Hizmetçi muamelesi görmek (!)

Vay bee.. İnşallah buraları bizim kocalar okumaz.. Çıtayı arşa çıkartmışsınız.. Çorabını çekmek nedir ya.. Kocanizi çok mu aradiniz da bulunca böyle oldunuz acaba:/
Ne alakası var.bende çıkartırım eşimin çorabını.oda benimkini çıkartır.hatta çıkarttıktan sonra ayaklarımı öper.biz karı kocayız.bize göre gayet normal böyle şeyler.

Vay be barzoya bak derdim de ama suç tamamen sizde. Siz şımartmışsınız.
Eğer o laftan sonra kaldırdıysanız yine hatalısınız. Ne diyeyim..

Ilk evlenildigi zmn insan heves edio dedigin gibi kahvaltilar cesit cesit yemekler.. aksam ronantik filmler :))) sonra kilo alion o ayrida zaten :))) haha

Zmnla yaptigin hersey uzerine yapisiyo ve senin gorevin oluyo ki bu genelde kadin oluyo.. erkeklerin hic ici sizlamiyo.. yazik bu kadinda calisiyo bide gelip evde esek gibi kosturuyo diye..hak verilmez alinir diycemde.. bu odunlar ondanda anlamiyolar..

Ben esime niye temizlik yapmiosun gozune batmiomu derim, dedigi sey; ben annemden gormedimki.. cevaba bak.. iyide unut artik ananin yerini .. unutamiosan git ananla yasa madem :) kac senedir benden bisey gormedin ogrenmediysen ancak mezarda ogrenirsin yani..

Konunuzu kapattırın isterseniz sanırım amacına ulaştı sizin için. Daha fazla kırıcı yorum gelmesin, çorabı gören geliyor çünkü.

Galiba ikinciye hamilesin.Emin ol bebek doğduktan sonra şimdi yaptığın birçok şeyi yapamayacaksın.O zaman da eşin bu tutum içerisinde olursa kavganız hiç eksik olmaz.Şimdiden alıştır eşini.Üç çocuk birden bakamazsın heralde.Elinden tutması lazım.

Sorun var. Eşimin tutumu eğer değiştirmezse sorun olmaya da devam edecek. Ama tüm yorumlardan kendime çıkardığım ders en başta benim kendimi değiştirmem gerektiği

o zaman ne yapın biliyor musunuz?
madem eşinizle de inatlaşmak istemiyorsunuz.

kendinize yatırım yapın.
bir kursa başlayın mesela, hiç bir sebeple dersleri ekmeyin, o arada yapılacak işler direk ailedeki diğer kişilere kalsın.

ya da evde bir hobiye başlayın, günde bir saat spor hedefi koyun örneğin.
o bir saatte hiç bir şey için size gelmesinler, kendi başlarının çaresine baksınlar.

ve böyle böyle siz kendinize zaman ayırdıkça kendinize daha fazla değer vereceksiniz, ve onlar da size daha fazla değer verecekler. 2 evlat yetiştireceksiniz, onların saygısını kazanmayı da hedeflemelisiniz eşinizin yanında.

Zıtlaşmazsam güzel güzel konuşursam anlıyor. Ama burada yazanların söylediklerini yapsam aramız çok kötü olur onu biliyorum
Bak bu iyi o zaman.
Sen eşini herkesten daha iyi tanırsın. O yüzden ne şekilde yaklaşacağını da sen bilirsin. İnşallah düzelir sana olan muamelesi

Ben normalde çalışmayan bayanların eşinden iş beklemesine karsıyım ancak siz herseye kosmussunuz bu kadar da değil yani
Adamin ayakkabisini niçin sen boyuyorsun corabini niçin sen giydiriyorsun ve niçin kıyafetleri sen kaldırıyorsun
Eşini böyle alıstırmıssın bu saatten snr değiştiremezsin

Aynı bizden bı farkınız yok. Ama çok kotu oluyo sonu. Sana hıcbı saygısı olmuyo.Sana tek bir ornek verıcem sonra da gıdıcem. 2.ye hamileyken hatta doğurayazdıgım sıralar ve ilk bebegım daha yaşına yeni gırmışken salondaki sofra bezini kaldırmayıp oğlumla beraber uyuya kalmısım diye eve babamı çağırmış senin kız Karılık yapmıyo diye. Ve tabiki sonrasında ben artik cinnet geçirdim.

Ohaaaaa mikrop ya.. bu adami oklavaa degil merdaneyle dovecen..

E hizmetçi gibi davranırsan onun gibi muamele görürsün. Aman kocam canım kocam diye diye ölüyorsunuz sonra bana böyle yaptıııı, iyi yapmış eminim tıpış tıpış kaldırmışsındır.

Çoğu kadın aksini söyleyipte aynı senin gibi yapan vardır çoğunluk ev hanımı zaten nüfus olarakta çalışan kadın az

Ya esler arasinda bazi seyler yapilabilir ama devamli yapilmasi sıkıntı. Misal veriyorum camasir makinasini yada bulasik makinasinin nasil çalıştığını bilmeli hayat gercekten kisa kimjn kime muhtac olacagi hic belli degil. Tabl ki kotu bi dille deme ama uslubunu duzeltmeli

Bence artık eşini sırtından indirme zamanın gelmiş de geçmiş bile. Erkek çocuğunuzda sizden böyle görecek, babasının hareketlerini örnek alacak ve ileride eşine köle, hizmetçi gibi davranacak. Dilinizin ayarını yapıp çok ciddi bi şekilde konuşmanızı tavsiye ederim.eli ayağı sağlamsa, sırtında sabahtan akşama kadar taş taşıyıp kan ter içinde gelmiyorsa,yemek yiyebiliyorsa, wc ye gidebiliyorsa, cinsel istekleri oluyorsa, çorabını da çıkarır,çeketini de asar.eğer dini konulara önem veren biriyse net bi şekilde dinde kadın erkek eşit olduğunu söyle . Yani Allah sana kocanın çorabını çıkarmayınca yada çeketini asmayınca hesap sormaz .

Suc senin yuz vermeseydin. Bune simartmak ya. Annemede bu konuda cok kizarim hep ama en azindan babamiz kaldirirmisin der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…