Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

safahat cım eşin senin ebedi arkadaşın olur öyle hayatta beraaber tatlı kaçamaklar misafrlikte kıramıyorsun milleti ben hep bu yüzden diyetimi bozuyorum eş için se bu yapılan fedakarlığın lafı bile olmaz hiç problem etmeseydin ki biz ne kaçamaklar yapan milletiz

kızlar olaylar olaylar

geçen hafta: 63.4

bu hafta: 62.6

verilen:800 gr

dünkü yediklerim henüz tesir etmedi sanırsam

kıyamadım zaten cnm ya yoksa bu konuda fena inadım tuttu ve zorla yedim ya zevk de pek almadım. Benim için ye bakayım sözüm dinliyor musun diyor

Bağırsak problemin mi var cnm benim de başladı ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda?
kayısı iyi geliyordu ben kayısı alacağım galiba eve yine

kıyamadım zaten cnm ya yoksa bu konuda fena inadım tuttu ve zorla yedim ya zevk de pek almadım. Benim için ye bakayım sözüm dinliyor musun diyor

okuyunca tebbessüm ettim erkekler sözlerinin tutulmasını isterler tabi bir nevi hakları da zaten bizde isteriz çünkü bizimde hakkımız ama hangi taraf bir konuda çok baskın bir talebide vaarsa bizim istememize rağmen fedakarlıkta yapmamız lazım zaten
birde bugun zaten gece yediğini hissetmessin yarın ortaya çıkar bu üzden bugun bol bol sıvı gıda tüketmeye bak

Bağırsak problemin mi var cnm benim de başladı ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda?
kayısı iyi geliyordu ben kayısı alacağım galiba eve yine
evet var çok unlu mamuller tüketince daha çok gösteriyor kayısı bende tüketiyorum bunun yanında ilaç da kullanıyorum ama daha çok hazım için buda rahatlatıyor kayısıyla beraber fındık tüketilmeside iyi geliyor

Son düzenleme:

Dimi dimi tam gülünecek durum halimiz. Bu hafta çok dikkat etmem gerekiyor dediğin gibi geçen haftanın acısı çıkar yoksa

hımmm kayısı fındık süpermiş. Benim diyetten önce çok düzenli idi vucudum ama diyet etkiliyor tabi kayısı istedi cnm hımmm

kendi kalbimin birincisiyim kızlarrrrrrrrr tebrik edin beni sevindirik oldum
geçen hafta 71
bu hafta 70
ama benim tartı dijital olmadığı için 100gr opsiyon bırakıyorum
bu hafta 70.1
900 gr gitmiş benden

Son düzenleme:
kızlar iznim bitti ama ben dün regl oldum ve bu sabah tartı beni şoke etti oyüzden kilo bildirimi yapamıcam bence baya bi ödem var çünkü bütün hafta gayet güzel beslendim çok dikkat etmiştim neyse regl bitsin telafi ederim inşallah

kilo veren tüm arkadaşlar hepinizide tebrik ederim:)

kızlar sabah çok geç kalktım ve okula geç kalmistim o yüzden tartilmayi unuttum ve bugün hayırlısıyla annemlerin yanına gidiyorum ve orda tartı yok :O Haftaya telafi etsem olur mu ?

Kızlar akşam yemeğe annemlere gideceğiz inşallah şimdiden yazayım menümü görüşemeyiz sonra

menüm:
1 dlm tb ekmeği peynir 2 zeytin, sade kahve

öğle: haşlanmış tavuk göğüs, yoğurt

ara: 1 portakal

akşamı bilmiyorum canlarım ama dikkat edeceğim
suyu 2lt diyelim
spor yine yok evde değildim akşam da yokum ama cezam unutulmadı

kızlar sabah 7 de evden çıktım daha şimdi geldim eve çok yorucu bir gündü bugünün perşembe olduğundan bile haberim yoktu o derece :) şimdi tartıldım kilomda 65,6 çıktı zaten kilo veremediğimi biliyordum bu hafta ama olsun almamışım da :) herkesi tebrik ediyorum

bugünki menüm
sabah ne yediğimi hatırlamıyorum :44::44:

öğlen yarım tavuk döner,1 -2 yudum portakal suyu,bir dilim browni

akşam bit çay tabağı büyüklüğünde bir ayva tatlısı

1.5 litre su
8000 adım yürüyüş

Resmi olarak perşembeyi geçmiş olsa da fikren hala perşembede olduğumuzu düşünerek kilomu bildiriyorum malesef 72 :-(
Bugün gün güzel geçti taki annem iş dönüşü apar topar kendi gününe götürene kadar:-D yine de çok kötü bi gün sayılmaz başlangıç olarak su içmemek en kotusu şu an için gün boyu dışarıdayim korkudan su içemiyorum içtiğim su 1 litreyi geçmez buna acil çözüm bulmalıyım :'(
kilo veren herkesi tebrik ederim alanlar da üzülmesin vericez inşallah

menu
sabah bir haşlanmış yumurta biraz peynir ve çerez 4 kaayısı çay
öğlen bir kase yogurt cacık bir meyve
akşam iki kase çorba
2 litre su 25 dk bisiklet
aldiğim kiloyu vermek için bugun çok az yedim

akşamda abartmazsan süper :))

cnm öğlen browni çok olmuş akşamda tatlı yerine keşke daha doyurucu bişeyler yeseydin

menu
sabah bir haşlanmış yumurta biraz peynir ve çerez 4 kaayısı çay
öğlen bir kase yogurt cacık bir meyve
akşam iki kase çorba
2 litre su 25 dk bisiklet
aldiğim kiloyu vermek için bugun çok az yedim

gayet iyisin cnm

şimdide benim dünkü menüm
sabah 2 mandalin 1 elma yarım muz
öğle 3k tavuklu patates yemeği 2k pilav 1 kase yoğurt
akşam 3 dolma ayran :))

spor yok hiçç içimden gelmiyor ya ((

merhaba kızlar
bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek bol çökelek bol maydanoz 3şekerli çay
bu ara kötüydüm ve kaldığım yerden devam sağlıklı beslenmeye
bundan sonra şeker yerine az bal kullanacağım kızlar
bol protein tüketeceğim
kendime geldim e kızdıktan sonra
öğlen 8 tane köfte yarım kase salata
ara yeşil çay
ara yogurt
akşam halen belli degil

hafta sonu dersanem var elimden geldiğince yediklerime dikkat edeceğim
kendinize ii bakın kızlar

kızlarrrr merhabalar ben çokküzgünüm çunku bılgısayar bozulmustu yenı yapıldı tartılamadım malesef bılgısayar bozuk olduğu için artık haftaya tartılcam kızmayın bana hemen menumu yazayım bugünkünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…