Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek,5 zeytin,domates ,salatalık,1 rafadan yumurta
ara
1 elma
öğle
mercimek çorbası,balık,salata,1,5 dilim ekmek
akşam
mercimek çorbası,yoğurt,6 kaşık kabak yemeği,salata(salatalarım yağsız oluyor),1 dilim ekmek (ekmeklerde kepekli)
ara
1 elma,1 bardak süt
2,5 lite su içtim leslieyle 1 mil yürüdüm diyetisyenimin verdiği egzersizleri yaptım

menün iyi bence kötü değil öğle yemeğini geçiştirmeseydin keşke yinede senin kadar uzun süredir diyet yapan biri için çok iyi sıkılmıyorsun :)

evet forestcim ben de favorim sensin bu hafta. Çok heyecanlı ya ben normalde her sabah tartırıldım kendi sonucumu bilirdim onu da bilmiyorum bu hafta çok heyecan vericiii
:
ayyy böyle beklenti olunca bende heyecan yaptım ama sanmıyorum biliyorsunuz ben zor ve yavaş veriyorum kilo üzücü bir durum tabii neyse yarın göreceğiz bakalım
öğleyi geçiştirmişsin akşamda kötü olmuş biraz yine de çok abartılı değil iyi :)

menün gayet iyi canım
ama öğleye keşke sebze yemeği salata falan ekleseydin

maşallah çok iyi
geçen yıl diyetisyen banada 2 dilim ekmek vermişti ben 1 dilim yeyip doyuyordum çok geliyordu bana :)
bu arada yazmayı unutmuşum
5500 adım yürüdüm
1.5 litreden fazla su içtim

canım suyunu arttırman lazım

Son düzenleme:
menün iyi bence kötü değil öğle yemeğini geçiştirmeseydin keşke yinede senin kadar uzun süredir diyet yapan biri için çok iyi sıkılmıyorsun :))
ahhh sıkılmaz olur muyum hemde çok çok sıkıldım
gerçekten kilo alıp vermeyi düşünmeden doya doya yemek yiyebilmeyi özledim

gayet güzel bir parça çikolatadan bişiy olmaz
öğle ekmek yiyebilirmişsin

çook begendimm :) yalnız meyve sebzeyi daha çok tüket canım meyve iyidir :)

Sağol cnm. Ya sorma meyveyi önüme koyan olacak ki yiyeceğim maalesef alışkanlığım yok ben de düzenli meyve yemek istiyorum bu konuya çözüm bulacağım inş sağol

kızlar ben sizlerin şu an ki hallerinizi çok merak ediyorum
acaba albüm olarak son hallerinizin olduğu resimleri koyabilir misiniz?
kilonuz nasıl görünüyor boyunuz posunuz nasıl çok merak ediyorum vallahi

menümü düzeltebilsem biraz daha çok daha iyi olacak biliyorum
eskiye göre daha iyi inşallah daha düzelecek
suya gelince kızlar daha çok içsem unutmasamda daha az yiycem farkındayım
çoğaltmaya çalışıyorum
bundan bir ay önce sadece ilaçlarımla yarım bardak su içiyordum okadar
ama bugünlerde şunu farkediyorum kilo verdimmi bilmiyorum ama bi şekle girme var
yarında vermediysem kilo akşamları 3-4 gün sadece salata ve tavuk ızgara yiycem ne dersiniz

ahhh sıkılmaz olur muyum hemde çok çok sıkıldım
gerçekten kilo alıp vermeyi düşünmeden doya doya yemek yiyebilmeyi özledim
az kaldı az koruma evresine geçtim demiştin değil mi gerçi artık ömrün boyunca dikkat edersin bi gün doya doya istediğin herşeyi yersin ertesi gün dikkat edersin :)

az kaldı az koruma evresine geçtim demiştin değil mi gerçi artık ömrün boyunca dikkat edersin bi gün doya doya istediğin herşeyi yersin ertesi gün dikkat edersin :)

daha tam olarak geçmedim koruma evresine
54 olduğum vakit tam anlamıyla geçeceğim gerçi o zamanda ne yapacağım onuda bilmiyorum yaa

Anladım cnm ama diyetisyenler de ekmeğe önem veriyor hem meyve hem ekmeği veriyorlar çünkü alman gereken karbonhidratı meyveden sağlamaya çalışırsan fazlasıyla meyve şekeri yani fruktoz almış olursun ki bu iyi bir durum sayılmaz diyetisyen günde bir porsiyon meyve öneriyor bu bir elma veya 5 üzüm tanesi vs. gibi oluyor.

canım kesinikle menülerinde düzelme var ona katılıyorum
dediğin gibi suyuda çoğalttın mı önüne kimse geçemz Allahın izniyle
hele bir yarın olsun verememişsen ( ki bence kesinlikle vermişindir) o şekilde deneriz 1 hafta
ama bana kalırsa tavuğu öğle yemeğinde ye akşamları sebze tüket

öğlen yediğim hamur işlerini bi bıraksam 4 4 lük olacak
arkadaşlara dikkat ediyorum diyetteyim diyemiyorum
tuhaf bi ruh haline giriyolar yedirmeye çalışıyolar bilmiş bilmiş konuşuyolar evde yalnızsam daha iyi gidiyo

ben kaçtım kızlar
her birinize hayırlı ve huzurlu geceler tatlı rüyalar çokça öptüm
sabah görüşmek üzere

Menün güzel cnm, akşam pilav yediğin için ekmeği yemeyi bezelyeyi 6 kaşık falan yapsaydın daha iyi olurdu.
Öğlen davette idin galiba

anlayabiliyorum seni canım
bana 69-68 kiloyken çok iyisin zayıflama diyorlardı şimdi 57-56lara düştüm yine böyle çok iyi oldun sakın zayıflama diyorlar
çok tuhaf gerçekten
en iyisini kendi bildiğinden şaşmayacaksın

Menün güzel cnm, akşam pilav yediğin için ekmeği yemeyi bezelyeyi 6 kaşık falan yapsaydın daha iyi olurdu.
Öğlen davette idin galiba

pirinç pilavını uzun süredir yemiyodum
şekerim düşünce karbonhidrata yöneliyorum malesef
şekerimi düşürmemeye yönelik beslensem bu sıkıntıyı yaşamam
çok şey öğrenicem sizden insan bildiği şeyleri bile başkasından duyunca daha iyi oluyo

Son düzenleme:

Çok biliyorlarmış onlar
Böyle insanı zorlayan tiplere çok kızıyorum sanki onun midesine yiyorsun
Ben çevredeki herkese söyledim ben diyetteyim gelirsem bile yemem
Ya da çok yabancı yer ise bir iki parça şey seçtim
Biz arkadaşlarla genelde kahvaltı yaptığımız için çok zorluk çekmedim
Hayır demek zor ama insan kendini takdir ediyor

ben onların tafrasını çekemiyorum canım
yahu ne yersem yerim sanane
olmadı midem ağrıyo falan diyip kestirip atıcam napıyım
genelde bana geliyorlar zaten bişekilde alıştırıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…