Hizmetçi muamelesi görmek (!)

Eşim beni seviyor mu diye size sorduğumu hatırlamıyorum ki sevgisini gelip eşimi hiç tanımayan onunla yaşamayan insanlara sormazdım sanırım

Benim doğuma daha çok var ama şuan ev temizliğini eşim yapıyor hafta sonları. Çokta taviz vermiş değilim sanırım
Haftasonları temizlik yapıyor diye yumuşadın hemen bence açık açık taviz vermişsin canm çorap çıkarmak donuna kadar getirmek yeterince tepene çıkmış zaten bu adam tamam seviyosunda herseyin bi sınırı var bi zahmet kendi işini kendi görsün ev hanımlığı demek herseyi senin yapacağın anlamına gelmez..

Bazıları katılmaktan ziyade beni hizmetçi geyşa ilan etmiş de tepkim onlara
Tatlim konu basligin o zmn neden oyle? Sen dersen sorun degil millet derse mi garip?
Yani millet degil sen kendini hizmetci ilan etmisdin biz sadece katildik sana!

Konu aciyor cogu kisi sonrada savunmaya geciyosunuz! Kocandan sikayet ederken neden birden savunmaya gectinki?

iki üç hafta önceki konuna bakarsak,
kocan kesinlikle nankör.
sen yine de ona çok güvenme, kendini paralama.
inan birgün ailemle aramı bozdun der ve tüm iyiliklerini tek kalemde siler, yapmasaydın der.
Haklısınız yapılanları bir kalemde silebiliyor. Benimde elim armut toplamıyor tabi

Ben kocamı savunmadım. Sadece bana kocamın hissettirdiğini direk yargılayarak söyleyenlere karşı kendimi savundum
son birkaç aydır kendi evinde olmanın mutluluğuyla her şeye yetişmek istiyorsun ya, yapma.

sana ayrı ev sözü verip, kandıran, ailesiyle yaşamaya mecbur eden, ailene saygısı olmayan, kendi ana babası için seni boşanmaya mecbur edecek kadar kütük bir adama asgari ilgiden fazlasını yapma.
çünkü haketmiyor ve iyilikten anlayacak biri değil.

kendini ve çocuklarını mutlu eden şeylere odaklan.

Konu başlığım kendimi hizmetçi gibi hissetmemle ilgili. Sürekli böyle hissediyorum demedim. Eşimin dün ki tutumu böyle hissettirdi dedim. Kendimi hizmetçi ilan etmedim

Hizmetçi hakaret değildir, o mesleği yapan insanlar var. Ben de hakaret olarak kullanmadım zaten. Kırmak da değildi niyetim siz de kusura bakmayın. Sadece kadınları erkeklere mütemadiyen hizmet etmeye zorlayan düzene tepkiliyim. Biraz da sizi suçlu bulduğum için o yorumu yaptım yani hizmet edersen hizmetçi olursun iki kere iki dört. Ben her türlü hizmeti yapayım ama hizmetçi olmayayım olmuyor ne yazık ki bunu anlatmaya çalışıyorum. Siz iyi niyetli yapıyorsunuz ama suistimal ediliyor işte. Kırıyor sizi yok yere.
Siz hayatınızdan memnunsanız problem yok tabi ki. Önemli olan sizin mutlu olmanız.

Haklısınız ama bu söylediklerinizi anlasamda kendime bunu itiraf etmek zor geliyor. Kabullenemiyorum iyi niyetimden. Ben hizmetçi olayım diye yapmadım ki seviyordum işte gocunmadım hiç

Haklısınız ama bu söylediklerinizi anlasamda kendime bunu itiraf etmek zor geliyor. Kabullenemiyorum iyi niyetimden. Ben hizmetçi olayım diye yapmadım ki seviyordum işte gocunmadım hiç
Elbette ki onun için yapmadınız. Ama insanoğlu nankör işte. Zamanla öyle bir alışıyor ki tabi yapacak bu onun işi moduna giriyor. Yapmazsanız sizden kötüsü olmuyor o zaman.

Çok tatlısın ya
Esin sana nasil kiyabiliyor

Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ederim. Bazen insan kendine sen busun diyemez hak verirsiniz ki... Yapamadığımı siz bana yaptığınız için kızdım en çokta kendime! Hakkınızı helal edin yorduysam

Sorun var. Eşimin tutumu eğer değiştirmezse sorun olmaya da devam edecek. Ama tüm yorumlardan kendime çıkardığım ders en başta benim kendimi değiştirmem gerektiği
kesinlikle.
sevdiğin kadar sevilmiyorsun.
değer verdiğin kadar değer görmüyorsun.
ve maalesef dünyanın kanunudur; iyilikten maraz doğar.

en büyük kazığı, en çok iyilik yaptığın, yardım ettiğin, güvendiğin insandan yersin.

herkese hakettiğini ver, fazlasını ya da azını değil.

Keske kendimi o kdr esime adayacak kdr tolere edebilsem bazi seyleri.. ama icimde yok ne yazikki..
Ben evli bile değilim bende de yok. Bazen 19-20 yaşında kızlar konu açıyor okuyorum. Evlenmek istiyorum, sevdiğime yemekler yapmak istiyorum kapıda karşılamak istiyorum her sabah kahvaltı hazırlayım istiyorum falan yazıyorlar ne diyo ya bu diyorum dsafghşkj ki seviyorum da adamı ama hizmetim bana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…