Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

kızlar kilo bildiririmi yapıyorum 87 hiç vermemişim
canım daha çok gayret edeceğiz olacak inşallah
lütfen üzülmeyin bu sonuçlar bizi hırslandırsın

canım izinli olduğun için kilonu korumuş olman bile iyi :)
ama haftaya senden atak bekliyorum bil yani :)
kızlar merhaba
ben kilo verememişim kilom aynı 71.500
üzülmek pes etmek yokkkkk
vereceğiz inşallah hep beraberrr
4 günün sonunda ben de tartıldım bugün kızlar
başlangıç kilosu : 58.500
şimdiki kilo : 56.700
4günün sonu için 1,8 kg çok iyi
biz bir hafta didiniyoruz da veremiyoruz bu kiloyu

akşam oldu sayılır artık kilo bildirimi yapan olmaz herhalde
ben tabloyu oluşturuyorum kızlar

safahat safahat a benm canım safahat bu hafta koltuğunu kaptırdın yahu artık zor biri var karşinda tabi bizde üzerimize alalım yoksa sen yine birinciydin

hümeyracım benim biraz poşalık özelliğim var heç yerimde durmuyorum e misafirlik derken mideye gidiyor pastalar yinede iyiyim hakkaten kendimi tebrik ediyorum şimdiye kadar 7 kilo vermişim yahu bu nedemek bir 7 kilo daha verilecek demek
herkezi kutluyorum fehiyecim senide kutluyorum maşallahımız var

sağol canım, metabolizmam hızlı çalışıyor olsa gerek :)

ya bilmiyordum üzülsem mi sevinsenmi bu msj acilen silmem lazım safahat görmesin
Beni bu kilo yarışına katmasanız da olur arkadaşlar hatta katmayın :) çok fazla bi kilom yok, bu kiloyla yarışa katılıp kimsenin şevkini kırmak istemem aksine birilerine şevk vermek için paylaşmıştım en başta hikayemi

merhaba 19 yasında 155 boyunda 47.5 kiloyum aranıza katılmak istiyorum son 7 ayda çok kilo aldım ve motivasyonumu kaybettim tatliya çok duskunum tatli yemedigim gun yok ayni sekilde meyvede yardimci olursaniz sevinirim

niye öyle düşünüyorsunki bu şekilde başaran biri varsa bunu bizde yaparız diye düşünerek motivemiz artıyor

merhaba 19 yasında 155 boyunda 47.5 kiloyum aranıza katılmak istiyorum son 7 ayda çok kilo aldım ve motivasyonumu kaybettim tatliya çok duskunum tatli yemedigim gun yok ayni sekilde meyvede yardimci olursaniz sevinirim
bu yazdiğina şaşırdım ne diyim bu halin mi kilolu 44 olsAn zayıf grubuna girecen şurada 3 kilo filan var bunu bence hiç sorun etme

slm kızlarrrrr
valla herkes iyi gidiyor inşallah motivasyonumuzu kaybetmeden devam edicez
ama bırakan arkadaşlar buraya girmeyince daha çok kontrol kaybedecekler bence
şimdide menümü paylaşayım
sabah yarım simit peynir şekersiz çay 2 kuru kayısı domates
öğle bir kepçe çorba 2 k etli patates yemeği 3k pilav
ara bir elma
akşam 3k patlıcan musakka 3 k makarna yoğurt olacak
akşam 30 dk yürüyüş olacak

haftanın 1.si safahat
sonuncusu kikoleyim

safahat kikoleyime ceza vereceksin :) istediğin kadar spor cezası verebilirsin

sabah:1 bardak sekersiz cay,kk peynir(75)1 domates(14),1kase yoğurt(95)
ara:2 mandalına(64)
öğle:5 ızgara köfte(278),1 bardak ayran(80)
ara:1 sütlü kahve(50)
akşam:1 sekersz çay,salam(250),kk peynir(85)
ara:1 ayva(57),2 bıtkı çayı
toplam 1048 kalori almısım yanı 48 kalori fazlam var

40 kilodan 47 olunca insan garip oluyor hiçbir kıyafetim olmuyor 7 kilo aldım ve aynadaki görüntümden memnun değilim

canım kuralları okudun mu?
eğer uyarım diyorsan gel fakat 2 gün sonra bırakıp gideceksen beni boşuna uğraştırma isimleri tabloya ekliyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…