Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

kızlar önümüzdeki günlerde bazı meselelerden dolayı çok çok duaya ihtiyacım var lütfen bana dua edin
ne olduğunu söyleyemeyeceğim ama hayırlısıyla gönlümden geçenlerin olması ve içinde bulunduğum durumu atlatmam için bana dua edin lütfen
beni kırmaz duarınızda bana yer verirseniz çok çok mutlu olurum

Son düzenleme:

hoşgeldin :) yine verirsin kiloları bu sefer kalıcı olur inşallah her perşembe kilo bildirimi yapıyoruz aramızda ufak bir yarış bile var :)hepimiz az çok kilo veriyoruz herkes çaba gösteriyor senin de başaracağına eminim

menümü paylaşayım
kahvaltı
peynir,domates,biber,salatalık,2 dilim kepekli ekmek
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba,1 kase yoğurt,biraz et yemeği,salata,1 dilim k ekmek
ara
1 havuç
akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,8 kaşık brokoli yemeği,1dilim k ekmek
2,5 litre su içtim ,leslie3 mil ve egzersizlerimi de yaptım :)

Hümeyracim hakkında herseyin hayirlisi olur inşallah gönlündeki her neyse hayırlı ise rabbim nasip etsin inşallah

telefondan giriyorum da nasıl alıntı yapılıyor bulamıyorum idare edin artık:-D

Forest seni hatırlıyorum ama ismini bilmediğim için hitap edemedim:-D inşallah vericez ve tabiki hepinizi geçicem

göreceğiz bakalım bu arada adım feride

fehiyecim evet tam olarak bu :s bu kafes usulu tartlar cok kalorili mesela etinin frambuazli tartinin şekline bir bak canım o küçücük şey 80 kalori ki bu bir dilim yaklaşık 400 vardır

afiyet olsun canım pizzadan kat kat iyii :) arada vermek lazım ki sen zaten dengeliyorsun her şekilde masallah :)

Son düzenleme:
çok güzel canım özellikle akşam yemeğin hem hafif hem doyurucu olmuş :)

Slm kızlar nasılsınız bakalım
işyerinde işler çok yoğun oyüzden giremedim kusura bakmayın
hemen menümü paylaşıp çıkıyorum
sabah 1 poğaça 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay domates
öğle 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt birbuçuk dilim kepekli ekmek
akşam 3 kaşık kuru fasülye 2 k pilav turşu
su çok içtim çok yoğundu koşturdum durdum
şimdilik bu kadar

mözlemciğim sen de benım gibi çokkıloalmıssın neyse verceğiz kızzz

kızzlarrrrrrrr bugün menu yapmayacağimmm çunku okulda yerli malı haftası yaptım butün girdiğim sınıfları aynı güne yaptırdımkı tekrar bı bozma olmasın dieti haftanın 3 günü olacaktı ben bunları bugüne topladım mecburuz yapmaya ben bu sekıl yaptım ne yapayım yarından ıtıbaren toparlıycam sözz ama o kadar vicdanım rahatsızkı anlatamam yaa

Ederim cnm benim inş gönlüne göre olur her şey

güzel

afiyet olsun canım pizzadan kat kat iyii :) arada vermek lazım ki sen zaten dengeliyorsun her şekilde masallah :)

evet cnm ya çok abartılı değildi ev yemeği sonuçta abur cubur olmadı elh zaten diyetten önceki iştahımla yiyemiyorum midem ağrıyor

Son düzenleme:
sabah: 1dlm t b ekmeği, 1 zeytin, kk peynir, 1 t k reçel, azıcık petek bal

öğle: 7 kaşık t fasülye yemeği yoğurt yarım dlm t b ekmeği

ara: 2 mandalina

akşam daha yenmedi ama söyle olacak bir kase yeil mercimek çorbası, yoğurtlu havuç tarator

kızlar ben yemekleri yaparken yağı çok çok az koyuyorum soğanı tuzla öldürüyorum tavsiye ederim. yemekleri hep az yağı daha sağlıklı yapmaya gayret edelim inanın damak alışıyor

2 lt su, spor yok

Son düzenleme:

yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı

ööööretmenim biz de bi gün yapalım topicte

saka bir yana olsun cnm olur öyle arada bana da pazar günü yaptılar yerli malı kahvaltılar yemekler

herkesin menüsü gayet sağlıklı fehiye ve ben hariç bu son günümdü keyif yaptım son son ohhh yaramasın inşallah fiilen yarın resmi olarak perşembe günü başlıyorum diyetime

selamlar
menüm
kahvaltı
1 dilim ıspanaklı börek,biraz peynir
akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,1dilim ekmek
kızlar dün regl oldum çok ağrım var kahvaltı yaptım sonra akşama kadar yattım akşamda canım hiç bişey yemek istemedi sağlıksız oldu ama yine de menümü paylaşayım dedim
2,5 litre su içtim yinede :)şimdi bir tane elma yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…