canım 2 yumurta çok olmuş sanki ya da peyniri yemeseydin keşke onun dışında sade kahve 0 kalori canım :) ama 1 bardak ayranda 74 kalori resmen bende ezberlegim için biliyorum :) bugün senin sanki çok protein günün olmuşsabah:1 şekersiz cay,kk peynir(75)2 haslanmıs yum(156)
ara:1 portakal(50)
öğle:1 porsiyn et sote(150),1 bardak ayran(37)
ara:1 elma(56),1 şekersiz kahve(52)
akşam:1porsıyon pırasa yemeği(225)2 bitki çayı ara:3 tatlı biskuvi(130)
toplam956 kalori ediyor bugün bu bana yeter
canım kısır çok kalorili malesef birde tek tip beslenme olmuş :/ aslında çok az yemişsin ama hep kalorili şeyler yemişsin birde keşke yanına antep fıstığı yemeseydinılık limonlu su
sabah iki haşlanmış yumurta 4 zeytin biraz peynir salata biraz fındık
öğlen bir tabak kısır biraz yoğurt ve antep fıstığı
akşam bir kase kısır yoğurt salata
yeşil çay
2 litre su 20 dk bisiklet inş
bide ekmek yememeyi dene zaten çok az yiyorsun belki şekerden dolayı veremiyorsun kilokızlar benim kafam karıştı kilo tablosunuda azıcık karıştırdım
neyse menüme geleyim
sabah
1 dilim ekmek
roka tere
haşlanmış 1 tane yumurta
1 tane zeytin
şekersiz çay
öğle
öğlen yemek yiyemedim
akşam
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmeği
ara
2 ceviz, 5-6 fındık
1 tane mandalina
sporum bugünde yok ne yazık ki kızlar
suyu 2 litreye tamamlamaya çalışacağım
menüm bu günde pek iyi değil biliyorum ama dışardan bir şey yemek istemiyorum
sabah
1 domates yarım salatalık yarım havuç,1 paket krem peynir ( üçgen olanlardan light tüketiyorum bir tanesi 20 kal )
ara
1 mandalina
öğlen
yoğurtlu ıspanak yemeği
2 kaşık havuç çorbası
ara
1 elma 1 bardak tarçınlı yarım y. süt
yarım armut yarım portakal
akşam
5 kaşık yağsız ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
iyi canım ama neden hiç ekmek tüketmiyorsun
sabah 2 tane yumurta yemişin beyaz peynir yememeliydin
keşke akşam da kısır yemeseydin tek öğlen yeterdi
canım peynir ölçülerin ne kadarMenüm
Sabah: 1 dlm tb ekmeği, peynir, domates
Ara: bir dilim elma
Öğle: sade soda, tam buğday ekmeğinden karışık tost
Ara: bir parça çikolata
Akşam: peynir, domates salatalık, 5 zeytin, 2 altın başak dîyet şeysi
2 bardak şekersiz çay
2 lt su, spor yok kızlar
gayet güzel canım özellikle yürümen süper :)menüm
sabah 2 dilim ekmek,biraz peynir
öğlen yarım simit 1 kk yarısı peynir
ara yarım ayva
akşam 1 kepçe çorba,2 kaşık nohut ve bulgur pilavı
çayın yanında yarım bardak beyaz leblebi
1.5 litre su
5000 adım yürüyüş
canım peynir ölçülerin ne kadar
ayrıca menunu begendim ama birazcık katı olmuş tekrardan söylediğim gibi meyve ve sebze diyorum :) bak ben bıraktım çikolatayı sen iki gündür yiyorsun yapma etme :)
yok canım menun gayet guzeel sadece meyve olursa posa artar o yuzden hem vitamin açısındanda :) yeni katıldığım için bir aydır yemedigini bilmiyordum canım tabiki kendine ödül vereceksin hatta haftanın bir gününü kendine ayırabilirsin ben iki gün üst üste oldugu icin uyarmak istedim yoksa menun gayet başarılı :)Kk kadar cnm ama akşamki biraz daha fazlaydı. Haklısın cnm berbat menülerim bu ara. Keyfim yok yemek hazırlamaya üşeniyorum ve hafîf depresifim İnan bir aydır çikolata yemîyorum iki gündür sırf keyifleneyim ödül olsun diye yedim daha koymam ağzıma.
Ne desen haklısın yani
yok kız ben ekmek tuketmek istemıyorum çunku asırı kalorılı kepek de olsafehiyeyle anlaşılan biz karatay diyeti yapıyoruz hümeyracım artık karatay usulu besleneceğim çok mantıklı geldi bu diyet ezber bozuyor çoğu doğru bildiklerimizin yanlış olduğunu söylüyor
ekmek yok onun yerine çerez sağlıklı karbonhidrat sabah çok zengin bir kahvalti yapılması gerekiyor 2 yumurta şart bide el ayası kadar peynir bakalım netice ne olacak ara öğün yok meyve yok belki sabah 1 adet bol bol yağ yenecek
nedeni eritemediğimiz birikmiş yağları yakmak için yerine sağlıklı yağ yememiz lazım çok değişik demi ama çok mantıklı
yok canım menun gayet guzeel sadece meyve olursa posa artar o yuzden hem vitamin açısındanda :) yeni katıldığım için bir aydır yemedigini bilmiyordum canım tabiki kendine ödül vereceksin hatta haftanın bir gününü kendine ayırabilirsin ben iki gün üst üste oldugu icin uyarmak istedim yoksa menun gayet başarılı :)
canım gerçekten ekmek çok tuketiyorsun akşam yemem bence ekmekKızlar menüleriniz süper diyerek kendi menüme geçiyorum
Sabah: 1dlm kepek ekmeği, kk peynir, roka
Öğle: 1 dlm kepek ekmeği, kk peynir, bir kaşık kavurma
Ara: 2 dlm elma, 2 mandalina
Akşam da söyle olacak inş
7 kaşık taze fasulye, 1 dlm kepek ekmek, yoğurt veya ayran
Evde yoktum yine, su az 1,5 ama 2 yaparım. Spor yine yok
canım gerçekten ekmek çok tuketiyorsun akşam yemem bence ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?