Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

kızlar akşamkı menume kızmadan hemen acıklayayım ben bızımkılee mantı yaptım ama yemedim kendime çorba yapmayı planlamıstım ama sonra üsendim kahvaltı gibi yaptım tamam mı:))
hoş zaten 1000 kal geçmişim 48 kalorı fazlam vr

kızlar şu an 10 kişiyiz bu kadar yeterli bence
çok kişi olunca takip zor oluyor artık katılım olmasın

gayet güzel canım

canım salam yerine kalorisi daha düşük daha doyurucu bi şey seçebilirdin
ayrıca tebrikler ben olsam mantıya dayanamazdım

benim bu gün menüm aşırı sağlıksız oldu

sabah
kk yarısı kadar peynir
4 zeytin
domates
yarım dilim ekmek

öğlen
kursta olduğum için yiyecek uygun bi şey bulamadım :S

akşam
6-7 tane kara lahana sarması
roka salatası
2 yemek kaşığı yoğurt
2 tane sade lokum (34 kalori)

ara
2mandalina

ara öğün yapmadım bugün sporumda yok
1.5 litre kadar su içtim

canım bu 4 günün içinde sadece 2 saat yürüdüm. Fakat evde televizyon izlerken falan sürekli hareket halindeyim egzersiz yapıyorum, yattığım yerden pedal çevirir gibi hareketler falan yapıyorum :)
süpersin

Teşekkür ederim cnm bebiş çok istediğim için bu kadar hırslıyım zaten en kısa zamanda kilo vermeliyim diye

safahat safahat a benm canım safahat bu hafta koltuğunu kaptırdın yahu artık zor biri var karşinda tabi bizde üzerimize alalım yoksa sen yine birinciydin
dagyolu cok tatlısın yaaaa Ben rekabeti severim ama

ya bilmiyordum üzülsem mi sevinsenmi bu msj acilen silmem lazım safahat görmesin

gördümmmmmm

Beni bu kilo yarışına katmasanız da olur arkadaşlar hatta katmayın :) çok fazla bi kilom yok

olur mu tatlım şevkimiz niçin kırılsın aksine çok mutlu oluruz. Herkes kendi yağını kilosunu veriyor sonuçta sen kilo verdin diye biz veremeyeceğiz değil ya Çok pozitifsin bizle olmanı çook isterim lütfeen

merhaba 19 yasında 155 boyunda 47.5 kiloyum aranıza katılmak istiyorum son 7 ayda çok kilo aldım ve motivasyonumu kaybettim tatliya çok duskunum tatli yemedigim gun yok ayni sekilde meyvede yardimci olursaniz sevinirim

Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmalısın zaten hadi bakalım bu hafta beraberiz hep destek tam destek

sana katılıyorummm cnm
menün süper

haftanın 1.si safahat
sonuncusu kikoleyim

safahat kikoleyime ceza vereceksin :) istediğin kadar spor cezası verebilirsin
tatlım kikoleyim spor yapamıyordu sanırım ameliyattan dolayı

dsflkjdfkljsdlkijflkdsjflksdjflksdjlk

sen kimsin çık dışarı (gora'daki espri hep yapmak istemiştim bugüne kısmetmiş)

menün güzel bence ama salam sağlıksız bir gıda

safahatcığım masallahın var yıne 1. olmusun basarıların devamını dılerim

cnm mantı da yiyebilirdin porsiyon küçültüp ama masallah yemeden durmuşsun

sabah: 1dlm tb ekmeği, peynir, 2 zeytin

ara: 2 şekersiz çay

öğle: bir tabak yoğurtlu semizotu salatası

ara: 1 dilim elma yarım portakal

akşam : 6 kaşık kapuska 1 dlm tb ekmeği domates salatası (muhtemelen daha yemedim)

su: 2 lt
spor: ev temizliği jillianı yapabilirsen haber veririm kızlar

gayet güzel
jillianıda yaptın mı tadından yenmez vallahi

yahu ne kadar tatlı birisin öyle çok teşekkür ederimmm :)

gayet güzel canım

canım salam yerine kalorisi daha düşük daha doyurucu bi şey seçebilirdin
ayrıca tebrikler ben olsam mantıya dayanamazdım
aslında haklısın hem doyurucu değildi hem de kalorisi çok yuksekdi bır daha bu hatayı asla yapmam canım

yıne süpersin cnım

kızlar ben çok acıktım dayanamadım 2 dilim ekmekle karışık bi tost yedim çok pişmanım şu annn

canım ben geç yatıp geç kalkanlardanım 1 de kahvaltı yapıyorum haliyle dengesiz oluyo öğle akşam bir oluyo

hıım cok sağlıksız ama gec yatmak, bir ara ben de uykusuzluk çektim çok fenaydı düzen bozuluyor.

anladım 2 öğün yapıyorsun yani günde

selam hanımlar
çok üzgünüm bilgisayarım bozuldu kaç gündür giremiyorum telefonumdan giriş yapmaya çalıştım ama hesabım açılmadı nedense bi arkadaşımın bilgisayarını ödünç aldım ondan yazıyorum bu satırları artık beni çok merak etmişsinizdir diye :) bilgisayarsız hayat çok zor çok ,araştırmalarımı filan da yapamadım hiç kendi bilgisayarımın yarın geleceğini söylediler ama emin de olamıyorum kilo bildirimi de yapmadığım için bu haftaki yarışa katılamam biliyorum,inşallah hepiniz iyisinizdir sağlıklı sağlıklı kilolarınızı vermişsinizdir.bi kaç sayfaya göz atarım şimdi bilgisayarım gelir gelmez gelirim hemen, yarışta olmasamda yorum yaparım size.. en kısa sürede görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi

ya hakkaten nerdesin yahu merak etmemek mumkunmu senle aynı durumdaydık bak ben atak yaptım senide bekliyorum hadi yarişa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…