gayet güzel canımslm kızlarrrrr
valla herkes iyi gidiyor inşallah motivasyonumuzu kaybetmeden devam edicez
ama bırakan arkadaşlar buraya girmeyince daha çok kontrol kaybedecekler bence
şimdide menümü paylaşayım
sabah yarım simit peynir şekersiz çay 2 kuru kayısı domates
öğle bir kepçe çorba 2 k etli patates yemeği 3k pilav
ara bir elma
akşam 3k patlıcan musakka 3 k makarna yoğurt olacak
akşam 30 dk yürüyüş olacak
sabah:1 bardak sekersiz cay,kk peynir(75)1 domates(14),1kase yoğurt(95)
ara:2 mandalına(64)
öğle:5 ızgara köfte(278),1 bardak ayran(80)
ara:1 sütlü kahve(50)
akşam:1 sekersz çay,salam(250),kk peynir(85)
ara:1 ayva(57),2 bıtkı çayı
toplam 1048 kalori almısım yanı 48 kalori fazlam var
süpersincanım bu 4 günün içinde sadece 2 saat yürüdüm. Fakat evde televizyon izlerken falan sürekli hareket halindeyim egzersiz yapıyorum, yattığım yerden pedal çevirir gibi hareketler falan yapıyorum :)
bravooooo
görünen o ki 1.lik sende yine güzelim :) maşallahama hakediyorsun menülerinde sporunda gayet güzel
canım benim süper olan sensin maşallahkilolar gidiyor bebek ne zaman gelecek
az değil canım çok iyi bence
maşallah haftada 1kilo ve üstü veriyorsun daha ne olsun :)
dagyolu cok tatlısın yaaaasafahat safahat a benm canım safahat bu hafta koltuğunu kaptırdın yahu artık zor biri var karşinda tabi bizde üzerimize alalım yoksa sen yine birinciydin
ya bilmiyordum üzülsem mi sevinsenmi bu msj acilen silmem lazım safahat görmesin
Beni bu kilo yarışına katmasanız da olur arkadaşlar hatta katmayın :) çok fazla bi kilom yok
Beni bu kilo yarışına katmasanız da olur arkadaşlar hatta katmayın :) çok fazla bi kilom yok, bu kiloyla yarışa katılıp kimsenin şevkini kırmak istemem aksine birilerine şevk vermek için paylaşmıştım en başta hikayemi
merhaba 19 yasında 155 boyunda 47.5 kiloyum aranıza katılmak istiyorum son 7 ayda çok kilo aldım ve motivasyonumu kaybettimtatliya çok duskunum tatli yemedigim gun yok ayni sekilde meyvede yardimci olursaniz sevinirim
slm kızlarrrrr
valla herkes iyi gidiyor inşallah motivasyonumuzu kaybetmeden devam edicez
ama bırakan arkadaşlar buraya girmeyince daha çok kontrol kaybedecekler bence
şimdide menümü paylaşayım
sabah yarım simit peynir şekersiz çay 2 kuru kayısı domates
öğle bir kepçe çorba 2 k etli patates yemeği 3k pilav
ara bir elma
akşam 3k patlıcan musakka 3 k makarna yoğurt olacak
akşam 30 dk yürüyüş olacak
tatlım kikoleyim spor yapamıyordu sanırım ameliyattan dolayıhaftanın 1.si safahat
sonuncusu kikoleyim
safahat kikoleyime ceza vereceksin :) istediğin kadar spor cezası verebilirsin
dsflkjdfkljsdlkijflkdsjflksdjflksdjlk
menün güzel bence ama salam sağlıksız bir gıdasabah:1 bardak sekersiz cay,kk peynir(75)1 domates(14),1kase yoğurt(95)
ara:2 mandalına(64)
öğle:5 ızgara köfte(278),1 bardak ayran(80)
ara:1 sütlü kahve(50)
akşam:1 sekersz çay,salam(250),kk peynir(85)
ara:1 ayva(57),2 bıtkı çayı
toplam 1048 kalori almısım yanı 48 kalori fazlam var
safahatcığım masallahın var yıne 1. olmusun basarıların devamını dılerim
cnm mantı da yiyebilirdin porsiyon küçültüp ama masallah yemeden durmuşsunkızlar akşamkı menume kızmadan hemen acıklayayım ben bızımkılee mantı yaptım ama yemedim kendime çorba yapmayı planlamıstım ama sonra üsendim kahvaltı gibi yaptım tamam mı:))
hoş zaten 1000 kal geçmişim 48 kalorı fazlam vr
sabah: 1dlm tb ekmeği, peynir, 2 zeytin
ara: 2 şekersiz çay
öğle: bir tabak yoğurtlu semizotu salatası
ara: 1 dilim elma yarım portakal
akşam : 6 kaşık kapuska 1 dlm tb ekmeği domates salatası (muhtemelen daha yemedim)
su: 2 lt
spor: ev temizliğijillianı yapabilirsen haber veririm kızlar
sorun olacaksa katılmam canımkızlar şu an 10 kişiyiz bu kadar yeterli bence
çok kişi olunca takip zor oluyor artık katılım olmasın
yahu ne kadar tatlı birisin öyle çok teşekkür ederimmm :)süpersin
Teşekkür ederim cnm bebiş çok istediğim için bu kadar hırslıyım zaten en kısa zamanda kilo vermeliyim diye
dagyolu cok tatlısın yaaaaBen rekabeti severim ama
gördümmmmmm
olur mu tatlım şevkimiz niçin kırılsın aksine çok mutlu oluruz. Herkes kendi yağını kilosunu veriyor sonuçta sen kilo verdin diye biz veremeyeceğiz değil yaÇok pozitifsin bizle olmanı çook isterim lütfeen
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmalısın zaten hadi bakalım bu hafta beraberiz hep destek tam destek
sana katılıyorummm cnm
menün süper
tatlım kikoleyim spor yapamıyordu sanırım ameliyattan dolayı
sen kimsin çık dışarı (gora'daki espri hep yapmak istemiştim bugüne kısmetmiş)
menün güzel bence ama salam sağlıksız bir gıda
cnm mantı da yiyebilirdin porsiyon küçültüp ama masallah yemeden durmuşsun
aslında haklısın hem doyurucu değildi hem de kalorisi çok yuksekdi bır daha bu hatayı asla yapmam canımgayet güzel canım
canım salam yerine kalorisi daha düşük daha doyurucu bi şey seçebilirdin
ayrıca tebrikler ben olsam mantıya dayanamazdım
sabah: 1dlm tb ekmeği, peynir, 2 zeytin
ara: 2 şekersiz çay
öğle: bir tabak yoğurtlu semizotu salatası
ara: 1 dilim elma yarım portakal
akşam : 6 kaşık kapuska 1 dlm tb ekmeği domates salatası (muhtemelen daha yemedim)
su: 2 lt
spor: ev temizliğijillianı yapabilirsen haber veririm kızlar
ah ben şimdi o hatanın eşiğindeyim o kadar açım o kadar açım ki kendimi zor tutuyorum vallakızlar ben çok acıktım dayanamadım 2 dilim ekmekle karışık bi tost yedimçok pişmanım şu annn
ah ben şimdi o hatanın eşiğindeyim o kadar açım o kadar açım ki kendimi zor tutuyorum valla
canım ben geç yatıp geç kalkanlardanım 1 de kahvaltı yapıyorum haliyle dengesiz oluyo öğle akşam bir oluyocnm menünü gördüm çok az yemişsin ve akşam yemeğin yok ki tabi acıkırsın
canım ben geç yatıp geç kalkanlardanım 1 de kahvaltı yapıyorum haliyle dengesiz oluyo öğle akşam bir oluyo
Ben de çok rahatsızım bu durumda gerçektenhıım cok sağlıksız ama gec yatmak, bir ara ben de uykusuzluk çektim çok fenaydı düzen bozuluyor.
anladım 2 öğün yapıyorsun yani günde
Ben de çok rahatsızım bu durumda gerçektenevet 2 öğün yapıyorum
ya hakkaten nerdesin yahu merak etmemek mumkunmu senle aynı durumdaydık bak ben atak yaptım senide bekliyorum hadi yarişa devamselam hanımlar
çok üzgünümbilgisayarım bozuldu kaç gündür giremiyorum telefonumdan giriş yapmaya çalıştım ama hesabım açılmadı nedense bi arkadaşımın bilgisayarını ödünç aldım ondan yazıyorum bu satırları artık beni çok merak etmişsinizdir diye :) bilgisayarsız hayat çok zor çok ,araştırmalarımı filan da yapamadım hiç kendi bilgisayarımın yarın geleceğini söylediler ama emin de olamıyorum kilo bildirimi de yapmadığım için bu haftaki yarışa katılamam biliyorum,inşallah hepiniz iyisinizdir sağlıklı sağlıklı kilolarınızı vermişsinizdir.bi kaç sayfaya göz atarım şimdi bilgisayarım gelir gelmez gelirim hemen, yarışta olmasamda yorum yaparım size.. en kısa sürede görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?