Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

herkese günaydınlar efendimmm
yarın tartı günü bugün dikkatli olun kızlarrrr
yarın birinci olan kişi sonuncu kişiye ceza verecek ceza da spor olacak ona göre dikkat edin canlar :)

canım bu kalori hesaplama işi bana zor geliyor yaa
mesela ben sebze yemeği yiyorum 5 kaşık bunu tam olarak nasıl hesaplayacağım
sonuçta yemeğin içinde az da olsa yağ,tuz,salça vs var

teşekkür ederim tatlım bu arada verdiğin fazlalıklardan dolayı tebrik ediyorum seni harikasın

forestgump, yesim_tuncer, yasemin8085, butamira, bitter80
arkadaşlar menü bildirimi yapmıyorsunuz kusura bakmayın ama sadece kilo bildirimi yaparak yarışa dahil olamazsınız
biz burada süreklilik istiyoruz, birbirimize destek olalım istiyoruz
istediğimiz şey kilo bildirimi yap kaç değilll

canım benım sen artık süpersin bu işi tam anlamıyla ççzmüşşsün bravo sana vallahi

kız yas pasta yedin hanı ee o poğaca da neyin nesi
Sabah: 5 zeytın, 2 dilim ekmek,kk peynır,1 yumurta ,ıhlamur cayı
Öğlen:4 köfte,salata,2 dilim ekmek
Ara: güllaç
Aksam :ıspanak yemegı cok az makarna
ara:güllaç
canım zaten güllac ara da yemişsin keske akşam yemeseymişsin

canım çokk geçmiş olsun ama dediğin gibi o pılav çokk fazla helekı pırınç olursa

sabah:1 bardak sekersiz cay(0 kaori),kk peynir(250),1domates(22)
ara:1 sekersiz kahve(0)
öğle:1 ızgara tavuk porsiyon(200),çok az salata(45)daha azdır da ben fazla sayıyorum
ara:2 mandalına(70)1elma(48)
akşam:1 bardak ayran(66) 4 ızgara kofte(250)
toplam 951 kalori ediyor aslında ben sanırım peynırı fazla hesapladım olsun 100 gr 250 kal ben kk yemıştım neyse önemlı değil daha da bır sey yemem ve 2 kupa bıtkı çayı

canım bu kalori hesaplama yöntemi bana zor geliyor yaa :S
ama günlük yediklerim sanmıyorum ki 1000 kaloriyi geçsin

kızlar kk peynir 85 kaloriymış ben 100 gr yazmısım 250 dıye haberiniz olsun ha daha bır sey yememde öyle yazayım dedim bayyy

menüm

sabah
1 dilim ekmek
kkdan az peynir
5 tane zeytin
domates
şekersiz çay

öğlen
5 yemek kaşığı kıymalı karnıbahar
2 yemek kaşığı yoğurt

ara
5 tane badem
şekersiz sütlü kahve

akşam
haşlanmış yumurta
roka,tere
1 dilim ekmek
şekersiz çay

ara
1 tane mandalina

yarım saat yürüyüş
2,5 litre su
3 bardak 9lu çay

Son düzenleme:
diyetisyen listesi gibi kız masallah sen çözmüşsün bu işi bence

menün süperr maşallah canım
Yarın yüzünü güldürür tartı inş

Canım maşallah çok güzel menü
yarın gitsin kilocuklarr

Menümü yazıyorum kızlar kalori hesaplamaya calışayım bakalım ne olacak

güne başlangıç: lahana suyu

sabah: kk peynir (75), 1dlm tb ekmeği (72 kaloriymiş), 2 zeytin (18)

ara: diyet kek (150 kal sayıyorum normal kek hesabından bilemeyeceğim ev yapımı esmer undan şekeri yağı yumurtası çok az.)

öğle: yüksük çorbası (bir diyetisyenin menüsünde 170 kal olarak hesaplanmıştı) 1 domates(28) jalapeno acı biber turşusu(?)

ara: 4 badem(28) , 3 fındık(21)

akşam daha yenmedi ama
söyle olur muhtemelen
yüksük çorbası(170) domates (28), yoğurt

spor: 30dk kbandı, jillianı henüz yapmadım yaparım inş çok yorgunum

760 oldu kızlar benim bu kalori işine hiç aklım yatmadı şimdi ben az yiyorum diye 1000 e tamamlarım bu mantıkla gidersem eyvahlarr
zaten her sitede başka bir cal hesabı var bunun bir standadı var mı acaba?

aslında bende ilk duyduğumda aklıma yatmamıştı bu hesaplarla uğraşmak zaman ister emek ister diye ama sonradan aklıma yattı bugun fazla kalori almışsam mesela yarın fazlasını o güne payşatırıp ona göre diyet yapacam
az yediğimi zannedip ondaN SONRA kilo veremiyorum diyerek ümitsizliğe düşmemek için gerçeği görmek bünyemi daha iyi tanımak için bu hesapları yapacam bakalım sonuç ne olacak
hümeyra sebze yemeklerinde ise mesele kaş kaşık yağ koyduğu görerek göz kararı kalori hesaplanabilir belkide yemeklerinde porsiyon şeklinde hesabı yapılmıştır
fehiye bende çıktisini alayım daha kolay olur
safahat çok az kalori almışsın tebrik ederim eger yemen hep böyleyse zaten kalori hesaplamana ihtiyaç yok sanki

kızlar 2 gün menümü yazmadım kilo korumada olduğum için sanki gereksiz gibi hissettim:26:
2 gün boyunca dikkat ettim çok yemedim menümü yazmayınca sanki çok yemiş gibi hissediyorum menümü yazayım
sabah
1 kepek ekmeği
1 domates
2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
1 yemek kaşığı beyaz peynir
1 çay kaşığı fındık ezmesi ve çikolata

ara: yarım paket çubuk kraker

öğle: az kaşarlı 2 kepek ekmekli tost

ara: 1 elma ve 1 küçük gofret

akşam : 1 kase etli nohut yemeği
1 kepek ekmek
turp ve turşu

su anca 1.5 litre olmuştur.

Bu arada kızlar zayıflarken bende kalori hesabı yapıyordum belli bir süre sonra ezberliyorsun zaten kalorileri şimdi sorsanız hepsini tek tek sayarım. 1000 kaloriyi geçmemeye çalışarak zayıfladım.
Bende size bir tüyo vereyim doktorlarım tamda hemfikir olmadıkları negatif kalorili yiyecekler var. Örneğin elma ortalama 60 kalori elmayı hazmetmek için vucüt 70 kalori yakıyor. Ortaya -10 kalori açığı çıkıyor. Ben genelde onları tüketiyordum gerçektende faydası var. lahana da bunlardan birisi.greyfurt turp karnıbahar brokoli vb.

yarın büyük günn

kızlar lahana suyu nasıl yapılıyor içen bilen varsa anlata bilir mi hiç denemedim
canım bir yaprak lahanayı 3 parçaya falan böl üzerine 1 bardak su koy kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra kapat suyunu süz bardağa al biraz ılısın içine yarım limon sık. sonra akşam 7 de bir daha yap ve iç bu kadar :) bir de önemli bir konu daha var hergün taze yapıcaksın ve sabah uyandıktan yarım saat sonra kahvaltı yapmadan içeceksin :)

canım 1000 tamamlamaya uğraşma sen yeterli gördüysen çok çok fazla bi mide kazıntın yoksa yeme acıkırsan meyve falan ye. kackalori.org,Kaç kalori,kalori arama motoru, Harcanan kalori kalori hesabını bu siteden yapabilirsin direk yemek adını yaz ya da normal şeyleri doğru olarak çıkarıyor karşına. ben hep bu siteyi kullanarak kalori hesabı yaptım hepte başarılı oldum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…