herkeslere günaydın
bu gün acayip bir yağmur var aynı zamanda da hastayım bu pazar gününü evde geçirecek gibiyim :)
boğazımın ağrısı biraz daha iyi şükür bugün daha sağlıklı besleneceğim inşallah
günaydınlarrrr hepimize hayırlı pazarlar canlar
dolu dolu kahvaltımı ettim ama tabi malum pazar ya geç kalkıldığı için geç oldu ama kaçamaksız bir kahvaltı inşallah diğer öğünlerimde kaçamaksız tamamlanır
bugün samsunda hava süper ve biz galiba balık mangal yapmaya gideceğiz buyrun gelin valla
haaa bu arada dün akşam okadar kaçamak yapmama rağman bu sabah tartıda - 800 gr gördümtekrar tekrar çıktım ama aynıydı ne iş şaşırdım valla
kızlar 2 gündür doğru düzgün bi şey yeyip içemiyorum diye bugün bi tartıya çıkayım dedim çıkmaz olaydım
moralim alt üst oldu kilo vermem gerekirken almış gibi görünüyorum
reglim eli kulağında acaba o yüzden mi böyle çıktım ki
kızlar 2 gündür doğru düzgün bi şey yeyip içemiyorum diye bugün bi tartıya çıkayım dedim çıkmaz olaydım
canın kafana takmaverdiğimiz kilo hemen tartıya yansımaz 1 hafta sonra yansır örneğin egzersiz yapıyoruz bu vucutta ve tarıda 1 hafta sonra belli olur diyette hemen olumlu olumsuz tartıya yansıyan su kaybı ya da ödemdir. o yüzden bu az yemelerin haftaya yüzünü güldürecek
Regldendir cnm. Ama hiç yememek de kilo aldırıyormuş vücut yenen şeyi depo yapıyormuş
Ama reglden oncesi ödemdir cnm dert etme
banada doktor önerdi ama bildiğin duphalac şurup bekuniks bide x-m bunlar bildiğiniz kabızlık ilaçları yanlış anlaşılmasın lütfen
bende kronik kabızlık sorunu var çok zorlanırsam doktor kullanabileceğimi söylemişti senin ilacın da bunlardanmı?
Canım moralini bozmak istemem ama hiç diyet olmamış bugün.
Sabah 8 zeytin Cook fazla hamur kızartması kaşar öğle yemeği yok akşam bulgur çok fazla
Hafta sonu diye sanırım yarın daha güzel geçer inş
inşallah öyledir canım
vallahi yesek bi dert yemesek ayrı bi dert
bazen diyorum keşke benim bünyem de biraz nankör olsaydı da her yediğini göstermeseydi o kadar vefalı ki bünyem ne yesem inkar etmiyor gösteriyor
canım kardeşim karaty ditetinde 8 10 zeytin öneriliyor ve çokta bu diyet tuttu baya da iyi netice veriyor ben bu aralar karatay diyetine girme aşamasındayım biraz doktor ayçanın birazda bu diyetle hareket ediyorum aklımda bide puan diyeti var ama oda tutarlı değil çok değişik versiyonları var
evet karatayda o usul verdiriyordur haklısın.Diyetisyenim 2 vermişti bana en fazla ondan çok dedim bir de tv de duymuştum 3 zeytin bîr kaşık yağa mı denk geliyordu ne.
Karatay a tam uyulursa o düzen kilo verdiriyordur ama yorum yaptıgım arkadasta hamur kızartması tatlı bulgur pilavı vardı yani ya yardan geçeceğiz ya serden hepsini yersek veremeyiz diye
Karataydan memnun musun ekmek yok ya ben yapamam gîbi gelîyor
geçmişolsun canım dikkat et kendineherkeslere günaydın
bu gün acayip bir yağmur var aynı zamanda da hastayım bu pazar gününü evde geçirecek gibiyim :)
boğazımın ağrısı biraz daha iyi şükür bugün daha sağlıklı besleneceğim inşallah
ciiddi misin hayret benım bunyem olsa hemen alırım vallahı imrendim sana masallah diyeyim canımgünaydınlarrrr hepimize hayırlı pazarlar canlar
dolu dolu kahvaltımı ettim ama tabi malum pazar ya geç kalkıldığı için geç oldu ama kaçamaksız bir kahvaltı inşallah diğer öğünlerimde kaçamaksız tamamlanır
bugün samsunda hava süper ve biz galiba balık mangal yapmaya gideceğiz buyrun gelin valla
haaa bu arada dün akşam okadar kaçamak yapmama rağman bu sabah tartıda - 800 gr gördümtekrar tekrar çıktım ama aynıydı ne iş şaşırdım valla
inşallah öyledir canım
vallahi yesek bi dert yemesek ayrı bi dert
bazen diyorum keşke benim bünyem de biraz nankör olsaydı da her yediğini göstermeseydi o kadar vefalı ki bünyem ne yesem inkar etmiyor gösteriyor
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim t.b. ekmeği, salatalık domates, 1 yumurta
ara: 5 fındık 1 elma
öğle: 4 misket köfte 1 büyük bardak ayran salata
akşam: 1 kase mercimek çorba, salata
bugün çok halsizdim spor yok belki akşam yürürüm
bu menuye diyeceğim birşey olamaz çok az kalori almışsın inş diger günlerde devamlı böyle gidersinsabah:1 bardak sekersiz cay,3 zeytin,kk peynir,3 dilim sucuk
ara:4 yk asure,1 portakal
öğle:1 tabak haslanmıs makarna
ara:1 kuçuk avuç fındık
akşam:1 kase mercimek çorbası
2 kupa bıtkı çayı
çok az yemişsin maşallahbugünkü menüm
sabah: 2 dilim t.b. ekmeği, salatalık domates, 1 yumurta
ara: 5 fındık 1 elma
öğle: 4 misket köfte 1 büyük bardak ayran salata
akşam: 1 kase mercimek çorba, salata
bugün çok halsizdim spor yok belki akşam yürürüm
sizde yineayı çok az yiyenlerdensiniz diyetler baya rayına girdi böyle şaşmadan birde sporu eklesek süper olurKızlar bugünkü menüm
kahvaltıdan yarım saat önce sirkeli su
sabah
1 domates
1.5 salatalık
maydanoz
1 tk beyaz peynir
ara: 1 tane kuru kayısı siyah çay
öğle: 1 kase nesfit
ara: 5 fındık +yeşil çay
akşam
3 yk yogurt
5 yk bezelye yemegi
2 lt su oldu spor yok. son aradada cacık yapacagım canım istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?