tatlım yemeklerden önce 40 tan cay nasıl içeceksin fazla değil mi?
canım tavsiyelerin için çokk sağol süpersin ne kadar kılo vermişssin öyle bravo vallahı sanaÖncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin)
çok teşekkür ederim. siz de istediğiniz kiloya ulaşacaksınız ben çok eminim :) sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen sorun yardımcı olmayı çok istiyorum buradaki kiloyla başı dertte olanlara :)canım tavsiyelerin için çokk sağol süpersin ne kadar kılo vermişssin öyle bravo vallahı sana
Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin)
canım bir yaprak lahanı 3 parçaya falan böl üzerine 1 bardak su koy kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra kapat suyunu süz bardağa al biraz ılısın içine yarım limon sık. sonra akşam 7 de bir daha yap ve iç bu kadar :) bir de önemli bir konu daha var hergün taze yapıcaksın ve sabah uyandıktan yarım saat sonra kahvaltı yapmadan içeceksin :)Hoşgeldin cnm Cook sagol tavsiyelerin için
Evde lahana vardı yemeğini yapmıştım kalanın suyunu mu îçsem diyordum ben de
Sorum var sna suyu nasıl hazırladın ne kadar suya ne kadar lahana ve günde kaç bardak içtin
kalkınca 2 bardak ılık limonlu su
sabah 2 haşlanmış yumurta iki dilim ekmek domates peynir biraz patates kayısı
öğlen misafirlikteydim 2 dilim yaşpasta bir tuzlu kurabiye 2 lavaş arası patates salata
akşam yeşil çay
2.5 litre su biraz yürüyüş 10 dk bisiklet
canım bir yaprak lahanı 3 parçaya falan böl üzerine 1 bardak su koy kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra kapat suyunu süz bardağa al biraz ılısın içine yarım limon sık. sonra akşam 7 de bir daha yap ve iç bu kadar :) bir de önemli bir konu daha var hergün taze yapıcaksın ve sabah uyandıktan yarım saat sonra kahvaltı yapmadan içeceksin :)
ne demek canım rica ederim :) kilocuklar tabi ki gidicek ben inanıyorum, yeter ki isteyelim, iradeli olalım. bir de yazdığım gibi form çayından içersen ohh kilo falan kalmaz :)Çok teşekkür ederim canm yarın mutlaka başlayacağım kilocuklar çabucak gitse fena mı olur
süper süper diyecek sözüm yoksabah 2 dilim peynir+ 2 dilim ekmek
ara malesef olmadı
öğle yemeği sebze yemegi+yogurt+2 dilim ekmek
ara 2 mandalina
ara 1 kase yulaf gevregi+1 brdk süt
aksam yemeği sebze yemeği
59.400
devammmmmmmmmmmmmmm:)
bu neeeeeee amanınnnnn çokk fenaaakalkınca 2 bardak ılık limonlu su
öğlen misafirlikteydim 2 dilim yaşpasta bir tuzlu kurabiye 2 lavaş arası patates salata
akşam yeşil çay
evet canım bugün epey meyve yemişin :)sabah:1 bardak şekersiz cay,1kase yoğurt,3 dilim salam
ara:5 tne fındık,2kuru incir
öğle:2 dolma
ara.1şekersiz kahve
akşam:sulu kofte (köfteler 4 tane),1bardak ayran
ara:1 elma,2mandalına,1portakal
2 bardak bıtkı çayı
bugün meyveyı kaçırdım kızlar üzgünüm
güzel canımmenüm:
sabah: t b ekmeğinden tost, 3 zeytin, domates
ara: 4 badem, 3 fındık
öğle: 1 haşlanmış yumurta, domates , jalapeno biberi, 1dlm t b ekmeği
ara:4 kabuklu taze fındık, yeşil çay, bir dilim elma, bir parça çikolata
akşam daha yenmedi ama muhtemelen
Bir tabak yüksük çorbası, yoğurtlu semizotu salatası
2 lt oldu su dah içerim ytana kadar.
spor: 30dk kbandı+ jillian
ben bu dediğinizi yıllar önce denemiştim sindirim sistemimi mahvetti ve bu kürü kullandıktan sonra hep tansiyonum düştüÖncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
maşallah :)Kızlar akşam yemeğinden sonra son ara öğünde bir dilim diyet kek yedim
Sonra pişmanlıktan 40 dk koşubandına çıktım
kalkınca 2 bardak ılık limonlu su
akşam yeşil çay
kusura bakma canım inan yazamadım kafam dalgın bu aralar kaça aldın bu çayı canım
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane zeytin
roka,tere
şekersiz çay
öğlen
5 kaşık kıymalı karnıbahar yemeği
bir kase yoğurt
akşam
1 küçük dilim börek
2 yemek kaşığı kadar karnıbahar yemeği
yoğurt
yeşillikler(tere, marul, pırasa)
ara
1 tane mandalina
5 tane badem
2 litre kadar su
spor yok çok fena karnı ağrım vardı bugün
1 bardak 9lu form çay
Maşallah süpersin cnm
Kendine dikkat et niçin ağrıyor ki karnın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?