amin canım benim Allah razı olsunHümeyram Allah hayırlısıyla gönlünün muradını versin cnm
dualarımdasın
canım benim 40 gün kar yağar 1 gün av olur :)kızzlarrrrrrrr bugün menu yapmayacağimmm çunku okulda yerli malı haftası yaptım butün girdiğim sınıfları aynı güne yaptırdımkı tekrar bı bozma olmasın dieti haftanın 3 günü olacaktı ben bunları bugüne topladım mecburuz yapmaya ben bu sekıl yaptım ne yapayım yarından ıtıbaren toparlıycam sözz ama o kadar vicdanım rahatsızkı anlatamam yaa
menün gayet güzel canımsabah: 1dlm t b ekmeği, 1 zeytin, kk peynir, 1 t k reçel, azıcık petek bal
öğle: 7 kaşık t fasülye yemeği yoğurt yarım dlm t b ekmeği
ara: 2 mandalina
akşam daha yenmedi ama söyle olacak bir kase yeil mercimek çorbası, yoğurtlu havuç tarator
kızlar ben yemekleri yaparken yağı çok çok az koyuyorum soğanı tuzla öldürüyorum tavsiye ederim. yemekleri hep az yağı daha sağlıklı yapmaya gayret edelim inanın damak alışıyor
2 lt su, spor yok
artık perşembeden sonra kaçamak yok sana özlemcim :)herkesin menüsü gayet sağlıklı fehiye ve ben hariçbu son günümdü keyif yaptım son son ohhh yaramasın inşallah fiilen yarın resmi olarak perşembe günü başlıyorum diyetime
selamlar
menüm
kahvaltı
1 dilim ıspanaklı börek,biraz peynir
akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,1dilim ekmek
kızlar dün regl oldum çok ağrım var kahvaltı yaptım sonra akşama kadar yattım akşamda canım hiç bişey yemek istemedi sağlıksız oldu ama yine de menümü paylaşayım dedim
2,5 litre su içtim yinede :)şimdi bir tane elma yerim
kızlar menü paylaşımlarını aksatmayalım lütfen
kikoleyim, dagyolu, hytdnze, bgapa nerelerdesinizzz ses verinnnn banaaaa
sabah: 1dlm t b ekmeği, 1 zeytin, kk peynir, 1 t k reçel, azıcık petek bal
öğle: 7 kaşık t fasülye yemeği yoğurt yarım dlm t b ekmeği
ara: 2 mandalina
akşam daha yenmedi ama söyle olacak bir kase yeil mercimek çorbası, yoğurtlu havuç tarator
kızlar ben yemekleri yaparken yağı çok çok az koyuyorum soğanı tuzla öldürüyorum tavsiye ederim. yemekleri hep az yağı daha sağlıklı yapmaya gayret edelim inanın damak alışıyor
2 lt su, spor yok
herkesin menüsü gayet sağlıklı fehiye ve ben hariçbu son günümdü keyif yaptım son son ohhh yaramasın inşallah fiilen yarın resmi olarak perşembe günü başlıyorum diyetime
selamlar
menüm
kahvaltı
1 dilim ıspanaklı börek,biraz peynir
akşam
1 kase çorba,1 kase yoğurt,1dilim ekmek
kızlar dün regl oldum çok ağrım var kahvaltı yaptım sonra akşama kadar yattım akşamda canım hiç bişey yemek istemedi sağlıksız oldu ama yine de menümü paylaşayım dedim
2,5 litre su içtim yinede :)şimdi bir tane elma yerim
bugünmenüm berbat ötesi ama yine de yazacağım
sabah
1 kepçe çorba
yarım simit
öğlen
bir hamburger ekmeğine karışık tost
akşam
2 dilim ekmek
4 kaşık kadar kavrulmuş kıyma
yeşillik
şekersiz çay
ara öğün hiç yapmadım
1 saat yürüyüşüm var
su 1.5 litre kadar oldu yatana kadar 2 yapmaya çalışacağım
pazartesiye kadar bana müsade demiştim hastaydım canım
işte geldim burdayım ben bu işte çırağım(espirimide yapayım gari )
sabah
2 dilim kızarmış ekmek ,1 tatlı kaşığı kadar peynir ve domates sos,2 zeytin
ara
1 tane fındıklı şeker
öğlen
1 kase yoğurtlu,mercimekli makarna,2 çizi bisküvi
ara yarım ayva
akşam
2 kaşık patates yemeği,salata ,1 dilim ekmek,biraz acı biber turşusu
bunu yazarken çeyrek dilim armut
1 litre su ,yürüyüş 3500 adım
kötü bi hafta sonu ve kötü bir hafta başı geçirdim kızlar
sabah 1 popğaça ve peynir
öğlen yarım ekmek sucuklu tost ve şekerli çay
arada yogurt
arada meyve
akşam sonunda düzene girdim
ıspanak yemeği 6 kaşık sarımsklı yogurt
berbat durumdayım bitkisel ilaç kullanıyorum var olan virüsle ilgili
bide çevredekilerin etkisiyle nerdeyse diyeti bırakacaktım
yeterli fazla zayıflama diyorlar vs.
3 gün aradan sonra burdayım vaz geçemedim kızlar ben jean giymek istiyorum
akşam 18 dk bacak platesini yaptım
menün gayet güzel canım
sporda olsa tam süper olurmuş
evet yağsız yapmak lazım ama evde yemekleri annem yaptığı için ne yazıkki biz de o pek mümkün olmuyor S:
aksine bizimkiler yağlı olmasa bi şey anlamıyorlar yemekten ben yağı az koyduğum zamanda söyleniyorlar ne fazlalığın varda abartma diyorlar. İnşallah kendi evim olduğu vakit bende buna dikkat edeceğim gerçekten önemli bir mevzu
maşalah fehiyem süpersinnsabah:2 şekersiz cay,kk peynir(77),1domates(14),2 haslanmıs yum(160)
ara:1portakal(60)
öğle:1 porsiyondan az tavuk yemeği(150)
ara:kahve(50)
akşam:1 porsiyon balık(195)ve salata(100)olacak insallah
ara:1portakal(60)yerim
toplam 866 kal ediyo hadi bız düz hesap 900 diyelim dunu telafi ettim bence ha bir de 1 saat yuruyus
canım bizimkiler ne yazık ki yağı az oldu mu lezzetli olduğuna da inanmıyorlarTamamen psikolojik az yağla yemek yapmaya başlayınca lezzetleri daha iyi algılanıyor ama evet haklısın büyüklerimiz yağı sever. Ben bekarken yemekleri yağlı yapardı ananem ta ki dedem rejime girene kadar sonra bir fark etiik ki daha lezzetli oluyor aksine.
Ben de evlendiğimden beri yağı çok az koyarım. Hatta bir kere kv bizde yemek yaparken tv de dediler çok az yağla yap falan diye anlatıyordu sonra koyduğum yağı görünce aaa çok az değil mi o dediYiyince çok beğendi oh çok lezzetli yapmışım dedi bir de kv de çok lezzetli yemek yapar ama yağdan esirgemez sağolsun
canlarım aslında bu menü yazılmaz amaaaa ne olursa olsun buraya yazmamız gerektiğine inanıyorum, listedeki arkadaşlar canlarım buraya ne olursa olsun yazıyoruz günü gününe anlaştık mı
amanınnnnnnnn ellerim titriyor korkuyprum yazmaya ama
Sabah canım arkadaşım aradı bayadır görüşmemiştik illa gel börek kek yapıp yiyelim çok hevesliydi kırmadım
menü:
sabah: sade kahve, yarım dilim tb ekmeği kknin yarısı peynir
öğle: 2 dlm börek, bir dilim kek, biraz fırında patates
eee daha ne diyelim Allah bereket versin ama kilo vermesin(off utanmam lazım dimi yüzsüzlüğe bak )
daha da yemem arkadaş
kızlar ben size çatır çatır yazıyordum hadi taşlayın beni hazırım:104::130:
Tamamen psikolojik az yağla yemek yapmaya başlayınca lezzetleri daha iyi algılanıyor ama evet haklısın büyüklerimiz yağı sever. Ben bekarken yemekleri yağlı yapardı ananem ta ki dedem rejime girene kadar sonra bir fark etiik ki daha lezzetli oluyor aksine.
Ben de evlendiğimden beri yağı çok az koyarım. Hatta bir kere kv bizde yemek yaparken tv de dediler çok az yağla yap falan diye anlatıyordu sonra koyduğum yağı görünce aaa çok az değil mi o dediYiyince çok beğendi oh çok lezzetli yapmışım dedi bir de kv de çok lezzetli yemek yapar ama yağdan esirgemez sağolsun
sabah:2 şekersiz cay,kk peynir(77),1domates(14),2 haslanmıs yum(160)
ara:1portakal(60)
öğle:1 porsiyondan az tavuk yemeği(150)
ara:kahve(50)
akşam:1 porsiyon balık(195)ve salata(100)olacak insallah
ara:1portakal(60)yerim
toplam 866 kal ediyo hadi bız düz hesap 900 diyelim dunu telafi ettim bence ha bir de 1 saat yuruyus
canlarım aslında bu menü yazılmaz amaaaa ne olursa olsun buraya yazmamız gerektiğine inanıyorum, listedeki arkadaşlar canlarım buraya ne olursa olsun yazıyoruz günü gününe anlaştık mı
amanınnnnnnnn ellerim titriyor korkuyprum yazmaya ama
Sabah canım arkadaşım aradı bayadır görüşmemiştik illa gel börek kek yapıp yiyelim çok hevesliydi kırmadım
menü:
sabah: sade kahve, yarım dilim tb ekmeği kknin yarısı peynir
öğle: 2 dlm börek, bir dilim kek, biraz fırında patates
eee daha ne diyelim Allah bereket versin ama kilo vermesin(off utanmam lazım dimi yüzsüzlüğe bak )
daha da yemem arkadaş
kızlar ben size çatır çatır yazıyordum hadi taşlayın beni hazırım:104::130:
cnm akşam sadece 4 tane börek yemişsin çok cozutmamışsın bencebu hafta yediklerime hiç dikkat edemedim kızlar yaa bende bi gevşeme oldu ki hiç sormayın yaniartık yenilmemesi gereken bir şey yerken daha rahatım
sporda pek yapamıyorumhavalar soğuduğu için yürüyüşe çıkamıyorum egzersiz yapmakta bi zor geliyor ki anlatamam sizlere
ilerde evime yürüyüş bandı almalıyım muhakkak yoksa sonumu hiç düşünemiyorum
neyse çok uzatmadan menüme geleyim en iyisi :26:
sabah
1 tane muz
1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
tere
öğlen
5 yemek kaşığı karnabahar yemeği
yoğurt
akşam
4 tane sigara böreği
şekersiz çay
3 tane zeytin
bugün cozuttum resmen
su meselesine gelince ben artık su içemiyorum eskisi kadar :26: neden bilmiyorum ama öyle
1.5 litre bile olmamıştır daha suyum
sporda yokkk
kızlar bugün bende cozuttum
sabah 1 küçük dilim ekmeğe bir çatal fındık kreması
öğlen yazamam utanırım(1 kase fasulye kavurması yoğurtlu 2 dilim hamur kızartması,bir dilim bal kabaklı tatlı)
akşam 2 köfte salata
çayın yanında 1 kase patlamış mısır
su yarım litreyi bitraz geçmiştir
sporu bırak ev işi bile yapmadım
kızlar sizden özür dileyerek yazıma başlamak istiyorum 2 gün önce gecee bir arkadaşta kaldım pasta filan yaapmiş ikraam çok etmek istedi ama akşam olduğu için reddettim sabah ta illa beraber güzel bir kahvaltı yapacağiz diyerek gözleme yaptı bunun yanında dünden kalan yaşpasta filan vardı bende dahaa fazla israr etmesin diye kıramadım yedim bu tavizi verince peşine öğlen gittiğim yerde yine devam etti sonra ertesi gün sanki açlıktan öimüş gibi saldırganlığım tuttu hal böyle olunca günlüğe uğranırmıki neyse geçmiş geçmişte kaldı inş bugunden itibaren menu paylaşımı yapacağim inanın gelip burda paylaşim yapmasamda gönlümde hep dirisiniz herkeze kolay gelsin unutmayalım küçük de olsa taviz vermek daha büyük tavizleri getiriyor benimki elimde olmayarak başlaasada yapılacak tek şey var devam etmek
karatay yağ konusunda şöyle diyor depolanmış yağları yakmak istiyorsak faydalı yağ tüketmemiz gerekiyor hatta salatalara bol bol zeytinyaği dökün diyor
faydalı yağlar omega3 mesela balık ve çerezde var
tereyaği keten yaği gibi
şunuda paylaşayım ben bu diyet sayesinde açlık nedir unuttum inanın böyle bir diyetle şimdiye kadar rastlamadın sabah ve akşam ancak yapılabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?