- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
bir kase gayet ıyı cok zor durumdayım.sureklı asure gelıyo dayandım dayandım ama bırısı sutlu asure dayanamadım.benım bı sucum yok komsular utansın.bastan cıkarıldım kızlarrrrrrrrr
Bende Zayiflamak istiyorum benide araniza alirmisniz..
yarın sabah baslıyorum işten gelince yazarım hepimize kolay gelsin
ben 1.60 boyundayım 59 kiloyum
daha onceden diyet yapmıstım bundan 2 sene once basarılı oldum ama malesef hareketsiz bir yasamın getirdiği sonuclar yani kilolar ve ben hic mutl degilim.daha onceden diyet yaparken diyetisyen kontrolunde vermiştim ve beni motive ediyordu.bu grupların da beni motive edecegine inancım var.
diyet listem
7:00-7:30 kahvaltı 2 dilim beyaz peynir+2 dilim kepek ekmeği+ yeşillik+şekersiz çay
9:30 ara 10 fındık veya 2 ceviz + 1 bardak ayran
veya
1/2 pkt diyet bisküvi +1 bardak süt
12:00 7 kasık sebze yemeği + 1 kase yoğurt+ 2 dilim k. ekmeği
14:30 7 kasık yulaf gevreği+ süt
16:00 2 meyve
18:00 haslanmıs but veya onun degerinde et yemekleri+ salata+ 2 dilim k. ekmeği
20:30 1 pkt cubuk kraker veya 5 adet burcak
sizce nasıl?
bu diyetle daha onceden haftada 1 kilo verebiliyordum her sey saatli olunca vucut ona gore hazırlanıp ogutuyormus.siz ne dersiniz? yapabilir miyim? b
kız mantar çorbasının yanına keske ekmek tuketmeseydınselam selam selammmmmm
çok şükür az önce netim geldi ayyyy ne kötüymüş beee
ama bu arada boş durmadım 1000 lik pazıla başladım ve çok azz bi kısmı kaldı eşimde halime gülüyo valla iyi bana sarmadında pazıla sardın diye
bugün doktor kontrolüm vardı sağ over kısmımda sancılarım var ama doktor normal dedi içerde baya dikişim varmış ama sanki bana normal gelmiyo sizce bi kadın doğuma da görünmelimiyim ki?
menümüde yazayım hemen
sabah:
yeşil çay
yarım yufkayla kendim kaşarlı gözleme yaptım
ara:
2 kayısı
2 fincan nescaafe ama şekersiz
öğle:
1kase k-fleks sütlü
ara: 2 mandalina
1 form çay
akşam:
1kase mantar çorbası
1dlm tahıllı ekmek
1 kase salata
ara:
1 armut
1 mandalina
suyum 1lt oldu az biliyorum
birazdan bi form çaay içerim
akşam ye ama az ye bence yoksa acıkırsınkızlar eşimin iş arkadaşlarının hanımları yarın toplanıyoruz genelde nadir toplanabiliyoruz gitmesem ayıp olur ve de kadın yarına aşure yemeye çağırıyor
saat 4 gibi felan galiba
şimdi sizce ne yapmalıyım
öğle yemeği yesemmi yemesemmi yada akşama mı yemesem de dengelesem
lütfen fikirlerinizi paylaşın da yarın bi hata yapmadan dengeliyebileyim
kız ben okulda olduğum için malesef böyle oluyor ne olur kızmayıncanım akşam salata yeseydin bari acıkırsın sonra
çok dengesiz olmuş menün canım
öğünlerde birbirine girmiş
canım benim şu sabah kahvaltına bi çare bul sen
Allah korusun sabah kahvaltısı önemli sağlık sorunun olacak sonra
canım patlamış mısır tuzsuz ve yağsız olursa yiyebilirsin
hatta iyi bir kurtarıcı ooluyor karnın acıkınca
hoşgeldin canım benim :)
sabah kahvaltını hiç beğenmedim sana hamur işlerini yasaklasak mı ne yapsak
sporların çok güzelmiş ancak gazoz ve makarna ıle yıyılen dolma olmamıs ya makrna yeseydın ya da dolma ıkısıolmamış güzelim benceiyi akşamlar kızlar
sabah
1 dilim ekmek biraz peynir bitki çayı
öğlen
yarım simit,2-3 parça kaşar peyniri,yarım bardak gazoz
ara 2 bardak şekersiz çay 1 tane incir
akşam
1 tane bulgurlu dolma biber ,(çok küçük)3 kaşık makarna, salata
biraz evvel 1 dilim elma,ayva ,1 mandalina yedim
öğleden sonra gezmeye gittim ve ikram edilen hamur işlerini yemedimbüyük gelişme 
20 dk eliptik bisiklet ve biraz göbek bel bölgesi hareketi
1 litre su biraz daha içebilirim inşallah yatmadan
bir kase gayet ıyı degıl mı yaaaa :) cok zor durumdayım.sureklı asure gelıyo dayandım dayandım ama bırısı sutlu asure dayanamadım.benım bı sucum yok komsular utansın.bastan cıkarıldım kızlarrrrrrrrr:)
ben 1.60 boyundayım 59 kiloyum
daha onceden diyet yapmıstım bundan 2 sene once basarılı oldum ama malesef hareketsiz bir yasamın getirdiği sonuclar yani kilolar ve ben hic mutl degilim.daha onceden diyet yaparken diyetisyen kontrolunde vermiştim ve beni motive ediyordu.bu grupların da beni motive edecegine inancım var.
diyet listem
7:00-7:30 kahvaltı 2 dilim beyaz peynir+2 dilim kepek ekmeği+ yeşillik+şekersiz çay
9:30 ara 10 fındık veya 2 ceviz + 1 bardak ayran
veya
1/2 pkt diyet bisküvi +1 bardak süt
12:00 7 kasık sebze yemeği + 1 kase yoğurt+ 2 dilim k. ekmeği
14:30 7 kasık yulaf gevreği+ süt
16:00 2 meyve
18:00 haslanmıs but veya onun degerinde et yemekleri+ salata+ 2 dilim k. ekmeği
20:30 1 pkt cubuk kraker veya 5 adet burcak
sizce nasıl?
bu diyetle daha onceden haftada 1 kilo verebiliyordum her sey saatli olunca vucut ona gore hazırlanıp ogutuyormus.siz ne dersiniz? yapabilir miyim? b
Bende Zayiflamak istiyorum benide araniza alirmisniz..
yarın sabah baslıyorum işten gelince yazarım hepimize kolay gelsin
selam herkese kızlar bu sabah dayanamadım tartıya çıktım ve büyük bi şok geçirdim
kilo vermek bi yana kendimi tekrar 69 da gördüm. çok sinirlerim bozuk çoookkkk
en kısa zamanda eşimle konuşacam spor salonuna yazılacam geçen sene gitmiştim çok sıkılaşmıştı vücudum,
şimdi kilo versem bile azıcık kaçırayım hemen geri geliyor. biraz kendi kabuğuma çekilmek istiyorum kızlar
kafamı diyet lafından uzak tutmam lazım bi süre. sizler azimlisiniz ne güzel.
hoşçakalım kızlar çok mahçubum aslında devam edemediğim için ama bu daha iyi olacak benim için..
merhaba kızlar
2 gündür takip edemiyorum hastanelerdeyim tırnağımda sedef varmış krem verdiler kullanıp yine gidecegim
kızlar yeni bitki çayı aldım fitoform l kanite varmış 12 tl aldım ve40 tane yemeklerden önce içmemi söylediler kullanan var mı
Geçmiş olsun cnm
Yok hiç kullanmadım ben mate karışık çay kullanıyorum ve yeşil çay
Kullan bakalım bize de söylersin nasıl iştah kesiyor mu ödem atıyor mu diye
yarın bende yapıcam bi kasede san yollayım ne dersin
selam herkese kızlar bu sabah dayanamadım tartıya çıktım ve büyük bi şok geçirdim
kilo vermek bi yana kendimi tekrar 69 da gördüm. çok sinirlerim bozuk çoookkkk
en kısa zamanda eşimle konuşacam spor salonuna yazılacam geçen sene gitmiştim çok sıkılaşmıştı vücudum,
şimdi kilo versem bile azıcık kaçırayım hemen geri geliyor. biraz kendi kabuğuma çekilmek istiyorum kızlar
kafamı diyet lafından uzak tutmam lazım bi süre. sizler azimlisiniz ne güzel.
hoşçakalım kızlar çok mahçubum aslında devam edemediğim için ama bu daha iyi olacak benim için..
merhaba kızlar
2 gündür takip edemiyorum hastanelerdeyim tırnağımda sedef varmış krem verdiler kullanıp yine gidecegim
kızlar yeni bitki çayı aldım fitoform l kanite varmış 12 tl aldım ve40 tane yemeklerden önce içmemi söylediler kullanan var mı
geçmiş olsun tatlım ama hiç bir şey demeden kayboluveriyorsunuz ortadan merak ediyorum ben sizleri
bende aktardan 9lu çay aldım 40 poşet var içinde yemeklerden yarım saat önce iç dedi
içtiğim zamanlar kabızlık sorunum olmuyor sindirim sistemim düzene giriyor öyle diğer bitkiler gibi içinde ki bitkiler bağırsak tembelliği falanda yapmıyormuş ve yağ yakıyormuş
tatlım yemeklerden önce 40 tan cay nasıl içeceksin fazla değil mi?merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?