Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

canım 2 yumurta çok olmuş sanki ya da peyniri yemeseydin keşke onun dışında sade kahve 0 kalori canım :) ama 1 bardak ayranda 74 kalori resmen bende ezberlegim için biliyorum :) bugün senin sanki çok protein günün olmuş

canım kısır çok kalorili malesef birde tek tip beslenme olmuş :/ aslında çok az yemişsin ama hep kalorili şeyler yemişsin birde keşke yanına antep fıstığı yemeseydin

sabah
1 domates yarım salatalık yarım havuç,1 paket krem peynir ( üçgen olanlardan light tüketiyorum bir tanesi 20 kal )

ara
1 mandalina

öğlen
yoğurtlu ıspanak yemeği
2 kaşık havuç çorbası

ara
1 elma 1 bardak tarçınlı yarım y. süt
yarım armut yarım portakal

akşam
5 kaşık yağsız ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt

bide ekmek yememeyi dene zaten çok az yiyorsun belki şekerden dolayı veremiyorsun kilo

Son düzenleme:

ara öğün olmasa dahi olur mide hazmetmesi lazım yediklerimizi oda 3 4 saat ortalama birşey yeyememiz lazım

iyi canım ama neden hiç ekmek tüketmiyorsun

sabah 2 tane yumurta yemişin beyaz peynir yememeliydin
keşke akşam da kısır yemeseydin tek öğlen yeterdi

fehiyeyle anlaşılan biz karatay diyeti yapıyoruz hümeyracım artık karatay usulu besleneceğim çok mantıklı geldi bu diyet ezber bozuyor çoğu doğru bildiklerimizin yanlış olduğunu söylüyor
ekmek yok onun yerine çerez sağlıklı karbonhidrat sabah çok zengin bir kahvalti yapılması gerekiyor 2 yumurta şart bide el ayası kadar peynir bakalım netice ne olacak ara öğün yok meyve yok belki sabah 1 adet bol bol yağ yenecek
nedeni eritemediğimiz birikmiş yağları yakmak için yerine sağlıklı yağ yememiz lazım çok değişik demi ama çok mantıklı

Menüm
Sabah: 1 dlm tb ekmeği, peynir, domates

Ara: bir dilim elma

Öğle: sade soda, tam buğday ekmeğinden karışık tost

Ara: bir parça çikolata

Akşam: peynir, domates salatalık, 5 zeytin, 2 altın başak dîyet şeysi

2 bardak şekersiz çay

2 lt su, spor yok kızlar

menüm

sabah 2 dilim ekmek,biraz peynir

öğlen yarım simit 1 kk yarısı peynir

ara yarım ayva

akşam 1 kepçe çorba,2 kaşık nohut ve bulgur pilavı

çayın yanında yarım bardak beyaz leblebi

1.5 litre su
5000 adım yürüyüş

canım peynir ölçülerin ne kadar
ayrıca menunu begendim ama birazcık katı olmuş tekrardan söylediğim gibi meyve ve sebze diyorum :) bak ben bıraktım çikolatayı sen iki gündür yiyorsun yapma etme :)

Son düzenleme:
gayet güzel canım özellikle yürümen süper :)

canım peynir ölçülerin ne kadar
ayrıca menunu begendim ama birazcık katı olmuş tekrardan söylediğim gibi meyve ve sebze diyorum :) bak ben bıraktım çikolatayı sen iki gündür yiyorsun yapma etme :)

Kk kadar cnm ama akşamki biraz daha fazlaydı. Haklısın cnm berbat menülerim bu ara. Keyfim yok yemek hazırlamaya üşeniyorum ve hafîf depresifim İnan bir aydır çikolata yemîyorum iki gündür sırf keyifleneyim ödül olsun diye yedim daha koymam ağzıma.
Ne desen haklısın yani

Son düzenleme:
yok canım menun gayet guzeel sadece meyve olursa posa artar o yuzden hem vitamin açısındanda :) yeni katıldığım için bir aydır yemedigini bilmiyordum canım tabiki kendine ödül vereceksin hatta haftanın bir gününü kendine ayırabilirsin ben iki gün üst üste oldugu icin uyarmak istedim yoksa menun gayet başarılı :)

selam kızlar nasılsınız bir ara girdim hemen çıkmak zorunda kaldım şimdide menümü paylaşıp çıkacağım çok uykum geldi :)
kahvaltı
rafadan yumurta,domates,salatalık,biber,5 zeytin,2 dilim ekmek
ara
elma
öğle
mercimek çorbası,yoğurt,8 kaşık kabak yemeği,salata,1,5 dilim ekmek
ara
çikolata bi parça yedim aslında diyetisyenim haftanın bir günü meyve yerine yiyebileceğimi söyledi ama yinede kendimi suçlu hissediyorum biraz
akşam
mercimek çorbası,yoğurt,salata,6 kaşlık nohut yarım dilim ekmek
2,5 litre su,leslieyle 1 mil ve tabiki egzersizlerim

yok kız ben ekmek tuketmek istemıyorum çunku asırı kalorılı kepek de olsa

sabah:1 bardak sekersiz cay,kk peynır(77),1domates(14)
ara:1elma(58)
öğle:1porsıyon tavuk pırzola(200),az salata(50)
ara:1portakal:60) 2 talı bıskuvi(88)
akşam:1porsiyon ıspanak(250)1bardak ayran(44)
ara:1sekersiz kahve(50)
toplam 891 kalori ediyor az sonra da bıtkı çayımı da içerim insallah bugünlk bu kadar kızlarr

kızlar menümü yazıp kaçıyorum
sabah şekersiz çay 2 dilim ekmek peynir domates maydonoz
öğle 1 tavuk but 2-3 dilim patates yarım kepçe çorba 2 k pilav
akşam yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek yarım kepçe çorba olacak
çokk öptüm güzeller

Sağol tatlım uyarman iyi oldu bu ara çok özensiz davranıyorum zaten
Kaçgündür peynir ekmek yiyorum yemek yapmak gelmiyor içimden şimdi fasulye pişiriyorum akşam bari sebze olsun özledim

Not: bugün söz dinledim meyvemi yedim

Kızlar menüleriniz süper diyerek kendi menüme geçiyorum

Sabah: 1dlm kepek ekmeği, kk peynir, roka

Öğle: 1 dlm kepek ekmeği, kk peynir, bir kaşık kavurma

Ara: 2 dlm elma, 2 mandalina

Akşam da söyle olacak inş

7 kaşık taze fasulye, 1 dlm kepek ekmek, yoğurt veya ayran

Evde yoktum yine, su az 1,5 ama 2 yaparım. Spor yine yok

canım gerçekten ekmek çok tuketiyorsun akşam yemem bence ekmek

canım gerçekten ekmek çok tuketiyorsun akşam yemem bence ekmek

Cnm diyetimi diyetisyen vermişti. Kendimi dinliyorum bazen yiyeceğim şey örneğin haşalama göğüs yiyorsam doyacağımı hissettiğim îçin ekmek tüketmiyorum o öğün. Ama eğer doyurmayacağını biliyorsam ekmek ekliyorum. Hem karbonhidratını da almış oluyorum hem de kaçamak yapmaktan kurtuluyorum. Bir diyetisyenin yazısında vardı 100kalorilik bir atıştırma 300 kalorilik bir kaçamağını önler diye.
Kendimi dinliyorum anlayacağın. Ben tam boğayım yemek benim için yaşam hazzı ama İnan bir aydır kendimi tanıyamıyorum
Açıkçası bir ayda da 7 kilo verdiğim için beslenme şeklimi değiştirmeye ihtiyaç hissetmedim
Sağol cnm yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…