Hoşbuldum daha önce tanışmadığımız arkadaşlar için kendimi tanıtayım adım özlem 23 yaşındayım boy 163 ve an itibarıyla 72 kiloyum uzun aradan sonra çıktım tartıya:-( daha önceden mart ayı gibi uni mezuniyetime hazırlık için üye olmuştum buraya hemen türkan fehiye nurgül ve hümeyra ile bi takım olduk diyete başladığımda 68-69 kiloydum bi heves yaptığım çeşit çeşit diyetlerle en az 61.5u gördüm ama sonrasında iş hayatına atılmam stres koşturmaca burayi kendimi ihmal ettim hep kilo almadigima inandım nedense sonra bi ara çıktım basküle 64 gördüm titredim ama kendime gelememişim sonra kıyafetlerimin olmadığına ikna olunca anladım ki o eski halimden eser yok şimdihemen ilk isim buraya dönmek oldu tabi ki türkansiz bir yanımız eksik ama sizlerle de güzel kilolar verebiliriz inanıyorum
göreceğiz bakalımHümeyracim hakkında herseyin hayirlisi olur inşallah gönlündeki her neyse hayırlı ise rabbim nasip etsin inşallah
telefondan giriyorum da nasıl alıntı yapılıyor bulamıyorum idare edin artık:-D
Forest seni hatırlıyorum ama ismini bilmediğim için hitap edemedim:-D inşallah vericez ve tabiki hepinizi geçicem
canım börek normalde 400 civari ama ben çok küçük parça yedim birde o kuru pastalarin kalori 25miş baktım :)canım bence bugünde çok dengesiz beslenmişsin hem börek ve kuru pastaların kalorisi dah afazla 100 değil netten bak istersen
afiyet olsun canım pizzadan kat kat iyii :) arada vermek lazım ki sen zaten dengeliyorsun her şekilde masallah :)Kızlar bugün menü yazmayacağım çünkü farklı yerlerde 3 kahvaltı bir yemeğe oturduk malum pazar gezmesi. Çatal ucuyla aldım gerçi ama çok karışık oldu tarifi imkansız. Eşim bu günü serbest gün ilan etti o yüzden çok moralim bozulmadı. Hatta evde olsak pizza alacaktı ondan kurtulduk
çok güzel canım özellikle akşam yemeğin hem hafif hem doyurucu olmuş :)menümü paylaşayım
kahvaltı
peynir,domates,biber,salatalık,2 dilim kepekli ekmek
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba,1 kase yoğurt,biraz et yemeği,salata,1 dilim k ekmek
ara
1 havuç
akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,8 kaşık brokoli yemeği,1dilim k ekmek
2,5 litre su içtim ,leslie3 mil ve egzersizlerimi de yaptım :)
mözlemciğim sen de benım gibi çokkıloalmıssın neyse verceğiz kızzzHoşbuldum daha önce tanışmadığımız arkadaşlar için kendimi tanıtayım adım özlem 23 yaşındayım boy 163 ve an itibarıyla 72 kiloyum uzun aradan sonra çıktım tartıya:-( daha önceden mart ayı gibi uni mezuniyetime hazırlık için üye olmuştum buraya hemen türkan fehiye nurgül ve hümeyra ile bi takım olduk diyete başladığımda 68-69 kiloydum bi heves yaptığım çeşit çeşit diyetlerle en az 61.5u gördüm ama sonrasında iş hayatına atılmam stres koşturmaca burayi kendimi ihmal ettim hep kilo almadigima inandım nedense sonra bi ara çıktım basküle 64 gördüm titredim ama kendime gelememişim sonra kıyafetlerimin olmadığına ikna olunca anladım ki o eski halimden eser yok şimdihemen ilk isim buraya dönmek oldu tabi ki türkansiz bir yanımız eksik ama sizlerle de güzel kilolar verebiliriz inanıyorum
aman canım bu tatil dediğimiz günlere dikkat
sonratüm emekler heba olmasın
kızlar önümüzdeki günlerde bazı meselelerden dolayı çok çok duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin
ne olduğunu söyleyemeyeceğim ama hayırlısıyla gönlümden geçenlerin olması ve içinde bulunduğum durumu atlatmam için bana dua edin lütfen
beni kırmaz duarınızda bana yer verirseniz çok çok mutlu olurum
Slm kızlar nasılsınız bakalım
işyerinde işler çok yoğun oyüzden giremedim kusura bakmayın
hemen menümü paylaşıp çıkıyorum
sabah 1 poğaça 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay domates
öğle 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt birbuçuk dilim kepekli ekmek
akşam 3 kaşık kuru fasülye 2 k pilav turşu
su çok içtim çok yoğundu koşturdum durdum
şimdilik bu kadar
afiyet olsun canım pizzadan kat kat iyii :) arada vermek lazım ki sen zaten dengeliyorsun her şekilde masallah :)
kızzlarrrrrrrr bugün menu yapmayacağimmm çunku okulda yerli malı haftası yaptım butün girdiğim sınıfları aynı güne yaptırdımkı tekrar bı bozma olmasın dieti haftanın 3 günü olacaktı ben bunları bugüne topladım mecburuz yapmaya ben bu sekıl yaptım ne yapayım yarından ıtıbaren toparlıycam sözz ama o kadar vicdanım rahatsızkı anlatamam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?