canım daha çok gayret edeceğiz olacak inşallahkızlar kilo bildiririmi yapıyorum 87 hiç vermemişim
canım izinli olduğun için kilonu korumuş olman bile iyi :)slm kızlar iznimi tamamlayıp geldim :))
henüz geçmişi okuyamadım şöyle bir bakıcam birazdan
öncelikle kilom aynı değişmemiş ama 1-2 güne adet olucam o nedenle olabilir diye düşünüyorum
57,5 şimdiki kilom
ama bir çok kişi kilo verip inceldiğimi söylüyor :)))
üzülmek pes etmek yokkkkkkızlar merhaba
ben kilo verememişim kilom aynı 71.500
4günün sonu için 1,8 kg çok iyi4 günün sonunda ben de tartıldım bugün kızlar
başlangıç kilosu : 58.500
şimdiki kilo : 56.700
tebrik ederim canım kilonu muhafaza etmen çok güzel :)
safahat safahat a benm canım safahat bu hafta koltuğunu kaptırdın yahu artık zor biri var karşinda tabi bizde üzerimize alalım yoksa sen yine birinciydin
canım daha çok gayret edeceğiz olacak inşallah
lütfen üzülmeyin bu sonuçlar bizi hırslandırsın
canım izinli olduğun için kilonu korumuş olman bile iyi :)
ama haftaya senden atak bekliyorum bil yani :)
üzülmek pes etmek yokkkkk
vereceğiz inşallah hep beraberrr
4günün sonu için 1,8 kg çok iyi
biz bir hafta didiniyoruz da veremiyoruz bu kiloyu
ya bilmiyordum üzülsem mi sevinsenmi bu msj acilen silmem lazım safahat görmesincanım safahat bu hafta 1. yine burcu arkadşımız bu hafta ki yarışa dahil olacak
ya bilmiyordum üzülsem mi sevinsenmi bu msj acilen silmem lazım safahat görmesin
ama doğru diyorsun burcunun maşallahı var
Beni bu kilo yarışına katmasanız da olur arkadaşlar hatta katmayın :) çok fazla bi kilom yok, bu kiloyla yarışa katılıp kimsenin şevkini kırmak istemem aksine birilerine şevk vermek için paylaşmıştım en başta hikayemiya bilmiyordum üzülsem mi sevinsenmi bu msj acilen silmem lazım safahat görmesin
niye öyle düşünüyorsunki bu şekilde başaran biri varsa bunu bizde yaparız diye düşünerek motivemiz artıyorBeni bu kilo yarışına katmasanız da olur arkadaşlar hatta katmayın :) çok fazla bi kilom yok, bu kiloyla yarışa katılıp kimsenin şevkini kırmak istemem aksine birilerine şevk vermek için paylaşmıştım en başta hikayemi
bu yazdiğina şaşırdım ne diyim bu halin mi kilolu 44 olsAn zayıf grubuna girecen şurada 3 kilo filan var bunu bence hiç sorun etmemerhaba 19 yasında 155 boyunda 47.5 kiloyum aranıza katılmak istiyorum son 7 ayda çok kilo aldım ve motivasyonumu kaybettimtatliya çok duskunum tatli yemedigim gun yok ayni sekilde meyvede yardimci olursaniz sevinirim
40 kilodan 47 olunca insan garip oluyor hiçbir kıyafetim olmuyor 7 kilo aldım ve aynadaki görüntümden memnun değilimbu yazdiğina şaşırdım ne diyim bu halin mi kilolu 44 olsAn zayıf grubuna girecen şurada 3 kilo filan var bunu bence hiç sorun etme
40 kilodan 47 olunca insan garip oluyor hiçbir kıyafetim olmuyor 7 kilo aldım ve aynadaki görüntümden memnun değilim
Maşallah cnm spor yapıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?