Hizmetçi muamelesi görmek (!)

Hanımefendi konunuzun başlığını bir daha okuyun ondan sonra gelip bana kızın.

Ohooo adam kendini Arap prensi gibi görmekte haklı
Bu ne hizmet böyle
Tüm erkeklerin hayalisin
Ama sana yazık değil mi, baştan kötü alıştırmışsın
Ev hanımısın para getirmiyorsun diye kendini bu denli yıpratman hiç doğru değil
Üstelik hamilesin.

Zıtlaşmazsam güzel güzel konuşursam anlıyor. Ama burada yazanların söylediklerini yapsam aramız çok kötü olur onu biliyorum

Hanımefendi konunuzun başlığı bir daha okuyun ondan sonra gelip bana kızın.
Ben ne yazdığımın bilincindeyim. Eşimin tavrı hoş değildi kendimi hiZmetçisiymiş gibi hissettim evet ama hizmetçi olduğumu kabul etmiş olsaydım tepki göstermezdim değil mi ? Gelip buraya konu da açmazdım. Bence siz yorum yaparken az daha vicdanlı olun.

Çalışanlar için baya sıkıntı. Bazen tepem atınca o hafta temizlik yapmıyorum. Beğenmeyen buyursun temizlesin diyorum. Hiç de zıtlaşmama yoluna başvuramam şahse konu sahibi gibi

hizmetçiliği kabul etmiyorsunuz bizde size katılıyoruz işte kabul etmeyin.. kabullenmiş olsanız zaten bize ne di mi

ayakkabı temizlemek peki?
Bakın ben bunları görev edindim demiyorum. Eşim hafta sonları genelde oturur benim ayakkabılarım da dahil hepsini temizler boyar. Yapmadığı zamanda ben boştaysam işim yoksa alır yaparım. Lütfen çarpıtmayın

Zıtlaşmazsam güzel güzel konuşursam anlıyor. Ama burada yazanların söylediklerini yapsam aramız çok kötü olur onu biliyorum
iki üç hafta önceki konuna bakarsak,
kocan kesinlikle nankör.
sen yine de ona çok güvenme, kendini paralama.
inan birgün ailemle aramı bozdun der ve tüm iyiliklerini tek kalemde siler, yapmasaydın der.

Ayy az önce eşim siyah kazağım nerde diyince dolabında aşkım git al dedim tıpış tıpış gitti aldı şimdide bu konuyu okudum .. bende işi bıraktım ev hanımıyım tabiki ona hizmet ederim çamaşır bulaşık çocuk ne varsa bendedir ama asla taviz vermem doğuma iki ay kala ev işlerini kocama yaptrdm hala bile bazen çayını kendi demler meyvesini kendi getirir.. yüz versem biliyorum tepeme çıkacak..

E o zaman neden konu açtınız ben anlamadım. Karşılıklı sevgi saygı yardımlaşmanın olduğu minnoş bir ailesiniz işte?

Bunun vicdanla ne ilgisi var ki? Ben yapmam bana göre gereksiz hizmet. Bu benim görüşüm. Kaldı ki size de böyle hissettirmiş eşiniz. Sizin için gereksiz bir ayrıntıydı madem konunuza yazmasaydınız. Ne yazıyorsanız ona göre cevap veriyoruz. Zorla ev hayatınızı anlattırıp ağzınızdan laf alıp üstünüze gitmiyoruz değil mi? Siz kendiniz konu açtınız.Çarpıtmak ne alaka? Niye böyle bir şey yapayım? Bu işleri ne sıklıkla yaptığınızı ben nerden bilebilirim? Eşlerinize kızgınken gelip konu açıp sonra tatlıya bağlayınca yorum yapanlara saldırmanız hiç hoş değil.

İlk yazdığınızla şimdiki yazdığınız aynı değil, başlıkta bile gördüğünüz muameleden rahatsızsınız. Bence biraz sonradan yumuşattınız olayı. Rica ederim, ne olursa olsun ister hasta olsun ister olmasın anne olmakla eş olmanın sınırını belirlemek lazım. Öteki türlüsü sağlıklı bir ilişki olmaktan çıkar, sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Eşi olun, annesi değil.

Benim doğuma daha çok var ama şuan ev temizliğini eşim yapıyor hafta sonları. Çokta taviz vermiş değilim sanırım

ben çarpıtmıyorum. yorumluyorum. sizin bu tip şeyler yapmanız adamın sizi hizmetçi yerine koymasına neden olmuş.

ayrıca ben eşinizin sizi öyle aman aman sevdiğini düşünmüyorum eski konularınıza istinaden.

Amacım saldırmak değildi eğer öyle anlaşıldıysa kusuruma bakmayın lütfen. Eşimle tatlıya bağlamamla alakalı değil ki yaklaşımım sadece çok abartıldığını düşünüyorum. İhtimaller dahilinde konuşulanlar tamam ama direk hizmetçilik yapıyorsun gibi yorumlar kırıcı oluyor. Eşime de bunu hissettirdiği için kırılmıştım zaten. Neyse ben saygı duyuyorum niyetim tartışmak değil

Çorap çekmek nedir yaAyakkabılarını temizlemek nedirBen bunları Allah korusun sadece eşim kalkamayacak kadar hasta ise yaparım.Kuş neyi dişlerse onu işlermiş.Alıştırmışsınız artık değişmez.Size hayat boyu kolaylık dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…