Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

lisedeydik lise bir sanırım cografya dersi sıkıldık arkadasımla yan yana otururken birimizin cantasında deodorant vardı koklamak için azcık sıkmak istedik yanlıslıkla cok sıkıldı . bir arkadasın astımı varmıs dısarı cıktı hemen. hocanın bize saymadıgı kalmamıstı terbiyesizlimizden felan .

o hocaya seslenmek istiyorum kaltak dersi okadar sıkıcı anlatıyordunki dikkatim dagıldı . koku lan bu yanlıslkla da yapabilriz .

Bende yıllar geçmesine rağmen unutamadığım lise anımı anlatıyorum ozaman
O hafta telefonumu yeni almıştım ve daha kullanmayı bilmiyordum. Dersten önce , öğretmen gelene kadar müzik dinlemek istedik.. O sırada öğretmen sınıfa girdi ve ben bir türlü müziği durduramadım, bana doğru yaklaştığında hala ses bangır bangırdı ve telefonu elimden alıp duvara yapıştırdı... Ekranına dokunmaya kıyamadığım telefonumu duvardan sekip yere düştüğünü gördüm ve bu haksızlığı unutamıyorum.. Bazı öğretmenler gerçekten mesleğin hakkını veremiyorlar...

Sen saka misin ya?

Bu nasıl bir üslup? Gerçekten utanmıyor musunuz böyle yazarken? 'Kaltak' dersi çok sıkıcı anlatıyordu demek, nasıl bir ruh hali içerir merak etmiyorum.

Son düzenleme:

öğretmen söylediklerinde haksız değilmiş ki. şimdi ne işle meşgulsünüz siz?

Bişey söylemeden nasıl güldünüz bişey konuştunuz ki komiğinize gitti ve güldünüz,hem de açıkça söylemişsin birkez konuştuk diye .Hoca bu bağırmazsa adamı dinlemiyorsunuz ki adam artık sınıfa güç yetiremeyince bağırmış ne var ki bunda.Biraz itidalli olun ,çocuk değilsiniz genç nesil bi sabırsız bi şikayet deposu olmuş gidiyor.Sonumuz hayrola

ogretmene cok fazla cvp vermissiniz adam size. siddet mi uyguladi yada ayiptr soylemsi taciz mi etti. o kadar insanla nasil ugrassin cvp vermeseydin bence bise. demezdi

annenden ergen olarak doğup 16 yaşında ergenliğini tamamlamış olmalısın. ısrarla ergen değilim dediğine göre

Yeni nesil gümbür gümbür geliyor.
anam aslinda ne kadar mulayim insanlarmisisz yada cocuk genc ogretmeni sevmesem bile muhatap olmmaya calisirdim kotu not verse bile yuz goz olmazdik dersimize calisip kurtarirdk ahhh bu yeni nesil bu .yuzu astari nerdrn buluyorlar

Konuşursanız yerlerinizi değiştiririm demiş. Konuşmayın dememiş , kendin diyorsun gülüşüyorduk diye.
Tamam de sus.
Biz konuşmadık dediğinde , konuşursanız ayırırım demiş adam yine napsın daha. Sen hala bi kere konuştuk bilmem ne.
Adam konuşursanız değiştiririm demiş , bin tane daha laf edersen peşine azarı işitmen normal.
''Kendini bilmez'' bir davranış yok burada.

ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Siz hocaların Sinirini bozarken her şeyi normal, hoca senin sinirini bozunca sinir hastasıyım hadi oradan zırıldak prenses

Sen zaten hoca ders anlatirken konusarak kendini rezil etmissin, hocanin tepkisinin mi seni rezil ettigini dusunuyorsun;
Birine emek ve caba gostererek birseyler anlatmaya çalışırken, karsindakinin seni dinlemeyip, dönüp yanindakiyle konustugunu bir dusun, ne kadar saygisizca degil mi? Ne kadar asagilayici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…