lavanta çayı falan iç uyku için erken gir yatağa inan ki uyku düzenin düzelince yeniden doğmuş gibi oluyor insan
ya hakkaten nerdesin yahu merak etmemek mumkunmu senle aynı durumdaydık bak ben atak yaptım senide bekliyorum hadi yarişa devam
selam hanımlar
çok üzgünümbilgisayarım bozuldu kaç gündür giremiyorum telefonumdan giriş yapmaya çalıştım ama hesabım açılmadı nedense bi arkadaşımın bilgisayarını ödünç aldım ondan yazıyorum bu satırları artık beni çok merak etmişsinizdir diye :) bilgisayarsız hayat çok zor çok ,araştırmalarımı filan da yapamadım hiç kendi bilgisayarımın yarın geleceğini söylediler ama emin de olamıyorum kilo bildirimi de yapmadığım için bu haftaki yarışa katılamam biliyorum,inşallah hepiniz iyisinizdir sağlıklı sağlıklı kilolarınızı vermişsinizdir.bi kaç sayfaya göz atarım şimdi bilgisayarım gelir gelmez gelirim hemen, yarışta olmasamda yorum yaparım size.. en kısa sürede görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
safahatte 1.liği elden bırakmamış
harikasın çoook çok tebrik ediyorum seni
iyi aksamlar kızlar , menümü yazıyorum :)
Sabah : 4 zeytın,1 yumurta,2 dılım ekmek,
Ögle:5 köfte,salata,2 dilim ekmek
Ara: yarım paket diyet bisküvi
Aksam : ızgara balık salata , 2 dilim ekmek
1,5 litre su
2 fıncan kuşburnu cayı
selam hanımlar
çok üzgünümbilgisayarım bozuldu kaç gündür giremiyorum telefonumdan giriş yapmaya çalıştım ama hesabım açılmadı nedense bi arkadaşımın bilgisayarını ödünç aldım ondan yazıyorum bu satırları artık beni çok merak etmişsinizdir diye :) bilgisayarsız hayat çok zor çok ,araştırmalarımı filan da yapamadım hiç kendi bilgisayarımın yarın geleceğini söylediler ama emin de olamıyorum kilo bildirimi de yapmadığım için bu haftaki yarışa katılamam biliyorum,inşallah hepiniz iyisinizdir sağlıklı sağlıklı kilolarınızı vermişsinizdir.bi kaç sayfaya göz atarım şimdi bilgisayarım gelir gelmez gelirim hemen, yarışta olmasamda yorum yaparım size.. en kısa sürede görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
süpersin tebrik ederim :) benim de diyetim yolunda gidiyor 1 kilo vermişim işte şansıma herşey yolundayken çok düzenli beslenirken menülerimi paylaşamıyorum haksızlık :) bu hafta liste oluşturuldu sanırım bir de bilgisayarım gelecek mi bilemiyorum gelirse hergün girer menümü paylaşırım sizin menülerinizi de yorumlarım bi sonraki haftaya da yarışa tekrar dahil olurum :) tabiii kabul ederseniz
Kızlar iyi akşamlar bu gün bende tartıldım 56. 1 çıktım kilo koruma tam gaz devam ediyor. hepinize kolay gelsinBu arada menülerinizi okuyorum
iyi aksamlar kızlar , menümü yazıyorum :)
Sabah : 4 zeytın,1 yumurta,2 dılım ekmek,
Ögle:5 köfte,salata,2 dilim ekmek
Ara: yarım paket diyet bisküvi
Aksam : ızgara balık salata , 2 dilim ekmek
1,5 litre su
2 fıncan kuşburnu cayı
kızlar içim rahat etmedi 20 dakika koştum terledim epey
vicdan azabı çekiyorum resmen :18:
Ay kıyamam sana yaolsun yarın daha güzel olur
Sağol cnm biz de tez vakitte istediğimiz kiloya ulaşıp korumaya çalışırız inş. Özlüyoruz seni İnan gelmeyince gözüm arıyor bir eksiklîk oluyorKızlar iyi akşamlar bu gün bende tartıldım 56. 1 çıktım kilo koruma tam gaz devam ediyor. hepinize kolay gelsinBu arada menülerinizi okuyorum
ayyy canım inşallah yaaa
bu ay içerisinde 54 olmam lazım artık
son 2.3 kg :)
kızlar düğüne 6 ayım varr bir an evvel 54 olup o kilo mu korumam lazım
kuğu gibi bi gelin olmak istiyorum
6 aya kadar bu topikteki herkesin kilosuna ulaşmasını istiyorum
çünkü benim evimde net olmayacak ve artık buraya uğrayamayacağım
sizleri yarı yolda bırakmak istemiyorumm
güzel canımbende menumu yazıyorum :)
sabah
1 ekmek
1 domates 1 salatalık
yarım krem peynir ( light olduğu için hep biri 20 kal kadar )
öglen
bir tabak yoğurtlu ıspanak
2 tatlı kaşığı supangle
akşam
1.5 kase ezogelin çorbası (80 kal )
yagsız çok az salata
1 elma 1 portakal 1 mandalina
ve 2 adet küçük atıştırmalık halley :/
Cnm benim oyyy olursun tabi bu halinle de çok güzel olursun.
Kız ben evlenmeden 61 idim son ay 4 kg verdim evlilik telaşından
Evlenirken zaten gidiyor fazlasıyla kilolar nedense artık:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?