Hocam bana acıdı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok yanlış algılamışsınız hocanın inceliğini bana karşı komşumu hatırlattı bu olay sımdı esı kaza gecırdı bınadan bırısı de aıdat parasını ödemişti kadının haberı olunca yıktı yeri göğü ne var yanı hepımız ınsanız ıhtıyacımızın oldugu olmadığı zamanlar olabılır içinden gelip almıs vermıs boyle komplekse gırmeye gerek yokmus sankı ne dersınız?artık bırılerıne ıyı nıyetli bile bısey yapmaktan korkuyoruz boyle tepkılerden dolayı ben olsaydım o yardımı kabul eder sonrasında bır hedıye vs ile dönüş yapardım ay benım ıhtıyacım yok örnek annem ıvır zıvır getırır alamadığımızı düşünüp acıdıgı için degıl tabıkı içinden gelmiş getırmıs al bunu ben fakır mıyım desem kırılır gerek var mı?kaldıkı fakir de olabılırz ayıp mı gunah mı takılmayın ıyı nıyetle içinden gelmıs yapmıs kırılmıştır muhtemelen ıade ettıgınızde

Gercekten ıademı ettınız ?Adamın ıcınden gelmış ne olucak

Yoo dilemeyin hiç gerek yok. Siz hayatimda bir yere sahip degilsiniz bu nedenle kırılmadım.

Insanin karakteri boyle zamanlarda ortaya çıkıyor. Arkanıza birini alana kadar gözümde gerçekten mazlum biriydiniz.

Arkadaslarin dedigi gibi kibirli kompleks sahibi oldugunuzu düşünmedim. Hele annenizin cocukken yaptığına tüm kalbimle üzüldüm.

Ama sonra size hak veren sizin gibi düşünen birini görünce tam tersine döndünüz. Gerçekten kibirli, kompleksli konustunuz. Her lafiniz rahatsiz edici bir hale dönüştü. Ne yargılıyorum ne küçümsüyorum emin olun.

Yazdiklarimi 3. Bir goz olarak okuyun. Kendinize, bize yansıttığınız imaja bir bakın.

Her zaman çogunluk haklı degildir. Ama bunca insan detayli detayli anlatti.

Siz sadece kendi dogrunuzu duymak istiyordunuz. Duydunuz ve gercek karakterinizi ortaya koydunuz.

Üzüldüğüm icin pismanim o kadar.

Hayatınızda çok büyük bir yere sahip olma karşılığında bana dünyayi bahşetseler kabul etmem yazık cavreniz sizin gibi birine nasıl katlanıyor kim bilir hata bende ki kalkıp özür diliyorum gözünüzde mazlum olmak icin de yazmadim onları bu tavrımin kaynağını belirtmek istedim

Çocuklukta yaşadıklarınızı okuyunca üzüldüm gerçekten. Bir an önce herşey yoluna girer inşallah ne diyelim...

Çevrem benim gibi birini el üstünde tutuyor.

Çünkü hicbir zaman bana yapilan saf iyiliği hırsla reddedip iyilik sahibini ortalik yerde rezil rüsva etmedim.

Hele bir de hocamsa... iş aradığımı biliyorsa, az cok hayatımı biliyorsa yardim etmek istiyorsa ona büyük bir minnet ve vefa duyarım.

Bundan da hiç gocunmam utanmam.
Her işine koşarım, evini temizlerim, fatura banka gibi ayak islerini yaparim.

O degil mi ki bana bize, ailemin kayin ailemin yapmadığı anneligi yapıyor, ben ayak işi yapmışım çok mu?

Keşke ben olsaydınız da hocanızı üzmeseydiniz.

Biri benim yüzümden markette sokakta o hallere düşecek, senelerce bu olayi hatirlayip hatırlayıp kendine kizacak, ben de bana yanlis yapıyorsun diyenlere kulak tıkayıp 200 mesaj icinden 1 mesaja sırtımı dayayıp evet haklıyım dicem.

Size yaptığınız her davranıştan sonra aynen cnm haklisin diyen bir aile eş arkadaş evlat lazim.
Kimin çevresindekilere katlanmak zor acaba?

Ooo konu sahibi küçük Emrah modundan panter moduna geçmiş saydiriyor bana diyordunuz küçük Emrah dedim diye yavrum bune lakayitlik

Ooo konu sahibi küçük Emrah modundan panter moduna geçmiş saydiriyor bana diyordunuz küçük Emrah dedim diye yavrum bune lakayitlik
Zorunuza gitti anlaşılan alışmışsıniz hakaretleriniz karşısında susan insanlara hakkını savunan olunca böyle gücüne gidiyor dimi kuduruyorsun

Zorunuza gitti anlaşılan alışmışsıniz hakaretleriniz karşısında susan insanlara hakkını savunan olunca böyle gücüne gidiyor dimi kuduruyorsun
Tam aksi başlarda mazlumu oynayıp böyle ilerleyen saatlerde seviyenizi belli ediyorsunuz ya bayılıyorum ve bir kez daha kendimle gurur duyuyorum insanları tanımayı başarmısim diye

Tam aksi başlarda mazlumu oynayıp böyle ilerleyen saatlerde seviyenizi belli ediyorsunuz ya bayılıyorum ve bir kez daha kendimle gurur duyuyorum insanları tanımayı başarmısim diye

Ne başta ne de şimdi mazlumu oynamadım 2 eski ani anlatıldı diye mazlum olunmuyor sen mazlum görmemişsin mazlumu oynasam bu kadar zoruma gitmezdi konu açmazdım sen bu kadar düşüksun ki iki erzaga kendini bile satarsın ama ben yapmam yırtındın sabahtan beri al diye demek ki alışmışsın iki poşet erzak icin kendini vermeye

Adresini yolla da sana erzak göndereyim alışmışsın sen ondan bundan gelenleri almaya zoruna gitmiyor

Siz arkadaşın alıntıladığı mesajı bana yazdınız. Ve sizin bana verdiğiniz ilk cevaba kadar 3 mesajım var konuda. Hangisinde hakaret var, hangisinde saygısızlık var?
Ben cevap verince de dozu arttırdınız. İstediğinizi söylerseniz istemediğinizi işitirsiniz, bu kadar basit.

Hakkını savunmak böyle bir şey de değil market rafına ürün dizmek de değil.
Nerede, neye, ne derece tepki vereceğinizi bilmiyorsunuz gerçekten.

Seviyeniz gerçekten iğrenç..size hayatta başarılar diliyorum.konu sahibi ..

Amaaan ben de kibar kibar yazıyorum hala of seviyeye bak

Amaaan ben de kibar kibar yazıyorum hala of seviyeye bak
Bunların hiçbirini sizin şahsınıza yazmadım beni bu noktaya da getiren onlar oldu fesat,kibirli, küçük emrah mazlum daha sayayim mi bu laflar her ne olursa olsun hangi hakla bir insana yazilabilir küçük emrah diye dalga geçmek nedir bunu da savunun hadi

Senin yaptığın daha ayıp olmuş alsaydın senin ihtiyacın yoksa beraber ihtiyacı olan birine verseydiniz markete iade etmekte ne demek çok ayıp bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…