Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

dünki menum
limonlu su
sabah bir yumurta biraz peynir bir çay bardaği fındık 4 kayısı zeytin
ara bir bardak şekersiz sütlü kahve yeşil çay
ikindi et haşlama çacık turşu
2 litre su çok az spor kızlar bana birşey oldu açlık hissetmiyorum bu diyeti yapalı o yüzden iki öğün yetiyor artıyor

Hoşbuldum fıstıklar hayatımı duzene koymaya çalıştım iş değiştirdim ehliyet aldım ama bu süreçte bol bol kilo aldım en son 69u gördüm ve basküle bakmayı biraktim ama böyle olmuyor aynaya bakmayı da birakmamak için dur demeye karar verdim yuvaya döndüm ki yuva yok:'(

biz varız ya hümeyra topik sahibi ben ve nurgülde devam ediyoruz tatlım istersen sen de gelbıze aynen devam ediyoruz tamam

sabah:1 bardak sekersiz cay,1 ev kurabiyesi(150) yaptım yedim,kk peynir(77),1kase yoğurt(95)
ara.1 portakal(60)
öğle:1 kase etli sulu köfte(200),1 bardak ayran(45)
ara:kahve(50)
akşam.boll salata(200)
ara:1portakal(60)
toplam 937 kal ediyo eh idare eder diye düşünüyorum

eğer diğer arkadaşlar için de problem olmazsa yeniden başlamak istiyorum 58e inene kadar yoksa hızla bedenimi genişletiyorum

menüm

sabah
1 tane bazlama (246)
kk kadar beyaz peynir (60)
şekersiz çay (0)

ara
1 tane mandalina (50)
bir kase tuzsuz yağsız patlamış mısır (30)

akşam
bir porsiyon pırasa yemeği (225)
2 yemek kaşığı kurutulmuş yeşil fasulye kavurması (bu kaç kalori bilmiyorum 150 desem
roka (31)
şekersiz çay
elmalı turta çok küçük bir parça (100 gramı 276 kaloriymiş ama benimki küçük bi parça olduğu için 138kalori diyorum)

ilerleyen saatlerde de bitki çayı içerim
bugün kalori saydım ve tüm yediklerim tahmini olarak 930 kalori falan yapıyor
merak ettim bu kalori sayma yöntemini bende saydım
suyumda 2 litre

bu arada bugün geç kalktığım için 2 öğün yaptım kızlar çok uyumuşum bugün vallahi :)

Son düzenleme:
eğer diğer arkadaşlar için de problem olmazsa yeniden başlamak istiyorum 58e inene kadar yoksa hızla bedenimi genişletiyorum

hoşgeldin canım eski arkadaşlara kapımız açık tabi ki yine bizlerle bu yola devam edebilirsin :)
perşembe sabahı kilo bildirimi yaparak başlayabilirsin canım

canım sabah kahvaltın yine hiç doyurucu olmamış daha sağlıklı ve doyurucu şeyler yesen keşke yaa çok az yiyorsun hasta olursun maazallah

canım inşallah mükafatını alırsın
bakalım karatay diyeti nasıl sonuç verecek :) ona göre fikrim değişir belki benimde

Çok güzel peki kaloriye mi dikkat ediyorsunuz ben dukana bakiyorum ama yapamam gibi geliyor ve öğle yemeklerim problem hep dışarıdan hazır şeyler ve gayet kalorili kuru şeyler:-(

Çok güzel peki kaloriye mi dikkat ediyorsunuz ben dukana bakiyorum ama yapamam gibi geliyor ve öğle yemeklerim problem hep dışarıdan hazır şeyler ve gayet kalorili kuru şeyler:-(

canım ben günde en fazla 1100 kal geçmemeye calısıyorum hatta enfazla bugüne kadar 1054 olmustur genelde 940/950 falan oluyo günlük kalori alımım

netten bakarsan daha ıyı takıp edersin her seyın kalorisi verilmiş bence sende dene kaloriyı çok daha ıyı

bugünki menüm
sabah
1 elma (50)
1 yumurta (80)
1 tatlı kaşığı krem peynir (20)
domates salatalık (20)
küçük bir parça ıspanaklı börek ( 100 sayıyorum )

ara
4 küçük kuru pasta (100)

ara
yarım portakal yarım ayva (100)
1 adet kinder surprise (110)

akşam
yağlı bir salata (marul havuç turp ve soğandan oluşuyordu ) (100)
şekersiz gazoz (20)
bir tane hamsi (20)

toplamda 720 kal gibi birşey .biraz dengesiz ama dün çok abartmıştım dengelemem lazimdi :/

kalori sayma hakkaten insanın kendini bilmesini sagliyor çünkü bazen minicik birşeyin kalorisi o kadar büyük oluyorki bugün çok az yedim diye sevinirken hoop geliyor kilolar
menün çok düzenli ve güzel :) ama turtaya çok dikkat etmek lazım resmen kalori bombası :O onun dışında canım bir su bardağı patlamış mısır yaklaşık 90 kalori diye biliyorum

canım bence bugünde çok dengesiz beslenmişsin hem börek ve kuru pastaların kalorisi dah afazla 100 değil netten bak istersen

canım bu turta elmalı pastamı değilse nasıl bır sey merak ettim

Hoşgeldin burası da yuvan gibi olur inş gelmenden çok memnun oluruz tabî

Kızlar bugün menü yazmayacağım çünkü farklı yerlerde 3 kahvaltı bir yemeğe oturduk malum pazar gezmesi. Çatal ucuyla aldım gerçi ama çok karışık oldu tarifi imkansız. Eşim bu günü serbest gün ilan etti o yüzden çok moralim bozulmadı. Hatta evde olsak pizza alacaktı ondan kurtulduk

Hoşbuldum daha önce tanışmadığımız arkadaşlar için kendimi tanıtayım adım özlem 23 yaşındayım boy 163 ve an itibarıyla 72 kiloyum uzun aradan sonra çıktım tartıya:-( daha önceden mart ayı gibi uni mezuniyetime hazırlık için üye olmuştum buraya hemen türkan fehiye nurgül ve hümeyra ile bi takım olduk diyete başladığımda 68-69 kiloydum bi heves yaptığım çeşit çeşit diyetlerle en az 61.5u gördüm ama sonrasında iş hayatına atılmam stres koşturmaca burayi kendimi ihmal ettim hep kilo almadigima inandım nedense sonra bi ara çıktım basküle 64 gördüm titredim ama kendime gelememişim sonra kıyafetlerimin olmadığına ikna olunca anladım ki o eski halimden eser yok şimdi hemen ilk isim buraya dönmek oldu tabi ki türkansiz bir yanımız eksik ama sizlerle de güzel kilolar verebiliriz inanıyorum

canım ben de netten baktım 30 yazıyordu ama zaten tuzsuz ve yağsız olunca kalorisinin epey düşük olduğunu biliyorum bende
turtayıda çok az yedim zaten :) en fazla 130 kaloridir :)

canım bu turta elmalı pastamı değilse nasıl bır sey merak ettim
canım elmalı turta bu :)

aman canım bu tatil dediğimiz günlere dikkat
sonratüm emekler heba olmasın

canım benim epey kilo almışın sen sıkıca sarıl diyete yaza incecik gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…