- 10 Nisan 2014
- 43.712
- 116.228
- 798
evet haklısınız bir savaşa bir depreme bakar bizim de zor duruma düşmemiz.allah korusun muhtaç duruma düşsem kendim için de çocuğum için de her türlü yardımı memnuniyetle kabul ederdim.beni kullanma sömürme yasadışı şeylere teşvik etme yoksa neden kabul etmeyeyim yahuu?Biz de bugün ihtiyaç sahibi yaşlı bir anne oğula destek için uğradık. Bu 2. Gidişimiz. O kadar sıcak karşıladı ki teyze ve oğlu bizi, insan böyle durumlarda zaten mahçup oluyor yanlış anlaşılır miyim diye, bir de üstüne konu sahibinin gibi tepki görsem nasıl üzülürdüm Kimbilir.
Ben mesela o aileye acıdığım için gitmiyorum. Birine acımak kimin ne haddine zaten. Bugün bizde varsa yarın olacağı garanti mi? Allahın rızkını paylaşmak bu. Ben yokluk nedir iyi bilen biriyim mesela, belki o yüzden ihtiyaç sahibi birine tanık olmuşsam artık o benim için bir dert haline geliyor. Bu bir bursa ihtiyacı olan öğrenci kardeşim olur, bu bahsettiğim teyze olur. Hatta geçen gün burada konu açmıştı bir üniversite öğrencisi annesine telefon almak için ek iş fikirleri sormuştu, görmedim etmedim ama bir şeyler yapmak için sorumlu hissettim.
Herkese yetişemeyiz ama şu deniz yıldızı hikayesindeki gibi en azından bir tanesine faydamız olur. Yani sonuçta bu dünyaya kimse kazık çakmayacak elimizdeki lokmayı paylaşirsak kimse aç yatmamis olur. Hoca da bu niyette biriymiş, yokluğu da biliyor belli ki ama yanlış kapıya gelmiş.
Tam bunu demek istedim ben de ağır ama gerçek bu maalesef. Bu iyi niyet değil fesatlıkTam geçmişinize üzüldüm derken şu kibirinize fesat kalbinize rastladım. Ne durumda olursanız olun şu kafayla acınacak haldesiniz. Kusura bakmayın ağır oldu ama gerçekler ağır gelir.
Kizkardesimln yollaması ile evine ilk kez gelen birinin erzak getirmesi ayni sey mi sizce??KArı koca calısıyoruz 19 aylık kızım var,kardesimin durumu sükür iyi.
Ayda 1-2 kez kızıma meyve,bez yollar sanal marketle.
Bin kere söyledik ama yolluyor.
Ben simdi kardesime gidip iade mi etmeliyim bunları?
Karsılıgında bende biseyler yapıyorm kendimce cocıklarına,bitti gitti.
Hic ezikliyo beni kompleksine girmedim.
Siz de bi cicek alır giderdiniz hocanıza tesekküre bitti gitti.
İade ettirmek nedir koca insanı markete götürüp
Sögüt gölgesinde mi yetistiniz?hic mi yol yordam göstern olmadı yahu
Ailenizin yaninda bekleseniz esinizi olmaz mi? Evinizi de bosaltirsiniz masraftan kurtulursunux.Esiniz donunce de ise girersiniz birlikte?Mecburum 2. Universiteyi okumaya ilk bitirdiğim bölümde alım dahi yok denecek kadar az şuan bir sağlık bölümü okuyorum inşallah buradan bari olsun kurtaracağım normalde bu denli yokun yoksulu değildim hani bazen her sey üstüste gelirdi ya öyle bir durum söz konusu oldu
Dimi ya ben de ederim neden etmeyeyim, erzak getirmiş. Ramazanda şirkette koli dağıtıyorlar, alıyorum eve taşıyorum ne var zehir mi veriyorlar, mis gibi erzak. Komşuya falan veriyorum fazlasını. Konu sahibi de diyor ki hoca alın aç karnınızı doyurun demek istemiş. Bir insan hem böyle fesat olacak hem de bu kadar ince düşünüp elleriyle tek tek seçip ayağına götürdüğü market alışverişi yapacak he mi? Yazık kadının kursağında kalmış yapacağı iyilikevet haklısınız bir savaşa bir depreme bakar bizim de zor duruma düşmemiz.allah korusun muhtaç duruma düşsem kendim için de çocuğum için de her türlü yardımı memnuniyetle kabul ederdim.beni kullanma sömürme yasadışı şeylere teşvik etme yoksa neden kabul etmeyeyim yahuu?
görümcelerim arada çocuğuma hediye alır harçlık verir.ben de:gururumu incitiyorsunuzzz ben çocuğuma bakamıyormuyummm.ben de olanlar kadar yaşayacak çocukkk mu diyeyim?anlam veremedim
Evden güzelce uğurladım benim evimden çıkıp markete gidip yolda beni arayip marketin önüne gelsene deyip elinde kocaman posetlerle gelmesi zoruma gitti mesela ilk önce getirse tamam bir nebze ama evden çıkıp markete gidip erzaklar alıp beni çağırmakKizkardesimln yollaması ile evine ilk kez gelen birinin erzak getirmesi ayni sey mi sizce??
Gerçekten sizi anlıyorum siz çok hassas bir dönemdesiniz tüm sıkıntılar üst üste gelmiş ve belki normalde üzerinde bile durmayaca ğınız bir konuda alınganlık yapmışsınız. Ama sizde hocanın gözünden baktığınızda demek istediğimi anlayacaksınız benceYarın kesinlikle telafi edeceğim yine de özrümu dileyeceğim ama sizlerde kendinizi azicik benim yerime koyun ilk kez gittiğiniz bir eve makarna bulgur pirinç yağ seker vs vs alip götürüyorsunuz ki ben yokluğumu çaktırmadım
Siz tabiki dogru olani yapmissiniz..Yardim degil bu bidigin hadsizlik!! Sakin uzulmeyin..Ne tuhaf insanlar var ya..Yeni gittigin eve ne hakla erzak hediye getirirsin?? ALIN AÇ KARNINIZI DOYURUN der gibi..Ben istersem uc gun ac kalirim, istersem kuru yerde yatarım ancak evime ilk kez gelen biri bana temel ihtiyaclarimi getiremez...Ben rica etmedigim surece yardim da edemez! Bence hocaniz assssiri cahil ve haddini bilmez biri...
Aslında şuan bu durumun tek çaresi bir is bulmak bir yerle konuştum bugün pazartesi çağıracaklar muhtemelen sonrasinda herşey yoluna girecektir 6 ay için evi kapatmak istemedim sonrasinda bir ev kurmak cok daha zor çünküAilenizin yaninda bekleseniz esinizi olmaz mi? Evinizi de bosaltirsiniz masraftan kurtulursunux.Esiniz donunce de ise girersiniz birlikte?
bir ameliyat oldum.beni fiziken hiç tanımayan insanlar da geldi geçmiş olsuna.alışveriş çeki veren oldu yahuu .tühh bilsem yüzlerine çarpardım gururum var benim diyeeeKizkardesimln yollaması ile evine ilk kez gelen birinin erzak getirmesi ayni sey mi sizce??
Benim de abim çantama falan gizlice para bırakır ya da faturamı öder bazen. Ya diyorum lazım değil olsa isterim. Sus kız diyor, tamam diyorumHala derdi gururu, sanki avcuna para sıkıştırıldı.
Ki benim sıkıştırıyorlar ya ben ne yapayım.
Ablam her gördüğünde kuytu köşede para veriyor elime, deli oluyorum
Ama o da ‘var ki veriyorum, sen küçüğümsün sana mı soracağım sus’ diyor ve bitiyor.
taşıyamamış olabilir mi acaba tek başına?Evden güzelce uğurladım benim evimden çıkıp markete gidip yolda beni arayip marketin önüne gelsene deyip elinde kocaman posetlerle gelmesi zoruma gitti mesela ilk önce getirse tamam bir nebze ama evden çıkıp markete gidip erzaklar alıp beni çağırmak
Gercek bu degil mi ???? Gercek?? Alisveris ceki!bir ameliyat oldum.beni fiziken hiç tanımayan insanlar da geldi geçmiş olsuna.alışveriş çeki veren oldu yahuu .tühh bilsem yüzlerine çarpardım gururum var benim diyeee
evet gerçek.smaddi durumu kötü bir insan da değilim bu arada.ama beni mutlu etmek için 2 mağazadan yüklüce hediye çeki verdiler evet.ben uyurken hatta görümceme bırakmışlar.asla iade etmedim aradım teşekkür ettim eve geçinceGercek bu degil mi ???? Gercek?? Alisveris ceki!
Evet dogru 6 ay icin evi kapatmakta mantikli degil.Online egitimdesiniz degik mi?Aslında şuan bu durumun tek çaresi bir is bulmak bir yerle konuştum bugün pazartesi çağıracaklar muhtemelen sonrasinda herşey yoluna girecektir 6 ay için evi kapatmak istemedim sonrasinda bir ev kurmak cok daha zor çünkü
bana yap film yarın uğrar alırımGece gece ne sinirim bozuldu ya, böyle inek altında buzağı arandığını duymak, insanı hayattan soğutuyor gerçekten.
Olan benim komşunun ayva hoşafına oldu, vebali sizde konu sahibi
Ne guzel mutlulugunuzu bile düşünmüşler ne diyim!evet gerçek.smaddi durumu kötü bir insan da değilim bu arada.ama beni mutlu etmek için 2 mağazadan yüklüce hediye çeki verdiler evet.ben uyurken hatta görümceme bırakmışlar.asla iade etmedim aradım teşekkür ettim eve geçince
Malzemem yok daha, pzt yaparımbana yap film yarın uğrar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?