Hnd_ Diyet Günlüğü Hedef 11 kilo

Karayelcim yarın yeşillendircem kahvaltımı tavsiyen üstüne dereotu maydonoz katcam :)) bi de her gün yumurta yemesem mi ben ya ama yumurta çok iyi tok tutuyo bu da bi gerçek.Kararsızım

diyetin ilk haftası yarıyı geçti. cumartesi günü tartılıp kilomu yazacağım. bu şekilde beslenmeye alışmaya başlıyorum sanırım. uyku düzenimse bi gün var bi gün yok. işime göre değişiyor. bi de akşam 7 den sonra falan bir şey yemediğimden 12 gibi karnım gurulduyor :) sanırım bu iyi bir şey çünkü geç saatte yediğim abur cubur yüzünden aldım bu kiloları. neyse listeme geçeyim.
sabah uyanınca iki bardak su.
kahvaltım :)
2 dilim tam buğday ekmeği ( tam buğday ekmeğine aşık olduğumdan iki dilim oldu ama söz bugün başka ekmek yok !)
1 haşlanmış yumurta, yarım domates, yeşillik (dereotu ve maydonoz)
dünkü resimdeki gibi 1 dilim kaşar peyniri ve 6-7 zeytin, şekersiz çay.
kahvaltıdan iki saat sonra ara öğün yaptım.
1 tane armut ve 2 ceviz

öğlen düzenli bir şey yiyemem sanırım çünkü evde olmayacağım. o yüzden kendimi tutarım. akşam yediklerimi yazarım

Hnd 2 dilim tam buğday bütün gün başka ekmek yoksa bence çok değil...Bir de diyetisyen bana her gün yumurta vermişti yumurtanın kalorisi az hem protein kaynağı.Diyeti yarıladık pazar günü tartılacağım,bakalım inş:)

Bugünkü menüm:
Kahvaltı09.30)
Süt eşliğinde 1 kase nesfit

Öğle13.30)
1 avuç karışık çerez(badem,leblebi,üzüm)

Akşam(17.00)
1 kase mercimek çorbası
7-8 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim tam buğday
yoğurt(3-4 kaşık)

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 minik sütlü çikolata

30 dk tempolu yürüyüş,öğretmen olduğum için bütün gün ayaktaydım zaten:/

bir diyet günü daha kazasız belasız bitti diyebiliriz. bugün sonuna dek hareketsizdim ki akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıktım buz gibi soğuğa rağmen.
Akşam==> 1 tabak tarhana çorbası 6-7 kaşık yeşil fasulye yoğurt ve domates salatası söz verdiğim gibi ekmek yemedim :)
akşam çayın yanında babamla anneme kekler kuru meyveler çıkardım. hiçbirinden yemedim. sanırım en son 19:15 te yedim. sonra yarım saatlik bir yürüyüş yaptım.
su içmeyi bazen unutuyorum. ama aklıma geldiğinde yarım litreyi on beş saniyede içiveriyorum :) sanırım iki litre oldu bugünde.
herkese sağlıklı geceler :)

Kahvaltım""" 1dilim tam buğday ekmeği 1haşlanmış yumurta 1dilim kaşar peynir 6zeytin 1salatalık biraz maydonoz.2ceviz şekersiz çay

Karayelcim yarın yeşillendircem kahvaltımı tavsiyen üstüne dereotu maydonoz katcam :)) bi de her gün yumurta yemesem mi ben ya ama yumurta çok iyi tok tutuyo bu da bi gerçek.Kararsızım

kızlar internetim bozuk giremiyom nete
yumurtayla peynir aynı grup

merhaba :)

kızlar ben iki gündür düzenli olarak yazamadım . sabah yazdım akşamları kaldı bunun için üzgünüm :) annem eve iş getirdiği için bilgisayarımı zapt etti hep. benim de cuma ve cumartesi akşamları ekstradan işim çıktı. bugünden itibaren tekrar düzenli yazıcam.
10 gibi kahvaltımı yaptım. Öğle yemeğine kadar 3-4 bardak su tüketeceğim. bugün öğlen ve akşamı hafif geçirmeyi düşünüyorum çünkü az hareket ederim :) kahvaltım 400 kaloriyi geçti.

Kahvaltım ---> 1 dilim tam buğday ekmeği (102 kal) 1 haşlanmış yumurta (75 kal) 6 zeytin (48 kal) 1 tatlı kaşığı krem peynir( tam hesaplamak zor ama 65-70 kal) yarım domates+yarım salatalık (10+10 kal),1çay kaşığı bal (40 kal) 2 ceviz (55 kal), şekersiz çay
toplam 408 kal

öğle yemeğim --> 1 orta boy haşlanmış patates üstüne biraz zeytinyağı ayrıca baharatlar ve maydonoz(120 kalori) yanında yarım dilim tam buğday ekmeği (60 kalori)
1 kepçe yeşil mercimek yemeği (zeytinyağı ile yaptım 220 kalori) toplam 400-420 arası kalori yapar.
kalori hesaplarına internetten farklı sitelerden bakıyorum. bu nedenle kesi doğru olmayabilir. fazlasını kabul edip 420 diyelim.
diyet günlüğüme internetten girdiğimde yediklerimin kalorisini de yazmaya çalışacağım. telefondan girdiğimde yazamayabilirim. günlük toplam hedefim 1200 kal.
bugun sabah ve akşam 850 kalori yaptı dersek akşamı hafif ve ekmeksiz geçirmeliyim :)

Öncelikle dün akşam yemeğimi yazmadığmı hatırladım. Aklıma gelmişken hemen yazayım. Akşam misafirlerimiz vardı. Dolayısıyla bir sürü hamurişiyle savaştım ama en sonunda çereze yenildim.En son 9da yedim sanırım. Bu nedenle üzgünüm.
Yediklerim--> 6 tane etsiz çiğköfte yanında marul ve semizotu 1tane hindistancevizli kurabiye
bir avuçtan fazla karışık çerez (badem fıstık leblebi)
Bu yediklerimi pek diyete yakışmadı. O yuzden şimdi yürüyüşe çıkıyorum :) dönüşte de kahvaltımı yazarım

söylediğim gibi yürüyüşümü yaptım. yaklaşık 30 dk tempolu.
kahvaltım, 1 orta kalınlıkta dilim kaşar peyniri(124 kal) 1/3 simit(120 kalori) şekersiz çay.
sokak simidi 300-350 kaloriymiş. bunu 3 kişi paylaştık.

öğlen ve akşam yediklerimi de yazıyorum. artık bi şey yemem bu saatten sonra,
öğlen 1 dilim kepekli ekmek (80 kal) 1 kase domates çorbası (190 kal) 5 kaşık tavuk sote (280 kal) 2 kaşık yoğurt (50 kal)
ara 1 elma (75 kal) 1 ceviz (30 kal)
akşam 1 dilim kepekli ekmek (80 kal) 1 tabak yeşil mercimek yemeği (200 kal) 1 kase yoğurt (150 kal)
öğlen ve akşam 1135 kalori yaptı. sabah yediklerimi de eklersek toplam 1500 kalori yapıyor diyelim.
hedefim 1200ün üstüne çıkmamak aslında ama fazla da aşmamışım. en son 18:30 da yedim. bir buçuk litre falan su içtim sanırım ama yatana kadar iki litre olur.
bugünlük böyle :)

kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta, bir tatlı kaşığı kadar krem peynir.1 tatlı kaşığı bal,5 zeytin, şekersiz çay
öğlen 2 dilim ıspanaklı börek yanında ayran 1 mandalina
ara 1 avuç karışık çerez (leblebi badem kuru üzüm)
akşam 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kase mercimek çorbası 4 köfte ayran

merhabalar :)
yeni bir diyet gününde. bu sabah çok aç uydım kahvaltım ultra kalorili oldu.
1 dilim tam buğday 1 dilim beyaz ekmek 1 haşlanmış yumurta,1 ceviz, yarım salatalık 1 dilim kaşar peyniri,
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi 1 tatlı kaşığı çikolata .şekersiz çay
görüldüğü üzre diyet kahvaltısı falan değil baya yedim. bunu nasıl telafi ederim bilmiyorum. :44:

günaydın. diyetim fena gitmese de biraz daha düzenlemeye karar verdim. çünkü belli bir listeye falan sabit kalmadığımdan bazı akşamlar fazla kaçırıyorum yemeği.
şöyle bir şey denemeye karar verdim;
Sabah:
2 etimek,peynir,1 haşlanmış yumurta

Öğle:
1 etimek,yanında salata

Akşam:
2 etimek,çorba veya sebze yemeği, salata ( bazı akşamlar salataya tavuk eti ekleyebilirim protein almak için)
bugün bu şekilde deniyip durumu yazacağım. etimek bir dilim 30 kalori falan araştırdığım kadarıyla. yazmaya devam edeceğim.

tabi olması gerektiği gibi asla yememem gerekenler
şeker bal ve reçel tatlı, çikolata ,biskuvi .
myfitness pall net sitesinden hesapldım. bu şekilde 4 hafta devam edersem 6-7 kilo veriyorum.

Fit olmaya yaklaştığım bir günü daha tamamladım. Arada içim kıyıldı aç hissettim tabi ama irademe hakim olmaya çalıştım. Etimek sert olduğundan tok tutar sanmıştım ama ekmek kadar tok tutmadı beni sanırım. Aralarda aç olduğumu hissettim. Birkaç gün içinde alışır bünyem diyelim :)
Uyku düzenim daha iyi. Yaklaşık 7saat kadar uyumaya yaklaştım. Drakula olmaktan kurtulacağım sanırım.Yediklerime geçersem ;
Sabah:
2 etimek,peynir,1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay

Ara:
Az şekerli Türk kahvesi

Öğle:
2 etimek,yanında salata, 2 ceviz

Ara:
2 kuru kayısı

Akşam:
1 dilim kepekli ekmek, tarhana çorba,2 kaşık yoğurt

En son 19:00 da yedim ve iki litreye yakın su içtim. Pek hareket ettiğim söylenemez masa başında çalıştım yine. Sabah kısa bir yürüyüş yaptım 20 dk kadar ama hava o kadar soğuktu ki devam edemedim.
bir diyet günümü kazasız belasız tamamlamanın mutluluğuyla uyuyabilirim.

Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim kaşar peynir,3 dilim domates, 2 ceviz, şekersiz çay

Ara:
2 tane hurma 1 kuru kayısı

Öğle:
2 etimek,1 muz,yarım armut, 2 parça bitter çikolata

Akşam:
1 dilim kepekli ekmek, tavuklu şehriyeli çorba ,karnıbahar yemeği (6-7 kaşık) , 3 kaşık bulgur pilavı

en son 19:00 da yedim. iki litreden fazla su içtim. sabah kahvaltıdan önce 2 km kadar yürüdüm.

Son düzenleme:
gün bitmeden yazmak istedim. hafta sonu günlük tutmak konusunda iyi değilim. ve geçtiğimiz hafta kilo vermedim yani hala 69 um. ama çok güzel bir şey var sanırım midem küçülmeye başladı. kendimi aç hissetmiyorum çok fazla ve öyle her şeye deli gibi saldırmıyorum. yemeden önce bi durup düşünüyorum.
eğer tatlı krizim fena ise Türk kahvesi veya nescafe ile gidermeye çalışıyorum.
gelelim pazar menüme
Kahvaltım, 2 dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin ,yarım domates, biraz yeşillik, 1.5 haşlanmış yumurta ve itiraf ediyorum ekmeğime sarelle sürdüm.
Kahvaltıdan sonra, kahve
Öğlen =ekmeksiz= 4 kaşık bulgur pilavı ,1 baget tavuk( zeytinyağıyla yaptım) , 4 kaşık yoğurt
Akşam 3 ceviz ve bir avuç yer fıstığı,1 armut ( fıstık yemeyi kafama koymuştum ama hem yemek hem çerez çok olacaktı. böyle yaptım.)
en son 19:30 da yedim. ve 2 lt su tükettim.
farkındayım çok ideal bir diyet günü olmadı. ama sağlıksız da değil. yarın kaçamaksız süper bir menüyle gelicem :)) hepimize sağlıklı az kalorili günler , geceler...

Sonunda normal bir saatte yazmayı başarabildim.
Kahvaltım ince iki dilim tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost 1domates şekersiz çay
Öğlen 2 etimek 1 armut.2 ceviz 14 yerfıstığı
Akşam 1etimek tarhana çorba ve 6 yemek kaşığı lahana yemeği (zeytinyağlı)
Su içiyorum devamlı. En son 19:10da yedim. Böyle bugunluk

Son iki gündür diyet yalan oldu. Utancımdan yazamadım. Sanırım kimsenin okumadığını düşünüp yazmadım. Ustüne bir de pek çok gündelik stres bindi. Bugun düzenliycem tekrar. Sabah kahvaltıdan sonra yazarım.pes etmek yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…