Aynen oyle, yuz kere sirtinda tasi, bir kere belim agriyor desen, senden hayirsizi olmuyor maalesef.yıllar sonra o yapılan ev işlerinin misafir ağırlamaların hepsi sen ne yaptın ki denilip bir güzel yok sayılıyor
bu temizliği başkasına yapsaydı şimdiye iyi kötü bir arabası olmuştu konu sahibinin
kesinlikle insanoğlu nankörAynen oyle, yuz kere sirtinda tasi, bir kere belim agriyor desen, senden hayirsizi olmuyor maalesef.
Ihtiyaci olana yardim baska birsey, ama seni sömürene hala vicdan yapip hayir diyememek de kölelige razi olmak.
Ne guzel bir orneksiniz. Insallah Ahuu da azmiyle kendi yolunu cizer de, bu kisir donguden kurtulur.kesinlikle insanoğlu nankör
annesi yıllarca temizlik yapmış konu sahibinin git sor babaannesine annesi yaranmış mı
eğer ev işi yapmanın temizlik yapmanın bir faydası olsaydı kocalar yıllarca ev işi yapan karılarına sen ne yaptın ki demezlerdi
ben anneme bile yapardım yaranamazdım en sonunda başlarım temizliğine işine deyip bir kpss kursuna yazıldım evde rahat vermiyorlar diye dershanenin etüt salonuna bir de şehrin kütüphanesine her gün gidiyordum onun sayesinde az biraz rahat ettim hem atandım konu sahibine aynısını öneririm
Evet açık öğretim ,maalesef işe giremiyorum onca temizliği kime yapsam şimdi milyarlar kazanmıştım
onlar öyle değil zaten okula kaydımı sınavlara falan hep onlar yardım ediyor ama başka konularda onlarında elinden birşey gelmiyorAbinlerde baban gibi mi ?
Ne biliyim dertleşsen azcık durumundan bahsetsen sana sahip çıkmazlar mı ?
Çok teşekkür ederim duan için ve ben gerçekten tekrar tekrar artık kandırıyor muyum kendimi her neyse çalışıyorum derslerime elimden geldiğince hayata bağlıyorum kendimi ama olmuyor hayat her defasında tıpkı bugün gibi gerçek yüzünü gösteriyor banaArkadasim, yazik sana hakkaten. Yillar gecip geriye bakinca omrumu elalem icin curuttum diyeceksin.
Cek bir kere restini, kim kuserse kussuun. Babannenin, halalarinin sana ne faydasi var, yok saysalar ne olur?
Bundan sonra sadece kendine yatirim yap. Derslerine calis, kurslara git. Yok mu belediyenin ucretsiz kurslari sehrinizde?
Belki evden de is yapabilirsin. Kazandigin para ile yine kendi gelecegine yatirim yaparsin.
Rabbim sana guzel kapilar acsin insallah. Millete hizmet ile gencligini harcama.
Bunu o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki hemen yok Sayarlar kendi annem bile ben kızdığımda sen de ömrünüzü yedin diyor milletten ne beklenir asıl onlar ömrümü yediyıllar sonra o yapılan ev işlerinin misafir ağırlamaların hepsi sen ne yaptın ki denilip bir güzel yok sayılıyor
bu temizliği başkasına yapsaydı şimdiye iyi kötü bir arabası olmuştu konu sahibinin
Çalışmama izin vermiyor babam yeni gelin olduğu için iş yapmayı bilmiyormuş öyle diyorlar küçükken anneme çok yardım etmiş babaannem sürekli kakalıyor gitmek zorundayım
24 yaşına geldim hala ailem beni köle olarak kullanıyor resmen sömürüyorlar resmen sürekli mendil gibi elden ele kullanılıyorum bıktım artık sürekli kendimi teselli etmekten kendimi kandırmaktan bugün artık taşıyamıyorum içime atmaktan bıktım usandım hayatımda kale alınan tek şey kendi çabamla 6 yıl aradan sonra aöl ona doğru dürüst çalışmama izin vermiyorlar her perşembe babaannem lere git hızmetçilik yap yeni gelinleri var onun odasını temizle babaannemin söylediği şey keşke kızımın evine de gitseydin yardıma kızları üniversitede bugün onca işten sonra geldim ne göreyim evde 10 tane misafir çay kahve yemek bütün bu anlattıklarımı yıllarca monoton şeklinde yaşıyorum sürekli misafir annemin hergün bitmeyen temizliği evden eve hızmetçilik yapmam bittim tükendim
Maalesef yukarda da yazdım çalışamam izin vermiyor babamBence işe gir çalış.
En azından çalıştığının karşılığını alırsın.
Çalışmama izin vermiyor babam yeni gelin olduğu için iş yapmayı bilmiyormuş öyle diyorlar küçükken anneme çok yardım etmiş babaannem sürekli kakalıyor gitmek zorundayım
Gerçekten evin işleri sorumlularının yanında Oray'a gitmem devede kulak evde sürekli misafir getir götür yatıya kalıyorlar Hayatımı mahveden annem babamYahu kendi bulunduğunuz evi temizlemenizi anlarımda ,
''her perşembe babaannem lere git hızmetçilik yap yeni gelinleri var onun odasını temizle'' bunu anlamam !!
Ne munasebet ya,anneniz nasıl razı oluyor veyahut babanız.
Gelinleri neden yapmıyor ?
YENİ GELİN olması neyi değiştirir,eli tahriş mi olur sırtımı ağırır süpürür silerse ne yani ?
İnanın beni ayakta tutan tek şey bu kurtulmak ama bunun için çalışmam lazım hergün nümü zehir ediyorlar mesela misafirler bugünde kalıcı gelde çıldırmaAlla alla sen gelin bile değilsin, ne demek iş bilmiyor, bunlar resmen sana besleme gibi davranıyor, yerinde olsam evlatlık olduğumu düşünürdüm herhalde, eğitimine bak, uzakta bi üni yaz, kurtul o evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?