menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek,5 zeytin,domates ,salatalık,1 rafadan yumurta
ara
1 elma
öğle
mercimek çorbası,balık,salata,1,5 dilim ekmek
akşam
mercimek çorbası,yoğurt,6 kaşık kabak yemeği,salata(salatalarım yağsız oluyor),1 dilim ekmek (ekmeklerde kepekli)
ara
1 elma,1 bardak süt
2,5 lite su içtim leslieyle 1 mil yürüdüm diyetisyenimin verdiği egzersizleri yaptım
aynen öyle oluyor bak ben diyetisyene gittiğimiz kimseye söylemedim diyetteyim bile demiyorum sadece 3 arkadaşım biliyor onların da saygı duyacaklarını bildiğim için söyledim yani.yoksa yok sen böyle iyisin, yok şu kadarcıktan bişey olmaz sonra işte sanki bilmiyormuşsun gibi kafalarına göre öneriler yok şu tanıdığım şu diyeti yaptı yok bu yaptığın yanlış kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor psikolojik olarak ta çöküyorsun ya kesin bir dille anlatıcaksın ya da hiç bişey söylemeyeceksinöğlen yediğim hamur işlerini bi bıraksam 4 4 lük olacak
arkadaşlara dikkat ediyorum diyetteyim diyemiyorum
tuhaf bi ruh haline giriyolar yedirmeye çalışıyolar bilmiş bilmiş konuşuyolar evde yalnızsam daha iyi gidiyo
aynen öyle oluyor bak ben diyetisyene gittiğimiz kimseye söylemedim diyetteyim bile demiyorum sadece 3 arkadaşım biliyor onların da saygı duyacaklarını bildiğim için söyledim yani.yoksa yok sen böyle iyisin, yok şu kadarcıktan bişey olmaz sonra işte sanki bilmiyormuşsun gibi kafalarına göre öneriler yok şu tanıdığım şu diyeti yaptı yok bu yaptığın yanlış kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor psikolojik olarak ta çöküyorsun ya kesin bir dille anlatıcaksın ya da hiç bişey söylemeyeceksin
kızlar ben sizlerin şu an ki hallerinizi çok merak ediyorum
acaba albüm olarak son hallerinizin olduğu resimleri koyabilir misiniz?
kilonuz nasıl görünüyor boyunuz posunuz nasılçok merak ediyorum vallahi
cnm kahvaltını daha sağlam yapmalısın bence
gayet iyi :)
cnm kahvaltıda ya yumurta ya peynir tercih etmeliyiz bide aralarda bisküvi yerine sağlıklı bişeyler tüketmeye çalış bence
gayet iyi cnm
senin listede günlük 4 dilim ekmek mi var bide metabolizmayı hızlandırmak için ne yapmak gerekiyor :))
hiç merak etme biz ıstikrarlı oldukça gidecek bu kilolar :)
cnm o diyet nasıl bu arada tekrardan geçmiş olsun
cnm bence iyi gidiyorsun vücudun direnç gösteriyor olabilir bence şevkini kırma
kızlar merhabalar ben geldimmmmm daaha ıyıyım bugünden kılo bıldırımı yapıp çıkayım akşam menumu yazarım tamam gecen hafta:64
bu hafta:63 hedef:58
kızlar ılk defa 1 klo verdim hastaydım ya ondan sanırım
nurgul kilo bildirimin yok mu kuzucum :)Kızlar günaydın dün iş yoğunluğundan gelemedim
dünkü menüm
sabah 2 mandalin 1 elma :)))) canım kahvaltı etmek istemedi
öğle yarım kepçe çorba ızgara tavuk 2-3 kaşık erişte yoğurt
akşam 3 dolma ayran ama valla küçüktü :26:
olsun canım verirsin Allah'ın izni ile üzülmek pes etmek yokkkkızlar kilo bildirimi yapıyorum 47.5 benim tartım dijital değil ama gördüğüm bu yani ne kilo almışım ne de vermişim hadi hayirlisi
canım benim merak etme hepsi gidecek bu fazlalıklarıngünaydın hanımlar
kilo bildirimimi yapıp çıkıcam öğlene misafirlerim var
dünkü menümüde bugünkünüde akşama yazarım inşallah
başlangıç:83.4
geçen hafta:84.2
bu hafta:83.6
giden:600gr
inşallah başlangıcıma dönüp dahada geriye giderim
kızlar merhabalar ben geldimmmmm daaha ıyıyım bugünden kılo bıldırımı yapıp çıkayım akşam menumu yazarım tamam gecen hafta:64
bu hafta:63 hedef:58
kızlar ılk defa 1 klo verdim hastaydım ya ondan sanırım
geçen hafta 56.3
bu hafta 55.8
giden 500 gram
üzülmüyorum benim için iyi 500 gram :) geriye kaldı 1.8 kilocuğum
Canlarım tartıldım sonuç fena değil hiç spor yapmamama menüleri geçiştirmeye rağmen
Önceki kilo: 64.2
Şimdiki kilo: 63.4
Yani 800 gr vermişim zaten hafiflediğimi hissediyordum.
Buna şükür diyorum ve devam ediyorum.
Süpersin cnm benim ay az kalmış çok heyecanlı
Sağol tatlım tüm desteğin için Allah razı olsun burası olmasa bu kadar azim olmazdı
Bu ay ne verirsem kar benim için şuan bile görüntümden çok mutluyum azmin elinden ne kurtulurmuş
kızlar kilo bildirimi yapıyorum 47.5 benim tartım dijital değil ama gördüğüm bu yani ne kilo almışım ne de vermişim hadi hayirlisi
günaydın hanımlar
kilo bildirimimi yapıp çıkıcam öğlene misafirlerim var
dünkü menümüde bugünkünüde akşama yazarım inşallah
başlangıç:83.4
geçen hafta:84.2
bu hafta:83.6
giden:600gr
inşallah başlangıcıma dönüp dahada geriye giderim
evet canım azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor
Rabbim azmedip çalışan insanın emeğini kesinlikle boşa çıkarmıyor
her konuda bu böyle olduğu gibi kilo verme konusunda da öyle
İnşallah incecik çıtır bir anne olacaksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?