hemen menumu yazıp çıkacağım şişkolarr:))
sabah:1 şekersiz cay,kk peynır(77),1 dilim kakaolu kek (200)evde yaptım dayanamadım malesef
ara:1 elma(60)
öğle:6 tane çiğköfte(300)bu kadar olduğunu bılseydim asla yemezdim netten baktım şok oldum yaa
akşam:sadece boll salata yıycem o da en fazla 250 kal
ara:kahve(50)
bugün uçtum ya öff
toplam 940 kal dıyelim bence su kek olmamalıydı ah bu nefsim
meyveye tıpta en tatlı zehir diyorlarmışcanım ben karatay diyetiyle alakalı epey yazı okudum nette ama benim aklıma pek yatmadı. Tamam hadi ekmek yemedik diyelim ama bence meyve çok çok önemli nasıl meyvesiz bir diyet olur ki? zaten oturupta kimse kilo kilo meyve yemiyor bir elma. bir mandalina... fazlası yok. Bütün diyetisyenler bas bas bağırıyor ekmeği kesmek yok kısmak var diye. En iyisi ve sağlıklısı bence her şeyden az az yiyerek ve spor yaparak zayıflamak.
bende menümü yazayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
roka
çatalın ucuyla nutella
şekersiz çay
ara
mandalina
öğle
1 dilim ekmek
bir kase çorba
4 yemek kaşığı pırasa yemeği
yoğurt
salata
akşam
1 adet yumurtadan yapılmış çılbır (üzerine çok az yağ)
1 dilim ekmek
şekersiz çay
ara
5-6 tane fındık
2 litre su
var ya diyetisyen olmalıymıssın menulerın mukemmelBenim menüm:
Sabah: kk peynir, 1 dlm kepek ekmeği
öğle: haşlanmış tavuk göğsü, 1 kanat, bir kaşık garnitür, tere
ara: cacık
akşam: daha yemedim ama 7 kaşık fasulye , tere
1,5lt su, spor yok
canım ayva da cok kalori var ve bugün fazla kaçırmıssın gibi geldi banasabah
1 elma
1 domates, 1 salatalık ,
tatlı kaşığı kadar krem peynir , az sütlü 1 kupa kahve ,
toplamda yaklaşık 2.5 yemek kaşığı kadar bal ve reçel
ara
1 sütlü kahve 2 yemek kaşığı yoğurt
öğlen
1 kâse mercimek çorbası
1 haşlanmış içli köftenin dışı ( içini eti sevmedigim için yemedim )
ara
5 tane kuru kayısı
1 küçük kuru pasta
akşam
2-3 yemek kaşıgı portakallı kereviz
yarım portakal 2 dilim ayva
babam benim için ıspanaklı börek almış yemesem olmazdı
2 kibrit kutusu büyüklügünde börek
biliyorum çok dengesiz olduğunu yarın bunu dengelicem regl olduğum için saldirdim biraz
gerçekten mi :/ ben çok ayva yerim ya tamam canım söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederim bundan sonra 1 dilimle sınırlı kalırım çünkü çok severim :/ evet canım bugün çok kaçırdım malesef :/canım ayva da cok kalori var ve bugün fazla kaçırmıssın gibi geldi bana
canım kendini de çok sınırlama 940 kal iyi sadece çok küçük şeylerle dolmuş akşama acıktırır o kadar arada kendine ver böyle çünkü kendimden örnek vereyim ben daha önce tam 8 kilo vererek 38 kiloya düştüm biliyorum çok sagliksiz ama iste kendimi öyle mutlu hissettim tabii bu kiloya düşerken hiçbir şey yemedim sonra birgün tartı da 37yi görünce yeter öleceksin dedim ve o yemediğim herşeye bildiğin saldirdim iste diyeti yaparken biraz esnek olsaydim böyle olmazdi şimdi o bana 10 kilo olarak geri döndü ve artık kendimi o kadar kısıtlamadan yicem biraz uzun oldu ama anlatmak istedim :)hemen menumu yazıp çıkacağım şişkolarr:))
sabah:1 şekersiz cay,kk peynır(77),1 dilim kakaolu kek (200)evde yaptım dayanamadım malesef
öğle:6 tane çiğköfte(300)bu kadar olduğunu bılseydim asla yemezdim netten baktım şok oldum yaa
bugün uçtum ya öff
kalori hesabı bakımından iyi ama besleyicilik açısından yetersiz olmuş sankihemen menumu yazıp çıkacağım şişkolarr:))
bugün uçtum ya öff
süper bence :)bende menümü yazayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
roka
çatalın ucuyla nutella
şekersiz çay
ara
mandalina
öğle
1 dilim ekmek
bir kase çorba
4 yemek kaşığı pırasa yemeği
yoğurt
salata
akşam
1 adet yumurtadan yapılmış çılbır (üzerine çok az yağ)
1 dilim ekmek
şekersiz çay
ara
5-6 tane fındık
2 litre su
menün çok güzel ama artık ekmek yemiyor musun sen ?Benim menüm:
Sabah: kk peynir, 1 dlm kepek ekmeği
öğle: haşlanmış tavuk göğsü, 1 kanat, bir kaşık garnitür, tere
ara: cacık
akşam: daha yemedim ama 7 kaşık fasulye , tere
1,5lt su, spor yok
seni çok iyi anlıyorum şuan regl dönemi insan kendini kontrol edemiyorsabah
1 elma
1 domates, 1 salatalık ,
tatlı kaşığı kadar krem peynir , az sütlü 1 kupa kahve ,
toplamda yaklaşık 2.5 yemek kaşığı kadar bal ve reçel
ara
1 sütlü kahve 2 yemek kaşığı yoğurt
öğlen
1 kâse mercimek çorbası
1 haşlanmış içli köftenin dışı ( içini eti sevmedigim için yemedim )
ara
5 tane kuru kayısı
1 küçük kuru pasta
akşam
2-3 yemek kaşıgı portakallı kereviz
yarım portakal 2 dilim ayva
babam benim için ıspanaklı börek almış yemesem olmazdı
2 kibrit kutusu büyüklügünde börek
biliyorum çok dengesiz olduğunu yarın bunu dengelicem regl olduğum için saldirdim biraz
oo kimler gelmiş hoşgeldin :) nerelere kayboldun? herşey yolundadır umarım,kiloları da yine verirsin merak etmeHepinize slm uzun bi aradan sonra bi bakayim ne var ne yok dedim ama üzüldüm türkanın nesi var ki:-( sizler nasılsınız kilo durumları falan, ben verdiğimi fazlasıyla aldım malesef
çikokata bile olsa çok güzel sırf sporların yeter masallah vallahemen menümü yazıyorum
kahvaltı
yumurta,domates,salatalık,2 dilim ekmek
öğle
1 kase çorba,1 kase yoğurt
akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,salata,3 kaşık et yemeği ve 1 kaşık pilav
ara elma
bi tanede stik çikolata yedim hakim olamıyorum kendime
2,5 litre su ,leslie 3 mil yaptım ve tabiki egzersizlerim
kalori hesabı bakımından iyi ama besleyicilik açısından yetersiz olmuş sanki
süper bence :)
menün çok güzel ama artık ekmek yemiyor musun sen ?
seni çok iyi anlıyorum şuan regl dönemi insan kendini kontrol edemiyorneyse menün çok kötü değil ama dikkat et
Çok doğru bir tesbit katılıyorum aynen dediklerin doğrucanım kendini de çok sınırlama 940 kal iyi sadece çok küçük şeylerle dolmuş akşama acıktırır o kadar arada kendine ver böyle çünkü kendimden örnek vereyim ben daha önce tam 8 kilo vererek 38 kiloya düştüm biliyorum çok sagliksiz ama iste kendimi öyle mutlu hissettim tabii bu kiloya düşerken hiçbir şey yemedim sonra birgün tartı da 37yi görünce yeter öleceksin dedim ve o yemediğim herşeye bildiğin saldirdim iste diyeti yaparken biraz esnek olsaydim böyle olmazdi şimdi o bana 10 kilo olarak geri döndü ve artık kendimi o kadar kısıtlamadan yicem biraz uzun oldu ama anlatmak istedim :)
hemen menümü yazıyorum
kahvaltı
yumurta,domates,salatalık,2 dilim ekmek
öğle
1 kase çorba,1 kase yoğurt
akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,salata,3 kaşık et yemeği ve 1 kaşık pilav
ara elma
bi tanede stik çikolata yedim hakim olamıyorum kendime
2,5 litre su ,leslie 3 mil yaptım ve tabiki egzersizlerim
hoşgeldin canım nerelerdesin yahu canım turkanın bıraz sorunları var ınsallah halledecek ama netten uzak durması da gerekıyordu ayrıldı aramızdan ama ben tl konusuyorum çok şukur ıyı canım ben de aldım işte vermeye calısıyorum suan 63 kıloyum hedefim 58 bakalım yaza kadar veririm umarım sen nasılsın,neler yapıyosun?Hepinize slm uzun bi aradan sonra bi bakayim ne var ne yok dedim ama üzüldüm türkanın nesi var ki:-( sizler nasılsınız kilo durumları falan, ben verdiğimi fazlasıyla aldım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?