Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

kızlar bugün tüm gün evde tektim ve abur cubur dolabı full doluydu kendimle resmen savaş verdim ve yendim ama yinede bana kızacaksınızz ayrıca bugün kahvaltımı hep kızıyorsunuz diye iyi yaptım bu arada fehiyecim bir bardak ayran 74 kal :) ekmekte ise uno denge lightı tavsiye ederim bir dilimi 40 kal kadar :)

aç karna 1 elma

sabah
2 yumurta ile yapılmış omlet ama yagsiz , 1 domates yarım salatalık 1 tatlı kaşığı kadar krem peynir

ara
5 yemek kaşığı yoğurt ve bir portakal

öğlen
1 mandalina yarım armut biraz ayva

ara
çok az süt ile 2 kupa nescafe

akşam
yarım kâse mercimek çorbası
1 tabak portakallı kereviz ( yağsız )

çok fazla meyve tükettiğimin farkındayım

çok güzel canıım :)

Meyve canavarı seniii seviyorsun demek ki ne güzel meyve sağlıklı abur cubur gibi değil ki
Menün süper

hmyrali canım ben bu hafta için izin isteyecektim izin varmı bacım?
adet öncesi dönemdeyim dışarıda iş çok koşturma çok düzensiz beslenme çok kafa karışık anlıyacağınız

kızlar vasat ve sağlıksız bir menüyle yine karşınızdayım
bugün canım hiç bir şey istemedi şu anda çok fazla midem kazınıyor ama yemeyeceğim hatta hemen yatmayı planlıyorum

sabah
1 tane bazlama
kk yarısı kadar peynir
şekersiz çay

ara
1 bardak sütlü nescafe
bir avuç kabak çekirdeği

öğlen ve akşam hiç bi şey canım istemedi ve yemedim
akşam saat 8 gibi de 3 ceviz bi kaç fındık yedim
başkada bi şey yemedim kızlar
su 2 litre kadar içmişimdir

hmyrali canım ben bu hafta için izin isteyecektim izin varmı bacım?
adet öncesi dönemdeyim dışarıda iş çok koşturma çok düzensiz beslenme çok kafa karışık anlıyacağınız
canım tabi ki izin var ama sakın kendini koyverme lütfen
dışarıda olackmışın öyle yağlı bol ekmekli şeyler tüketme sakın

bol bol meyve yemişin maşallah :)
menünde çok fazla meyve var canım çok fazla fruktoz alıyorsun
ana öğünlerde bari sebze yemeği tüket

canım az yiyorsun bence
ama bu yediklerinle doyuyorsan problem yok

menün güzel canım

gayet güzel canım menülerin süperr

yok kız ben ekmek tuketmek istemıyorum çunku asırı kalorılı kepek de olsa

anladım karataya benziyor senin ki bi bak istersen bu diyete açlık hissetmiyoruz ekmek yemediğimiz için bu çok büyük artı

Son düzenleme:
menum
limonlu bir bardak su
sabah tereyağlı 2 yumurta biraz peynir 8 tane zeytin(herhal dahaada azz olabilir)marul domates yaklaşık bir çay bardaği fındık
açıkmadım
akşama doğru ızgara tavuk zeytinyağlı salata bir kaşık kısır vee fasulye bir kaşık haşlanmış mısır
2 litre su spor yok

ah kızlar ah bana nazar değdi
bugünki menüm tam felaket
kahvaltı
peynir,5 zeytin,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ara
portakal
buraya kadar herşey normal
sonra öğle yemeği yemeye vaktim olmadı
bi ara çay ve 3 bisküvi yedim
sonra da
tavuklu krep yedim
suyumu içtim ama spor yok

biraz karışık olmuş ya akşam yediklerinin birazını öğle yeseydin keşke ve kahvaltıda da hem 2 yumurta hem peynir olmamış hemde tereyağlı ooov

meyveye çok düşkünsün anladık yine de öğle yemek tarzı bişeyler yeseymişsin daha iyi olurmuş abur cubura koşturmadığın için tebrikler :)

sen biliyorsun zaten hatanı bir şey demiyorum ama dikkat et kendine hasta filan olursun maazallah

zaten hesaplamışsın herşeyi diyecek bişey yok :)

çok güzel :)

menün kötü değil abartmamışsn çok yememişsin ama daha iyisini yapabilirsin

Son düzenleme:

evet canım hesaplayarak yıyorum 1000 i geçmesini istemiyorum işte bakalım

Ah şu vakitsizlik olsun cnm oluyor öyle arada sen telafi edersin.
Ben de dikkat edeceğim artık

asıl sen nazar deyseydi görürdün bu menude ne varki bisküvi oda arada olur yahu ümitsizlik yok başarısızlık+başarısızlık+başarı=BAŞARI
BEN karatay usulu besleniyorum beni taşlasanızda normal çünkü bu diyet bütün bildiğin diyetlerin aksine bir yol izliyor ben diğer tarzda da beslendim ama bunun daha etkili olacağini düşünüyorum bu diyetle 40 30 kilo veren bile varmiş çünkü bu türkiye diyeti

Son düzenleme:
merhabalar herkese iyi haftasonları diliyorum
ben bu haftasonunu evde geçiriyorum canım çok fena tatlı pastalar kurabiyeler istiyor kendimi frenlemeye çalışıyorum
başka şeylerle ilgilenip dikkatimi başka yönlere çevirmeye çalışıyorum anlayacağınız yine kendimle savaşıyorum
artık nişanlım olmadığı için haftasonlarım genelde böyle hareketsiz geçecek. Bu beni çok zorlayacak
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın en önemlisi de ölüm ayrılığı vermesin.

iyi haftasonlarıı :) bende bugün evdeyim ve kızlaar regl olmuşumm yani 47.5 olan kilomda suda varmış azda olsa vermişim diye sevindim :) lakin canım feci derece de tatlı istiyor :/ bu yüzden biraz reçel biraz bal yedim cikolataya koşmak istemedim çünkü cikolatayi yedikçe yiyorsun ama bal falan bayıyor bir süre sonra akşam tam menümu yazıcam görüşürüz :)

canım ben karatay diyetiyle alakalı epey yazı okudum nette ama benim aklıma pek yatmadı. Tamam hadi ekmek yemedik diyelim ama bence meyve çok çok önemli nasıl meyvesiz bir diyet olur ki? zaten oturupta kimse kilo kilo meyve yemiyor bir elma. bir mandalina... fazlası yok. Bütün diyetisyenler bas bas bağırıyor ekmeği kesmek yok kısmak var diye. En iyisi ve sağlıklısı bence her şeyden az az yiyerek ve spor yaparak zayıflamak.

ay cnm benim içim titredi kıyamam sana ya ayrılığı ben de yaşadım zordur çok ama sonunda kavuşma varsa sonu güzel tatlı bir zorluk hiç üzülme cnm benim sayılı gün geçer Rabbim kavuşturur.

iyi yapmışsın bal sağlıklı bir şey zaten. Kendimiziz aşırı heder etmeye gerek yok sadece kendimizi bilerek yiyelim yeter

sana tamamiyle katılıyorum cnm, ben şimdiye kadar ekmek vermeyen diyetisyen duymadım. Belki yavaş kilo veririm ama yaptığım diyet ömür boyu yapılabilecekbir şey yadiğimin bilincinde olup kendimi kontrol ederek sağlıklı yemeye çalışmak istiyorum ömür boyu. yasaklı diyetlere çok karşıyım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…