- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
kızlarrr dün akşam dediğim gibi akşam yemeğini yedim hatta ekmek dahi yemedim.
Sonra eşimle dışarı çıktık amanın mahvetti beni önce waffle yemekle zorladı 1240 kalori waffle olmaz dedim en sonunda bir sütlü tatlı yerim azıcık dedim, canı künefe istemiş bende yiyecekmişim ben künefeyi de hiç sevmem. Hem sevmem hem kalorisi var ay sormayın.
Sonra otuduk bir yere ben sütlaç yerim dedim ne yapayım artık 30 dk uygaştım baktım küsecek. demez mi garsona 3 fındık lahmacun
1,5 unu bana yedirdi zorla yine bir cebelleştik amanın üzerine de sütlacı yedirdi illa demişim yerim diye. Hepsini istemeyerek yedim ama(2 fınfık lah 100 cal ve sütlaç 370 falan galiba offf hiç yoktan 500 cal oladım kızlar)
Eşşekherif bildiğin baltaladı diyetimi. Ben böyle iyimişim vermeyecekmişim. Bu neydi şimdi
şimdi kalktım tartıya cıkmaya korkuyorum
Birazdan karşınızdayım
safahat cım eşin senin ebedi arkadaşın olur öyle hayatta beraaber tatlı kaçamaklar misafrlikte kıramıyorsun milleti ben hep bu yüzden diyetimi bozuyorum eş için se bu yapılan fedakarlığın lafı bile olmaz hiç problem etmeseydin ki biz ne kaçamaklar yapan milletiz
kızlar bende kilomu yazmak istemiyorum şahsen çünkü sağlıklı olmayacak bugun hafif beslenip bağirsaklarımı boşaltırsam daha sağlıklı kilo bildirmiş olurum yani almışım neyse yazayım yinede
67.6
yani 900 gram almışım ama vereceğim inş iki katını
kıyamadım zaten cnm ya yoksa bu konuda fena inadım tuttu ve zorla yedim ya zevk de pek almadım. Benim için ye bakayım sözüm dinliyor musun diyor
evet var çok unlu mamuller tüketince daha çok gösteriyor kayısı bende tüketiyorum bunun yanında ilaç da kullanıyorum ama daha çok hazım için buda rahatlatıyor kayısıyla beraber fındık tüketilmeside iyi geliyorBağırsak problemin mi var cnm benim de başladı ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda?
kayısı iyi geliyordu ben kayısı alacağım galiba eve yine
okuyunca tebbessüm ettim erkekler sözlerinin tutulmasını isterler tabi bir nevi hakları da zaten bizde isteriz çünkü bizimde hakkımız ama hangi taraf bir konuda çok baskın bir talebide vaarsa bizim istememize rağmen fedakarlıkta yapmamız lazım zaten
birde bugun zaten gece yediğini hissetmessin yarın ortaya çıkar bu üzden bugun bol bol sıvı gıda tüketmeye bak
evet var çok unlu mamuller tüketince daha çok gösteriyor kayısı bende tüketiyorum bunun yanında ilaç da kullanıyorum ama daha çok hazım için buda rahatlatıyor kayısıyla beraber fındık tüketilmeside iyi geliyor
Kızlar akşam yemeğe annemlere gideceğiz inşallah şimdiden yazayım menümü görüşemeyiz sonra
menüm:
1 dlm tb ekmeği peynir 2 zeytin, sade kahve
öğle: haşlanmış tavuk göğüs, yoğurt
ara: 1 portakal
akşamı bilmiyorum canlarım ama dikkat edeceğim
suyu 2lt diyelim
spor yine yok evde değildim akşam da yokum ama cezam unutulmadı
bugünki menüm
sabah ne yediğimi hatırlamıyorum :44::44:
öğlen yarım tavuk döner,1 -2 yudum portakal suyu,bir dilim browni
akşam bit çay tabağı büyüklüğünde bir ayva tatlısı
1.5 litre su
8000 adım yürüyüş
menu
sabah bir haşlanmış yumurta biraz peynir ve çerez 4 kaayısı çay
öğlen bir kase yogurt cacık bir meyve
akşam iki kase çorba
2 litre su 25 dk bisiklet
aldiğim kiloyu vermek için bugun çok az yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?