Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

ve bugün biraz fazla yedim galiba :/
Sabah :
yarım dilim uno kepekli ekmek ( 20 kal )
1 domates ve 1 salatalık birazda maruldan oluşan salata ki hepsini bitiremedim (30 kal )
çok çok azda krem beynir ve bal (50 kal )
3 tatlı kaşığı yoğurt (40 )kal )
öğlen :
bol yoğurtlu ıspanak ( 250 kal )
10 tane falanda balık kraker (50 kal )

akşamm
babam için peynirli pide almıştım ama buzluğa atarım diye iki tane almıştım fakat eve geldiğimde o kadar açtımki birini ben yedim :/
kaşarlı pide ( 500 kal )
yarım mandaline ( 25 kal ) toplamda 975 kal gibi birşey :/

fehiyecim harikasın günlük kaç kalori alman lazım ben 2000 kalori almam gerekiyormuş bunun yarısından fedakarlık ediyorum sen anladığım kadarıyla benden daha az alıyorsun
evet haklısın çerez çok masum görünüyor ama kalorisi dehşet ona görede yememi azaltiyorum o kalori yerine bol bol sebze meyve tüketirim yahu aklımda bu çereze bi dur diyecem

çok güzel kalori almışsın tebrikler

nurgülcüm doğru söze ne denir yahu ya çerez yiyince acayip lezzet alıyorum ve diğer yiyeceklere karşi nefsimi ikna edebiliyorum ama çerez hiç masum değil onuda biliyorum bunun sonu nasıl olacak onu bilemiyorum

İyi eğlenceler tatlım afiyetler olsun

Aç gezdiğin içindir cnm metabolizman yavaşladığı için kilo veremezsin. Düzenli yemeye çalış.

Menümü yazıyorum kızlar yalnız çok kötü bir gün geçirdim aşırı başağrısı çok fenaydı

Sabah: 1 dlm tb ekmeği, peynir, domates, 2 zeytin

Ara: 1 portakal

Öğle: 1 dlm tb ekmeği, peynir ( yemeğimi yiyecektim aniden çıkmam gerekti hemen bunu yedîm)

Akşam: 7 köfte, domates salatası, yoğurt. ( köfte çok oldu ama gözüm dönmüştü çok açtım)

1.5lt su , spor yok kötü bir gündü

bugün çok kötüydü yediklerim kızlar
misafir gelecekti sabah kahvaltı yapmadım 1dilim ayva yarım elma yedim
öğlen yarım kete 1 profiterol
akşam yine yarım kete
1 litre su daha içerim inşallah
spor yapmadım ama bütün gün ayaktaydım

olsun canım sen keyfine bak

evet akşam yemeğinin olmaması kötü olmuş

nerdeyse bişe yememişsin inşallah gece acıkmazsın

bugünkü menüm
kalkınca sirkeli ballı ılık su
yarım saat sonra lahana suyu
kahvaltı:
yeşil çay
1dlm uno denge
1haşlanmış yumurta
1 domaates
1kk peynir
3 zeytin

ara: yok

öğle:
1kase ezogelin çorbası
1dlm uno denge

ara:
2 kayısı
10 badem
form çay

akşam:
lahana suyu yarım saat sonra da yemeğimi yedim
bol bol salata
1 tane köfte
1dlm uno denge

ara:
10 fındık
2 kuru incir
form çay

şuanda 2lt su içildi
gece de 1 portakal yerim

Canım kaçamak ötesi olmuş

Ya oyle ac geziyom derken hani az yiyorum ona ragmen bi haftadir kilo vermem durdu..ne yapmam gerek bilmiyorum..

Neler yiyorsun nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmediğim için ayrıntılı yorum yapamıyorum cnm

nerdeyse bişe yememişsin inşallah gece acıkmazsın
Akşam 7 köfte yedim daha mı acıkayım

Badem ve fındık fazla olmuş cnm çok kalorili
Menünü beğendim güzel olmuş

Son düzenleme:

spor keşke böyle güzel menude olsaymış akşam vücümuzda gece moduna geçtiğiden et türünü sindirmemizde zor olduğundan diyetisyenler öğlen tercih edilmesi gerekiyor diyorlar

sabah Terayağ1 Tatlı Kaşığ-30 cal Yumurta 1 Adet82 cal bir dilim k ekmek Beyaz Peynir - Yağlı1 Kibrit kutusu 101 3 kayısı baklava 2 dilim 280 yeşil çay
öğlen Yoğurt.5 Porsiyon 45 cal Etli Taze Fasulye 1 Porsiyon330
Fıstıklı Baklava 2 ftane 280 bir tane hurma
akşam fıstık biraz
2 litre su 10 dk bisiklet toplam 1500 kalori net hesap değil

evet haklısınız bu baklava nerden çıkti diye hemen düşüncelerinizi izale edeyim eşim gece getirmişti bende sabaha bıraktım fıstıklı sarmalar dik ayakta durduklarından şerbetlerini iyice koy verdikten sonra çok az tatlısıyla beraber yedim

canım menün güzel fakat sanki bir kâse yoğurdu fazla hesaplamışsın no kadar olmamali
bilmiyorum canım öyle yazıyordu

ben günlül en fazla 1000 veya tas çatlasın 1100 kal geçmek istemıyorum güzelim
evet bugün çokk az yemıssın tatlım

canım bugün diğer günlere göre daha ıyı ama asla akşam hamur işi yeme ve asla badem turu gıbı asırı kalorılı cerezler yeme
o fıstıklı sarmalarda bomba gıbı kalorı var tatlım 300 gibi belkıde daha fazla hurmayla beraber asırı kalorı oluyor neyse bır daha yapma bence

Ah dağyolu ne yaptın sen
Perşembe birinci olma bir hele ben o baklavaların hesabını sormazsam senden

sabah:1 kase yoğurt(232),kk peynir,(75)1 domates(14),1 dilim kakaolu kek(190),1 sekersiz cay
ara:2 kuru incir(102)
öğle:80gr ton balığı(130)ara:1 yarım kavun(25)
akaşm:3 yk bulgur pılavı(96)2 yk et sote(150)ol olacak
bıtkı çayım bıttı çıkıp alacağım akşam içeceğim insallah kızlar bugün toplam 1014 kal ediyo yanı bence süperrrrrr

Süpersin cnm

Ben iki gündür hiç iyi değilim kızlar. Dün feci başağrısı bugün aşırı halsizlik inş grip olmam
İçim bir şey almıyor yiyemiyorum. Akşam dışarıda olacağım bir aksilik olmazsa çıkmadan paylaşırım menümü
Sporlar da kaldı yapamıyorum üç gündür

evet b
u aralar herkes grip benımde faranjitim azdı suan sesimi anca çokk yakında olan bırı duyar o derece kotuyum yanı sesim hıçç çıkmıyor canım çok geçmişolsun dikkat et kendine

canım benim gayet iyi maşallah
sen kaptın iyice bu kalori hesaplama işini ama yoğurdun kalorisi o kadar yüksekmiymiş:44:

canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine
bebiş mi var yoksa
evet b
u aralar herkes grip benımde faranjitim azdı suan sesimi anca çokk yakında olan bırı duyar o derece kotuyum yanı sesim hıçç çıkmıyor canım çok geçmişolsun dikkat et kendine

ayy canım benim çok çok geçmiş olsun
bal ye boğazına iyi gelir canım

evet b
Ay cnm benim çok geçmiş olsun sıcak şeyler iç bol bol kekik kaynat falan

Yok cnm adetim de yeni bitti iyi gözüküyorum ama bir ağırlık var üzerimde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…