Hnd_ Diyet Günlüğü Hedef 11 kilo

hnd_

4. Takım Zayıflama Grubu
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.165
147
363
İstanbul
Merhaba kızlar :)
Ben 174 boyundayım ve bugun tartıda 71 kiloyu gördüm. Aslında çoğunlukla beslenmeme dikkat ederdim ama son zamanlarda bi çeşit depresyona girdim. Çok düzensiz besleniyorum . Uyku düzeni deseniz o da yok. Daha önce de diyet günlüğü tutmuştum ve faydasını görmüştüm düşündüm ki tekrar diyet günlüğü açarsam faydası olabilir. Sabahları kaç saat uyuduğumu günün sonunda ise yiyip içtiğimi ve yapmışsam sporumu yazmaya çalışcam.
Hedefim fazla olan 11 kilomu vermek yani 60 kg olmak. Sanırım iki ayı geçer bu da. Bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa motive ederiz birbirmizi, sevinirim
Hepimize sağlıklı az kalorili bir gün olsun.

kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekle çay
1 tane haşlanmış yumurta
peynir ve 4 veya 5 tane siyah zeytin
dereotu maydonoz

öğlen 1 tane muz 2 halley (burda tatlı krizim tuttu)

akşam mercimek çorbası 1 dilim kepekli ekmek
ıspanak yemeği

Öğlen dışarda olduğumdan yemek yiyemedim :) halleye vurdum :)
sanırım sabahtan beri bir buçuk litre su içtim yatana kadar 2lt. ye tamamlarım .

Dün gece 1 gibi yattım ve 10da da uyandım. Bu benim için oldukça iyi. Çünkü gece 4te uyumak az uyumak zorunda kaldığımdan beslenmemi de düzensizleştirdi.
Sabah uyanınca iki su bardağı su içtim.
Bir saat sonra falan kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek 2 yumurta yeşillik ve bikaç tane zeytin yedim.
Gece yatmadan diğer öğünlerimi de yazarım :)

Ben de kendime konu açtım ama sana da destek olmak için yazıyorumKabul edersen tabi...
Yukarıdaki menüde gözüme çarpan halley oldu,diyet bisküvi yarım paket yiyebilirdin.
Kpalı şekerli yiyecekleri bence tüketme diyet için değil,sağlıklı yaşam için
Diğerleri öğünler gayet güzel:)

sevgili karayel1988 e desteği için teşekkür ederek ve hak vererek başlıyım :) halley olmmalıydı.
bugün kahvaltımı yazmıştım öğlense 2 mandalina ve diyet çubuk yedim (yine evde değildim )
akşam yemeğinde bi koca kase salata yedim fakat üstünde mısırda vardı. yanında bir dilim kepekli ekmek yedim.
hareketli bi günümdü öyle olmasa 3 mile Leslie yapardım. ama eve 8 gibi geldim ve bu yüzden de spor yapacak zaman bulamadım.
şimdi ise limonlu bir yeşil çay içiyorum. bugünle ilgili beğenmediğim şey ise yeterince su içmemiş olmam sanırım bir buçuk litre falan oldu

merhaba ,
çok güzel uyuyamadım ama yine de 7-8 saat arası dinlenmeye çalıştım.Uyanınca bir bardak su içtim ( bu benim alışkanlığım zaten diyet yapmasam da uyandığımda ilk işim su içmek)
kahvaltımı yazayım dedim. bir dilim kepekli ekmek1 tane haşlanmış yumurta ,5-6 zeytin, peynir ve yeşillik yine,Çay tabi ki :)
güzel bir kahvaltı oldu diyetimi uygun. devamı gelcek.
iyi pazarlar herkese :)

Son düzenleme:

benim de 10 kilo fazlam var menüleri inceledim her şey yolunda gibi haley olunca ben de dayanamam

ikinci gün öğlen biraz aşsam da akşam iyiydim sanırım :)
kahvaltıdan sonra şekersiz ama kremalı nescafe içmiştim.
öğlen çorba 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt ve 1 dilim kakaolu kek yedim. bunları 3 gibi yedim sanırım.
akşam ise yine mercimek çorba içtim. ve yine yoğurt.
yemekten bir saat sonra falan da nar yedim :) 1 narı 3 kişi paylaştık yani o kadar. 19:30 dan sonra bişey yemedim. çay içtim tabi ki şekersiz.
suyu da bugun iki litre içtim. belki geçmiş bile olabilir.
diyet yapmak iyi hoş da aralarda bana tatlı krizi geliyo onla başa çıkmam şart !

Kahvaltı(11.00)
1 yumurtadan maydonozlu omlet(tereyağla yapıldı)
1 dilim nohut mayalı ekmek
5 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 ceviz
1 kk peynir(süzme peynir)
1 fincan şekersiz çay

ara
ceviz(1-2)

Akşam(17.30)
1 kase domates çorbası
1 porsiyon salata(salata tabağında dolu)
3 isveç köfte
1 porsiyon uno kepekli ekmek
1 bardak light ayran

ara
2 fincan şekersiz çay
3 adet yağlı simt (burda hatalıyım biliyorum )
2 parça ayva

aktivite
ev temizliği yapıldı
İkea gezildi
Spor yapamadım başka

Benden bugün bu kadar geç girebildim

Girmemişsin daha kahvltımı gündüz paylaşmıştım akşamı buraya da yazıyım canım pek örnek bir liste olmadı ama olsun:/

Ara 13.00 süt ve nesfit

Akşam(20.00)
çok acıktım 7 saat bişey yemeyince gözüm döndü(
sucuklu patates yemeği (1 tabak)
3 kuru patlıcan dolması
turp otu salatası
Ekmek yok!
Spor:yok (bugün yine çok gezdim)

Baya bi geç paylaşıyorum ne yediğimi:)
kahvaltım 2haşlanmış yumurta 5tane falan siyah zeytin 1dilim tam buğday ekmeği ve yarım salatalık
Kahvaltıdan bir saat falan sonra yeşilçay
Öğlen 1muz 5 tane kepekli altınbaşak ve sabahki salatalığın kalan yarısı ( bir pakette 177kalori var yani 5tanesi yaklaşık 90kaloriye denk oluyor)
Akşam 1tabak bulgurlu patatesli anne çorbası ve 1kase ev yoğurdu 1kuru kayısı
Akşam 7den sonra bişey yemedim.
Çay içtim:)
Ve bugun iki litre su içtim sanırım.
Pek hareketsiz gündü :) ama yemekleri çok kaçırmadığımdan dengeledi sanırım.

Günaydın :)uyku düzeni gibisi yok. Ve diyet için de uykuyu düzenli ve yeterli uyumak çok katkı sağlıyor bu kesin.şimdi kahvaltımı da ediyorum. bi yandan da yediklerimi yazayım.
1 haşlanmış yumurta 5 siyah zeytin orta boy bir domatesin yarısı 1ince dilim kaşar peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği. Şekersiz çay.

Simdi bir ara ögün yapıyorum. aslında kahvaltımı yapalı iki saat falan oldu aç değilim ama tatlı bişeyler yemem gerekti.
Yarım armut ve 1ceviz yiyorum :)
Sanırım en masum şekilde geçiştirdim. Abur cubur yemedim. Çikolata yemedeim:)

Benim menüme gelirsek:

kahvaltı(07.30)

1 kase nesfit çkolatalı
üzerine süt

Ara:su

Öğle(12.30)
1 kase ezogelin
Salata
tavuk şnitzel avuç içi kadar
patates püre

Akşam(16.30)
1 kase yoğurt
salata
Musakka(5-6 kaşık)
1 dilim ekmek
2-3 kaşık patates yemeği
Yine biraz abarttım

Ara(18.30)
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen ~1kase çorba 1dilim tam buğday ekmeği 1 kase yoğurt Akşam 1 tabak kuru fasülye 1kase yoğurt ekmek yok. Akşam 7de kestim yemeği.

Aksam 7den sonra bisey yemedim dedim ama annem leblebi yiyodu yanimda bir avuc kadar sari leblebi aldim ondan :) yazmadan edemedim

kahvaltımı yazmak istedim. hatta fotoğrafını da çektim koydum.
1 dilim tam buğday ekmeği , 1haşlanmış yumurta. 1 dilim kaşar peyniri , 6 tane zeytin, yarın domates ve şekersiz yeşil çay.

kahvaltıdan iki saat sonra =>> kahve içtim ve iki tane de ceviz yedim. sanırım kahveme biraz krema koyduğumdan 40-50 kalori falan oluyor.

Öğlen haşlanmış ıspanaklı bulgurlu bir salata yapıyorum ondan yedim:) ve 2 kuru kayısı
Akşam 1tabak yeşil fasulye yemeği ve 1kase yoğurt yarım dilim tam buğday ekmeği.
Akşam 7de yedim en son.
Içtiğim su sanırım bir buçuk litre olmuştur. Yatana kadar 2 litreye tamamlarım.
Bugün arkadaşım öyle güzel bi ıslak kek yapmış getirmişti ki gözümde kaldı yemedim. Çay içtim bolca:) Diyetime saygı sonsuz. Git gide alışıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…