taşıyamamış olabilir mi acaba tek başına?
Bu kelimeleri rahatlıkla nasıl kullanabiliyorsunuz kibirli yahut fesat kelime hazneniniz de daha neler var onlarıda ekleyin lütfen gününüz oldukça kötü geçti sanırım hıncınızi alacak yer arıyorsunuz lütfen aynaya bakın bu sözleri size olduğu gibi iade ediyorumTam geçmişinize üzüldüm derken şu kibirinize fesat kalbinize rastladım. Ne durumda olursanız olun şu kafayla acınacak haldesiniz. Kusura bakmayın ağır oldu ama gerçekler ağır gelir.
Bak şu mesajında demek istediğin şeyi anlıyorum. Evi gördükten sonra alışveriş yaptığını düşünüyorsun ama belki de sonradan aklına dank etti? Sonuç olarak bu yapmaya çalıştığı şeyin iyilik olduğu gerçeğini değiştirmez. Belki eve geldikten sonra eli boş geldiği için mahçup hissetti ya da senin onu bu kadar güzel karşılamana karşılık bir şeyler yapmak istedi, öğrenci ve evli olduğunuz için aklına bu geldi son anda ve markete girince biraz coşmuş olabilir. Ben de öyleyim çünkü. Kadının işi gücü yok al aç karnını doyur mesajı vermek için onca alışverişi tek tek yapmış olabilir mi Allah aşkına?Evden güzelce uğurladım benim evimden çıkıp markete gidip yolda beni arayip marketin önüne gelsene deyip elinde kocaman posetlerle gelmesi zoruma gitti mesela ilk önce getirse tamam bir nebze ama evden çıkıp markete gidip erzaklar alıp beni çağırmak
Evet on-line olarak ilerliyor neyse ki bu oldukça büyük bir şans benim içinEvet dogru 6 ay icin evi kapatmakta mantikli degil.Online egitimdesiniz degik mi?
hayat paylaştıkça güzelleşir.ben kızımın arkadaşlarını okula götürür eve bırakırım teyzeleri sağlık ocağına götürürüm .marketten ısmarladıklarını alırım.asla ezilmezler bunları yaptığım kişiler gayet dikler.kimse kendinden aşırı fedakat-rlık yapmıyorki ben de dahil.o hoca içinde o para miktarı gayet önemsiz bir miktardır ama konu sahibi için 3 ay yeter dediğine göre önemliymişNe guzel mutlulugunuzu bile düşünmüşler ne diyim!
Sizin adınıza çok üzüldüm, birileri mutlu olun ya da hayatınız kolaylaşsın diye hiç uğraşmamış ya da siz yapmamışsınız anlaşılan.Ne guzel mutlulugunuzu bile düşünmüşler ne diyim!
Aaa tabi hemen bugun başlıyorum tavsiyelerinize.Bak ben de hayatimda ne eksik diyordum.Meger kimseye karsiliksiz bisey yapmamisim..Hayatimin ozetini gectiniz ogretmenim!Sizin adınıza çok üzüldüm, birileri mutlu olun ya da hayatınız kolaylaşsın diye hiç uğraşmamış ya da siz yapmamışsınız anlaşılan.
Geç değil, bir yerden başlayın ve kat be katının döndüğünü görün, ne diyeyim...
Dogru olan borç vermek mi? Yok artık. Asil para vermek ayiptır be!Yorumlara okudum da herkes iyilik etmek istemistir demis.Iyilikbu sekilde yapilmaz.Hocaniz madem zor gununuzde yaninizda olmak istiyor sizinle konusabilirdi..Bu zor gunler gecene kadar size borc vermeyi teklif edebilirdi.Esiniz askerden gelip is bulunca da ödersiniz demeliydi.Yani marketten erzak alip gelmeksizin iade edis biciminizi dogru bulmadim sadece..Biraz fevri davranmissiniz.Konusun hocanizla bunun uygun bir yardim sekli olmadigini anlatın ona.Belki biraz görgü ogrenir de bundan sonra yapmaz boyle dengesizlikler..
Erzakları ilk gördüğüm anda kabul edemeyeceğimi ihtiyacım olmadığını kibar bir ifade ile dile getirdim ama hocam ke di evinde bunlara ihtiyacının olmadığını ve tek dediği iade edelim o zaman olduğu için iade ettik market çalışanlarına yaptırmak istemediğim içinde kendim dizdim ürünleri bunda bir hirs bir kendini parcalama durumu yok olmadi da iade etme fikri benden dahi çıkmadı ben kendi evine götürmesi konusunda teskin ettim ama o götürmeyeceğim diye diretti
Çok özür dilerim kraliçem konu açarken senden izin istemediğim için ah aman tanrım nasılda unutmuşum bağışla lütfen beniTamam o zaman. Yaptığınız şeyin doğruluğundan bu kadar eminseniz neden konu açtınız peki?
Hocanız size "alın aç karnınızı doyurun" demiş ve hak ettiği cevabı almış size göre. Sorun nedir?
Yalnız küçük bir ipucu, verirken ‘aç karnınızı doyurun’ demeyin, olur mu?Aaa tabi hemen bugun başlıyorum tavsiyelerinize.Bak ben de hayatimda ne eksik diyordum.Meger kimseye karsiliksiz bisey yapmamisim..Hayatimin ozetini gectiniz ogretmenim!
Para vermek derken, komidinin uzerine parayi bırakıp gitmesinden bahsetmiyorum..Kari kocayi karsisina alip konusabilirdi." Gencler ikinizde issizsiniz paraya ihtiyaciniz olabilir, size bir miktar borc vereyim calisinca da odersiniz borcunuzu" diyebilirdi.Asil anac davranis bu olurdu.Bikac parca poseti eve alip gelmek gercekten görgü kurallarına aykiri..Dogru olan borç vermek mi? Yok artık. Asil para vermek ayiptır be!
Borç alma talebinde bulunulmadan size para vereyim gencler eliniz rahatlasın demek muazzam görgülü bir hareketPara vermek derken, komidinin uzerine parayi bırakıp gitmesinden bahsetmiyorum..Kari kocayi karsisina alip konusabilirdi." Gencler ikinizde issizsiniz paraya ihtiyaciniz olabilir, size bir miktar borc vereyim calisinca da odersiniz borcunuzu" diyebilirdi.Asil anac davranis bu olurdu.Bikac parca poseti eve alip gelmek gercekten görgü kurallarına aykiri..
Yalnız küçük bir ipucu, verirken ‘aç karnınızı doyurun’ demeyin, olur mu?
Bu sizin tabiriniz çünkü, konudaki hocanın yaptığınaHoca iyi niyetli olabilir niyeti bunu soylemektir demedim.Ancak yaptigi davranis bu anlama gelir.Kusura bakmayin da ben kimsenin evine ilk gidişimde temel erzak alip götürmem.Yalnız küçük bir ipucu, verirken ‘aç karnınızı doyurun’ demeyin, olur mu?
Bu sizin tabiriniz çünkü, konudaki hocanın yaptığına beyanınız.
Inanin ki nohut pirinc sivi yag dolu market posetini alip kapiya gelmekten coook daha şık bir davranis!!Borç alma talebinde bulunulmadan size para vereyim gencler eliniz rahatlasın demek muazzam görgülü bir hareket
Ortada ne bir para talebi ne en ufak bir acındırma belirtisi yoktu! Hocam çok iyi niyetli bir yaklaşım sergiledi ama yeri ve zamanı değulde para teklifinde bulunmak da erzak almak da onur kırıcıydi düşünemediBorç alma talebinde bulunulmadan size para vereyim gencler eliniz rahatlasın demek muazzam görgülü bir hareket
Çok özür dilerim kraliçem konu açarken senden izin istemediğim için ah aman tanrım nasılda unutmuşum bağışla lütfen beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?