Onlara bulaşmak şuan en son istediğim şey elimdeki eayalara kadar satarlar :))Eski konuyu okudum. Eşin çocukluğu da benzer geçmiş. Keske kaynanadan yüzünüz gulseymiş.
Maalesef. Konu sahibi cok rencide olduysa nazikce reddedebilirdi. Kadini markete surukleyip iade islemi yaptirmak tam olarak eski turk filmlerindeki fakir ama gururlu genc hareketi olmusaslında tüm sorun boldladığım yer. haklısınız.
insanız gurur yaparız,utanırız,çok normal ama reddetmenin de bir adabı vardır,olmalı.
Yok zaten bulasmayin. Iyi biri olsaydi anne gibi yaklasirdi size. Ama ogluna bile anne olmamış.Onlara bulaşmak şuan en son istediğim şey elimdeki eayalara kadar satarlar :))
neden konuyu başka yere eviriyorsunuz? biz size utanmanız saçma falan demedik ki? en azından ben demedim.Şuan ağlayarak size dua ediyorum bir siz anladınız bende o an öyle hissettim siz beni anladınız allah da sizi sıkıntınızdan kurtarsın ne dersiniz varsa icinizde
Nasil düşüneyim siz söyleyin daha ilk kez gelmiş evime bu kadar mi kötü ağırladım çayımı koydum üst komşum kurabiyeler vermişti onalri cikarttim sigara böreği sardim yani hicbirsey caktirmadim erzak almak neden alin ac karninizu doyurun değilde ne buBeni bir tek siz anladınız dediğiniz kişinin mesajı bile kötü niyetli. Bir üstteki yorumumda söyledim bu iyi niyet değil diye üzülerek, beni haklı çıkardınız. Ne münasebet alın aç karnınızı doyurun desin size hocanız? Gerçekten böyle düşündüyseniz size diyecek başka sözüm yok
İnşallah biran önce sizi rahatlatacak işi bulursunuz ama aklında yardım istediğiniz düşüncesi olsa iş için uğraşmazdı. O da sadece bir derdinize ilaç olabilmek istemiştir. Ama lütfen açıklama yapın hem sizin hem onun içinin rahat etmesi açısındanBen sadece onun çevresi geniştir eli kolu uzundur diye iş sordum aklına bak bak yardım istiyor benden falan düşüncesi gelmesin diye yardımları alamadım benim hakkimda öyle düşünmesini istemem
benim apartmanda en altta kızıyla yaşayan yaşlı bir teyze var.gelirleri düşük .teyzeyi de kızını da çok severim.arada sırada fazla aldığım erzakdan yaptığım reçel konserve dondurulmuş gıda kahve falan veririm.hatta bazen asansöre koyar aşağı gönderirim.bunu ne ben ne de teyze asla sadaka olarak görmez.sevdiğim için verdiğimi bilir.hoca da bence öğrencisine severek isteyerek aldı o erzakları.koskoca öğretim üyesine tek tek o ürünleri iade ettirmek hiç şık olmamış kusura bakmasın konu sahibi.teyze benim kıza bere atkı ördü mesela.o da bana mı sadaka oluyor yooo.yardımlaşmak güzeldirBeni bir tek siz anladınız dediğiniz kişinin mesajı bile kötü niyetli. Bir üstteki yorumumda söyledim bu iyi niyet değil diye üzülerek, beni haklı çıkardınız. Ne münasebet alın aç karnınızı doyurun desin size hocanız? Gerçekten böyle düşündüyseniz size diyecek başka sözüm yok
Yarın kesinlikle telafi edeceğim yine de özrümu dileyeceğim ama sizlerde kendinizi azicik benim yerime koyun ilk kez gittiğiniz bir eve makarna bulgur pirinç yağ seker vs vs alip götürüyorsunuz ki ben yokluğumu çaktırmadımİnşallah biran önce sizi rahatlatacak işi bulursunuz ama aklında yardım istediğiniz düşüncesi olsa iş için uğraşmazdı. O da sadece bir derdinize ilaç olabilmek istemiştir. Ama lütfen açıklama yapın hem sizin hem onun içinin rahat etmesi açısından
Yorumlara okudum da herkes iyilik etmek istemistir demis.Iyilikbu sekilde yapilmaz.Hocaniz madem zor gununuzde yaninizda olmak istiyor sizinle konusabilirdi..Bu zor gunler gecene kadar size borc vermeyi teklif edebilirdi.Esiniz askerden gelip is bulunca da ödersiniz demeliydi.Yani marketten erzak alip gelmekŞuan ağlayarak size dua ediyorum bir siz anladınız bende o an öyle hissettim siz beni anladınız allah da sizi sıkıntınızdan kurtarsın ne dersiniz varsa icinizde
Yahu bunun kötü ağırlamanızla ne alakası var, siz gerçekten gurur adı altında kibir zirvesindesiniz.Nasil düşüneyim siz söyleyin daha ilk kez gelmiş evime bu kadar mi kötü ağırladım çayımı koydum üst komşum kurabiyeler vermişti onalri cikarttim sigara böreği sardim yani hicbirsey caktirmadim erzak almak neden alin ac karninizu doyurun değilde ne bu
ben de şoklardayım film.açıklıyoruz ama konu sahibi anlamamakta direniyor maalesefYahu bunun kötü ağırlamanızla ne alakası var, siz gerçekten gurur adı altında kibir zirvesindesiniz.
İş arayan bir öğrencisiniz, eşinizin durumundan da bahsetmişsiniz laf arası.
Bu kadar basit, gıda yahu gıda!
Size para vermeye kalkmamış, kira ödememiş, kadın yiyecek bir şeyler almış, ne demek layığıyla ağırlayamadım falan?
Algılarınızı acilen değiştirmeniz gerek, uzun zamandır kk da böyle kötü niyetli bir düşünce okumadım, yazık...
O cakmis iste, neden anlamak istemiyorsunuz bu durumu?Yarın kesinlikle telafi edeceğim yine de özrümu dileyeceğim ama sizlerde kendinizi azicik benim yerime koyun ilk kez gittiğiniz bir eve makarna bulgur pirinç yağ seker vs vs alip götürüyorsunuz ki ben yokluğumu çaktırmadım
En güzeli budur.Aslında bazen kötü niyetten olmuyor.yeni evlendigim zamanlar yan komsum bir sepet kuru incir getirdi. eşim de ben de yemeyiz hani alsam çöp olacak mantığıyla kibarca reddettim. biz yemeyiz bosa gitmesin dedim. Içeri girince eşim çok söylendi ayıp ettin, yemesekte kabul etmeliydin, neticede daha yeni tanışıyoruz. elinizden birşey yemem der gibi oldu diye baya laf etti. Kadının kapısına gittim incirleri istedim özür diledim hatta birini de önünde yedim
O günden sonra vubu tarz olaylarda kimseyi kırmıyorum teşekkür edip alıp geçiyorum
görümcelerim arada çocuğuma hediye alır harçlık verir.ben de:gururumu incitiyorsunuzzz ben çocuğuma bakamıyormuyummm.ben de olanlar kadar yaşayacak çocukkk mu diyeyim?anlam veremedim bu konuya nedenseO cakmis iste, neden anlamak istemiyorsunuz bu durumu?
Biz de bugün ihtiyaç sahibi yaşlı bir anne oğula destek için uğradık. Bu 2. Gidişimiz. O kadar sıcak karşıladı ki teyze ve oğlu bizi, insan böyle durumlarda zaten mahçup oluyor yanlış anlaşılır miyim diye, bir de üstüne konu sahibinin gibi tepki görsem nasıl üzülürdüm Kimbilir.benim apartmanda en altta kızıyla yaşayan yaşlı bir teyze var.gelirleri düşük .teyzeyi de kızını da çok severim.arada sırada fazla aldığım erzakdan yaptığım reçel konserve dondurulmuş gıda kahve falan veririm.hatta bazen asansöre koyar aşağı gönderirim.bunu ne ben ne de teyze asla sadaka olarak görmez.sevdiğim için verdiğimi bilir.hoca da bence öğrencisine severek isteyerek aldı o erzakları.koskoca öğretim üyesine tek tek o ürünleri iade ettirmek hiç şık olmamış kusura bakmasın konu sahibi.teyze benim kıza bere atkı ördü mesela.o da bana mı sadaka oluyor yooo.yardımlaşmak güzeldir
Tam geçmişinize üzüldüm derken şu kibirinize fesat kalbinize rastladım. Ne durumda olursanız olun şu kafayla acınacak haldesiniz. Kusura bakmayın ağır oldu ama gerçekler ağır gelir.Nasil düşüneyim siz söyleyin daha ilk kez gelmiş evime bu kadar mi kötü ağırladım çayımı koydum üst komşum kurabiyeler vermişti onalri cikarttim sigara böreği sardim yani hicbirsey caktirmadim erzak almak neden alin ac karninizu doyurun değilde ne bu
Hala derdi gururu, sanki avcuna para sıkıştırıldı.ben de şoklardayım film.açıklıyoruz ama konu sahibi anlamamakta direniyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?