Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

canım bence bugünde dinlen kendini yorma hastalık döneminde en etkin ilaç dinlenmekmiş

Maşallah cnm maşallah. Afiyetler olsun
Maşallah kaçamak olmasaymış kimbilir kaç kilo gideckti tebrikler

kızlar 2 gündür doğru düzgün bi şey yeyip içemiyorum diye bugün bi tartıya çıkayım dedim çıkmaz olaydım
moralim alt üst oldu kilo vermem gerekirken almış gibi görünüyorum
reglim eli kulağında acaba o yüzden mi böyle çıktım ki

canın kafana takma verdiğimiz kilo hemen tartıya yansımaz 1 hafta sonra yansır örneğin egzersiz yapıyoruz bu vucutta ve tarıda 1 hafta sonra belli olur diyette hemen olumlu olumsuz tartıya yansıyan su kaybı ya da ödemdir. o yüzden bu az yemelerin haftaya yüzünü güldürecek

Regldendir cnm. Ama hiç yememek de kilo aldırıyormuş vücut yenen şeyi depo yapıyormuş
Ama reglden oncesi ödemdir cnm dert etme

canım uzun diyet süreci beni epey yordu dilediğim kiloya gelmek istiyorum
o yüzden en ufak bir aksilik olsa canım sıkılıyor

Son düzenleme:
Regldendir cnm. Ama hiç yememek de kilo aldırıyormuş vücut yenen şeyi depo yapıyormuş
Ama reglden oncesi ödemdir cnm dert etme

inşallah öyledir canım
vallahi yesek bi dert yemesek ayrı bi dert
bazen diyorum keşke benim bünyem de biraz nankör olsaydı da her yediğini göstermeseydi o kadar vefalı ki bünyem ne yesem inkar etmiyor gösteriyor

bende duphalac kullanıyorum onun yerine başka ilaç istedim spasmomen verdi aslında bağirsaklarımdan bakılmadım doktor çok zor bunları kullan ğeçmesse dedi ama şikayetim kabızlık öncelikle sindirim motivesiyle debridat kullanarak başladım tedaviye 2 ay daha devam edicem

canım kardeşim karaty ditetinde 8 10 zeytin öneriliyor ve çokta bu diyet tuttu baya da iyi netice veriyor ben bu aralar karatay diyetine girme aşamasındayım biraz doktor ayçanın birazda bu diyetle hareket ediyorum aklımda bide puan diyeti var ama oda tutarlı değil çok değişik versiyonları var

Cnm haklısın ama üzülme bu kadar düşün obeziteyle savaşanlar var. Bir iki kilo çok bir mesele değil
Hiç sıkma canını senin o kadar lüksün olur bir iki kilo zaten her zaman alınır verilir.
Zaten senseniz gram fazlalığı ödemdendir ben bazen 3 aylık hamile gibi oluyorum reglden önce çok fark ediyor yani

Diyetisyenim 2 vermişti bana en fazla ondan çok dedim bir de tv de duymuştum 3 zeytin bîr kaşık yağa mı denk geliyordu ne.
Karatay a tam uyulursa o düzen kilo verdiriyordur ama yorum yaptıgım arkadasta hamur kızartması tatlı bulgur pilavı vardı yani ya yardan geçeceğiz ya serden hepsini yersek veremeyiz diye
Karataydan memnun musun ekmek yok ya ben yapamam gîbi gelîyor

evet karatayda o usul verdiriyordur haklısın.
ben şuna inanıyorum ki damaak tadı bir zaman sonra değişiyor çikolatasız yapamayan sonra baklavaya düşkün olan biri artık benden çıktı ekmeğede artık eskisi gibi iştahım gelmiyor bide böreği bide başka zararlı şeyleri zihnimde birtirsem eyvallah

bu yazacağim başta bana ve hümeyracığıma sonrada cümlemize gelsin
amerikada bir gurubaa zayıflama üzerine araştırma yapılmış
sadece spor yapanların % 2 oranında zayıflamışlar
sadece diyet yapanlar %1o oranında zayıflamışlar
hem diyet hemde spor yapanlar da %80 oranında kilolarında düşme görülmüş

geçmişolsun canım dikkat et kendine

ciiddi misin hayret benım bunyem olsa hemen alırım vallahı imrendim sana masallah diyeyim canım

kız ne üzülüyosun o regl dönemındendir şiştir o şiş

ya benım bunyem utanmasa suyu da kıloya cevırecek

sabah:1 bardak sekersiz cay,3 zeytin,kk peynir,3 dilim sucuk
ara:4 yk asure,1 portakal
öğle:1 tabak haslanmıs makarna
ara:1 kuçuk avuç fındık
akşam:1 kase mercimek çorbası
2 kupa bıtkı çayı

selam kızlar iyi akşamlar
Hmyrali geçmiş olsun canım

Kızlar iki gündür menu paylaşamıyorum çünkü braz yoğunluktan hafta sonu gezzmeler işler gücler anca vakit buldum
ama ben dün zıvanadan çıktım aşure yapmıştık valla 3 kase yedim sankı görmemiş gibi ama sporlarımı yaptımm yani sade kaçamaklarım aşure yeme düzenim dün ve bugun geç saatte yapılan günlük rutin kahvaltı yani hafif yemekler yedim
kızlar saçlarımı kısa kestidim bırde boyattım ah birde 5 kilomu versem da birşey kalmıyor inşallah perşembeye eksilerde görürüm kendimi

görüşmek üzere byeee

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim t.b. ekmeği, salatalık domates, 1 yumurta
ara: 5 fındık 1 elma
öğle: 4 misket köfte 1 büyük bardak ayran salata
akşam: 1 kase mercimek çorba, salata

bugün çok halsizdim spor yok belki akşam yürürüm

Maşallah cnm ne güzel menü öyle

İşte benim menüm

Sabah
Biraz kavurmalı yumurta
Biraz peynir
2 zeytin
Bir çatal ucu reçel
Tam buğday ekmeği

Öğle
Tavuklu tavuk suyu çorba ( göğüs etinden)

Ara: bir dilim elma, yarım Antep fıstık ezmesi

Akşam: dolma, havuçlu piyaz, yoğurt, jalapeno biberi

Bugün biraz ağır yedim çünkü çok iştahım var hastalıktan mı anlamadım
Akşam yemeği hele mideme oturdu keşke piyaz yemeseydim ama canım çekti yaptım
Fena yani bugün grip var spor yok sevgiler

Kızlar bugünkü menüm
kahvaltıdan yarım saat önce sirkeli su

sabah
1 domates
1.5 salatalık
maydanoz
1 tk beyaz peynir

ara: 1 tane kuru kayısı siyah çay

öğle: 1 kase nesfit

ara: 5 fındık +yeşil çay

akşam
3 yk yogurt
5 yk bezelye yemegi

2 lt su oldu spor yok. son aradada cacık yapacagım canım istedi

sabah:1 bardak sekersiz cay,3 zeytin,kk peynir,3 dilim sucuk
ara:4 yk asure,1 portakal
öğle:1 tabak haslanmıs makarna
ara:1 kuçuk avuç fındık
akşam:1 kase mercimek çorbası
2 kupa bıtkı çayı
bu menuye diyeceğim birşey olamaz çok az kalori almışsın inş diger günlerde devamlı böyle gidersin

çok az yemişsin maşallah

sizde yineayı çok az yiyenlerdensiniz diyetler baya rayına girdi böyle şaşmadan birde sporu eklesek süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…