ayyy sorma canım
benimki şimdi bi spor salonuna kaydolmuş oraya gidiyor
sen kilo verdin ben göbek yaptım komplekse girdim diyor
görürsün canım merak etma hiç
baksana 10 kilon nasıl uçtu gitti
buseirem canım benim boyum 1.67
artık fena görünmüyorum :)
benimde 47.200 -47.300 gibi birşey dijital olmadığı için pek anlayamadım ama 500 olmadıgı kesin :)
yanlış yazmışım 47.200 diye 48.200 olacak :/ 48.500 idi geçen hafta niye kilo veremiyorum ben ya çok mu yiyorum :/geçen hafta kaçtı canım?
Evet çok güzel olur tatlım ama kherkes bilmez boranayı nerelisin sen yahu
yanlış yazmışım 47.200 diye 48.200 olacak :/ 48.500 idi geçen hafta niye kilo veremiyorum ben ya çok mu yiyorum :/
cnm ben göçmenim :))
kızlar bu arada kilo yine 57
resmen vücüdum sabitledi ya
1 kilo gayet iyi bence canım :)Ben de geç olsa da bildirdireyim 72dim geçen hafta bu hafta 71 bence az çünkü spor ve su yok:-( topum geldi bu akşam artık yapabilirim
aaaa neden öyle olmuş ki canımselamlar
kilo bildirimini yine geçe bıraktım
kilom hala aynı ya sabah 65-64,9 gibi rakamlar çıktı dün gece bile daha az çıkmıştım :) neyse artık önümüze bakalım değil mi?
sabah daha iyi olabilirdi canımsabah(08.30)
1 tarçınlı elma biraz salata hastaneye gittim geldim yine uyudum
14.30
1 yumurta 1 dilim ekmek 1.5 tatlı kaşığı krem peynir
ara
1 elma 1 mandalina
daha sonra 1 tatlı kaşığı yoğurt(meyveli) 1 adet diyet bisküvi
akşam
1 kâse çorba 1 dilim ekmek
salata ve 3-4 yemek kaşığı yoğurt(yağsız)
2 lt su :)
çok az gitmiş canım yaakaratay yapıyorum arada kaçamaklarım oluyor ama kilo vermem durdu gibi onca çabalıyorum 100 gram gitmiş kızlar sadece spor da yaptığım halde neyse şu karatayı bir hafta eksiksiz uygulayım eğer netice almassam eski diyet şekline dönerim 66.6 kilom
canım vücudunu bir şaşırt sen :)cnm ben göçmenim :))
kızlar bu arada kilo yine 57
resmen vücüdum sabitledi ya
1 kilo gayet iyi bence canım :)
aaaa neden öyle olmuş ki canım
neyse haftaya daha çok gider inşallah
sabah daha iyi olabilirdi canım
çok az gitmiş canım yaa
1 hafta daha dene de olmazsa bence de bırak
çok şey yiyorsun bu diyette
canım vücudunu bir şaşırt sen :)
Ben de geç olsa da bildirdireyim 72dim geçen hafta bu hafta 71 bence az çünkü spor ve su yok:-( topum geldi bu akşam artık yapabilirim
selamlar
kilo bildirimini yine geçe bıraktım
kilom hala aynı ya sabah 65-64,9 gibi rakamlar çıktı dün gece bile daha az çıkmıştım :) neyse artık önümüze bakalım değil mi?
haklısın hümeyracım şaşırtmam lazım ne yapsam ki waffle falan mı ısmarlasam kendime şaşırsın garip
slm kızlar
ben bugün geç kalktım apar topar hazırlanıp cuma sohbetine yetiştim aç karnına 2 kayısı ve su içtim
kahvaltı yapamadım
ikram olarak ta 1 patatesli gül börek 2 ceviz büyüklüğünde sütlü irmik tatlısı ve 2 kaşıkta tavuklu pilav yeddim yanınada yeşil çay ve form çay içtim
sizce çok mu oldu eğer çok olduysa şimdi akşama ne yesem günü kurtarırım önerilerinizi bekliyorum vaallaa
sslm kızlar
bende menümü yazayım
sabah yarım simit peynir şekersiz çay 1 tatlı kaşığı bal
öğle 1 kepçe çorba fırında tavuk 2k pilav yoğurt
akşam 3-4 k bezelye ot kavurması olacak
öğlen yarım saat yürüdüm
1,5 lt su
şimdilik bu kadar
menün süper canımsslm kızlar
bende menümü yazayım
sabah yarım simit peynir şekersiz çay 1 tatlı kaşığı bal
öğle 1 kepçe çorba fırında tavuk 2k pilav yoğurt
akşam 3-4 k bezelye ot kavurması olacak
öğlen yarım saat yürüdüm
1,5 lt su
şimdilik bu kadar
Çok değil ama kalorili olmuş cnm akşam ekmek yemezsin. Sebze yemeği salata yoğurt gibi daha hafif olabilecek şeyler tercih et. Bir de en az bir ay sabredersen hiç kaçamak yapmadan iyi olur. Çünkü bu hafta ne güzel verdin bak zaten verdikçe azimleneceksin.
Bir yere gidiyorsan evde karnını doyur öyle git ve kesinlikle yememeye şartla kendini. Çünkü kilo verdikce aman şunu ye bir şey olmaz diyen herkes imrenecek sana. İlk başta da sen çook mutlu olacaksın. Ama bunun için azimli ve karalı olman şart. Yaptığın kaçamaklar da ayda bir olmalı nerdeyse o arada kaynar.Ama 2 gün dikkat edip bir gün etmezsen olmaz bu iş. O zaman sen de bezersin kilo vermediğin için.
Ben hergün öğünlerimi yerken sporumu yaparken suyumu içerken kilolar gidiyor yağlar gidiyor diye şartladım kendimi. Bir amacım olduğu için hırslandığım için en sevdiğim pastaları börekleri bile görünce canım istemiyordu. Canım sadecce kilolarımı vermek istiyordu. Bakma şimdi gevşedim kaçamaklar çoğaldı çünkü alışkın olduğum kiloma kavuştum ve mutluyum o yüzden azmimi kaybettim.
Lütfen azmini kaybetme bak bir ay en azından hiç kaçamaksız beslen sonuca şaşıracaksın Bu hafta verdiğin kilo süperdi böyle devam etmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?