Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

Spor salonu demekk Çok kıskanç hareketler bunlar Benim eşimde diyete başlamıştı göbek gitsin diye ben kilo verince sanırım. Baktı diyet sıkıcı vazgeçti bana da tamam diyor. Hoş ben eski kiloma döndüm evlenmeden önceki halime ama evlenirken 57 i görmüştüm tadını aldım yine istiyorum ama bakalım.

evet 10 kilo gitti benden kızlar inanabiliyor musunuz 10 kilo taşıyormuşum üstümde Eski kıyafetlere girebilmek ne güzel.

Ama 10 kilo oyle hem keyfime göre yiyeyim hem kilo vereyim diye gitmedi. Bir süre kaçamaksız diyet yaptımm. gün aşırı hatta her gün sporum (en az 30 dakika bazen 1,5 saat) vardı vücudum sıkılaşsın diye ve inançla yapıyordum. Lütfen canlarım şimdi benim kaçamaklara bakmayın, başlarken çok dikkatli kaçamaksız yapın. Zamanla dengelenir zaten.

Humeyracım fena gözükmüyor musun ay yerim seni ya ne mutevazısın.
ben 1.70 e 61 kiloyum şuan aynada kendimi görünce çok mutlu oluyorum düşün artık.

karatay yapıyorum arada kaçamaklarım oluyor ama kilo vermem durdu gibi onca çabalıyorum 100 gram gitmiş kızlar sadece spor da yaptığım halde neyse şu karatayı bir hafta eksiksiz uygulayım eğer netice almassam eski diyet şekline dönerim 66.6 kilom

sabah(08.30)
1 tarçınlı elma biraz salata hastaneye gittim geldim yine uyudum
14.30
1 yumurta 1 dilim ekmek 1.5 tatlı kaşığı krem peynir

ara
1 elma 1 mandalina
daha sonra 1 tatlı kaşığı yoğurt(meyveli) 1 adet diyet bisküvi

akşam
1 kâse çorba 1 dilim ekmek
salata ve 3-4 yemek kaşığı yoğurt(yağsız)

2 lt su :)

yanlış yazmışım 47.200 diye 48.200 olacak :/ 48.500 idi geçen hafta niye kilo veremiyorum ben ya çok mu yiyorum :/

Canım az yemekten de olur metabolizman yavaşlamış. İstersen bir diyetisyene Danıştay

cnm ben göçmenim :))

kızlar bu arada kilo yine 57
resmen vücüdum sabitledi ya

Ben sakaryalıyım herkes bilmiyor bu yemeği de merak ettim
Cnm bir diyetisyene Danıştay istersen metabolizman yavaşladı sanırım çünkü çok dikkat ediyorsun

selamlar
kilo bildirimini yine geçe bıraktım
kilom hala aynı ya sabah 65-64,9 gibi rakamlar çıktı dün gece bile daha az çıkmıştım :) neyse artık önümüze bakalım değil mi?

Ben de geç olsa da bildirdireyim 72dim geçen hafta bu hafta 71 bence az çünkü spor ve su yok:-( topum geldi bu akşam artık yapabilirim

Ben de geç olsa da bildirdireyim 72dim geçen hafta bu hafta 71 bence az çünkü spor ve su yok:-( topum geldi bu akşam artık yapabilirim
1 kilo gayet iyi bence canım :)

selamlar
kilom hala aynı ya sabah 65-64,9 gibi rakamlar çıktı dün gece bile daha az çıkmıştım :) neyse artık önümüze bakalım değil mi?
aaaa neden öyle olmuş ki canım
neyse haftaya daha çok gider inşallah
sabah daha iyi olabilirdi canım
çok az gitmiş canım yaa
1 hafta daha dene de olmazsa bence de bırak
çok şey yiyorsun bu diyette
cnm ben göçmenim :))

kızlar bu arada kilo yine 57
resmen vücüdum sabitledi ya
canım vücudunu bir şaşırt sen :)

kızlar ben kendimi mezun ediyorum der demez zıvanadan çıktım vallahi
bugün ne çok şey yedim ben yaaa
kızıyorum kendime şimdi vallahi
ne boğaz var anacım bende hemen cozutuyorum

haklısın hümeyracım şaşırtmam lazım ne yapsam ki waffle falan mı ısmarlasam kendime şaşırsın garip

canım haftada 1 kilo gayet iyi hatta süper daha ne olsun Spora başla tabi daha iyi olur

selamlar

Hastaydın cnm olur öyle bence suan belli olmuyor ama haftaya güzel bir kilo bilidirimi yapacaksın belki şuan ödem falan vardır dün akşam daha az çıktım demişsin çünkü

haklısın hümeyracım şaşırtmam lazım ne yapsam ki waffle falan mı ısmarlasam kendime şaşırsın garip

Bence de canım gerçekten şaşırsınböyle. bir ya uzun zamandır yapıyorsun galiba bünye alışmıştır

slm kızlar
ben bugün geç kalktım apar topar hazırlanıp cuma sohbetine yetiştim aç karnına 2 kayısı ve su içtim
kahvaltı yapamadım
ikram olarak ta 1 patatesli gül börek 2 ceviz büyüklüğünde sütlü irmik tatlısı ve 2 kaşıkta tavuklu pilav yeddim yanınada yeşil çay ve form çay içtim
sizce çok mu oldu eğer çok olduysa şimdi akşama ne yesem günü kurtarırım önerilerinizi bekliyorum vaallaa

sslm kızlar
bende menümü yazayım
sabah yarım simit peynir şekersiz çay 1 tatlı kaşığı bal
öğle 1 kepçe çorba fırında tavuk 2k pilav yoğurt
akşam 3-4 k bezelye ot kavurması olacak
öğlen yarım saat yürüdüm
1,5 lt su
şimdilik bu kadar

Çok değil ama kalorili olmuş cnm akşam ekmek yemezsin. Sebze yemeği salata yoğurt gibi daha hafif olabilecek şeyler tercih et. Bir de en az bir ay sabredersen hiç kaçamak yapmadan iyi olur. Çünkü bu hafta ne güzel verdin bak zaten verdikçe azimleneceksin.

Bir yere gidiyorsan evde karnını doyur öyle git ve kesinlikle yememeye şartla kendini. Çünkü kilo verdikce aman şunu ye bir şey olmaz diyen herkes imrenecek sana. İlk başta da sen çook mutlu olacaksın. Ama bunun için azimli ve karalı olman şart. Yaptığın kaçamaklar da ayda bir olmalı nerdeyse o arada kaynar.Ama 2 gün dikkat edip bir gün etmezsen olmaz bu iş. O zaman sen de bezersin kilo vermediğin için.
Ben hergün öğünlerimi yerken sporumu yaparken suyumu içerken kilolar gidiyor yağlar gidiyor diye şartladım kendimi. Bir amacım olduğu için hırslandığım için en sevdiğim pastaları börekleri bile görünce canım istemiyordu. Canım sadecce kilolarımı vermek istiyordu. Bakma şimdi gevşedim kaçamaklar çoğaldı çünkü alışkın olduğum kiloma kavuştum ve mutluyum o yüzden azmimi kaybettim.
Lütfen azmini kaybetme bak bir ay en azından hiç kaçamaksız beslen sonuca şaşıracaksın Bu hafta verdiğin kilo süperdi böyle devam etmeli.

Süpersin cnmmmm

Dünkü menüm:

sabah: tam buğday ekmeğinden tost

öğle: yarım dilim tb ekmeği biraz köy peyniri

ara: 1 dolu avuç patlamış mısır

akşam:4 kaşık fırın makarna 4 köfteli patlıcan

2 lt su

Bugünkü hele berbattt

sabah: tam buğday ekmeğinden tost

öğlen: 3 dilim ıslak kek, sade kahve

kızlar geç kalktım zaten akşam yemem sanırım canım bir şey istemiyordu kek yaptım eşim çok istiyordu ne zamandır. ama yedim midem ağrıyor hala akşam beli azcık peynir ekmek atarım ağzıma.
1 lt su

menün süper canım

teşekkür ederim canım valla çok güzel anlatmışsın
dediğim gibi sohbete zor yetiştim mecbur ne verdilerse yedim hatta tabaktaki diğer böreği ve pilavımın geri kalanını yemedim çok ısrar ettiler ama yeter dedim bu bile benim için süper bişe yani HAYIR diyebilmek

bugünkü menüm:
sabah
2 kayısı ve su
öğle:
1 gül börek patatesli
2 kaşık tavuklu pilav
2 ceviz büyüklüğünde sütlü irmik tatlısı
yeşil çay
form çay

ara:
ayran

akşam: (yarım saat öncesi 9lu çay)

kıymalı yumurta
2 kaşık yoğurt
1 dlm kepek ekmeği

suyum şuan 2.5lt 3 olacak gibi
ilerleyen saatte ya bir meyve yada leblebi yerim spor bugünde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…