- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Sen saka misin ya?lisedeydik lise bir sanırım cografya dersi sıkıldık arkadasımla yan yana otururken birimizin cantasında deodorant vardı koklamak için azcık sıkmak istedik yanlıslıkla cok sıkıldı . bir arkadasın astımı varmıs dısarı cıktı hemen. hocanın bize saymadıgı kalmamıstı terbiyesizlimizden felan .
o hocaya seslenmek istiyorum kaltak dersi okadar sıkıcı anlatıyordunki dikkatim dagıldı . koku lan bu yanlıslkla da yapabilriz .
Bu nasıl bir üslup? Gerçekten utanmıyor musunuz böyle yazarken? 'Kaltak' dersi çok sıkıcı anlatıyordu demek, nasıl bir ruh hali içerir merak etmiyorum.lisedeydik lise bir sanırım cografya dersi sıkıldık arkadasımla yan yana otururken birimizin cantasında deodorant vardı koklamak için azcık sıkmak istedik yanlıslıkla cok sıkıldı . bir arkadasın astımı varmıs dısarı cıktı hemen. hocanın bize saymadıgı kalmamıstı terbiyesizlimizden felan .
o hocaya seslenmek istiyorum kaltak dersi okadar sıkıcı anlatıyordunki dikkatim dagıldı . koku lan bu yanlıslkla da yapabilriz .
lisedeydik lise bir sanırım cografya dersi sıkıldık arkadasımla yan yana otururken birimizin cantasında deodorant vardı koklamak için azcık sıkmak istedik yanlıslıkla cok sıkıldı . bir arkadasın astımı varmıs dısarı cıktı hemen. hocanın bize saymadıgı kalmamıstı terbiyesizlimizden felan .
Bişey söylemeden nasıl güldünüz bişey konuştunuz ki komiğinize gitti ve güldünüz,hem de açıkça söylemişsin birkez konuştuk diye .Hoca bu bağırmazsa adamı dinlemiyorsunuz ki adam artık sınıfa güç yetiremeyince bağırmış ne var ki bunda.Biraz itidalli olun ,çocuk değilsiniz genç nesil bi sabırsız bi şikayet deposu olmuş gidiyor.Sonumuz hayrolaSelam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
hala terbiyesizlikle meşgul anlaşılan.öğretmen söylediklerinde haksız değilmiş ki. şimdi ne işle meşgulsünüz siz?
lisedeydik lise bir sanırım cografya dersi sıkıldık arkadasımla yan yana otururken birimizin cantasında deodorant vardı koklamak için azcık sıkmak istedik yanlıslıkla cok sıkıldı . bir arkadasın astımı varmıs dısarı cıktı hemen. hocanın bize saymadıgı kalmamıstı terbiyesizlimizden felan .
ogretmene cok fazla cvp vermissiniz adam size. siddet mi uyguladi yada ayiptr soylemsi taciz mi etti. o kadar insanla nasil ugrassin cvp vermeseydin bence bise. demezdiSelam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti
anam aslinda ne kadar mulayim insanlarmisisz yada cocuk genc ogretmeni sevmesem bile muhatap olmmaya calisirdim kotu not verse bile yuz goz olmazdik dersimize calisip kurtarirdk ahhh bu yeni nesil bu .yuzu astari nerdrn buluyorlarYeni nesil gümbür gümbür geliyor.
Belliona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Siz hocaların Sinirini bozarken her şeyi normal, hoca senin sinirini bozunca sinir hastasıyım hadi oradan zırıldak prensesona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
hala terbiyesizlikle meşgul anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?