Hocam bana acıdı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük Emrahtan varoş çıktı iyimi
Çok şükür kimseye minnet etmedim senin gibi kendimi de yırtmadım erzak erzak diye bugün benim yerimde sen olsaydın eğer değil reddetmek hala bu söylediğimin arkasındayım kendini ruhunu bile satardın

Bunu bu hale sadece ben getirdim değil mi hepsi benim suçum hepinize tek başıma ben dayadım döşedim sizler pamuğa sardınız beni
Gördüğüm en agir kelime fesattı sanırım. Siz size bunu diyen kadina, kendini 2 poşet erzağa satarsın dediniz. Kendinize yakıştırmışsınız bu tarzı biz ne diyelim?

Hakaretleri bana ettiniz ama. Başkasına sinirlenmek böyle bir hak vermiyor size.
Siz başkasına sinirlenip bana hakaret ettiniz, ben size sinirlendim ama yine de size hakaret etmedim.

Ve kim, ne demiş olursa olsun yukarıda yazdığınız "2 poşet erzağa kendini verirsin" vs çok çirkin şeyler. Gerçekten çok çok çirkin. İnsan olarak ayrı çirkin, bir kadın olarak ayrı çirkin.
Bence biraz sakinleşin artık.

Gördüğüm en agir kelime fesattı sanırım. Siz size bunu diyen kadina kendini 2 poşet erzağa satarsın dediniz. Kendinize yakıştırmışsınız bu tarzı biz ne diyelim?
Orada da savundunuz mu peki böyle ölümüne alt tarafı fesat demiş caniiiiimmmm ne olacak ki karşımda ki kırılır mi incinir mi ne fesatligini gördümde ben bu lafı ediyorum ona demek yok anca beni yerin

Çok şükür kimseye minnet etmedim senin gibi kendimi de yırtmadım erzak erzak diye bugün benim yerimde sen olsaydın eğer değil reddetmek hala bu söylediğimin arkasındayım kendini ruhunu bile satardın
Konu sahibi sıkıntılı yapılan iyilikte sıkıntı yokki..hocam gerek yoktu der teşekkür eder alırsın yada birine verirsin. bizde istenmeden verilen suyu bile içmek sevaptır ne zaman bu hale geldik?adamı elinden gelse suçlu ilan edecek hayır yaptı diye.gurur dediğin şey birşeyi isterken duyulan histir eziklik verir istemek. İstemeden vermis ne güzel gurur bunun neresinde size yazdığım tek yorum bu alın diye yirtinmadim siz hirsinizdan kime ne söyleyeceğinizi şaşırdınız artık ..

Bana hakaretler savuranlara karşı da bir iki kelime de olsa savundunuz mu küçük emrah diyerek beni ti ye alan arkadaşa mesela ben ona hic bir söz demezken kalkıp bana küçük emrah fesat kibirli diye yardirirlarken hic mi gördünüz hakkaniyetli olmak gelmez işinize ama

Orada da savundunuz mu peki böyle ölümüne alt tarafı fesat demiş caniiiiimmmm ne olacak ki karşımda ki kırılır mi incinir mi ne fesatligini gördümde ben bu lafı ediyorum ona demek yok anca beni yerin.
Ama eğitimli de bir insansınız. Fesat ile kendini satmak arasindaki anlam farkini bilirsiniz.

Gerçekten haddinizi aşıyorsunuz. Kendinize gelin.

Boşuna bana çemkirmeyin ben en başta size gayet kibar ve anlayışlı bir yorum yazmıştım. Ancak gerçekten iyice abarttınız şu anda.

Ben evli karı koca maaşlı insanım eşimmde çalışıyor. hocam bana taşınırken çıkardı nakit para yardımı yaptı ev taşıyana kurana yardım edilir kabul et dedi. Tabi bizim yıllardır bir hukukumuz var ama sizin durumda da öğrenciye yardım olsun istemiş aslında hoca. Ben kötü bir şey göremedim. Hocam benden çok ihtiyacı olan vardır diyip keşke onlara yönlendirseydiniz. Ben kırılacak büyük bişey göremiyorum.

Hanimefendiye 1 kisi haklısınız dedigi icin su an bu yorumu assslaaa ciddiye alip akil süzgecinden gecirip degerlendirmez. Hakli olduğuna ikna oldu çünkü

Hanimefendiye 1 kisi haklısınız dedigi icin su an bu yorumu assslaaa ciddiye alip akil süzgecinden gecirip degerlendirmez. Hakli olduğuna ikna oldu çünkü
Ay okudum şimdi
Bi de kadını tekrar markete götürüp hepsini iade ettirmiş ya. Yardım yaptığına yapacağına pişman olmuştur. Ben olsam asla gidip bi de iade yapmam.

Elbette birbirimize yardım edeceğiz ama bunun bir yolu bir yordami vardir sag elin verdiğini sol el görmeyecek güpegündüz apartmanın önünde elinde o kadar poşetle yani demem o ki keşke bu yardim daha farkli yapılsaydı ya da örneğin ayni sokaktayiz 2. Bir görüşme sonrasında yapılabilirdi misafirlikten kalkar kalkmaz markete gidip makarna bulgur yag seker almak inanın bana yakışık almadi çünkü hocami ilk kez yüz yüze gördüm onun öncesinde hep online üzerinden iletisimdeydik beni de biraz olsun anlamaya çalışın nolur

Ben derdimi anlatamıyorum galiba.
Size küçük Emrah yazan kim, niye böyle bir şey yazdı bilmiyorum. Az önce hakaret eden üye yazdıysa onu da tanımıyorum, ne üzerine böyle bir şey yazdı bilmiyorum. Ama karşılığı yazdığınız hakaret olamaz asla.
Benim de herkesin yorumunu takip edip konu sahiplerini savunmak gibi bir misyonum yok sitede.

Siz bana hakaret etmeye başlayana kadar 3 mesaj yazdım konununuza. Üçü de gayet kibardı ki sonrakilerde de hakaret etmedim.

İnsanlara hakaret eden sizsiniz. Çoğu yorumu okudum, kibarca eleştirmişti insanlar.
Çoğu konuya yazılan ağır eleştirilerin 10'da 1'ini görmedim.
Siz eleştiri kaldıramıyorsunuz belli ki.
Hakaret ettiğiniz insanlardan biri şikayetçi olsa siz suçlu olursunuz.
Son olarak diyorum ki biraz sakinleşin ve olanı biteni sakin kafayla gözden geçirin.

Tüm yorumları okumadım sadece ilk sayfalara baktım ama hocayı benden başka haksız bulan yok gördüğüm kadarıyla. Markete gidip tek tek iade etmek aşırı bir tepki belki ama o da bilip bilmeden böyle bir şeye kalkışmaz artık bir daha bence ona güzel bir ders olmuştur. İyi niyetli olabilir ama herkes yardım kabul etmek zorunda değil, bazı insanların bundan hoşlanmayacağını yetişkin bir insanın tahmin edebilmesi gerekiyor.

İnsanlar pencere de mi bekliyor size yardım yapıldığını ne anlayacaklar. 450 tl ye 3 poşet şey anca alınır. Sokakta mı verdi size al bunlar yardım diye. Eşim çalışmıyor askere gidecek iş arıyorum vs diyince ramazan öncesi bir hayır yapayım demiş belli ki. Keşke yapmasaymış.

Tamam incinmişsin de böyle bir reddedilme şekli de yok. Sen de onu anlamaya çalış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…