- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
yahu demedin mi hocam bir kere konuştuk sadece diye şimdi diyosun ki konuşmadık.yok ya valla konusmadik arkadasim cizimini gosterdi ben de ona guldum
inşaallah kendisi gibi bir evlat yetiştirmez. çocuk ailenin aynası.konularına baktım bir de çocuk yetiştiriyor. ne diyeyim ki. insan utanır o yazdıklarına.
Öğretmen bir şeylere sinirlenip gelip sinirini kızın üzerinde falan atmamış ki. Bunu nereden çıkardınız? Konuşursanız yerinizi değiştiririm demiş ( konu sahibi ''arkadaşımla gülüşüyorduk'' dedi zaten) kızımız, konuşmuyoruz biz deyince adam yine insan gibi demiş ki ''KONUŞURSANIZ ayırırım sizi'' konuştunuz diye saldırmış mı? Hayır. Arkadaş hala biz konuşmadıkta bilmem ne cart curt.ne güzel gömmüşsünüz kızcağızı! tabi yaşı ufak ne de olsa vurun kah..ye! ayıptır. O öğretmen bişeylere sinirlenip gelip sinirini kızın üzerinde atmak zorunda değildi! çocukların içlerinde onulmaz yaralar açıyor böyle adaletsiz davranışlar! Yeni nesile giydirenlere sözüm, yeni nesil bu tür vicdansız düşüncelerden intikamını alacaktır. Biz şöyleydik biz böyleydiklere gerek yok. Kızcağız daralmış bunalmış yazmış.Üstüne tüneyeceğinize sakinleştirmeye bakın biraz! Ona çocuk diyorsunuz ama sizin yaptığınızda hiç olgunca değil yani.!
olaya gelince, öğretmenin biraz abartmış ancak karşılık verince mevzu uzayacak diye sinirlenmiş ve orada aniden kesmeni sağlamak için ses yükseltmiş.. yaptığı doğru değil ancak şikayetlik bir konu da değil
sakin ol şampiyonne alakasi var konustunuz derken hep siz konusuyorsunuz demis ayrica ben ergenligi atlatali cok oldu merak etmeyin siz once siz atlatin sonra bana bakariz :)
Şaka yapıyorsunuz di mi?lisedeydik lise bir sanırım cografya dersi sıkıldık arkadasımla yan yana otururken birimizin cantasında deodorant vardı koklamak için azcık sıkmak istedik yanlıslıkla cok sıkıldı . bir arkadasın astımı varmıs dısarı cıktı hemen. hocanın bize saymadıgı kalmamıstı terbiyesizlimizden felan .
o hocaya seslenmek istiyorum kaltak dersi okadar sıkıcı anlatıyordunki dikkatim dagıldı . koku lan bu yanlıslkla da yapabilriz .
Öğretmen bir şeylere sinirlenip gelip sinirini kızın üzerinde falan atmamış ki. Bunu nereden çıkardınız? Konuşursanız yerinizi değiştiririm demiş ( konu sahibi ''arkadaşımla gülüşüyorduk'' dedi zaten) kızımız, konuşmuyoruz biz deyince adam yine insan gibi demiş ki ''KONUŞURSANIZ ayırırım sizi'' konuştunuz diye saldırmış mı? Hayır. Arkadaş hala biz konuşmadıkta bilmem ne cart curt.
Yahu adam konuşursanız yerinizi değiştiririm demiş. Adaletsiz davranış dediğiniz bu mu?
Bir öğretmenin bunu da mı söylemeye hakkı yok ya gerçekten pes?
Depresyon hastalığı mı vardıona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Bende 20 yaşındayım:) bi kızım var :) çabuk olgunlastim, çocukluk yaşamadım.20 yaşındaysan yazdığı gibi, hala ergenliktesin. Ayrıca bazen beden büyür ama akıl büyümez. Yazma şeklinden belli zaten
Aslında evlilikle, çocukla çok ilgisi yok. 45'inde iki çocuklu halam var, bence hala ergenlikteBende 20 yaşındayım:) bi kızım var :) çabuk olgunlastim, çocukluk yaşamadım.
Depresyon bir beyin hastalığı ancak bütün bedeni ve yaşamı etkiliyor. Ve çok ciddi bir hastalıktır.Depresyon hastalığı mı vardıhayır saglikciyim öyle bisey duymadım da ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?