslerini onemsemiyorlar ki sastim.allah yardimcin olsun bahane bul is yarat kendine olmaz mi ki

Peki senin evlenme gibi bir durumun var mı? Sen olmasan ne olacak? Odasını kim temizleyecek? Bence güzelce bir konuşmayı denesen ailenle. Sen de onların evladısın sonuçta.
Evlilik için kimse yok , Onları o kadar suçluyorum ki konuşmak bile istemiyorum hayatımda hiç destek olmadılar bana kıskanmıyorum ama oğlanların hayatı yerli yerinde benim bu halimi görmezden geliyorlar babamın bana söylediği tek şey boşuna çalışma zaten gitmeyeceksin üniversiteye hep sabrettim içime attım ama Artık gerçekten dayanamıyorum

Bu bahsettigin insanlar sakat mi? Ders calisacagim, isim var, kendi yapar vs demeyi ogrenmelisin.

Birinin odasini temizlemek nedir ya? Niye seni beklesin odam temizlenecek diye?

Aöl? Acik ogretim lise mi? Evde iseniz butun gun bir ise girin, hem deneyim olur hem uc kurus para kazanir, bir koseye atarsiniz. Surekli millete temizlik yapmaktan da kurtulursunuz.

Valla gelin olmayı beceren iş yapmayı da becerecek.
Matematik problemi mi bu öğrenecek?
Temizlerken bak böyle silinir diye ders mi veriyorsun?
Bu ne pasiflik yahu gelemem hasta hissediyorum de gitme.
Kendini neden yıpratıyorsun azcık sesin çıksın.

Evet açık öğretim ,maalesef işe giremiyorum onca temizliği kime yapsam şimdi milyarlar kazanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…