çok güzel canım :)sslm kızlar
bende menümü yazayım
sabah yarım simit peynir şekersiz çay 1 tatlı kaşığı bal
öğle 1 kepçe çorba fırında tavuk 2k pilav yoğurt
akşam 3-4 k bezelye ot kavurması olacak
öğlen yarım saat yürüdüm
1,5 lt su
şimdilik bu kadar
canım tostun içine koydugun kasar miktarı ne kadar ?Dünkü menüm:
sabah: tam buğday ekmeğinden tost
öğle: yarım dilim tb ekmeği biraz köy peyniri
ara: 1 dolu avuç patlamış mısır
akşam:4 kaşık fırın makarna 4 köfteli patlıcan
2 lt su
Bugünkü hele berbattt
sabah: tam buğday ekmeğinden tost
öğlen: 3 dilim ıslak kek, sade kahve
kızlar geç kalktım zaten akşam yemem sanırım canım bir şey istemiyordu kek yaptım eşim çok istiyordu ne zamandır. ama yedim midem ağrıyor hala akşam beli azcık peynir ekmek atarım ağzıma.
1 lt su
çok güzel canım :)
canım tostun içine koydugun kasar miktarı ne kadar ?
dünki menunde öglen olmamıs çok az olmuş akşamda biraz yuklenmissin :/
bugunde kek :/ neyse canım nazarlıgın olsun yarın ve diger gunler toparlarsın inanıyorum :)
iyi bu canım gayette dengeli :) zaten sabahları krallar gibi öğlenleri halk gibi akşamda köleler gibi yemeliymişiz :) o yüzden sabah bunun yanına domates salatalık bile ekleyebilirsinEvet canım menülerim berbat yarın daha güzel olur umarım.
Tosttaki kaşar tost ekmeği ebadında yarım cm, kaç gr geliyor bilemedim. Sabah başka bir şey istemiyor cnm bu ara
iyi bu canım gayette dengeli :) zaten sabahları krallar gibi öğlenleri halk gibi akşamda köleler gibi yemeliymişiz :) o yüzden sabah bunun yanına domates salatalık bile ekleyebilirsin
selamlar hepinize
iki gündür baya hastayım hiç halim yok dün de uğrayamadım ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür,akşama süper bir menü paylaşacağım artıksizde haftasonu diye çok kaçamak yapmayın sağlıklı sağlıklı beslenin
geçmiş olsun canım bekliyoruz akşam :)selamlar hepinize
iki gündür baya hastayım hiç halim yok dün de uğrayamadım ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür,akşama süper bir menü paylaşacağım artıksizde haftasonu diye çok kaçamak yapmayın sağlıklı sağlıklı beslenin
canım şu sıralar biraz kaçamakların arttı ama p.tesi toparlayacağını düşünüyorum :)Ben artık hele de haftasonları dikkat edemiyorum. Menülerimi paylaşmam buraya yazan arkadaşalrın gevşetir mi diye düşünmüyor değilimÇünkü insan psikikolojisi bak o da yapıyor oluyor ve insan gevşiyor sizi de üzmeyeyim vebal olmasın. Haftasonları yazmamayı düşünüyorum o yüzden menülerimi. İpin ucunu tamamen kaçırmamaya dikkat ediyorum ama merak etmeyin canlar
haftasonu için güzel bir menü :)bugünki menüm :)
kahvaltı ( geç kalktım anca 2de yaptım :) )
2 yumurta 1 dilim ekmek 1.5 tatlı kaşığı krem peynir yarım elma
ara
3 adet gofret
1 elma
akşam
5-6 kaşık patates kavurması
120 gram yoğurt
ara
5 tane fıstık
sabah 3 dilim ekmek yerine 2 dilim yiyip biraz daha fazla peynir zeytin yiyebilirdin,patlamış mısır çok yağlı değilidr umarım,sporun güzel olmuşmenüm sabah
3 dilim ekmek çok az peynir 2 zeytin
ara 1 çok küçük su böreği ( kendim yaptım hazır su böreğin diliminin 4 te biri kadar),1 kase patlamış mısır
akşam 1 kase çorba çeyrek pide salata
2 litre su
oğlumu denem sınavına götürdüm 2 saate yakın kızımın peşinde ayakta bekledim yine de 3 mil leslie
bugünki menüm :)
kahvaltı ( geç kalktım anca 2de yaptım :) )
2 yumurta 1 dilim ekmek 1.5 tatlı kaşığı krem peynir yarım elma
ara
3 adet gofret
1 elma
akşam
5-6 kaşık patates kavurması
120 gram yoğurt
ara
5 tane fıstık
sporun süper ama güne baktığımız zaman pide var su böreği var sabahta 3 dlm ekmek var biraz fazla sankimenüm sabah
ara 1 çok küçük su böreği ( kendim yaptım hazır su böreğin diliminin 4 te biri kadar),1 kase patlamış mısır
2 litre su
oğlumu denem sınavına götürdüm 2 saate yakın kızımın peşinde ayakta bekledim yine de 3 mil leslie
hemen menümü paylaşayım
kahvaltı
2 dilim ekmek,kkpeynir,domates,salatalık,5 zeytin
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba,1 kase yoğurt,haşlanmış karnıbahar,yağsız salata,1 dilim ekmek
ara
elma
akşam
1 kase çorba,biraz tavuk,yoğurt,salata,1 dilim ekmek
2 litre su hala biraz halsiz hissediyorum kendimi çok zorlamıyım dedim spor yok o yüzden
hem su böreği hem pide :/ yinede porsiyon kontrolün var tebrik ederimmenüm sabah
2 litre su
menün çok güzel ama gün içerisinde 4 ekmek bana göre biraz fazla yinede gayet başarılıhemen menümü paylaşayım
kahvaltı
2 dilim ekmek,kkpeynir,domates,salatalık,5 zeytin
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba,1 kase yoğurt,haşlanmış karnıbahar,yağsız salata,1 dilim ekmek
ara
elma
akşam
1 kase çorba,biraz tavuk,yoğurt,salata,1 dilim ekmek
2 litre su hala biraz halsiz hissediyorum kendimi çok zorlamıyım dedim spor yok o yüzden
patlamış mısır hariç gayet güzelhayırlı pazarlar kızlar
dünkü menüm
kalkınca:
önce 9lu çayım yarım saat sonra 2 kayısı ve suyum
kahvaltı:
yarım yufkadan az kaşarlı gözleme
yeşil çay
ara:
2 kayısı
öğle:
1 kase çorba
salata
ara:
ayran
akşamyarım saat öncesi 9lu çay)
salata
tavuk haşlama
1 tatlı kaşığı yoğurt
ara:yeşil çay
1elma
ara:
patlamış mısır
suyum2.5 lt
sporum:40 dk lesli 3mil
20 dk plates
spor olayın harika canım süpersinkızlar bu sabah çok hamarattım günlük yemeğimide yaptımyiyeceklerim hazır yani menümü paylaşabilirim hemen
kalkınca: 9lu çayım
kahvaltı:
1dlm kepekli ekmek
kıymalı yumurta
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
yeşil çay
ara: 3 kayısı ve form çay olacak
öğle:
yarma çorbası ve salata
ara:ayran
akşam:haşlanmış kemikli et suyuyla beraber
2 kaşıkta pilav
1 kaşık yoğurt olacak
sporum şimdi kalkıp lesli 3 mil yapıcam sonrasında biraz bel ve ggöbek çalışıcam
suyumuda 2.5 a tamamlıcam inşallah
gayet güzel canımmenüm
sabah: 1 yemek kaşığı kadar kavurma, 1 dilim ekmek, 1 tane zeytin, şekersiz çay
öğlen: 1 tane galeta, 2 bardak şekersiz çay (sabah kahvaltısını geç yaptığım için)
ara: 1 tane portakal
akşam: 2 kepçe çorba, 2 yemek kaşığı bezelye, 2 yemek kaşığı turşu kavurma, salata, yoğurt
ara: 1 küçük kase vişne kompostosu
su 1.5 litre kadar spor yok bugünlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?