sabah:kk peynır(90),1 bardak sekersiz cay,1 kase yoğurt(232)
ara:1 mandalına(50)
öğle:1 porsiyon tavuk pırzola(130),az salata(90)5 yk p.pılavı(250)
ara:yarım elma(25)
akşam:1 sekersiz cay,3 ikram bıskuvi(126)
2 kupa bıtkı çayı
kızlar ben öğle yemeğinden sonra karnım çokk ağrıdı canım bır sey ıstemıyor bugünlük bu kadar yedim toplam 903 kal ediyor dün 48 kal fazla almıstım bugün denklestırdim en azından vıcdanım rahat yuppıııııı
çok güzel kalori almışsın tebriklerve bugün biraz fazla yedim galiba :/
Sabah :
yarım dilim uno kepekli ekmek ( 20 kal )
1 domates ve 1 salatalık birazda maruldan oluşan salata ki hepsini bitiremedim (30 kal )
çok çok azda krem beynir ve bal (50 kal )
3 tatlı kaşığı yoğurt (40 )kal )
öğlen :
bol yoğurtlu ıspanak ( 250 kal )
10 tane falanda balık kraker (50 kal )
akşamm
babam için peynirli pide almıştım ama buzluğa atarım diye iki tane almıştım fakat eve geldiğimde o kadar açtımki birini ben yedim :/
kaşarlı pide ( 500 kal )
yarım mandaline ( 25 kal ) toplamda 975 kal gibi birşey :/
kızlar ben bugün kendime izin veriyorum
akşama nişanlıma bi sürpriz hazırlıyorum bunun içinde sabahtan beri mutfaktayım vallahi ancak oturmaya fırsatım oldu
bir sürü mamalar yaptımakşam çok keyifli geceçek inşallah
uzun zamandır yemeğim şeylerden oluşturdum hazırlık listemi böylece bende yemiş olacağım
daha sonra görüşmek üzere bu günlük beni affedin
Kizlar bisey soruca, cevap verirseniz cidden cok sevinirim ben onbes gundur diyet yapiyorum 62 kiloydum pazartesi 58 kiloydum..bu hafta kilo veremedim sizce niye olabilir hatta sabah kalktim nerdeyse 59 olmusum bu duruma anlam veremedim cok az yiyorum ac dolasiyorum niye boyle oluyo ne yapmam lazim arami versem bugun
İyi eğlenceler tatlım afiyetler olsun
Aç gezdiğin içindir cnm metabolizman yavaşladığı için kilo veremezsin. Düzenli yemeye çalış.
olsun canım sen keyfine bakkızlar ben bugün kendime izin veriyorum
akşama nişanlıma bi sürpriz hazırlıyorum bunun içinde sabahtan beri mutfaktayım vallahi ancak oturmaya fırsatım oldu
bir sürü mamalar yaptımakşam çok keyifli geceçek inşallah
uzun zamandır yemeğim şeylerden oluşturdum hazırlık listemi böylece bende yemiş olacağım
daha sonra görüşmek üzere bu günlük beni affedin
evet akşam yemeğinin olmaması kötü olmuşsabah:kk peynır(90),1 bardak sekersiz cay,1 kase yoğurt(232)
ara:1 mandalına(50)
öğle:1 porsiyon tavuk pırzola(130),az salata(90)5 yk p.pılavı(250)
ara:yarım elma(25)
akşam:1 sekersiz cay,3 ikram bıskuvi(126)
2 kupa bıtkı çayı
kızlar ben öğle yemeğinden sonra karnım çokk ağrıdı canım bır sey ıstemıyor bugünlük bu kadar yedim toplam 903 kal ediyor dün 48 kal fazla almıstım bugün denklestırdim en azından vıcdanım rahat yuppıııııı
nerdeyse bişe yememişsin inşallah gece acıkmazsınMenümü yazıyorum kızlar yalnız çok kötü bir gün geçirdim aşırı başağrısı çok fenaydı
Sabah: 1 dlm tb ekmeği, peynir, domates, 2 zeytin
Ara: 1 portakal
Öğle: 1 dlm tb ekmeği, peynir ( yemeğimi yiyecektim aniden çıkmam gerekti hemen bunu yedîm)
Akşam: 7 köfte, domates salatası, yoğurt. ( köfte çok oldu ama gözüm dönmüştü çok açtım)
1.5lt su , spor yok kötü bir gündü
Canım kaçamak ötesi olmuşbugün çok kötüydü yediklerim kızlar
misafir gelecekti sabah kahvaltı yapmadım 1dilim ayva yarım elma yedim
öğlen yarım kete 1 profiterol
akşam yine yarım kete
1 litre su daha içerim inşallah
spor yapmadım ama bütün gün ayaktaydım
Ya oyle ac geziyom derken hani az yiyorum ona ragmen bi haftadir kilo vermem durdu..ne yapmam gerek bilmiyorum..
Akşam 7 köfte yedim daha mı acıkayımnerdeyse bişe yememişsin inşallah gece acıkmazsın
Badem ve fındık fazla olmuş cnm çok kalorilibugünkü menüm
kalkınca sirkeli ballı ılık su
yarım saat sonra lahana suyu
kahvaltı:
yeşil çay
1dlm uno denge
1haşlanmış yumurta
1 domaates
1kk peynir
3 zeytin
ara: yok
öğle:
1kase ezogelin çorbası
1dlm uno denge
ara:
2 kayısı
10 badem
form çay
akşam:
lahana suyu yarım saat sonra da yemeğimi yedim
bol bol salata
1 tane köfte
1dlm uno denge
ara:
10 fındık
2 kuru incir
form çay
şuanda 2lt su içildi
gece de 1 portakal yerim
Menümü yazıyorum kızlar yalnız çok kötü bir gün geçirdim aşırı başağrısı çok fenaydı
Öğle: 1 dlm tb ekmeği, peynir ( yemeğimi yiyecektim aniden çıkmam gerekti hemen bunu yedîm)
Akşam: 7 köfte, domates salatası, yoğurt. ( köfte çok oldu ama gözüm dönmüştü çok açtım)
bilmiyorum canım öyle yazıyorducanım menün güzel fakat sanki bir kâse yoğurdu fazla hesaplamışsın no kadar olmamali
fehiyecim harikasın günlük kaç kalori alman lazım ben 2000 kalori almam gerekiyormuş bunun yarısından fedakarlık ediyorum sen anladığım kadarıyla benden daha az alıyorsun
evet haklısın çerez çok masum görünüyor ama kalorisi dehşet ona görede yememi azaltiyorum o kalori yerine bol bol sebze meyve tüketirim yahu aklımda bu çereze bi dur diyecem
evet bugün çokk az yemıssın tatlımMenümü yazıyorum kızlar yalnız çok kötü bir gün geçirdim aşırı başağrısı çok fenaydı
bugünkü menüm
kalkınca sirkeli ballı ılık su
yarım saat sonra lahana suyu
kahvaltı:
yeşil çay
1dlm uno denge
1haşlanmış yumurta
1 domaates
1kk peynir
3 zeytin
ara: yok
öğle:
1kase ezogelin çorbası
1dlm uno denge
ara:
2 kayısı
10 badem
form çay
akşam:
lahana suyu yarım saat sonra da yemeğimi yedim
bol bol salata
1 tane köfte
1dlm uno denge
ara:
10 fındık
2 kuru incir
form çay
şuanda 2lt su içildi
gece de 1 portakal yerim
o fıstıklı sarmalarda bomba gıbı kalorı var tatlım 300 gibi belkıde daha fazla hurmayla beraber asırı kalorı oluyor neyse bır daha yapma bencesabah Terayağ1 Tatlı Kaşığ-30 cal Yumurta 1 Adet82 cal bir dilim k ekmek Beyaz Peynir - Yağlı1 Kibrit kutusu 101 3 kayısı baklava 2 dilim 280 yeşil çay
öğlen Yoğurt.5 Porsiyon 45 cal Etli Taze Fasulye 1 Porsiyon330
Fıstıklı Baklava 2 ftane 280 bir tane hurma
akşam fıstık biraz
2 litre su 10 dk bisiklet toplam 1500 kalori net hesap değil
evet haklısınız bu baklava nerden çıkti diye hemen düşüncelerinizi izale edeyim eşim gece getirmişti bende sabaha bıraktım fıstıklı sarmalar dik ayakta durduklarından şerbetlerini iyice koy verdikten sonra çok az tatlısıyla beraber yedim
sabah Terayağ1 Tatlı Kaşığ-30 cal Yumurta 1 Adet82 cal bir dilim k ekmek Beyaz Peynir - Yağlı1 Kibrit kutusu 101 3 kayısı baklava 2 dilim 280 yeşil çay
öğlen Yoğurt.5 Porsiyon 45 cal Etli Taze Fasulye 1 Porsiyon330
Fıstıklı Baklava 2 ftane 280 bir tane hurma
akşam fıstık biraz
2 litre su 10 dk bisiklet toplam 1500 kalori net hesap değil
evet haklısınız bu baklava nerden çıkti diye hemen düşüncelerinizi izale edeyim eşim gece getirmişti bende sabaha bıraktım fıstıklı sarmalar dik ayakta durduklarından şerbetlerini iyice koy verdikten sonra çok az tatlısıyla beraber yedim
sabah:1 kase yoğurt(232),kk peynir,(75)1 domates(14),1 dilim kakaolu kek(190),1 sekersiz cay
ara:2 kuru incir(102)
öğle:80gr ton balığı(130)ara:1 yarım kavun(25)
akaşm:3 yk bulgur pılavı(96)2 yk et sote(150)ol olacak
bıtkı çayım bıttı çıkıp alacağım akşam içeceğim insallah kızlar bugün toplam 1014 kal ediyo yanı bence süperrrrrr
evet bSüpersin cnm
Ben iki gündür hiç iyi değilim kızlar. Dün feci başağrısı bugün aşırı halsizlik inş grip olmam
İçim bir şey almıyor yiyemiyorum. Akşam dışarıda olacağım bir aksilik olmazsa çıkmadan paylaşırım menümü
Sporlar da kaldı yapamıyorum üç gündür
canım benim gayet iyi maşallahsabah:1 kase yoğurt(232),kk peynir,(75)1 domates(14),1 dilim kakaolu kek(190),1 sekersiz cay
ara:2 kuru incir(102)
öğle:80gr ton balığı(130)ara:1 yarım kavun(25)
akaşm:3 yk bulgur pılavı(96)2 yk et sote(150)ol olacak
bıtkı çayım bıttı çıkıp alacağım akşam içeceğim insallah kızlar bugün toplam 1014 kal ediyo yanı bence süperrrrrr
canım benim geçmiş olsun dikkat et kendineSüpersin cnm
Ben iki gündür hiç iyi değilim kızlar. Dün feci başağrısı bugün aşırı halsizlik inş grip olmam
İçim bir şey almıyor yiyemiyorum. Akşam dışarıda olacağım bir aksilik olmazsa çıkmadan paylaşırım menümü
Sporlar da kaldı yapamıyorum üç gündür
evet b
u aralar herkes grip benımde faranjitim azdı suan sesimi anca çokk yakında olan bırı duyar o derece kotuyum yanı sesim hıçç çıkmıyorcanım çok geçmişolsun dikkat et kendine
Ay cnm benim çok geçmiş olsun sıcak şeyler iç bol bol kekik kaynat falanevet b
u aralar herkes grip benımde faranjitim azdı suan sesimi anca çokk yakında olan bırı duyar o derece kotuyum yanı sesim hıçç çıkmıyorcanım çok geçmişolsun dikkat et kendine
canım benim gayet iyi maşallah
sen kaptın iyice bu kalori hesaplama işini ama yoğurdun kalorisi o kadar yüksekmiymiş:44:
canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine
bebiş mi var yoksa
ayy canım benim çok çok geçmiş olsun
bal ye boğazına iyi gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?