Hocam bana acıdı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
taşıyamamış olabilir mi acaba tek başına?

Tam geçmişinize üzüldüm derken şu kibirinize fesat kalbinize rastladım. Ne durumda olursanız olun şu kafayla acınacak haldesiniz. Kusura bakmayın ağır oldu ama gerçekler ağır gelir.
Bu kelimeleri rahatlıkla nasıl kullanabiliyorsunuz kibirli yahut fesat kelime hazneniniz de daha neler var onlarıda ekleyin lütfen gününüz oldukça kötü geçti sanırım hıncınızi alacak yer arıyorsunuz lütfen aynaya bakın bu sözleri size olduğu gibi iade ediyorum

Bak şu mesajında demek istediğin şeyi anlıyorum. Evi gördükten sonra alışveriş yaptığını düşünüyorsun ama belki de sonradan aklına dank etti? Sonuç olarak bu yapmaya çalıştığı şeyin iyilik olduğu gerçeğini değiştirmez. Belki eve geldikten sonra eli boş geldiği için mahçup hissetti ya da senin onu bu kadar güzel karşılamana karşılık bir şeyler yapmak istedi, öğrenci ve evli olduğunuz için aklına bu geldi son anda ve markete girince biraz coşmuş olabilir. Ben de öyleyim çünkü. Kadının işi gücü yok al aç karnını doyur mesajı vermek için onca alışverişi tek tek yapmış olabilir mi Allah aşkına?

Ne guzel mutlulugunuzu bile düşünmüşler ne diyim!
hayat paylaştıkça güzelleşir.ben kızımın arkadaşlarını okula götürür eve bırakırım teyzeleri sağlık ocağına götürürüm .marketten ısmarladıklarını alırım.asla ezilmezler bunları yaptığım kişiler gayet dikler.kimse kendinden aşırı fedakat-rlık yapmıyorki ben de dahil.o hoca içinde o para miktarı gayet önemsiz bir miktardır ama konu sahibi için 3 ay yeter dediğine göre önemliymiş

Ne guzel mutlulugunuzu bile düşünmüşler ne diyim!
Sizin adınıza çok üzüldüm, birileri mutlu olun ya da hayatınız kolaylaşsın diye hiç uğraşmamış ya da siz yapmamışsınız anlaşılan.
Geç değil, bir yerden başlayın ve kat be katının döndüğünü görün, ne diyeyim...

Sevgili @yenihayat98 ,
Konu niye bu kadar on sayfa tuttu orasını anlamadım,
Okumaya da üşendim doğrusu, kusura bakmayın.
Ama ben de böyle bir davranışa bozulurdum, yani usulü hoş değil.
Mesela o kadar yardımcı olmak istediyse de bunu incitmeden, nakite dönüşebilir bir hediye ile yapması daha yerinde olurdu bana göre.

O an, eminim iyi bir niyetle, biraz gaza gelmiş, ve belli ki çok geniş gönüllü biri.
Ama tarz hoş değil bana göre de.

Gelelim size, onları geri verdirmek de bi anlık refleksle yapılmış, ama nahoş bir şey.
Yani mahcubiyetinizi farklı da gösterebilirdiniz.
Hataya hata ile karşılık vermek olmuş böylesi.
Kırılmanızı kırarak dile getirmişiniz.

Ve bu hareketi evinizi gezerek acınası bişey gibi yorumlamanıza da gerek yok.
Netice de bu hocaya iş aradığınızı ifade etmişsiniz geçmişte ve geldiğinde de belli ki sizin temiz ve iyi niyetli olduğunuzu fark etmiş.
Belki de hemen iş bulamadığı için de öyle bir destekte bulunmak istemiş.
Bu durumu evinizin fiziki şartlarına bağlamanıza gerek yok kısacası.

Dediğim gibi iki taraf da iyi niyetli ama kırıcı olmuş malesef.

konu sahibi hocanızla en kısa zamanda görüşün ve durumu tatlıya bağlayın.iyi geceler

Erzakları ilk gördüğüm anda kabul edemeyeceğimi ihtiyacım olmadığını kibar bir ifade ile dile getirdim ama hocam ke di evinde bunlara ihtiyacının olmadığını ve tek dediği iade edelim o zaman olduğu için iade ettik market çalışanlarına yaptırmak istemediğim içinde kendim dizdim ürünleri bunda bir hirs bir kendini parcalama durumu yok olmadi da iade etme fikri benden dahi çıkmadı ben kendi evine götürmesi konusunda teskin ettim ama o götürmeyeceğim diye diretti

Aaa tabi hemen bugun başlıyorum tavsiyelerinize.Bak ben de hayatimda ne eksik diyordum.Meger kimseye karsiliksiz bisey yapmamisim..Hayatimin ozetini gectiniz ogretmenim!

Dogru olan borç vermek mi? Yok artık. Asil para vermek ayiptır be!

Tamam o zaman. Yaptığınız şeyin doğruluğundan bu kadar eminseniz neden konu açtınız peki?
Hocanız size "alın aç karnınızı doyurun" demiş ve hak ettiği cevabı almış size göre. Sorun nedir?

Çok özür dilerim kraliçem konu açarken senden izin istemediğim için ah aman tanrım nasılda unutmuşum bağışla lütfen beni

Aaa tabi hemen bugun başlıyorum tavsiyelerinize.Bak ben de hayatimda ne eksik diyordum.Meger kimseye karsiliksiz bisey yapmamisim..Hayatimin ozetini gectiniz ogretmenim!
Yalnız küçük bir ipucu, verirken ‘aç karnınızı doyurun’ demeyin, olur mu?
Bu sizin tabiriniz çünkü, konudaki hocanın yaptığına beyanınız.

Dogru olan borç vermek mi? Yok artık. Asil para vermek ayiptır be!
Para vermek derken, komidinin uzerine parayi bırakıp gitmesinden bahsetmiyorum..Kari kocayi karsisina alip konusabilirdi." Gencler ikinizde issizsiniz paraya ihtiyaciniz olabilir, size bir miktar borc vereyim calisinca da odersiniz borcunuzu" diyebilirdi.Asil anac davranis bu olurdu.Bikac parca poseti eve alip gelmek gercekten görgü kurallarına aykiri..

Borç alma talebinde bulunulmadan size para vereyim gencler eliniz rahatlasın demek muazzam görgülü bir hareket

Borç alma talebinde bulunulmadan size para vereyim gencler eliniz rahatlasın demek muazzam görgülü bir hareket
Ortada ne bir para talebi ne en ufak bir acındırma belirtisi yoktu! Hocam çok iyi niyetli bir yaklaşım sergiledi ama yeri ve zamanı değulde para teklifinde bulunmak da erzak almak da onur kırıcıydi düşünemedi

Çok özür dilerim kraliçem konu açarken senden izin istemediğim için ah aman tanrım nasılda unutmuşum bağışla lütfen beni

Ben "neden benden izin almadınız" mı dedim? Gayet normal, gayet insani bir soru sordum.
Hocanın size "alın aç karnınızı doyurun" dediğini düşünen, verdiğiniz tepkiyi doğru bulanlara -bu forumda çok moda olduğu üzere- "cınım sığıl bini bir sin ınlıdın" diyen sizsiniz (favori cümlemdir bu arada )
Eee niye konu açtınız o zaman kendinizi haklı görüyorsanız ve ortada dert ettiğiniz bir şey yoksa?
Sonuna "bu da böyle bir anımdır" yazsaydınız bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…