Gercekten ıademı ettınız ?Adamın ıcınden gelmış ne olucakHepinize merhabalar ben üniversite 1. Sınıftayım geçen gün bir öğretim görevlisi hocama hocam sizin çevreniz geniştir çevrenizde bir eleman arayan olursa beni bilgilendirir misiniz demiştim oda baya aradı araştırdı uğraştı sağolsun tesadüfen bu hocamla aynı sokakta oturdugumuzu öğrendim o kadar uğraştığı için teşekkür amaçli kahve içmeye davet ettim neyse hocam bizim evden çıktıktan sonra markete gidip 450 liralık bildiğiniz erzak alışverişi yapmış a dan z ye kadar kabul etmedim gururum incindi çünkü markete birlikte gittik aldığı şeyleri iade ettik ama tabiki market çalışanları ile birbirimize girerek yaptık bunu o ürünleri de çalışanlara yük olmasın diye kendim yerleştirdim hocamın yaptığı beni incitti yani ilk kez gittiğin bir eve acıyıp erzak almak ve kimsenin ondan bu yönde en ufak bir imasi bile olmadı
Yoo dilemeyin hiç gerek yok. Siz hayatimda bir yere sahip degilsiniz bu nedenle kırılmadım.Yüzüme bakmazmış
Bakın öncelikle özür dilerim yapılan yorumların çoğu sarsici sanırım kirilma noktasina geldim o nedenle böyle iğrenç şeyler yazdım lütfen mazur görün bende dönüp tekrar okudugumda bir anlık sinir ile yazılmış bir sey olduğunu gördüm tekrar özür dilerim
Laf sokma kabiliyeti çok okuyup, okuduğunu anlamakla gelişiyor. Tavsiye ederim.
Konunun başında şöyle bir şey okumuştum: ben üniversite 1. Sınıftayım. Yaptığınız saygısızlık, "sen" dili, yavrum mavrum... Evet üni 1. sınıf
Burada insanlarla böyle konuşamazsınız yalnız küçük hanım.
"Aldıkları bana 3 ay yeterdi" diyen sizsiniz. Kendim uydurmuyorum herhalde.
450 lira dediğin aylık 150 liradır, günlük 5 liradır. Üniversitede mat1 öğretmiyorlar mı artık diyeceğim de dört işlem ilkokul 2 seviyesi herhalde.
Konunun kapitalizmle alakası nedir onu da anlayan beri gelsin
Konu 13 sayfa olmuş. 13 sayfa boyunca insanlar size "yanlış yapmışsın, kabalık etmişsin git özür dile" demiş.
Bulduğunuz tek yoruma canla başla yapışıp "ivit ivit hıklıyım" diye sahte bir mutluluk yaşamak için mi konu açıyorsunuz?
Tekrar söylüyorum, haklı değilsiniz. Hayatımda gördüğüm en yol yordam bilmez insanlardan birisiniz. Gösterdiğiniz tepki yaşınızın tepkisi değil ki zaten herkes sizi 20'lerin başında sanmış.
Şimdi isterseniz hocanızdan nasıl özür dileyeceğinizi düşünebilir veya haklı olduğunuzu sandığınız anlamsız bir mutlulukla huzurla uyuyabilirsiniz.
İyi geceler
Hayatınızda çok büyük bir yere sahip olma karşılığında bana dünyayi bahşetseler kabul etmem yazık cavreniz sizin gibi birine nasıl katlanıyor kim bilir hata bende ki kalkıp özür diliyorum gözünüzde mazlum olmak icin de yazmadim onları bu tavrımin kaynağını belirtmek istedimYoo dilemeyin hiç gerek yok. Siz hayatimda bir yere sahip degilsiniz bu nedenle kırılmadım.
Insanin karakteri boyle zamanlarda ortaya çıkıyor. Arkanıza birini alana kadar gözümde gerçekten mazlum biriydiniz.
Arkadaslarin dedigi gibi kibirli kompleks sahibi oldugunuzu düşünmedim. Hele annenizin cocukken yaptığına tüm kalbimle üzüldüm.
Ama sonra size hak veren sizin gibi düşünen birini görünce tam tersine döndünüz. Gerçekten kibirli, kompleksli konustunuz. Her lafiniz rahatsiz edici bir hale dönüştü. Ne yargılıyorum ne küçümsüyorum emin olun.
Yazdiklarimi 3. Bir goz olarak okuyun. Kendinize, bize yansıttığınız imaja bir bakın.
Her zaman çogunluk haklı degildir. Ama bunca insan detayli detayli anlatti.
Siz sadece kendi dogrunuzu duymak istiyordunuz. Duydunuz ve gercek karakterinizi ortaya koydunuz.
Üzüldüğüm icin pismanim o kadar.
Çevrem benim gibi birini el üstünde tutuyor.Hayatınızda çok büyük bir yere sahip olma karşılığında bana dünyayi bahşetseler kabul etmem yazık cavreniz sizin gibi birine nasıl katlanıyor kim bilir hata bende ki kalkıp özür diliyorum gözünüzde mazlum olmak icin de yazmadim onları bu tavrımin kaynağını belirtmek istedim
Ooo konu sahibi küçük Emrah modundan panter moduna geçmiş saydiriyor bana diyordunuz küçük Emrah dedim diye yavrum bune lakayitlikBu igrencligin kaçıncı seviyesi acaba 450 tl ile 3 ay geçinmekten değil o erzaklar ile 3 ay geçinmekten söz ettim. laf sokma sanatına ayırdığın vaktini okuduğunu anlama kısmında da gerçekleştirmeni dilerim. Bu arada senin paralel evren dediğin şey dar gelirli tüm kadınların yaptığı şey kapitalizme körü körüne bağlanma yavrum sen ayda binlerce lira harcama özgürlüğünüde o mide bulandırıcı egonu da al ve terk et konumu artık
Zorunuza gitti anlaşılan alışmışsıniz hakaretleriniz karşısında susan insanlara hakkını savunan olunca böyle gücüne gidiyor dimi kuduruyorsunOoo konu sahibi küçük Emrah modundan panter moduna geçmiş saydiriyor bana diyordunuz küçük Emrah dedim diye yavrum bune lakayitlik
Tam aksi başlarda mazlumu oynayıp böyle ilerleyen saatlerde seviyenizi belli ediyorsunuz ya bayılıyorumZorunuza gitti anlaşılan alışmışsıniz hakaretleriniz karşısında susan insanlara hakkını savunan olunca böyle gücüne gidiyor dimi kuduruyorsun
Tam aksi başlarda mazlumu oynayıp böyle ilerleyen saatlerde seviyenizi belli ediyorsunuz ya bayılıyorumve bir kez daha kendimle gurur duyuyorum insanları tanımayı başarmısim diye
Ne başta ne de şimdi mazlumu oynamadım 2 eski ani anlatıldı diye mazlum olunmuyor sen mazlum görmemişsin mazlumu oynasam bu kadar zoruma gitmezdi konu açmazdım sen bu kadar düşüksun ki iki erzaga kendini bile satarsın ama ben yapmam yırtındın sabahtan beri al diye demek ki alışmışsın iki poşet erzak icin kendini vermeyeTam aksi başlarda mazlumu oynayıp böyle ilerleyen saatlerde seviyenizi belli ediyorsunuz ya bayılıyorumve bir kez daha kendimle gurur duyuyorum insanları tanımayı başarmısim diye
Adresini yolla da sana erzak göndereyim alışmışsın sen ondan bundan gelenleri almaya zoruna gitmiyorOoo konu sahibi küçük Emrah modundan panter moduna geçmiş saydiriyor bana diyordunuz küçük Emrah dedim diye yavrum bune lakayitlik
Zorunuza gitti anlaşılan alışmışsıniz hakaretleriniz karşısında susan insanlara hakkını savunan olunca böyle gücüne gidiyor dimi kuduruyorsun
Seviyeniz gerçekten iğrenç..size hayatta başarılar diliyorum.konu sahibi ..Ne başta ne de şimdi mazlumu oynamadım 2 eski ani anlatıldı diye mazlum olunmuyor sen mazlum görmemişsin mazlumu oynasam bu kadar zoruma gitmezdi konu açmazdım sen bu kadar düşüksun ki iki erzaga kendini bile satarsın ama ben yapmam yırtındın sabahtan beri al diye demek ki alışmışsın iki poşet erzak icin kendini vermeye
Ne başta ne de şimdi mazlumu oynamadım 2 eski ani anlatıldı diye mazlum olunmuyor sen mazlum görmemişsin mazlumu oynasam bu kadar zoruma gitmezdi konu açmazdım sen bu kadar düşüksun ki iki erzaga kendini bile satarsın ama ben yapmam yırtındın sabahtan beri al diye demek ki alışmışsın iki poşet erzak icin kendini vermeye
Bunu bu hale sadece ben getirdim değil mi hepsi benim suçum hepinize tek başıma ben dayadım döşedim sizler pamuğa sardınız beniSeviyeye bak
konu, 2 poşet erzağa kendini satarsına geldi
Küçük Emrahtan varoş çıktı iyimiSeviyeye bak
konu, 2 poşet erzağa kendini satarsına geldi
Bunların hiçbirini sizin şahsınıza yazmadım beni bu noktaya da getiren onlar oldu fesat,kibirli, küçük emrah mazlum daha sayayim mi bu laflar her ne olursa olsun hangi hakla bir insana yazilabilir küçük emrah diye dalga geçmek nedir bunu da savunun hadiAmaaan ben de kibar kibar yazıyorum hala of seviyeye bak
Demek ki varoşların konusunda kalmakta ısrar ediyorsun var sende de bir varoşlukKüçük Emrahtan varoş çıktı iyimi
Senin yaptığın daha ayıp olmuş alsaydın senin ihtiyacın yoksa beraber ihtiyacı olan birine verseydiniz markete iade etmekte ne demek çok ayıp benceHepinize merhabalar ben üniversite 1. Sınıftayım geçen gün bir öğretim görevlisi hocama hocam sizin çevreniz geniştir çevrenizde bir eleman arayan olursa beni bilgilendirir misiniz demiştim oda baya aradı araştırdı uğraştı sağolsun tesadüfen bu hocamla aynı sokakta oturdugumuzu öğrendim o kadar uğraştığı için teşekkür amaçli kahve içmeye davet ettim neyse hocam bizim evden çıktıktan sonra markete gidip 450 liralık bildiğiniz erzak alışverişi yapmış a dan z ye kadar kabul etmedim gururum incindi çünkü markete birlikte gittik aldığı şeyleri iade ettik ama tabiki market çalışanları ile birbirimize girerek yaptık bunu o ürünleri de çalışanlara yük olmasın diye kendim yerleştirdim hocamın yaptığı beni incitti yani ilk kez gittiğin bir eve acıyıp erzak almak ve kimsenin ondan bu yönde en ufak bir imasi bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?