Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

iyi hafta sonları kızlar ben arkadaşıma gideceğim müsait olunca yine girerim. öpüldünüzzz

hemen menumu yazıp çıkacağım şişkolarr:))
sabah:1 şekersiz cay,kk peynır(77),1 dilim kakaolu kek (200)evde yaptım dayanamadım malesef
ara:1 elma(60)
öğle:6 tane çiğköfte(300)bu kadar olduğunu bılseydim asla yemezdim netten baktım şok oldum yaa
akşam:sadece boll salata yıycem o da en fazla 250 kal
ara:kahve(50)
bugün uçtum ya öff
toplam 940 kal dıyelim bence su kek olmamalıydı ah bu nefsim

bende menümü yazayım

sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
roka
çatalın ucuyla nutella
şekersiz çay

ara
mandalina

öğle
1 dilim ekmek
bir kase çorba
4 yemek kaşığı pırasa yemeği
yoğurt
salata

akşam
1 adet yumurtadan yapılmış çılbır (üzerine çok az yağ)
1 dilim ekmek
şekersiz çay

ara
5-6 tane fındık

2 litre su

Son düzenleme:

canım doyurucu olmayan fakat kalorisi çok yüksek yiyecekler tercih etmişin bugün
inşallah ilerleyen saatlerde acıkmazsın

Benim menüm:

Sabah: kk peynir, 1 dlm kepek ekmeği

öğle: haşlanmış tavuk göğsü, 1 kanat, bir kaşık garnitür, tere

ara: cacık

akşam: daha yemedim ama 7 kaşık fasulye , tere

1,5lt su, spor yok

meyveye tıpta en tatlı zehir diyorlarmış
bu diyette sadece sabah meyve var mesela en sağlıklı meyve zeytin diyorl 10 taneye kadar bile yenilebiliyor
bunun yanında diyette kayısı incir de tavsiye ediiyor
meyvede çok şeker olduğundan yedikten bir kaç saat sonra açıktırıyor
bünye sabah meyve aldıktan sonra onu enerjiye dönüştürmek için gün boyu çalışıyor
eger geç saatte yenilirse ve o şeker enerjiye dönüştürmesse kan yağina oda kiloya dönüşecek
kaç gündür bu diyeti araştırdım bu bilgiler ondan
birde hakkatan obazite artıyor e bu diyetler ne işi görüyor bakın biz çok zor kilo veriyoruz farkındasınız zaten bunun altında yatan yanlış yönlendirmeler var kesinlikle diyetisyen olanlar yazıf olmak zorundalar sanatçılar zayıf olmak zorundalar mesela örnek veriyorum neden işleri gereği o sınıtan gayri diğer genel olarak insanlar şişman bunu ben demiyorum dünyanın kabul ettiği bir görüş ve amerika halkımızdan özür diliyoruz demiş şimdiye kadar sizi yanlış yöne sevkettik diye yani bu konuda yinede araştıracam hepimize kolay gelsin

Benim menüm:

Sabah: kk peynir, 1 dlm kepek ekmeği

öğle: haşlanmış tavuk göğsü, 1 kanat, bir kaşık garnitür, tere

ara: cacık

akşam: daha yemedim ama 7 kaşık fasulye , tere

1,5lt su, spor yok
var ya diyetisyen olmalıymıssın menulerın mukemmel

sabah
1 elma
1 domates, 1 salatalık ,
tatlı kaşığı kadar krem peynir , az sütlü 1 kupa kahve ,
toplamda yaklaşık 2.5 yemek kaşığı kadar bal ve reçel

ara
1 sütlü kahve 2 yemek kaşığı yoğurt

öğlen
1 kâse mercimek çorbası
1 haşlanmış içli köftenin dışı ( içini eti sevmedigim için yemedim )

ara
5 tane kuru kayısı
1 küçük kuru pasta

akşam
2-3 yemek kaşıgı portakallı kereviz
yarım portakal 2 dilim ayva
babam benim için ıspanaklı börek almış yemesem olmazdı
2 kibrit kutusu büyüklügünde börek

biliyorum çok dengesiz olduğunu yarın bunu dengelicem regl olduğum için saldirdim biraz

Son düzenleme:
canım ayva da cok kalori var ve bugün fazla kaçırmıssın gibi geldi bana

Hepinize slm uzun bi aradan sonra bi bakayim ne var ne yok dedim ama üzüldüm türkanın nesi var ki:-( sizler nasılsınız kilo durumları falan, ben verdiğimi fazlasıyla aldım malesef

canım ayva da cok kalori var ve bugün fazla kaçırmıssın gibi geldi bana
gerçekten mi :/ ben çok ayva yerim ya tamam canım söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederim bundan sonra 1 dilimle sınırlı kalırım çünkü çok severim :/ evet canım bugün çok kaçırdım malesef :/

kızlar dün de bugünde giremedim çok hastayım
parmaklarım bile ağrıyo
çok abartmıyorum yemeyi
pazartesiye kadar müsade edin bana nolur
pazartesi görüşürüz

canım kendini de çok sınırlama 940 kal iyi sadece çok küçük şeylerle dolmuş akşama acıktırır o kadar arada kendine ver böyle çünkü kendimden örnek vereyim ben daha önce tam 8 kilo vererek 38 kiloya düştüm biliyorum çok sagliksiz ama iste kendimi öyle mutlu hissettim tabii bu kiloya düşerken hiçbir şey yemedim sonra birgün tartı da 37yi görünce yeter öleceksin dedim ve o yemediğim herşeye bildiğin saldirdim iste diyeti yaparken biraz esnek olsaydim böyle olmazdi şimdi o bana 10 kilo olarak geri döndü ve artık kendimi o kadar kısıtlamadan yicem biraz uzun oldu ama anlatmak istedim :)

hemen menümü yazıyorum
kahvaltı
yumurta,domates,salatalık,2 dilim ekmek
öğle
1 kase çorba,1 kase yoğurt
akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,salata,3 kaşık et yemeği ve 1 kaşık pilav
ara elma
bi tanede stik çikolata yedim hakim olamıyorum kendime
2,5 litre su ,leslie 3 mil yaptım ve tabiki egzersizlerim

kalori hesabı bakımından iyi ama besleyicilik açısından yetersiz olmuş sanki

süper bence :)

menün çok güzel ama artık ekmek yemiyor musun sen ?
seni çok iyi anlıyorum şuan regl dönemi insan kendini kontrol edemiyor neyse menün çok kötü değil ama dikkat et

Hepinize slm uzun bi aradan sonra bi bakayim ne var ne yok dedim ama üzüldüm türkanın nesi var ki:-( sizler nasılsınız kilo durumları falan, ben verdiğimi fazlasıyla aldım malesef
oo kimler gelmiş hoşgeldin :) nerelere kayboldun? herşey yolundadır umarım,kiloları da yine verirsin merak etme

çikokata bile olsa çok güzel sırf sporların yeter masallah valla

Yiyorum cnm da bugün cnm istemedi zaten haşlanmış tavukla yiyemiyorum. Akşam da cnm istemedî ama yesem iyiydi bence

Çok doğru bir tesbit katılıyorum aynen dediklerin doğru

Menü spor süper, çikolata nazarlık olsun

hoşgeldin canım nerelerdesin yahu canım turkanın bıraz sorunları var ınsallah halledecek ama netten uzak durması da gerekıyordu ayrıldı aramızdan ama ben tl konusuyorum çok şukur ıyı canım ben de aldım işte vermeye calısıyorum suan 63 kıloyum hedefim 58 bakalım yaza kadar veririm umarım sen nasılsın,neler yapıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…