Hocam bana acıdı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet haklısınız bir savaşa bir depreme bakar bizim de zor duruma düşmemiz.allah korusun muhtaç duruma düşsem kendim için de çocuğum için de her türlü yardımı memnuniyetle kabul ederdim.beni kullanma sömürme yasadışı şeylere teşvik etme yoksa neden kabul etmeyeyim yahuu?

Tam geçmişinize üzüldüm derken şu kibirinize fesat kalbinize rastladım. Ne durumda olursanız olun şu kafayla acınacak haldesiniz. Kusura bakmayın ağır oldu ama gerçekler ağır gelir.
Tam bunu demek istedim ben de ağır ama gerçek bu maalesef. Bu iyi niyet değil fesatlık

Kizkardesimln yollaması ile evine ilk kez gelen birinin erzak getirmesi ayni sey mi sizce??

Ailenizin yaninda bekleseniz esinizi olmaz mi? Evinizi de bosaltirsiniz masraftan kurtulursunux.Esiniz donunce de ise girersiniz birlikte?

Dimi ya ben de ederim neden etmeyeyim, erzak getirmiş. Ramazanda şirkette koli dağıtıyorlar, alıyorum eve taşıyorum ne var zehir mi veriyorlar, mis gibi erzak. Komşuya falan veriyorum fazlasını. Konu sahibi de diyor ki hoca alın aç karnınızı doyurun demek istemiş. Bir insan hem böyle fesat olacak hem de bu kadar ince düşünüp elleriyle tek tek seçip ayağına götürdüğü market alışverişi yapacak he mi? Yazık kadının kursağında kalmış yapacağı iyilik

görümcelerim arada çocuğuma hediye alır harçlık verir.ben de:gururumu incitiyorsunuzzz ben çocuğuma bakamıyormuyummm.ben de olanlar kadar yaşayacak çocukkk mu diyeyim?anlam veremedim

Kizkardesimln yollaması ile evine ilk kez gelen birinin erzak getirmesi ayni sey mi sizce??
Evden güzelce uğurladım benim evimden çıkıp markete gidip yolda beni arayip marketin önüne gelsene deyip elinde kocaman posetlerle gelmesi zoruma gitti mesela ilk önce getirse tamam bir nebze ama evden çıkıp markete gidip erzaklar alıp beni çağırmak

Gerçekten sizi anlıyorum siz çok hassas bir dönemdesiniz tüm sıkıntılar üst üste gelmiş ve belki normalde üzerinde bile durmayaca ğınız bir konuda alınganlık yapmışsınız. Ama sizde hocanın gözünden baktığınızda demek istediğimi anlayacaksınız bence

Bu dünyada kan bağınızın olmadığı herhangi biri tarafından düşünülmek ve yardım elinin uzanması neden hayal ürünü size göre?

Ben söyleyeyim cevabı, çünkü siz kötü niyetlisiniz, böyle bir iyiliği düşünecek yapıda değilsiniz, başka açıklaması yok!
Kişi, kendinden bilir işi...

Bu tarz durumlar çok hassas. Ama ben hocanın yaşı olduğunu ve o kadar ince düşünmediğini düşündüm. Bir nevi ablalık, teyzelik yapmak istemiş.
Üstelik, konu sahibi yanlış anlamasın, ne zamandır evli, ne zamandır ev idare ediyor onu da bilmiyorum ama 450 liralık erzakla 3 ay idare edebileceğini düşünüyor.
Böyle bir durumda hoca "bir şeye ihtiyacınız var mı, ihtiyacınız olursa söyleyin" gibi şeyler söylemeyi daha kaba bulmuştur eminim.
Kendince bildiği en pratik ve kibar yolu seçmiş.
Konu sahibi yine reddedebilirdi ama bunun yolu da market çalışanlarıyla kavga edip raflara ürün dizmek değil.

Ailenizin yaninda bekleseniz esinizi olmaz mi? Evinizi de bosaltirsiniz masraftan kurtulursunux.Esiniz donunce de ise girersiniz birlikte?
Aslında şuan bu durumun tek çaresi bir is bulmak bir yerle konuştum bugün pazartesi çağıracaklar muhtemelen sonrasinda herşey yoluna girecektir 6 ay için evi kapatmak istemedim sonrasinda bir ev kurmak cok daha zor çünkü

bir ameliyat oldum.beni fiziken hiç tanımayan insanlar da geldi geçmiş olsuna.alışveriş çeki veren oldu yahuu .tühh bilsem yüzlerine çarpardım gururum var benim diyeee

Benim de abim çantama falan gizlice para bırakır ya da faturamı öder bazen. Ya diyorum lazım değil olsa isterim. Sus kız diyor, tamam diyorum

taşıyamamış olabilir mi acaba tek başına?

bir ameliyat oldum.beni fiziken hiç tanımayan insanlar da geldi geçmiş olsuna.alışveriş çeki veren oldu yahuu .tühh bilsem yüzlerine çarpardım gururum var benim diyeee
Gercek bu degil mi ???? Gercek?? Alisveris ceki!

Gercek bu degil mi ???? Gercek?? Alisveris ceki!
evet gerçek.smaddi durumu kötü bir insan da değilim bu arada.ama beni mutlu etmek için 2 mağazadan yüklüce hediye çeki verdiler evet.ben uyurken hatta görümceme bırakmışlar.asla iade etmedim aradım teşekkür ettim eve geçince

Evet dogru 6 ay icin evi kapatmakta mantikli degil.Online egitimdesiniz degik mi?

Ne guzel mutlulugunuzu bile düşünmüşler ne diyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…