- 10 Şubat 2017
- 705
- 1.969
- 113
- Konu Sahibi Amazing family
-
Eşim beni seviyor mu diye size sorduğumu hatırlamıyorum ki sevgisini gelip eşimi hiç tanımayan onunla yaşamayan insanlara sormazdım sanırımben çarpıtmıyorum. yorumluyorum. sizin bu tip şeyler yapmanız adamın sizi hizmetçi yerine koymasına neden olmuş.
ayrıca ben eşinizin sizi öyle aman aman sevdiğini düşünmüyorum eski konularınıza istinaden.
Ben kocamı savunmadım. Sadece bana kocamın hissettirdiğini direk yargılayarak söyleyenlere karşı kendimi savundumKonu canım koçişkotimo laf söylemeyine gelmişEki Görüntüle 2093718
Haftasonları temizlik yapıyor diye yumuşadın hemen bence açık açık taviz vermişsin canm çorap çıkarmak donuna kadar getirmek yeterince tepene çıkmış zaten bu adam tamam seviyosunda herseyin bi sınırı var bi zahmet kendi işini kendi görsün ev hanımlığı demek herseyi senin yapacağın anlamına gelmez..Benim doğuma daha çok var ama şuan ev temizliğini eşim yapıyor hafta sonları. Çokta taviz vermiş değilim sanırım
Tatlim konu basligin o zmn neden oyle? Sen dersen sorun degil millet derse mi garip?Bazıları katılmaktan ziyade beni hizmetçi geyşa ilan etmiş de tepkim onlara
Haklısınız yapılanları bir kalemde silebiliyor. Benimde elim armut toplamıyor tabiiki üç hafta önceki konuna bakarsak,
kocan kesinlikle nankör.
sen yine de ona çok güvenme, kendini paralama.
inan birgün ailemle aramı bozdun der ve tüm iyiliklerini tek kalemde siler, yapmasaydın der.
son birkaç aydır kendi evinde olmanın mutluluğuyla her şeye yetişmek istiyorsun ya, yapma.Ben kocamı savunmadım. Sadece bana kocamın hissettirdiğini direk yargılayarak söyleyenlere karşı kendimi savundum
Konu başlığım kendimi hizmetçi gibi hissetmemle ilgili. Sürekli böyle hissediyorum demedim. Eşimin dün ki tutumu böyle hissettirdi dedim. Kendimi hizmetçi ilan etmedimTatlim konu basligin o zmn neden oyle? Sen dersen sorun degil millet derse mi garip?
Yani millet degil sen kendini hizmetci ilan etmisdin biz sadece katildik sana!
Konu aciyor cogu kisi sonrada savunmata geciyosunuz! Kocandan sikayet ederken neden birden savunmaya gectinki?
Hizmetçi hakaret değildir, o mesleği yapan insanlar var. Ben de hakaret olarak kullanmadım zaten. Kırmak da değildi niyetim siz de kusura bakmayın. Sadece kadınları erkeklere mütemadiyen hizmet etmeye zorlayan düzene tepkiliyim. Biraz da sizi suçlu bulduğum için o yorumu yaptım yani hizmet edersen hizmetçi olursun iki kere iki dört. Ben her türlü hizmeti yapayım ama hizmetçi olmayayım olmuyor ne yazık ki bunu anlatmaya çalışıyorum. Siz iyi niyetli yapıyorsunuz ama suistimal ediliyor işte. Kırıyor sizi yok yere.Amacım saldırmak değildi eğer öyle anlaşıldıysa kusuruma bakmayın lütfen. Eşimle tatlıya bağlamamla alakalı değil ki yaklaşımım sadece çok abartıldığını düşünüyorum. İhtimaller dahilinde konuşulanlar tamam ama direk hizmetçilik yapıyorsun gibi yorumlar kırıcı oluyor. Eşime de bunu hissettirdiği için kırılmıştım zaten. Neyse ben saygı duyuyorum niyetim tartışmak değil
Haklısınız ama bu söylediklerinizi anlasamda kendime bunu itiraf etmek zor geliyor. Kabullenemiyorum iyi niyetimden. Ben hizmetçi olayım diye yapmadım ki seviyordum işte gocunmadım hiçHizmetçi hakaret değildir, o mesleği yapan insanlar var. Ben de hakaret olarak kullanmadım zaten. Kırmak da değildi niyetim siz de kusura bakmayın. Sadece kadınları erkeklere mütemadiyen hizmet etmeye zorlayan düzene tepkiliyim. Biraz da sizi suçlu bulduğum için o yorumu yaptım yani hizmet edersen hizmetçi olursun iki kere iki dört. Ben her türlü hizmeti yapayım ama hizmetçi olmayayım olmuyor ne yazık ki bunu anlatmaya çalışıyorum. Siz iyi niyetli yapıyorsunuz ama suistimal ediliyor işte. Kırıyor sizi yok yere.
Siz hayatınızdan memnunsanız problem yok tabi ki. Önemli olan sizin mutlu olmanız.
Sorun var. Eşimin tutumu eğer değiştirmezse sorun olmaya da devam edecek. Ama tüm yorumlardan kendime çıkardığım ders en başta benim kendimi değiştirmem gerektiğiSorun yok yani?
Elbette ki onun için yapmadınız. Ama insanoğlu nankör işte. Zamanla öyle bir alışıyor ki tabi yapacak bu onun işi moduna giriyor. Yapmazsanız sizden kötüsü olmuyor o zaman.Haklısınız ama bu söylediklerinizi anlasamda kendime bunu itiraf etmek zor geliyor. Kabullenemiyorum iyi niyetimden. Ben hizmetçi olayım diye yapmadım ki seviyordum işte gocunmadım hiç
Çok tatlısın yaGeceniz iyi olsun kızlar ..
Eşimle güzel bir film sonrası benimde iyi olmasını dilerdim ama olmadı maalesef.
Ben ev hanımıyım ve eşimin herşeyini evin herşeyini ben yapıyorum eşim sadece maddi anlamda katkı sağlıyor.
Eşimin ayakkabısını da temizliyorum yeri geliyor çorabını da çekiyorum. Bundan gocunmuyorum lakin bunu benim görevim işim gibi hissettirmediği ve emretmediği sürece!
İşte tam da bu bahsettiğimi yaptı az önce. İşten geldiğinde yatak odasına onunla gider sarılır hoşgeldin der kıyafetlerini alır dolaba koyarım pijamaları hazırdır veririm. Bu sürekli böyle değil tabi bazen öpüp direk sofra hazırlamaya giderim. Oğlumla oynarken üstünü geç değiştirir felan yatağa koyar sonra bende denk gelir yatmadan görürsem koyarım dolaba.
Yemek sonrası hemen filme oturduk ve odaya girmedim. Film gittikten sonra eşime oğlumuzu yatırmasını söyledim bende bulaşıkları kaldıracaktım. İki dakika sonra adımla seslendi (nasıl ağırıma gitti nasıl üzgünüm ) neyse şarkıya girersem çıkamam :) gittim yanına bana söylediği ‘Şunları kaldır’
Allahım sinir oldum. Tutamadım kendimi. Senin elin yok mu ? Bu benim görevim değil yapıyorum evet ama sende yapabilirsin. Mesela beni çağırmak yerine alıp koyabilirdin dedim. Ters ters yap diyorsam yap ben böyle istiyorum dedi
Hamilelikten dolayı hormonlar tavan abarttım mı bilmiyorum ama haksız da olmadığımı düşünüyorum. Gururum incindi. Kendimi eşi gibi değilde hizmetçisi gibi hissettim!
Şimdi ben bunu kalas kocama anlatmak istiyorum ama bu ara dilimin hiç ayarı yok. Kısa ve net nasıl anlatabilirim ona kendimi
Güzel hatunlar bu gururu incinmiş arkadaşınıza var mı tavsiyeniz?
Telefonun başında çaresiz bekliyorum ama çalacak biliyorum diyorum ve hepinizi kocaman yüreğinden öpüyorum
kesinlikle.Sorun var. Eşimin tutumu eğer değiştirmezse sorun olmaya da devam edecek. Ama tüm yorumlardan kendime çıkardığım ders en başta benim kendimi değiştirmem gerektiği
Haklısınız ...Elbette ki onun için yapmadınız. Ama insanoğlu nankör işte. Zamanla öyle bir alışıyor ki tabi yapacak bu onun işi moduna giriyor. Yapmazsanız sizden kötüsü olmuyor o zaman.
Ben evli bile değilim bende de yok.Keske kendimi o kdr esime adayacak kdr tolere edebilsem bazi seyleri.. ama icimde yok ne yazikki..
Eşim beni seviyor mu diye size sorduğumu hatırlamıyorum ki sevgisini gelip eşimi hiç tanımayan onunla yaşamayan insanlara sormazdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?