Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

ben 1.60 boyundayım 59 kiloyum

daha onceden diyet yapmıstım bundan 2 sene once basarılı oldum ama malesef hareketsiz bir yasamın getirdiği sonuclar yani kilolar ve ben hic mutl degilim.daha onceden diyet yaparken diyetisyen kontrolunde vermiştim ve beni motive ediyordu.bu grupların da beni motive edecegine inancım var.

diyet listem

7:00-7:30 kahvaltı 2 dilim beyaz peynir+2 dilim kepek ekmeği+ yeşillik+şekersiz çay

9:30 ara 10 fındık veya 2 ceviz + 1 bardak ayran
veya
1/2 pkt diyet bisküvi +1 bardak süt
12:00 7 kasık sebze yemeği + 1 kase yoğurt+ 2 dilim k. ekmeği

14:30 7 kasık yulaf gevreği+ süt
16:00 2 meyve

18:00 haslanmıs but veya onun degerinde et yemekleri+ salata+ 2 dilim k. ekmeği

20:30 1 pkt cubuk kraker veya 5 adet burcak

sizce nasıl?
bu diyetle daha onceden haftada 1 kilo verebiliyordum her sey saatli olunca vucut ona gore hazırlanıp ogutuyormus.siz ne dersiniz? yapabilir miyim? b

Bende Zayiflamak istiyorum benide araniza alirmisniz..

yarın sabah baslıyorum işten gelince yazarım hepimize kolay gelsin

Kızlar hosgeldiniz. Haftalık yarış yaparak kilo veriyoruz. Perşembe sabah kilo bildirimi yaparak listeye dahil olabilirsinîz. Gerçekten burası çok motive ediyor bekliyoruz sizi

Menün diyetisyen menüsü sanırım ben bisküvi vs gibi diyet ürünlerine pek sıcak bakmıyorum
Ama düzenli bir menüye benziyor

kız mantar çorbasının yanına keske ekmek tuketmeseydın bu arada neyın vr güzelim çok geçmiş olsun

akşam ye ama az ye bence yoksa acıkırsın

kız ben okulda olduğum için malesef böyle oluyor ne olur kızmayın

sporların çok güzelmiş ancak gazoz ve makarna ıle yıyılen dolma olmamıs ya makrna yeseydın ya da dolma ıkısıolmamış güzelim bence

çokk güldüm sabah sabah:)

bısküviler hariç güzel bı menu bence önceden yaptıysan yıne yaparsın güzelim neden olmasın

bende geçen hafta verdiğim 1 kilonun koruması derdindeyim belki bu haftada 200 gram filan verebilirim

selam herkese kızlar bu sabah dayanamadım tartıya çıktım ve büyük bi şok geçirdim
kilo vermek bi yana kendimi tekrar 69 da gördüm. çok sinirlerim bozuk çoookkkk
en kısa zamanda eşimle konuşacam spor salonuna yazılacam geçen sene gitmiştim çok sıkılaşmıştı vücudum,
şimdi kilo versem bile azıcık kaçırayım hemen geri geliyor. biraz kendi kabuğuma çekilmek istiyorum kızlar
kafamı diyet lafından uzak tutmam lazım bi süre. sizler azimlisiniz ne güzel.
hoşçakalım kızlar çok mahçubum aslında devam edemediğim için ama bu daha iyi olacak benim için..

merhaba kızlar
2 gündür takip edemiyorum hastanelerdeyim tırnağımda sedef varmış krem verdiler kullanıp yine gidecegim
kızlar yeni bitki çayı aldım fitoform l kanite varmış 12 tl aldım ve40 tane yemeklerden önce içmemi söylediler kullanan var mı

Bizi bırakıyor musun?
Canım geçen hafta hiç diyet yapamadım demiştin onun etkîsi yeni gözüküyordur
Böyle hemen pes etmek niye
Spora yazıl tabi iyi düşünmüşsün ama böyle hemen yılma burada motive oluyoruz birbirimizi uyarıyoruz
Geçen hafta hastalıktan vs sorunlardan girmememiştin ya bak burdan uzak kalmak daha fena îşte
Bırakma bizi:18:

Geçmiş olsun cnm
Yok hiç kullanmadım ben mate karışık çay kullanıyorum ve yeşil çay
Kullan bakalım bize de söylersin nasıl iştah kesiyor mu ödem atıyor mu diye

Geçmiş olsun cnm
Yok hiç kullanmadım ben mate karışık çay kullanıyorum ve yeşil çay
Kullan bakalım bize de söylersin nasıl iştah kesiyor mu ödem atıyor mu diye

şimdilik güzel gidiyor canım terletiyor bağırsakları güzel çalıştırıyor içinde lkarnite bulunmakta olduğu için aldım memnun kalırsam sizede tavsiye ederim canım

canım böyle hemen pes etmek yılmak yok ama ben kabul etmiyorum
ben geçen hafta dikkat etmeme rağmen +600 çıktım bu hafta ne olacağım o meçhul
ama yılmadım bu hafta daha çok dikkat etmeye çalıştım
burda ki bütün arkadaşlar öyle canım herkes haftada 1-2 kilo verecek diye bir şey yok
vazgeçmek yok canım inanıyorum ki sen burada istediğin kiloya ulaşacaksın
hiç bir zaman kalıcı kilo vermek diye bir şey yok bana sorarsan
biz bayanlar her daim dikkat etmeliyiz yoksa hemen geri geliveriyor kilocuklar sadece sen de öyle değil emin ol tatlım

geçmiş olsun tatlım ama hiç bir şey demeden kayboluveriyorsunuz ortadan merak ediyorum ben sizleri
bende aktardan 9lu çay aldım 40 poşet var içinde yemeklerden yarım saat önce iç dedi
içtiğim zamanlar kabızlık sorunum olmuyor sindirim sistemim düzene giriyor öyle diğer bitkiler gibi içinde ki bitkiler bağırsak tembelliği falanda yapmıyormuş ve yağ yakıyormuş

kızlar lütfenn motivasyonumuzu bozmayalımmm
bu fazla kilolar bize 1 haftada gelmedi ki 1 haftada hemen gitsin istiyoruz
Ya Sabr arkadaşlarr pes etmek yılmak yok lütfennnn

Son düzenleme:

kusura bakma canım inan yazamadım kafam dalgın bu aralar kaça aldın bu çayı canım

tatlım yemeklerden önce 40 tan cay nasıl içeceksin fazla değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…