Hnd_ Diyet Günlüğü Hedef 11 kilo

merabalar ,
bu sabah günlüğe yazmak önemli benim için çünkü iki gündür aşırı boşladım ve diyeti de unuttum. bu sabah uyandım yürüyüşe çıktım , yaklaşık yarım saat orta tempoda yürüdüm.
kahvaltım, 3 etimek,1 haşlanmış yumurta,1 dilim kaşar peyniri, yarım domates, biraz yeşillik ( zeytin yemedim onun yerine domatesin üstüne azcık zeytinyağı döktüm. inanılmaz lezzetli ) şekersiz çay

2014 sen hedefime ulaştığım sene olacaksın 2014 mart ayı bitene kadar ben bu 12 kiloyu verip 58 kiloya düşeceğim.
1Ocak 2014
Kahvaltım 12:15te yanı hem kahvaltı hem öğle yemeği gibi
3/4simit ve şekersiz earl grey çay

Akşam menemen ve patates puresi yedim. Biraz da çikolata çayla pek olmadı farkındayım ama :))
Sanırım isveç diyetine dönmeliyim yine geçen yıl onla 10kilo vermiştim pek zorlanmadan :) yarın isveç diyeti bekle beni :) sabah kahvemi içer başlarım günü de yaklaşık 800 kaloriyle kapatırım

Yeni bir pazartesi :) bugun planım diyetime uygun gitmek. Ne yiyeceğim konusunda kararsızım çünkü hiç iştahım yok yediğimden tad alamıyorum. Feci gribim. 1kase çorba içebilirim :/ su içcek gücüm bile yok. Herkese sağlıklı günler

Bugün yediklerimi yazıyım :)
Sabah Kahvaltı 1dilim kepekli ekmek 2 ceviz 1dilim kaşar peynir
Öğlen şehriye çorba 1mandalina
Akşam 3kaşık bulgur pilavı 3kaşık közlenmiş patlıcan

Selamlar :)
Kahvaltim 1dilim tambuğday ekmeği 2 ince dilim kaşar 5zeytin şekersiz yeşilçay
Öğlen eti form çikolata kaplı biskuviden 2tane
2tane eti burçak sultani (üzümlü) yanında şekersiz filtre kahve

akşam için planım ise çorba içmek :) evde tuttuğum bir defter var oraya da yediklerimi yazıyorum. iki haftadır diyete hiç dikkat etmediğimden hiç zayıflayamadım.
ama şimdi hedefim 10 şubata kadar 5 kilo vermek. 10 şubattan 10 marta kadar 5 kilo daha verirsem zaten sonra kilomu korumaya odaklanacağım :)
umarım her şey planladığım şekilde gider ve geceleri ani yeme krizlerime yenilmem...

merhabalar :)
önümüzdeki iki hafta isveç diyeti yapacağım dedim. henüz bugün bitmiş sayılmaz akşam yemeğimi yemedim ama zaten isveç diyetinde menüler çok kısıtlı. o nedenle yazabilirim.
kahvaltıda 1 kesme şekerle kahve (kahve kremasız)
öğlen 2 haşlanmış yumurta yanında yeşil salata
akşam haşlanmış ıspanak 100 gr yoğurt yanında zeytinyağlı salata (et yemek istemediğimden akşam menüsüyle oynadım.diyetin orjinalinde akşam yemeğinde biftek vardı.)
içtiğim su henüz 2 litre olmadı ama gün bitene dek tamamlarım. Sıcak içecek bile sınırlı olduğundan ne yapacağımı bilemiyorum

selamlar :) çok geç yazdığım bir gün oldu . ama sanırım hiç yazmamamdan iyidir. bu hafta isveç diyeti yapıcam dedim ama boğazımı tutamıyoruuuuummmm...... hesabımı vereyim günlüğüme.
bugün beslenme açısından çok örnek bir gün olmadı. ama çok berbat değildi.
kahvaltı, 2 dilim tam buğday ekmeği üstüne krem peynir , 1 domates, 6 zeytin
öğlen , yoğurtla 4 kaşık bulgur pilavı
akşam 3 köfte ve yanında ıspanak yemeği 4 kaşık
yemekleri zeytinyağıyla yapıyoruz , pilav dahil.
akşam çayında babam avuç içi kadar kuru üzüm ve kayısı çekirdeği verdi. annemle babam da sağlıklı yaşam konusuna meraklı. bu ara kayısı çekirdeğine takmış durumdayız.
yemekten 2 saat falan sonra 2 mile Leslie yaptım daha sonra da karın bölgesi için egzersiz videosu indirmiştim netten onu yaptım. iste bu günü böyle tamamladım. ne zayıflarım ne kilo alırım böyle gidersem :/

hepimize kolay gelsin.

yenii bir pazartesi...
yine kendimi gaza getirmek için elimden geleni yapıyorum. kahvaltımı biraz abarttım bu nedenle birazdan yürüyüşe çıkıyorum. hazır havayı da güzel bulmuşken. dün tartıldım hala 70 kiloyum. bir türlü düzenli ve disiplinli beslenmeye başlayamadım. sürekli karar verip uygulayamamak çok kötü :/

bugün neler yediğimi yazmadan önce günlüğü yazamama durumuma kızıyorum ama her şeye sıra geliyor da günlüğü yazmama sıra gelmiyor. tabi bu durum benim canımı sıkıyor. çünkü sonuç göremeyince motivasyon falan kalmıyor.
zaten eğer o gün fazla yemişsem yazmak hiç gelmiyor içimden. bu durumu düzeltmeye çalışıyorum.
bugün geç uyandım o nedenle sabah kahvaltımla öğle yemeğimi birleştirmiş oldum.
1 de yedim. o nedenle bugün üç öğün değil iki öğün yiyeceğim.

menüm , salamlı yumurta ile iki dilim çavdar ekmeği. biraz açarsak yumurta 2 tane , 3 dilim de salam kullandım, zeytinyağında yaptım. yanında şekersiz çay. tok hisssettirdi o nedenle mutluyum :)) zira ben sabah kahvaltısında nasıl başlarsam tüm gün öyle giriyorum. kahvaltıda tatlı bişeyler yersem sonrasında tatlı isteğim çığ gibi büyüyor. tabi bunda tatlıyı çok sevmemin etkisi var.
akşam yemeğini 6buçuk gibi yiyeceğim.yeşil mercimek pişirdim. yedikten sonra yine yazarım.
sanırım su tüketemiyorum bu günlerde yeterince bugun 0.5 litre falan oldu henüz. 2 ye tamamlarım.
benden bu kadar

Meraba :) akşam da dediğim gibi yeşil mercimek yemeği yedim yanında yoğurt vardı :) yemekten sonra bir parça sütlü çikolata yemiş olabilirim. 8de yemeyi kestim. 7de kesebilsem daha iyi olacak deniyorum:))

bugünü diyete uygun geçirdiğimden midir cuma zayıflama gruplarından birine katılacağımdan mıdır bu kez zayıflayabileceğimi hissediyorum gerçekten :)) yarın ve diğer günler de yediklerime ve sporuma daha çok dikkat edeceğim kesin :) yarın akşam yediden itibaren yemeyi kesiyorum. sanırım her şey yoluna girecek iradem güçlü oldukça :)

sabah oldu hatta öğlen oldu ben hala kahvaltımı yazıcam :) yazıyorum.
sabah uyandığımda iki bardak su içtim.

kahvaltım => 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 yumurtayla 2 dilim salamdan yaptığım omlet, biraz maydonoz, şekersiz çay.

kalori olarak hesaplarsam da 1 dilim tam buğday ekmeği 80 kal
omlette yumurta 75 salam 210 kalori toplamda 340 kalori diyorum çünkü zeytinyağı da var.
maydonozda 10 kaloridedim.

Toplam = 430 kalorideyim. Fazla mı olmuş yürüyüşe mi çıkmalıyım :/

yarın kilomu yazdığımda umarım mutlu olurum diyet grubunda olmak çok motive edici :))

selam kilomuz yakın bende 71.6 yım
4 ay önce falan 6 kilo vermiştim nerdeyse hepsini aldım

bende çarşmaba diyete bailıcam inş arada gelir yazarım bende

selam kilomuz yakın bende 71.6 yım
4 ay önce falan 6 kilo vermiştim nerdeyse hepsini aldım

bende çarşmaba diyete bailıcam inş arada gelir yazarım bende

Merhaba zeraseba :) Ben bir süredir diyet günlüğüme pek giremedim. Dolayısıyla da sana cevap veremedim . Diyetin nasıl gidiyor , kilo verebildin mi ?

Merhabalar ,

Yaklaşık bir aydır forumdaki zayıflama takımlarından birinde yarıştığımdan günlüğü boşladım . Takıma katılmam hem motivasyon hem diyette süreklilik bakımından faydalı oldu .Fakat son bir haftadır sporu tamamen boşladım.Dışarı çıkıp dolaşıyorum ama eskisi gibi uzun uzun tempolu yürüyüşleri veya evde videodan izleyerek yaptığım egzersizleri yapamıyorum . Ve bu da tabi can sıkıcı olmaya başladı. Buna bir çözüm düşünürken diyet günlüğüm aklıma geldi . Dedim ki biraz biçimini değiştirip daha çok spor / egzersiz günlüğü gibi kullanabilirsem bana iyi gelebilir. Birileriyle paylaşınca nasıl yediklerimi kontrol ediyorsam sporumu da sıkıya almış olurum. Tabi ki ne yediğimi/ içtiğimi de yazacağım.

06.03.2014 yeniden başlangıç olsun spora. Sporu sabah öğlen arası yapmaya çalışacağım , yaptığımda burada paylaşacağım.

Okuyan herkese sevgiler

Son düzenleme:
Yapabileceğim egzersizlerle ilgili bir liste oluşturdum . Tabi aynı günde hepsini değil

1. Bootcamp Calorie Burn - Workout Video - ExerciseTV
2. Insanity Workout Runtime
3. Leslie Sansone 3 Mile Walk
4. Denise Austin Ultimate Fat Burn Workout
5. Fat Burning Funk Dance Workout
6. Jump Rope Weight Loose Exercise (İp Atlama Egzersizi)
7. Açık Havada Yürüyüş 40 dk min.6 km

Favori egzersizlerim bunlar, başka deneyip sevdiğim olursa eklerim. :106:

Güneşli bir sabaha uyandık herkese günaydın :) yürüyüşe gitcem diye kalktım yataktan tam motive. Bakalım ne yapabilcem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…